FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 13 jul 2012, 00:08

I da zaboravi napisati Meske hoce da se smanji strucni stab i plate igracima na minimalce 300-500km.
Uz to Jaha rece covjeku(Ibraku) trebaju 3-4 igraca kako ce ih dovest.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2012, 00:15

Sta je sa tim jakim i utjecajnim ljudima za koje se pricalo da ce doci u Slobodu iako ispadne iz lige,tipa vlasnika Binga itd..

Gdje je Gavaric zasto niko ga ne pozove na razgovor,sta je sa Jogetom jel misli ko pricat sa njim,zna li se situacija oko Cejvanovoica ??

Sloboda prije pocetka prvenstva mora izmiriti 90.000 km koje duguju igracima !

Mersed Malkic - 27.000 km
Tarik Okanovic - 47.000 km
Ostala dugovanja su prema nekim igracima koja su vec otisla iz Slobode !

Da vidimo kako ce se snaci za novac ;)
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 13 jul 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 jul 2012, 00:33

reko ja vama za legendu Mesketa...namazan je taj jupolom....lik je sujetan do bola a ogranicen sa pamecu..na stranu sto je bio dobar fudbaler...frajer jedva 2 broja zna sabrat...na poziciju kakva mu je dodijeljena trebao je sjest neko mmmnnnoooogoooo pametniji,nacitaniji,namazaniji i jos mnogo naj....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 jul 2012, 00:36

Najgore sto on radi nekih licnih stvari hoce da otjera Midu, a Sloboda bi trebala biti ispred svega.
Da je njemu sina stavit.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jul 2012, 01:25

nema od ovog nista...Mesketa necemo smijenit- i da ga smijenimo ko ce doc, a Ibrak evidentno nema njegovu podrsku samim tim nema nista od pojacanja koja ce Ibraku garantovat rezultat a nama povratak u PL...iz situacije u kojoj predsjednik kluba zeli svim silama da smijen trenera i u kojoj je taj isti predsjednik manje-vise porucio navijacima da ga boli qrac za njih treba bit veca budala od njega pa se nadati bilo cemu dobrom...cuj ljude na 300-500 KM (mada realno neki ne vrijede ni toliko) svest i ocekivat ekspresan povratak u PL...nece ovo opet na dobro nikako i sto je najgore bio Sabovic, bio Davud, evo sad Meske - a sranje isto, nista naprijed ne ide a nema vise ko ni doc....
sto-sta nam je moglo bit jasno kad je Zoleta( koji je cini mi se sa Jahom bio na skupstini) digao sidro poslije iste, vidio covjek sta se radi. jos i Mikelini dosao ovdje , rekao 100% se vraca da bi poslije iste te skupstine pobjegao i on kao i jos par igraca koji su se spominjali tu...sramota se nastavlja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 jul 2012, 01:28

Jos nas je prozvao klosarima, narkomanima i placenicima.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 09:18

ultrasstyle_tz je napisao/la:nema od ovog nista...Mesketa necemo smijenit- i da ga smijenimo ko ce doc, a Ibrak evidentno nema njegovu podrsku samim tim nema nista od pojacanja koja ce Ibraku garantovat rezultat a nama povratak u PL...iz situacije u kojoj predsjednik kluba zeli svim silama da smijen trenera i u kojoj je taj isti predsjednik manje-vise porucio navijacima da ga boli qrac za njih treba bit veca budala od njega pa se nadati bilo cemu dobrom...cuj ljude na 300-500 KM (mada realno neki ne vrijede ni toliko) svest i ocekivat ekspresan povratak u PL...nece ovo opet na dobro nikako i sto je najgore bio Sabovic, bio Davud, evo sad Meske - a sranje isto, nista naprijed ne ide a nema vise ko ni doc....
sto-sta nam je moglo bit jasno kad je Zoleta( koji je cini mi se sa Jahom bio na skupstini) digao sidro poslije iste, vidio covjek sta se radi. jos i Mikelini dosao ovdje , rekao 100% se vraca da bi poslije iste te skupstine pobjegao i on kao i jos par igraca koji su se spominjali tu...sramota se nastavlja
Čuj Ibraka ne želi u ekipi? :D očigledno je da ima nekog svog onda ..

A za plate, i u Srebreniku su igrali za iste takve plate pa ušli. Tako da.. zašto i vi ne bi :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 13 jul 2012, 09:26

Benjo_AFC86 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nema od ovog nista...Mesketa necemo smijenit- i da ga smijenimo ko ce doc, a Ibrak evidentno nema njegovu podrsku samim tim nema nista od pojacanja koja ce Ibraku garantovat rezultat a nama povratak u PL...iz situacije u kojoj predsjednik kluba zeli svim silama da smijen trenera i u kojoj je taj isti predsjednik manje-vise porucio navijacima da ga boli qrac za njih treba bit veca budala od njega pa se nadati bilo cemu dobrom...cuj ljude na 300-500 KM (mada realno neki ne vrijede ni toliko) svest i ocekivat ekspresan povratak u PL...nece ovo opet na dobro nikako i sto je najgore bio Sabovic, bio Davud, evo sad Meske - a sranje isto, nista naprijed ne ide a nema vise ko ni doc....
Čuj Ibraka ne želi u ekipi? :D očigledno je da ima nekog svog onda ..

A za plate, i u Srebreniku su igrali za iste takve plate pa ušli. Tako da.. zašto i vi ne bi :D
Jest al s obzirom na situaciju u klubu ne mozes sad jos i plate smanjit..

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 13 jul 2012, 09:52

Vidoviti prenosi " Fukare dale podršku stručnom štabu i Midhatu Memiševiću " :mrgreen:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 jul 2012, 10:24

Prosudite sami ....

Mersed Kovačević, igračka legenda FK Slobode i prvotimac slavnog Galatasaraya, je dobio povjerenje delegata u novoj Skupštini koji su mu povjerili predsjedničku funkciju i formiranje Upravnog odbora. Protiv njegovog imenovanja glasao je Sulejman Dorić, dok je Bahrudih Hadžihrustić bio suzdržan. Poslije imenovanja Mersedu Kovačeviću su fakturisani raniji "grijesi", odnosno činjenica da je bio u grupi istomišljenika koji su 1993. godine oformili Zmaj od Bosne.

O Zmaju od Bosne, pomoćnom treneru Midhatu Memiševiću, odnosu prema navijačima i planovimna za budućnost razgovarali smo sa Mersedom Kovačevićem...

Zbog čega niste bili na sjednici Skupštine u trenucima kada su Vam delegati davali povjerenje?

KOVAČEVIĆ: Nisam htio da dolazim na Skupštinu kako ne bi ispalo da je nešto namješteno. Najviše zbog toga. Na sljedećoj sjednici ću svakako biti, predstavit ću svoj program i definisati prioritete.

I dalje Vam se fakturiše vrijeme provedeno u Zmaju od Bosne. Imaju li Zmaj od Bosne i Sloboda, odnosno Mersed Kovačević, dvadeset godina poslije, bilo kakve veze?

KOVAČEVIĆ: Zmaj od Bosne nema nikakve veze sa Slobodom. Sve se desilo prije 20 godina kada sam se iz Galatasaraya vratio u Slobodu. I tada sam ušao u Upravni odbor kako bih nešto napravio u klubu. Međutim, i tada je bilo mešetara oko kluba sa kojima se ja nisam slagao. Izašao sam iz Slobode, a tada je formiran Zmaj od Bosne, koji nije bio politički obojen. Kada je u klub ušla politika, kada ga je preuzela Stranka demokratske akcije (SDA) ja sam napustio Zmaj od Bosne. Neki su mi govorili kako ja hoću da ugasim Slobodu. Pa, ko može ugasiti Slobodu? Ugasio bih i svojih 20 godina provedenih u Slobodi, takve su priče apsurdne, to su budalaštine.

: Igrali ste za Zmaj od Bosne i postigli gol u susretu sa Slobodom. I taj gol Vam se stavlja na teret?

KOVAČEVIĆ: Ja sam centarfor, golgeter... Moja mati kada bi branila na golu ja bih dao gol i ja bih se radovao, jer sam takav igrač. Radovao sam se u karijeri svakom golu. Nema to veze sa Slobodom ili bilo čime.

Ostavimo Zmaj od Bosne po strani. Jeste li se posvađali sa Midhatom Memiševićem i zalažete li se za njegovu smjenu?

KOVAČEVIĆ: Ja lično sa Memiševićem sam dobar, kada se vidimo izljubimo se i pozdravimo. Spočitavali su mi i da ja imam nešto i protiv Ibrakovića. Ma, ja nemam ništa ni protiv bilo koga. Samo želim da radimo. Formirana je stručna komisija, na čijem je čelu Dževad Šećerbegović, a u kojoj su još Ekrem Ibrić i Fuad Mulahasnaović, koja je jednoglasno odlučila da se postigne dugoročan dogovor sa Ibrakovićem. Naši prioritetu su da se oslonimo na naš kadar, i trenerski i igrački. U tom smislu smo donijeli odluku, uvažavajući finansijski aspekt, da trenere crpimo iz našeg kadra, kojeg već plaćamo odnosno imamo na platnom spisku.

: Da li je Ibraković prihvatio takvu odluku?

KOVAČEVIĆ: Pristao je, naravno. Mi smo rekli da možemo ispuniti onoliko koliko obećamo. Morate shvatiti da sam postavljen prije četiri dana, a posla ima preko glave. Posljednjih dana ustajem u 7 ujutro, a dolazim kući u 8 naveče. Kompletno vrijeme sam posvetio Slobodi, jer želim da nešto napravimo. Od ovoga nemam nikave koristi, faktički trošim svoje telefone, gorivo, autoritet... Zašto? Jer želim da što prije vratimo Slobodu tamo gdje joj je mjesto.

: Kakvi su Vaši planovi? Kakav ćete imati odnos sa navijačima?

KOVAČEVIĆ: Jedan od glavnih planova je da se klub u budućnosti samofinansira. Kada je riječ o navijačima nekima od njih sam rekao kako su imali praksu da zovu predsjednika da odlaze kod njega itd. Mi imamo jedinstven stav. Dok sam ja na čelu uprave, Upravni odbor neće dozvoliti da se bilo ko miješa sa strane i da nam kroji politiku. Nama su potrebni navijači. Potrebni su nam kulturni, fini, dobri navijači, oni koji vole Slobodu, a ne navijači koji će od nas tražiti da im mi dajemo pare, da im plaćamo baklje da ih oni bacaju, a da Sloboda plaća kazne. Mi nećemo dozvoliti da nam kroje politiku, a da mi zato odgovaramo. Nećemo dozvoliti da nam navijači dovode trenere, da nam odvode trenere, da nam postavljaju uslove ko će biti trener.

Smatrate li da ćete zbog takvog stava imati "problema" sa navijačima?

KOVAČEVIĆ: Ja ne znam kojih problema. Navijači imaju pravo da prozivaju, ali s argumentima. Ali ne mogu oni voditi klub. Pa, evo im neka oni vode klub. Onda nama ne treba ni Upravni odbor, ni direktor, ne treba nam niko ako će navijači voditi klub. Neka se organizuju da pomognu Slobodi, ako imaju dobrih ideja. Razgovarao sam sa navijačima koji imaju izvanrednih ideja, koji su obrazovani, kulturni... Takvi navijači su uvijek dobrodošli, ali i svi drugi navijači koji će podržati Slobodu. Nekoliko njih vode kampanju, koji su do sada, u posljednjih deset godina, od svih uprava dobijali novac i huškali druge navijače. Većina navijača su fenomenalni, sa dobrim idejama, ali... Neću da radim kao što se do sada radilo. Neću da jedan čovjek vodi politiku kluba i takva politika nas je do ovoga dovela. Moramo pravit klub klubom. Ovo što sam ja zatekao je katastrofa. Ne može navijač ući u svlačionici i držati predavenje igračima, a to se dešavalo. Gdje to ima?

: Hoćemo li završiti poglavlje o navijačima?

KOVAČEVIĆ: Reći ću još da navijači moraju izbiti sebi iz glave da mogu voditi politiku kluba. Oni mogu izraziti svoje nezadovoljstvo ne tribinama ako ga bude. Neozbiljno je da navijač zove predsjednika na telefon. Odkud im pravo. Nama je u interesu da se vratimo u Premijer ligu BiH. Niko nema ništa protiv bilo koga, ali hoćemo da pravimo klub. Oni koji huškaju navijače neka znaju da ubuduće neće dobijati novac od predsjednika kluba niti od bilo koga iz uprave.

: I igrači su stali u zaštitu Midhata Memiševića. Hoćete li i takvu praksu prekinuti?

KOVAČEVIĆ: Naravno! Kad se formira Upravni odbor imat ću sastanak sa igračima. Otvoreno ću im reći. Ko želi za "crveno - crni" dres da se bori, da ostavi život na terenu, taj može ostati i igrati. Neće igrači dovoditi trenere, neće igrači raspravljati ko je dovar trener, a ko nije. Šta žele igrači? Žele da ih mi nagradimo što su ispali iz Premijer lige. Jel' to žele ovi stariji igrači koji dižu buku? Njihovo je da igraju, da šute... Većina onih iz prošle sezone je pobjegla, ja bih tako rekao, a da su imali karaktera i obraza ostali bi i pomogli da se Sloboda što prije vrati u Premijer ligu.

Što se tiče Upravnog odbora jeste li obavili razgovore sa kandidatima?

KOVAČEVIĆ: Obavljam razgovore i imam imena ljudi koji su dali obećanje. Vrlo brzo očekujem da počnemo raditi. Predsjedniku Skupštine ću dostaviti spisak možda već danas, a ostaviti ću prostora za jedno ili dva imena...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 jul 2012, 12:49

CUJ,TREBAJU MU FINI I KULTURNI NAVIJACI :lol: :lol: ..koji ce sta :? ...ici po svim mogucim v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a,navijati,pratiti i bodriti klub a sutjeti kad vide kako se stvari odviju....e pa nece moci bas tako druze Mersede...nece moci...polagat cete vi Fukara racune..i to fiskalne :twisted: :twisted: .....pun mi je k.u.r.a.c legendi i spasioca a SLOBODA zaglavi drugu ligu :twisted:
napisal ja vama da je frajer egocentrik mrtvi i da misli da se svijet a narocito Sloboda vrte oko njega :roll: ...pazi ti samo izjave....ON ce odredzivat ko je a ko nije navijac Slobode a ljudi koji zadnju marku daju na gostovanja i trose svoje zivce na ovo rasulo oko kluba nece imat udjela u odlucivanju o desavanjima u klubu..presmijesno :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 13 jul 2012, 14:34

slani grad je napisao/la:CUJ,TREBAJU MU FINI I KULTURNI NAVIJACI :lol: :lol: ..koji ce sta :? ...ici po svim mogucim v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a,navijati,pratiti i bodriti klub a sutjeti kad vide kako se stvari odviju....e pa nece moci bas tako druze Mersede...nece moci...polagat cete vi Fukara racune..i to fiskalne :twisted: :twisted: .....pun mi je k.u.r.a.c legendi i spasioca a SLOBODA zaglavi drugu ligu :twisted:
napisal ja vama da je frajer egocentrik mrtvi i da misli da se svijet a narocito Sloboda vrte oko njega :roll: ...pazi ti samo izjave....ON ce odredzivat ko je a ko nije navijac Slobode a ljudi koji zadnju marku daju na gostovanja i trose svoje zivce na ovo rasulo oko kluba nece imat udjela u odlucivanju o desavanjima u klubu..presmijesno :lol: :lol:
nije neg je zalosno :?

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 13 jul 2012, 14:52

Takodjer treba napomenuti da mu je cilj vratiti se u PL za 4 god. :roll:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 13 jul 2012, 14:53

slani grad je napisao/la:CUJ,TREBAJU MU FINI I KULTURNI NAVIJACI :lol: :lol: ..koji ce sta :? ...ici po svim mogucim v.u.k.o.j.e.b.i.n.a.m.a,navijati,pratiti i bodriti klub a sutjeti kad vide kako se stvari odviju....e pa nece moci bas tako druze Mersede...nece moci...polagat cete vi Fukara racune..i to fiskalne :twisted: :twisted: .....pun mi je k.u.r.a.c legendi i spasioca a SLOBODA zaglavi drugu ligu :twisted:
Uskoro ćemo na Tušnju dobiti posebne ulaze,navijači koji su plaćeni od nekih X osoba i one koji nisu plaćeni,tu ćemo također imati ulaz za huligane sa posebnim dijelom za propalice.AMIN! :roll:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 13 jul 2012, 15:19

Zamolio bih nekog malo boljeg upoznatog da nam napise trenutnu situaciju sa igracima: ko sigurno ostaje,ko je otiso,ko dosao,ko se predomislja i za odlazak i za dolazak.Pratim dosta desavanja u Slobodi al nemam potpunu sliku otisli su Mesanovic,Zoletic,Mikelini odabro Gradinu,Mujkic isto otiso.Sta je sa svih ostalih .Unaprijed hvala

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 13 jul 2012, 15:32

na pocetku sam " pozdravio " i podrzao gospodina Merseda Kovacevica , ali sad vec lagano misljenje mijenjam !!
Ne mogu da vjerujem da lik toliko prepotentan i skroz zatvoren za saradnju sa navijacima . Svaki veiki klub tipa INTERA ,MILANA ima poseban odnos s navijacima , jako postuju i zahvalni su svojim navijackim skupinama BEZ OBZIRA DALI SU CLANOVI TIH SKUPINA OBRAZOVANI , FINI ... ( boze sacuvaj , lik zeli samo OBRAZOVANE NAVIJACE hahahahah ) . Iako mi imamo toliko fakultetskih obrazovanih navijaca da mozemo popuniti citav tribinu ....

Puno sam razocaran ovim ispadima gospodina predsjednika , sad kad treba da disemo svi kao jedan on je vec optuzio FUKAREi da su placenici jer su posljednih godina dobijali novce i palili baklje na tudji racun , ovo me posebno ljuti jer licno ja znao sam za jednu tekmu odvojiti za baklje po 150KM za sebe i svoje prijatelje !

BEZ OBZIRA NA SVE , SOBODI TREBAJU NAVIJACI I MI SIGURNO NECEMO OKRENUTI LEDJA , ALI GOSPODIN KVACEVIC JE VEC U STARTU SEBI OTEZAO POSAO , NADAM SE DA CE OVE VELIKE GRESKE OBRZO DEMANTOVATII ISPRAVITI ...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 jul 2012, 16:54

Kovačević predložio članove upravnog odbora

Nakon konsultovanja članova Skupštine telefonom, danas je imenovan nekomplenti sastav Upravnog odbora Slobode.

Mandatar Mersed Kovačević predložio je sedam novih članova, dva će naknadno imenovati Kanton, a još jednog Općina. Sastav će na narednoj sjednici potvrditi Skupština kluba.

Osim predsjednika Merseda Kovačevića, u Upravni odbor imenovani su: Ademir Salkić (NLB banka), Fuad Baraković (vlasnik prodavnice auto dijelova, bivši član UO i Skupštine kluba), Nermin Čolić (proizvođač sokova Bony, bivši član UO i Skupštine), Vahdet Hasić (Road company), Zlatko Fazlić (Frankofaz autodijelovi), Damir Čilimković (pravnik) i Hajrudin Čilimković (stručni saradnik za sport u Općini Tuzla, bivši i sadašnji član Skupštine).

Kovačević je, dakle, okupio pretežno privatne biznismene. Najava da će u UO biti i predstavnici jakih kompanija, poput BH Telekoma, Rudnika uglja i drugih, nisu se obistinile. Izbor nekih osoba u UO izaziva nedoumicu. Jedan od njih je Damir Čilimković koji je, kada je riječ o sportu, godinama radio u košarci i jedan je od kreatora i realizatora prijedloga gašenja Sloboda Dite.

Njegov prezimenjak, Hajrudin Čilimković, bivši je nogometaš, svojevremeno trener Zmaja od Bosne, Rudara iz Bukinja i još nekih klubova, bio je član u prošlom sazivu Skupštine, imenovan je i u aktuelni saziv, i postavlja se pitanje može li obnašati istovremeno obje dužnosti, i člana Skupštine i člana UO.

Čini nam se da su te dvije funkcije u sukobu interesa, te nije jasno hoće li naknadno biti imenovan novi član Skupštine umjesto Hajrudina Čilimkovića, koga sportisti mnogih klubova, koji su se u teškim trenucima obraćali Općini za pomoć, pamte po sugestijama “ugasite klub, pa formirajte novi”.

Bilo kako, Upravni odbor je formiran. U njemu nesporno ima ljudi koji su do sada u više navrata pokazali volju i želju da pomognu Slobodu. Zanimljivo je da je svojevremeno prije 6-7 godina Fuad Baraković imenovan za predsjednika UO, ali je na toj dužnosti ostao samo mjesec dana, jer su ga, za vrijeme poznatog “puča”, smijenili taksisti, hajkači s ulice i drugi sumnjivi tipovi za koje se govorilo da ih je na “prevrat” potaknuo upravo Mersed Kovačević. Ovaj događaj upamćen je i po tome da je nakon “puča” Skupština Slobode brojala rekordnih 75 članova!?

No, za očekivati je da su ta vremena prošla i da će novi ljudi, u Skupštini i Upravnom odboru, konačno podvuči crtu ispod nezakonitog, neorganizovanog i neefikasnog djelovanja, koje za posljedicu ima manjak od oko 7 miliona maraka. Simpatizeri kluba se nadaju da će Sloboda u Prvoj federalnoj ligi BiH startati bez ružnih repova, bolje organizovana i s jednim ciljem – brzim povratkom u Premijer ligu.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 13 jul 2012, 18:51

Hajrudin Cilimković za info autora ovog teksta je isto tako bio i fudbaler DINAMA IZ ZAGREBA i svojevremeno je bio trener u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ,on je i profesor " sporta " , i uposlenik u opstini TUZLA , jedan od glavnih ljudi za sport u TK , rijetko dobar poznavalac fudbala i VELIKI NAVIJAC SLOBODE ,mislim da nije propustio ni 2 utakmice u zadnjih 20 sezona , svaku tekmu tog velikog covjeka mozete naci na istoj stolici !!! U svakom slucaju jedan od rijetkih koji bi mogao pomoci SLOBODI u svakom smislu te rijeci ...

ja se nekad pitam zasto smo mi Tuzlaci nekada i preveiki kriticari ... Ljudi pa nama je ostalo jos manje od mjesec dana do pocetka sezone , i ako ovako nastavimo rasturit cemo i ovo malo od kluba sto je ostalo ...

dakle predsjenika spustiti malo na zemlju i u nove pobjede .... idemo bodriti kao nikada do sad !!!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 jul 2012, 19:21

Mislim da malo discipline u i oko kluba nikome nece stetiti, svako treba da pocne da radi svoj posao.
Mi kao grupa moramo imati jednog pretavnika(mozda cak i stalno zaposlenog u klubu) i taj jedan covjek treba da razgovara sa predstavnicima kluba a ne da 10-20 navijaca uzima sebi to pravo.

Meske je sad sef raje, mi nemamo vremena da se bavimo raznim analizama i pitanjima sta bi bilo da je neko drugi, covjeku treba pruziti sansu, vec na kraju ove godine bit ce jasno da li zasluzuje nasu podrsku ili ne ali sad mu treba pruziti..

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 13 jul 2012, 19:44

slana_krv je napisao/la:Mislim da malo discipline u i oko kluba nikome nece stetiti, svako treba da pocne da radi svoj posao.
Mi kao grupa moramo imati jednog pretavnika(mozda cak i stalno zaposlenog u klubu) i taj jedan covjek treba da razgovara sa predstavnicima kluba a ne da 10-20 navijaca uzima sebi to pravo.

Meske je sad sef raje, mi nemamo vremena da se bavimo raznim analizama i pitanjima sta bi bilo da je neko drugi, covjeku treba pruziti sansu, vec na kraju ove godine bit ce jasno da li zasluzuje nasu podrsku ili ne ali sad mu treba pruziti..
Imamo mi predstavnika u skupstini Sulju.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Odanideji87 i 4 gosta.