Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 13 sep 2011, 23:35

CollegeGunner je napisao/la:
Šta se slazeš?! :roll:
Da je Persie jedini ofanzivac koji umije dati gol kod nas iako isti igrac kojeg redom svi vrijedjate ima isto golova kao i on u ovoj sezoni. :roll:
Slazem se oko Thea. Pa covjeka kao da nema na terenu. Bukvalno se gubi. Los je tehnicar, zato bi morao bolje "unovciti" brzinu koju posjeduje. Samo mi nije jasno, kako je sa ovakvom igrom dao toliko golova u ovoj sezoni. Ali na kraju krajeva golovi i asistencije je ono sta vazi zar ne? Nije ni cudo da smo u ovakvoj situaciji, kad jedan Theo ima isto golova, kao i nas najbolji napadac.
Inace protiv momka nemam nista. Samo mislim da nije zreo za prvih 11. Al svakako ima jos mjesta za napredak, pa samo su mu 22 godine.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 sep 2011, 23:37

bega_afc je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
:lol: To sam se pod dojmom raspis'o. :D
Naravno da sam optimista ,iskreno u životu sam veliki optimista i entuzijasta,a @Bosco može potvrditi i sanjar :lol: :mrgreen:

Arsenal će biti bliže trofeju ove sezone nego prošle, a ako ove ne osvoji u sl. će 100% smijem u kuću da hoće. :D
kolko kvadrata??? :D
Ma nije vel'ka,spavaća,dnevna i kuhinja...al' imam i halu napolju, ima u njoj i ono moderno,onaj čučavac i šupu, možeš drva u nju istovarit kad doneseš iz čepelja, tu se i kupamo zimi, znaš kako vruće,pravo .Imamo i kamin,možeš pekmez peći. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 sep 2011, 23:39

Arnelinho je napisao/la: Arsenal će biti bliže trofeju ove sezone nego prošle, a ako ove ne osvoji u sl. će 100% smijem u kuću da hoće. :D
Znaci ovu godinu moramo izgubiti finale nekog kupa nakon penala? :mrgreen:
Ah ta sljedeca sezona, kad ce vise stici?? :D

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 sep 2011, 23:40

Arnelinho je napisao/la:
Ma nije vel'ka,spavaća,dnevna i kuhinja...al' imam i halu napolju, ima u njoj i ono moderno,onaj čučavac i šupu, možeš drva u nju istovarit kad doneseš iz čepelja, tu se i kupamo zimi, znaš kako vruće,pravo .Imamo i kamin,možeš pekmez peći. :mrgreen:
bolje hala u sloveniji nego zgrada u bosni :lol: cekaj sam da vidim sa starim hocel mi prepisat odma kucu :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 sep 2011, 23:42

bega_afc je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
bolje hala u sloveniji nego zgrada u bosni :lol: cekaj sam da vidim sa starim hocel mi prepisat odma kucu :D
ahh jarane, znam ja neke koji su tako zborili, pa su se pokajali kad su dosli ;)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 13 sep 2011, 23:42

Profesor je napisao/la: Slazem se oko Thea. Pa covjeka kao da nema na terenu. Bukvalno se gubi. Los je tehnicar, zato bi morao bolje "unovciti" brzinu koju posjeduje. Samo mi nije jasno, kako je sa ovakvom igrom dao toliko golova u ovoj sezoni. Ali na kraju krajeva golovi i asistencije je ono sta vazi zar ne? Nije ni cudo da smo u ovakvoj situaciji, kad jedan Theo ima isto golova, kao i nas najbolji napadac.
Inace protiv momka nemam nista. Samo mislim da nije zreo za prvih 11. Al svakako ima jos mjesta za napredak, pa samo su mu 22 godine.
Covjek je bio sasvim dobar prosle sezone. Ovu je isto tako dobro poceo. Realno gledajuci, da njega nije bilo danas najvjerovatnije ne bi ni igrali LP. Wenger mu vjeruje, isto tako i Capello. Ocigledno nije tako glup i los kao sto ga vi ovdje predstavljate. Na kraju krajeva, boljih trenutno ionako nemamo.

Izgleda da su odlaskom Denilsona i Bendya te stalnim neigranjem Squillacia, Almunie i Diabya navijaci Arsenala krenuli u potragu za novim kolacicima koje ce kriviti nakon svake utakmice. :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 sep 2011, 23:45

@CG imamo boljeg, Shava je 10x bolji na krilu, Theo nije za krila, to sto daje golove pokazuje samo jednu stvar da je on spic, bio i ostao, na krilu smijesno izgleda, osim ako mu neko ne gurne dobru loptu nikad nece predriblati igraca..
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 13 sep 2011, 23:46

Sta sad Theo ovo, Theo ono. Ko nas je spasio od ispadanja iz LP. Dosta golova je dao prosle sezone.

Naravno da ga ne krasi neki poseban sut, ali momak dosta lopti iskoristi za asistencije, postizanje golova. Kako ste tako nezahvali, fuj !

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 13 sep 2011, 23:47

A jbt, Jovan Perisic im na kraju izvuce bod :D :D Veceras smo igrali dobro, ali Dortmund je igrao bolje. Dosta su bolje stajali na terenu i dosta su pokretljiviji od nas. U prvom poluvremenu su stvorili nekoliko izglednih prilika, ali ih nisu uspjeli iskoristiti. Mi smo ih kaznili, ali nismo smjeli otvoreno igrati protiv ovakvog protivnika u drugom poluvremenu. Vodja je pokusao umrtviti igru i cuvati rezultat, sve je dobro izgledalo do 88. minute, a onda smo primili gol i kuci se vracamo sa bodom.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 sep 2011, 23:47

Profesor je napisao/la:
ahh jarane, znam ja neke koji su tako zborili, pa su se pokajali kad su dosli ;)
da se razumijemo,nedam ja bosne i ovog naseg rahatluka,al odosmo u krajnost zbog neke zahebancije oko opklade i kuce :D i samo se nadam da to nije iz licnog iskustva :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 sep 2011, 23:50

Profesor je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la: Arsenal će biti bliže trofeju ove sezone nego prošle, a ako ove ne osvoji u sl. će 100% smijem u kuću da hoće. :D
Znaci ovu godinu moramo izgubiti finale nekog kupa nakon penala? :mrgreen:
Ah ta sljedeca sezona, kad ce vise stici?? :D
Ove godine skidamo Mickey Mouse kupove k'o od šale. :mrgreen:
A sl. godine klpemo stiže na Emirate. :lol:
bega_afc je napisao/la: bolje hala u sloveniji nego zgrada u bosni :lol: cekaj sam da vidim sa starim hocel mi prepisat odma kucu :D
Aj,aj samo vidi ,pa javi. Biću bogatiji za kuću, mogu i fabriku otvorit. :lol:

btw.Što se Walcotta tiče, ja sam u nekom prijašnjom postu rek'o, očigledn'o je da postoji neki razlog njegovog forsiranja, a ni statistika mu nije loša. Nešto tu smrdi.:D

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 sep 2011, 23:53

Edin.- je napisao/la:Sta sad Theo ovo, Theo ono. Ko nas je spasio od ispadanja iz LP. Dosta golova je dao prosle sezone.

Naravno da ga ne krasi neki poseban sut, ali momak dosta lopti iskoristi za asistencije, postizanje golova. Kako ste tako nezahvali, fuj !
Ako kritikujem igraca, znaci da sam nezahvalan? Eto moram mu ljubiti stope sto nas je doveo u LP. Cuj on nas doveo, koda sam igra. Nije da ja pljujem i krivim Thea zbog losih predstava (nedaj Boze). Cak mi je i drag kao igrac. Samo sam misljenja da na krilu nemoze biti u pocetnih 11. Svakako ga poslati u igru 60+min, kad ce njegova svjezina i brzina doci do izrazaja, ili ga staviti u spic ispred RvP-a :D
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 13 sep 2011, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 sep 2011, 23:56

cekaj sad malo,mi nismo tvrdili da je volkot prelos igrac,mi smo rekli da je frajer glup,i jest glup,covjek koji ne zna iskoristit svoje najbolje oruzje je za mene glup,sigurno necu rec da je pametan,ima nekih problema kod njega,lozi se previse na anrija,pokusava ga kopirat u svemu,to nikad nece moc i zbog toga i stagnira,fura neku tehniku,anrijeve udarce,tamo vamo a veze s vezom,sutni loptu pored igraca,to nije mudro slovo i trci,trci,trci,onda si bolt za ostale,ako na krilu za to nema prostora onda ne znam gdje,a sacu potrazit klip sa vecerasnje utakmice a primjera je takvih nemali broj,anrijevski sut samo kod njega u 185 red u gledalistu,jos kad sam vidio onaj slobodnjak sto u po zida zavrsi,mislim halo??

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 14 sep 2011, 00:01

Meni se vise cini da zna iskoristiti svoje najvece oruzje i da je pametan momak. U suprotnom bi igrao za Wycombe i reprezentaciju Barbadosa, a ne za Arsenal i Englesku.
bega_afc je napisao/la:,jos kad sam vidio onaj slobodnjak sto u po zida zavrsi,mislim halo??
Ja, i?! Pa i Arteti je slobodni zavrsio u po zida. A i Persie prebaci sve tribine Emiratesa kad izvede slobodni.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 sep 2011, 00:03

bega_afc je napisao/la:utni loptu pored igraca,to nije mudro slovo i trci,trci,trci,
:lol: :lol: :lol: Padoh sa stolice. :mrgreen:
4:37+ :mrgreen:
[youtube][/youtube]

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 sep 2011, 00:03

Loš i bezidejan Arsenal,ne znam kako drugačije opisati ovu večerašnju utakmicu,Subotić i Humel's su dobrim djelom utakmice igrali na našoj polovici,valjda i to govori nešto,.Evidentno je da ova ekipa nije uigrana,da se ne razumiju na terenu,Benayoun je više smetao na sredini nego što je razigravao,ne znam jesul on i Arteta razmjenilli tri pasa u čitavoj utakmici,.Ovaj dvojac mora imati komunikaciju na sredini,večeras to nisu imali,kao i RVP i Gervinho,ovaj drugi bi mogao nekad pokušat i dodat nekom loptu,ili pak stat na istu pa onda odigrati neki pas,večeras mi je pokidao živce svojim soliranjem i forsiranjem nekih nemogučih prodora kroz dva pa čak i tri igrača Borusije,.Ono što je pozitivno večeras da je odbrana bila na jako dobrom nivou,osim onih prvih petnestak minuta kada je Dortmund imao i svoje najbolje prilike na utakmici,.Ako nismo imali timsku igru u napadu u odbrani sigurno jesmo,jer je kompletan tim igrao jako dobru odbranu,.Individualno gledajuči Arteta me je oduševio,sjajnu odbranu je igrao večeras,a njegova kreativnost koju sigurno posjeduje će doći do izražaja tek kada počnemo igrati kao tim,a treba vremena da se ovi igrači uklope i naviknu na stil igre koju Arsen forsira,.Kosceilnom je trebalo vremena da udje u ritam,imao je par kritičnih dodavanja ali poslije toga je igrao jako dobro,.

Nadati je se da će Wilshere se uskoro vratiti,svaka čast i Arteti ali Jack je naš glavni adut na sredini terena,.
Biče ovo dobro i naš će Arsenal opet biti kao nekada,ili neče?Optimista sam pa vjerujem u ovo prvo,.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 sep 2011, 00:21

Arsenal može biti zadovoljan sa rezultatom s obzirom na prikazanu igru , ima dosta šupljina u odbrani Merte je bio prespor u nekim situacijama ali razumljivo brzina mu nikad nije bila jača strana. :) ...vrlo je važno da zdravlje posluži RVP jer Gerivnho je večeras dosta traljavo reagovao u par izglednih situacija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 sep 2011, 00:29

Cudno mi je kako niko nije spomenuo Sagnu, koji je po meni odigrao fantasticno veceras.
btw. jel iko vidio na kraju kako Gotze oblaci dres Arsenala? Bas mu dobro stoji :D Inace suska se, da je navodno Arsenal ponudio 40milki za njega, ali da je Borussia odbila :evil:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 14 sep 2011, 01:59

Arnelinho je napisao/la: :lol: :lol: Padoh sa stolice. :mrgreen:
4:37+ :mrgreen:

hahahahaha , "odkud Sake na nebesima" hahahahahahahah kako oplakah :D

Naravno da svi cemo da se Jacky vrati, daj Boze sto prije. Neka igra bude ravna nuli, a bodovi da se pisu. Nije bitno kako do njih doci.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 14 sep 2011, 13:05

Nismo bili na svom nivou ali i kao takvi bili smo vrlo blizu pobjede. Igra ce uskoro biti sve bolja i bolja, i kad se vrate Wilshare i Diaby u vezu sa Songom bicemo nedodirljivi na sredini terena jos kad upadnu Ramsey i Arteta to je to. Dortmund nije nista posebno igrao realno Arsenal od prosle godine bi ih rijesio sa 3-4 gola sinoc ali eto steta je sto nismo jos na nivou prosle godine ali ubrzo cemo biti i bolji od toga.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.