calcio je napisao/la:Ciro bi sad izasao pred novinare i izjavio:
"**** cemo im majku! Avdija je bolji od Alvesa!"

Photoshop, gdje je šuškavacstampy je napisao/la:
Prije ce biti losa dioptrija djozluka ti.HazardEden je napisao/la:Photoshop, gdje je šuškavacstampy je napisao/la:
U pravu si, vrlo je jednostavno "provaliti" one koji idealiziraju Susica.Orao je napisao/la:Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.
Dosta forumasa ovdje ima slican IQ, i vokabular kao nas Pape pa nije cudno sto ga tako strasno podrzavaju. Ali sa ovim igracima, u ovoj grupi bi i Nikola Nikic otisao na SP.
Ovi strasni Papetovci su oni sto se okupe na Koridi na Cevljanskom polju. Bar ih ja tako zamisljam.
On je jako slab autoritet, i sigurno je da nema damu da stavi Misketa na klupu.gruezi je napisao/la:Pa susic nema damu da misketa ostavi na klupi citaj nije ama bas nikakav autoritet... Lakse je hajrovica ostavit na klupi ali svako ko se iole razumije u fudbal skontat ce da je bolje imati 2 prodorna krila I pjanica u sredini nego imati jedno prodorno krilo a gusiti pjanica po strani...to je susicu jasno ali kao sto sam rekao on jednostavno nema damu ove igrace koji su tu duze da pogleda u oci I da I'm kaze "neces igrat ,ima bolji od tebe"...
Naravno da ih nema, nikada ih nije ni imao. Zato je Miske i rafalao i izjavio da mu je trener rekao da bi ga bilo stid odazvati se na poziv. Obicno se pamte takve stvari i postavljaju klipovi, samo sto se poteze za tim klipovima kada odgovora, a kada ne odgovara onda se na njih zaboravlja.velez_mostar je napisao/la:On je jako slab autoritet, i sigurno je da nema damu da stavi Misketa na klupu.gruezi je napisao/la:Pa susic nema damu da misketa ostavi na klupi citaj nije ama bas nikakav autoritet... Lakse je hajrovica ostavit na klupi ali svako ko se iole razumije u fudbal skontat ce da je bolje imati 2 prodorna krila I pjanica u sredini nego imati jedno prodorno krilo a gusiti pjanica po strani...to je susicu jasno ali kao sto sam rekao on jednostavno nema damu ove igrace koji su tu duze da pogleda u oci I da I'm kaze "neces igrat ,ima bolji od tebe"...
velez_mostar je napisao/la:U pravu si, vrlo je jednostavno "provaliti" one koji idealiziraju Susica.Orao je napisao/la:Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.
Dosta forumasa ovdje ima slican IQ, i vokabular kao nas Pape pa nije cudno sto ga tako strasno podrzavaju. Ali sa ovim igracima, u ovoj grupi bi i Nikola Nikic otisao na SP.
Ovi strasni Papetovci su oni sto se okupe na Koridi na Cevljanskom polju. Bar ih ja tako zamisljam.
Svako ko razumje se imalo u fudbal znace naprimjer da harmonija u ekipi znaci puno vise nego ikakve formacije ili pozicije. Svako ko se razumje u fudbal znace da reprezentativni fudbal nije klupski, sto hocu reci: u klubu je lahko nekome dati nogu i dovesti nekog novog igraca istig ili cak boljih kvaliteta, u repki to neide tako lahko jer posjedujes samo ograniceni repertuar igraca (osim ako si mozda Brazil, Spanija ili Njemacka...ali i oni to nerade tako jednostavno...uvode polako nove igrace i ekipu..jedan Podolski igro i kad je bio u najgoroj forimi i nije tako lahko ispo iz ekipe, jedan Hummels sjedi na klupi itd.). Harmonija i mir u i oko ekipe znace puno vise nego, kao sto neko rece, te vase playstation formacije! Osim toga i ja nebi u zadnje dvije (i samim tim najvaznije dvije) utakmice poceo da mjenjam sistem igre samo da bi napravio nekome mjesto u ekipi, osim ako bi stvarno bio uvjeren da ce to paliti, ali posto igram protiv jedne velesile Lihtenstein poceo bi kao uvjek dosad pa onda poslje promjenio sistem i izvadio nekoga ko ima problem sa zutim kartama.velez_mostar je napisao/la:On je jako slab autoritet, i sigurno je da nema damu da stavi Misketa na klupu.gruezi je napisao/la:Pa susic nema damu da misketa ostavi na klupi citaj nije ama bas nikakav autoritet... Lakse je hajrovica ostavit na klupi ali svako ko se iole razumije u fudbal skontat ce da je bolje imati 2 prodorna krila I pjanica u sredini nego imati jedno prodorno krilo a gusiti pjanica po strani...to je susicu jasno ali kao sto sam rekao on jednostavno nema damu ove igrace koji su tu duze da pogleda u oci I da I'm kaze "neces igrat ,ima bolji od tebe"...
velez_mostar je napisao/la:U pravu si, vrlo je jednostavno "provaliti" one koji idealiziraju Susica.Orao je napisao/la:Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.
@velez mostar aka ETHordas Doboj je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:U pravu si, vrlo je jednostavno "provaliti" one koji idealiziraju Susica.Orao je napisao/la:Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.
Eto, pa vi i dalje pričajte kako selektor ne gleda utakmice. Njemu je dosta i jedno poluvrijeme."Gledao sam prvo poluvrijeme susreta Litvanija - Latvija. Radi se o mladoj ekipi sa novim selektorom. Bila bi katastrofa da sada sve prokockamo, ali uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.