Bosniacum Lilium je napisao/la:DANTES je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Aca Lukas je rok.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosniacum Lilium je napisao/la:DANTES je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Aca Lukas je rok.
Čuj Merlin napisao, kladim se da je i to neki plagijat, gle čuda, samo još nisu otkriliVirtu4l je napisao/la:za mene je muzika umjetnost, a ovi sa pinka nisu umjetnici, plus što su skoro svi plagijatori, a to pomalo vrijeđa inteligenciju
kad merlin ceci napiše beograd, to pozdravljam, vrhunski tekst, vrhunski vokal, ali to je narodna muzika. kad sa druge strane čujem glavobolja od vina a nigde aspirina, bukvalno me je stid
Pij uz prve a uživaj uz druge.avenija je napisao/la:Ko moze prepit a da nije narodna muzika vala svaka mu cast . Ja kad pijem vala slusam Sabana Tomu Ljubu Serifa a da pijem uz rok ili neke balade stvarno ne mogu.
Kawhi je napisao/la:
Turbofolk at it's peak.
gaston je napisao/la:
Jel te baš na svakoj temi moram citirati ?
http://www.svetplus.com/vesti/62499/evo ... ajevu-fotoHigh je napisao/la:Molim Bešića da šarne post o najvećem umjetniku ovog podneblja.
Kawhi je napisao/la:
Besic je napisao/la:Priča za sirotinju.
je li bio i kod brace iz hamasa?Bosniacum Lilium je napisao/la:forumski likudisti na aparatima
Hoćeš da kažeš, suptilno (Virtu4l je napisao/la:turbofolk zaglupljuje ionako već glupe ljude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.