FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 nov 2014, 19:48

Nemojte molim Vas tih najava, daj nesto nek se desi napokon. Najava smo imali koliko hoces do sada...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 17 nov 2014, 19:48

Kako to...Da nisu urci uplatili neku lovu za Šehića

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 nov 2014, 19:52

Astren je napisao/la:Kako to...Da nisu urci uplatili neku lovu za Šehića
Ovako dvadeset i nekog je ta neka sjednica ako do tada ne plate tek ce onda rasprevljati o sankcijama prema Mersinu.Oni naravno opet ni do tada ne moraju platiti ali svaki put im mogu uzimati bodove do toga da ne mogu dovesti pojacanja.Sve u svemu morace platiti kad tad, premale su pare za njih u pitanju da bi doveli klub u pitanje.
Nemojte nikakvih pompeznih najava ako sta bude bice i tada treba raspravljati jer ce biti dosta tema za raspravu.Niko na svijetu ne da para nizasta svak ulozi da proba zaraditi to je cista logika.Znaci uvijek postoje dvije strane medalje i neko ocekuje nesto za uzvrat.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 17 nov 2014, 20:27

Da li sto se vise odugovlaci rastu kamate tj. dug Mersina ili je ovo sad fiksno 900.000 KM ?
FKŽ !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 nov 2014, 20:29

TeaM87 je napisao/la:Da li sto se vise odugovlaci rastu kamate tj. dug Mersina ili je ovo sad fiksno 900.000 KM ?
Rastu kamate.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 17 nov 2014, 20:37

Sad kad oni se pozovu na onu da su Islamom zabranjene kamate ko Zukorlić :D

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 17 nov 2014, 21:10

Ne trebamo puno ovdje o reprezentaciji. Naravno da smo mi svi za Anara a vjerujem da pored selektora može obavljati i funkciju sportskog direktora u Želji. Bilo je koliko hočeš takvih slučajeva pa i Ivica je bio selektor Jugoslavije i trener Partizana. Ja se najviše bojim pitarskog saveza i scenarija da dovedu Hadžibegića. E to bi več prelili čašu i bukvalno bi se trebali javno odreči reprezentacije kad bi tako bilo.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 nov 2014, 21:41

Nije tema o reprezentaciji, ali čim se spominje Amar ima to veze i sa nama. Ja se iskreno nadam da se Amar neće fatati u to mafijaško kolo jer Pape je mala maca kakve tamo bagre i lopova ima. On im je samo došao kao kec na desetku. Švabo je digo ruke jer je vidio kakva je bagra tamo na čelu sa Begićem. Amar je suviše pametan da bi ulazio u tu jazbinu. S druge strane i krimosi nisu glupi i znaju da bi Amar kad bi došao ra.zjeb.o papke na proste faktore jer to malo ko zna kao on. Zato mislim da možemo mirno spavati, neće Amar nikud.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 nov 2014, 22:04

SarajlijaTM je napisao/la:Samo da dohaberim da je većina dugova vraćena, a vrlo vjerovatno i svi do kraja godine.
Očekuje zanimljivu zimsku pauzu

Ps.super objasnio, potvrdjeno ;-)
Ne iznosi dusmanima na public forum.

Imas prijatelju pm, pa opleti koliko ti je volja dok ne bude crno na bijelo.

Amara niposto sada, jer je reprezentacija izgubljen slucaj. Zasto je to tako, treba pitati mafijasko-menadersku bandu gore.

Ja sam se te reprezentacije davno odrekao. Savez ce opet dovesti nekog trenera kome ce menaderi moci diktirati posao. Tako to ide u krug. Treba objaviti rat savezu i po mogucnosti dovesti strance da to vode jer ovako reprezentacija pored svih igrackih mogucnosti i kapaciteta ce samo stagnirati.
Kako god, **** im mater svima kolektivno.

Imamo mi Zelju i tome cemo pricati.
U Nedjelju ocekujem pobjedu. Idemo svi do pobjede...
FORZAA ZELJOOO

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 17 nov 2014, 22:33

Dajte ba raja , vi stvarno ne mislite na moje zdravlje. Pojedoh se iznutra, secer mi skocio. Posajite i meni na pp, ako necete da me nosite na dusi. :(

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 17 nov 2014, 22:58

Veznjak Željezničara blizu odlaska sa Grbavice
Tomić: Ne bih komentirao mogući prelazak na Koševo, imam ponudu iz Italije

Veznjak Željezničara Tomislav Tomić sigurno će u zimskom prijelaznom roku biti jedan od najtraženijih fudbalera tima sa Grbavice. Tomićeve sjajne partije nisu prošle nezapaženo, pa su se ovih dana pojavile informacije da će ovaj Širokobriježanin protiv Čelika odigrati svoj posljednji meč u dresu našeg najtrofejnijeg tima.

- Pa što se tiče mog odlaska možda se desi na zimu, ali znamo da sam ja pod ugovorom do ljeta i postoji određena odšteta koju klub traži za mene. Ja imam ponude tri kluba da dođem sada na zimu i oni su spremni platiti odštetu, a da li će ta odšteta zadovoljiti klub to vam ne bih znao reći. To bi mogao predstavljati i moj najveći problem oko odlaska, ali mogu vam otkriti da se radi o jednom timu iz HNL-a, Slovačke i Belgije. Oni me žele dovesti na zimu, a postoji i interesovanje jednog jako dobrog kluba iz iitalijanske Serie B, otkriva Tomić.

Zanimljivo da u našem glavnom gradu kruže špekulacije da bi Tomić vrlo lako mogao postati nogometaš Sarajeva, međutim, on to nije želio potvrditi, ali ni demantovati.

- Što se tiče Sarajeva i mog prelaska kod komšija to ne bih htio komentirati, kazao je veznjak Plavih sa Grbavice.
Sretno Tomo! Vjerujem da će otići znajući trenutnu politiku kluba.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 17 nov 2014, 23:17

Ja bi molio ove ljude sa nekim informacijama(tipa Super)...da ako vec nece sa svima da podijele, bar ne pisu da su nekim slali privatne poruke, dok ja ovamo glavu razbijam sta bi to moglo biti :D ..Nije fino prema ostalim.

Btw. Ima li Tomic hrvatske papire

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 nov 2014, 23:27

SarajlijaTM je napisao/la:Samo da dohaberim da je većina dugova vraćena, a vrlo vjerovatno i svi do kraja godine.

De promuhabeti na pp, nesto preko supera znam li eto cini mi se da znas nesto novo.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 17 nov 2014, 23:52

Hocel vam to vodu konacno pustiti :lol:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 nov 2014, 00:22

Šta se desi ljudima kad samo i pomisle da bi Amar mogao biti selektor. Histerija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2014, 00:31

Brko, brko, šta im uradi.

EDIT: I još nešto, pripremite se da ovih dana čitate dosta bljuvotina na Amarov račun u Fahrinoj novini, posebno ako ga ova komisija sa Begićem na čelu označi kao kandidata za selektora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 18 nov 2014, 01:04

Astren je napisao/la:Ja bi molio ove ljude sa nekim informacijama(tipa Super)...da ako vec nece sa svima da podijele, bar ne pisu da su nekim slali privatne poruke, dok ja ovamo glavu razbijam sta bi to moglo biti :D ..Nije fino prema ostalim.

Btw. Ima li Tomic hrvatske papire
barem neka neke teze napisu,jel pozitivno :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 18 nov 2014, 01:57

zeljocity je napisao/la:

De promuhabeti na pp, nesto preko supera znam li eto cini mi se da znas nesto novo.
De i meni ba vidiš da sam naš i pitaromrzac

gavran
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la gavran » 18 nov 2014, 06:52

lafomamone je napisao/la:Hocel vam to vodu konacno pustiti :lol:
Nece,vodovod odnio cijevi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 18 nov 2014, 06:59

[quote="fkzeljeznicarba"][quote="Astren"]Juniori izgleda ne yebu zivu silu :clap: :clap:

Juniori: Ćutahija imao dosta intervencija, ali dosta nesiguran, mislim da ni jednom nije loptu uhvatio.
Lijevi bek Alihodžić solidan, Memija odličan, Osmanković prvo poluvrijeme dosta dobar, u drugom se pogubio, desni bek Palić koji je prije igrao kao zadnji vezni sad prebačen na beka, dobro igrao dok je Varea igrao po njegovoj strani, kad je ušao Nuspahić izgubio se, nekoliko greški imao.

Dino Hasanović vezni, odličan, ne hebe nikog, napravio 20 prekršaja sam, pretrčao najviše na terenu. Njegov stil igre bih uporedio sa Gattusom ili De Jongom. Pored njega igrao Amir, ponovo na visini zadatka, nekoliko puta strašno iznio loptu i napravio višak. Lijevo igrao Hiroš i namučio Benju pravo. Postigao gol, izborio penal, a još jedan je mogao sudija na njemu svirati. Desno igrao Handžić, ništa specijalno. Naprijed Mujagić i Beganović, odlično sarađuju, utrčavanja odlična, baš su namučili Acu i Bogija.

Izgleda da nam na odbrambenim pozicijama ne cvjetaju ruze ni za buducnost. Znaci ako bude kakvih kupovanja to mora biti prvenstveno u odbrani.Tako je to , svi vise volimo zabijat golove nego ganjat druge igrace po terenu. Znaci da bi se u mladjim kategorijama morala posebno posvetiti paznja na tim pozicijama.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 9 gostiju.