FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 mar 2016, 23:36

sekac je napisao/la:@evander Hajde dobro neka bude tako samo nije sve u švrakinu tako loše pogledaj gdje se dešavaju krimanlna djela ubistva pljačke droga itd. ja koliko znam najmanje je u Švrakinu ali dobro bili smo na ružnom glasu pa to zvono ostalo razumijem ja tebe zato se i ne ljutim svakako.Ne znam ja ko je travar i ko puši niti me interesuje a eto u komšiluku smo sa njima **** ih ne interesuju me.Hajmo mi o Sarajevu ne treba o njima trošiti prste i tipkalo .Hadžić mali dao gool za kadete a juniori dobili dobro je ovo.
Ma kadeti i juniori su nam najsvijetlije tacke trenutno.
Dugorocno, mozda je i bolje sto je tako.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

reks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la reks » 27 mar 2016, 23:37

Pa zar zaista ovdje nema gradske djece da prepozna dobru za.ebanciju i pod,ebavanje bh novinarstva oko malenog Zerica,pa cak su i tvorci za,ebancije iznenadjeni koliko ih se upecalo.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 27 mar 2016, 23:41

BosnianKingdom je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:
sekac je napisao/la:Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.
Ma budala..Ja sam lani isao za 990, i to nisam sam nego poveo i zenu :rol:
Kraljino hahahahahhahahaH :rol: :bow: :kralj:
990 eura ili KM?
KM, logicno :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 27 mar 2016, 23:47

Odoh raja Laku noć ujutro sam kao pekar 10 do 5 na nogama.
Sarajevo ljubavi moja!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 mar 2016, 00:49

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 28 mar 2016, 01:25

Rinuka je napisao/la:
haris004 je napisao/la:nisam vidio na forumu da je neko komentisao kapitensku traku radovca na utakmici u tesnju, po meni momka smo previse oprali poslije zenice i incidenta, ali svejedno trebalo je dosta hrabrosti pa njemu ponovo dati kap traku, pa makar to bila prijateljska utakmica
Ima li negdje snimak te utakmice?
Rtv Amna ponedjeljak iza 20 ili 22h nisam siguran kako reče spiker

Btw koje bogovsko ime za djevojku Amna hahaha :ljepota:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 mar 2016, 01:51

Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
Igracina ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 mar 2016, 01:53

BelminM23 je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:
haris004 je napisao/la:nisam vidio na forumu da je neko komentisao kapitensku traku radovca na utakmici u tesnju, po meni momka smo previse oprali poslije zenice i incidenta, ali svejedno trebalo je dosta hrabrosti pa njemu ponovo dati kap traku, pa makar to bila prijateljska utakmica
Ima li negdje snimak te utakmice?
Rtv Amna ponedjeljak iza 20 ili 22h nisam siguran kako reče spiker

Btw koje bogovsko ime za djevojku Amna hahaha :ljepota:
:thumbup: :thumbup:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 mar 2016, 08:51

Imam jedno pitanje vezano oko stadiona. Koliko znam od sljedece sezone 2016/17, svaki stadion će morati imati određeni dio tribina natkriven. Nisam siguran koliko tacno mjesta. Eh sad, bez obzira ko nam sjedio u Upravi preko ljeta, da li mislite da bismo mogli natkriti npr. istok, bez ikakvog nadograđivanja, samo da se izgradi krovna konstrukcija? Koliko je ova ideja realna? Nadam se da nam ovi iz Saveza nece ''izaći u susret'' i uvažiti nam to što je loža natkrivena :D Realno krovna konstrukcija se može izgraditi za kratak period, oni iz Lištice su prošlo ljeto natkrili onu drugu tribinu.
SARAJEVO

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 28 mar 2016, 09:17

FrancescoTotti je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:[youtube][/youtube]
Igracina ;)
Meni ovaj mali isti Gojkara!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 28 mar 2016, 09:52

Majkl je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Zašto Demirel Veladzic nije igrao jucer u Tesnju i danas protiv Čelika ili ja nisam nešto dobro vidio?
I zašto u juniorima nema Osmanovica a i u prvom timu(Bulić mu je menadžer)?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 28 mar 2016, 10:31

fico je napisao/la:Imam jedno pitanje vezano oko stadiona. Koliko znam od sljedece sezone 2016/17, svaki stadion će morati imati određeni dio tribina natkriven. Nisam siguran koliko tacno mjesta. Eh sad, bez obzira ko nam sjedio u Upravi preko ljeta, da li mislite da bismo mogli natkriti npr. istok, bez ikakvog nadograđivanja, samo da se izgradi krovna konstrukcija? Koliko je ova ideja realna? Nadam se da nam ovi iz Saveza nece ''izaći u susret'' i uvažiti nam to što je loža natkrivena :D Realno krovna konstrukcija se može izgraditi za kratak period, oni iz Lištice su prošlo ljeto natkrili onu drugu tribinu.
stadion nije u vlasnistvu kluba i bacanje para u propale projekte je apsurd.
ako vec hoces krov, jeftinije je na livadi napraviti tribinu i krov nego u kosevo ulagati.

Pantelija
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 28 mar 2016, 10:31

Majkl je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Zašto Demirel Veladzic nije igrao jucer u Tesnju i danas protiv Čelika ili ja nisam nešto dobro vidio?
I zašto u juniorima nema Osmanovica a i u prvom timu(Bulić mu je menadžer)?
Pa bolan Dino kako n eznas da ti je osmanovica ozljedjen a mali veladzic je imao i prije repke ozljedu pa je zaliječio na brzinu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 mar 2016, 12:06

hz1987 je napisao/la:
fico je napisao/la:Imam jedno pitanje vezano oko stadiona. Koliko znam od sljedece sezone 2016/17, svaki stadion će morati imati određeni dio tribina natkriven. Nisam siguran koliko tacno mjesta. Eh sad, bez obzira ko nam sjedio u Upravi preko ljeta, da li mislite da bismo mogli natkriti npr. istok, bez ikakvog nadograđivanja, samo da se izgradi krovna konstrukcija? Koliko je ova ideja realna? Nadam se da nam ovi iz Saveza nece ''izaći u susret'' i uvažiti nam to što je loža natkrivena :D Realno krovna konstrukcija se može izgraditi za kratak period, oni iz Lištice su prošlo ljeto natkrili onu drugu tribinu.
stadion nije u vlasnistvu kluba i bacanje para u propale projekte je apsurd.
ako vec hoces krov, jeftinije je na livadi napraviti tribinu i krov nego u kosevo ulagati.
Realno ni jedan klub u državi, nije u stanju praviti neke arene i ostale bajke. Maksimum što se može napraviti je što Lištica natkrije jednu tribinu ili komšije igrade jednu, pa i mi sami smo tu negdje kao i oni. Sve ostalo je samo san. Ovo je svakako godina izbora, pa ne bi bilo loše kada bi naša Uprava napravila neki sporazum sa CSR, odnosno Opštinom Centar da se natkrije istok, da se promjeni semafor, poprave kabine za novinare i sl.
SARAJEVO

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 28 mar 2016, 12:10

Gennaro Gattuso: "Kada sam izgubio utakmicu otišao bi u svlačionicu i lomio sve redom, a danas kad igrači izgube utakmicu rade selfije po svlačionici i stavljaju na društvene mreže. Gade mi se..."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 mar 2016, 12:16

Možda neko i povjeruje u tu tvoju priču. Stvarno raspolažeš neoborivim dokazima.
Jbg, došlo je i vaših 5 minuta, ali nećete još dugo...
F.K.SARAJEVO

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 28 mar 2016, 12:25

molotovljev je napisao/la:Možda neko i povjeruje u tu tvoju priču. Stvarno raspolažeš neoborivim dokazima.
Jbg, došlo je i vaših 5 minuta, ali nećete još dugo...
Pa neće, možda do kraja sezone i onda ćao uprava. :wave:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 mar 2016, 12:40

I šta onda???
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 mar 2016, 13:09

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li ziv Dino, ima li ga igdje u medijima? Eno oni sto ih on optuzi da za vode nemaju, grade neku tribinicu, zahuktali se pravo. Kod nas uprava u misijim rupama. Dokle je tuzba za klevetu protiv sisatog??
Može li neko od ovih što se toliko zalažu za drugu stranu da odgovore na ova pitanja, ili odgovaraju samo na ona za koja imaju spreman spin? :kafa:
Vidim, niko nije odgovorio na ova pitanja... valjda vam je sad jasno da niko na ovoj temi nije 'plaćenik' kako vi tvrdite,
već da su to obični navijači koji i dalje vjeruju ovoj Upravi. Zašto bi recimo ja trebao znati detalje o tužbi za klevetu i dokle
se sa istom došlo. Nemam pojma, iskreno. A, što se tiče Dine, on je tu kao i uvijek uz igrače i ekipu, bio je u Tešnju na utakmici.
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 mar 2016, 13:11

molotovljev je napisao/la:I šta onda???
Onda bi trebali da ih zamjene novi ljudi koji ce znati sta rade te uz to njihova imena nece biti spominjana u kontekstu s kojekakvim aferama i sl.

Sta je tu nejasno i sta te toliko muci?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bordobijeli, Evander, Pitar6785 i 55 gostiju.