FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ado19211

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ado19211 » 16 nov 2014, 23:55

ti mi znas da ne valja cocalic, a kad je on igrao ti nisi pratio fudbal. ne znam zasto se javljate kad pisem na temi Fk.Zelje, odleprsajte, ko vas sta pita?!

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 16 nov 2014, 23:58

ej :shh: ko ti je taj kako bjese tomic . :kafa: :kafa: :kafa: uzivaj gledajuci malog cimija :bih: :bih: :bih:

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 17 nov 2014, 00:00

sva sreca da susic leti s klupe, i da tog cimija necemo vise gledati, hvala Bogu. imamo 2 boda, on meni pise o cimiju, kvrzicu, zakaricu i ostalim talentima :puke:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 nov 2014, 00:01

ado19211 je napisao/la:sva sreca da susic leti s klupe, i da tog cimija necemo vise gledati, hvala Bogu. imamo 2 boda, on meni pise o cimiju, kvrzicu, zakaricu i ostalim talentima :puke:
Ti si počeo pricu koliko se ja sjecam? Svjestan sam teske situacije u repci i svega ostalog ali ti nisam mogao ne odgovoriti na nebuloze kad si rekao da je Tomic bolji od Cimirota.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 17 nov 2014, 00:04

samosarajvo je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:sva sreca da susic leti s klupe, i da tog cimija necemo vise gledati, hvala Bogu. imamo 2 boda, on meni pise o cimiju, kvrzicu, zakaricu i ostalim talentima :puke:
Ti si počeo pricu koliko se ja sjecam? Svjestan sam teske situacije u repci i svega ostalog ali ti nisam mogao ne odgovoriti na nebuloze kad si rekao da je Tomic bolji od Cimirota.
tomic je bolji igrac od cimirota to zna svako ko je malo vise gledao obojicu. uzeti samo derbi, tu dvojicu igraca, tomic ih vrtio ko malu djecu a ringispilu. tomic momak strasan igrac, ako on nije za reprezentaciji, nije ni cimirot jer mora biti 10 puta bolji, a nije..

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 nov 2014, 00:05

Tema je Željo i njegovi igrači u vezi sa reprezentacijom. Mi pričamo ovdje o autohtonim Željinim igračima (dakle Željinoj djeci) Šehi, Štili, Coci i Zukanu. Ne znam što se pitari trpaju ovdje. Oni svojih igrača nemaju u reprezentaciji već deceniju i više i zadugo neće ni imati. Ako već hoćete da šta pomognete vodite onog svog papka živil bili jer možda još nije kasno da se makar trećeg mjesta domognemo.

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 00:10

rodom s Mejtaša je napisao/la:Tema je Željo i njegovi igrači u vezi sa reprezentacijom. Mi pričamo ovdje o autohtonim Željinim igračima (dakle Željinoj djeci) Šehi, Štili, Coci i Zukanu. Ne znam što se pitari trpaju ovdje. Oni svojih igrača nemaju u reprezentaciji već deceniju i više i zadugo neće ni imati. Ako već hoćete da šta pomognete vodite onog svog papka živil bili jer možda još nije kasno da se makar trećeg mjesta domognemo.
Autohtononim? Malo mi pojasni sta podrazumijevas sa tim. Guras koliko vidim i Zukanovica u tu skupinu. Da nije on slucajno u Bubamari poceo? Izgleda da su vama svi autohtoni koji su bar kao gledaoci gledali Zelju.
A prica Cimi, Tomic je krajnje nepotrebna i smarajuca. Jedan je perspektivan i mlad, drugi nije, kraj price. Znam da zivce kidate radi sadasnjeg stanja u vasem i nasem klubu, ali nisam ipak ocekivao ovakvu dozu mrznje i ljubomore samo zato sto je neki igrac Sarajeva dobio dvadesetak minuta da igra za reprezentaciju.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 nov 2014, 00:16

Aragon je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Tema je Željo i njegovi igrači u vezi sa reprezentacijom. Mi pričamo ovdje o autohtonim Željinim igračima (dakle Željinoj djeci) Šehi, Štili, Coci i Zukanu. Ne znam što se pitari trpaju ovdje. Oni svojih igrača nemaju u reprezentaciji već deceniju i više i zadugo neće ni imati. Ako već hoćete da šta pomognete vodite onog svog papka živil bili jer možda još nije kasno da se makar trećeg mjesta domognemo.
Autohtononim? Malo mi pojasni sta podrazumijevas sa tim. Guras koliko vidim i Zukanovica u tu skupinu. Da nije on slucajno u Bubamari poceo? Izgleda da su vama svi autohtoni koji su bar kao gledaoci gledali Zelju.
A prica Cimi, Tomic je krajnje nepotrebna i smarajuca. Jedan je perspektivan i mlad, drugi nije, kraj price. Znam da zivce kidate radi sadasnjeg stanja u vasem i nasem klubu, ali nisam ipak ocekivao ovakvu dozu mrznje i ljubomore samo zato sto je neki igrac Sarajeva dobio dvadesetak minuta da igra za reprezentaciju.
Nemoj biti glup odmah da ti kazem, ali vjerujem da nisi i da se samo tako predstavljas kako bi nekoga ovdje iznervirao.

Taj vas Cimi igra jer njegov menader ima jake veze. Nista vise.
Tomic nema takvog, i moze da ga p***.

Vrlo jednostavna matematika.

Tako, ti sutra da imas manadera sa uticajem i da si prosjecan nogometas, jos u mladim godima, sigurno bi se nasao na spisku jer ti ovaj tako ujedno dize najbolje cijenu.

Tako da, to je sami problem, sto se nije odmah nakon debakla na SP, otisao dovesti adekvatan trenerski strucnjak koji bi doveo strucan tim ljudi i igrali bi oni igraci cija je forma trenutno na zavidnom nivou.
Ali ne, savezu takav ne treba jer ih takav ne bi trpio niti dva dana, a treba jedan Pape koji nije cak uz duzno postovanje adekvatno obucen za vodenje igraca prve klase (pa uci na greskama u repki? TKo je jos imao takvu priliku da na repki uci zanat posla. To je isto kao sto bi ti sutra u svojoj firmi dosao odmah na mjesto direktor a obicni zanat svog posla nisi ispekao jos kako treba i bio bi prcen od radnika kako uzduz tako i poprijeko), ali kao takav njima odgovara, jer suti i prima platu za to.

Ovako, repka je posla tim za prodaju odredenih igraca. Neki se igraci slazu, neki ne. Izgubio se timski duh u ekipi i sada ga svi mogu komotno pusiti...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 nov 2014, 00:23, ukupno mijenjano 4 puta.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 nov 2014, 00:18

Ja sam dosao normalno raspravljati, za razliku od nekih...Vaš clan je poceo o Cimirotu :)

Ja "a" nisam rekao za Stilu i Zukanovica.Jedan siguran reprezentativac bi trebao biti, drugi jako blizu spisku bi trebao da bude također(za Cocu i Sehu se necemo sloziti, ali nije to ni bitno sad).

@ado
Gledam ja nasu ligu dugo, i Sarajevo i Zelju,a i ostale ekipe.Duze nego sto ti mislis.
Tomic nije bolji igrač od CImirota, vrlo jednostavno rečeno.Cimirot vec sad pruza partije kakve Tomic jos nije a mlađi je haman 3 godine.
Tvoje poređenje sa derbijem je smješno (btw izgubili ste ga, da bude još smjesnije).Nisam vidio nikakvu vrhunsku partiju Tomislava, cak naprotiv.A i da je koga vrtio moog je vrtiti samo raspalog Berberovica jer se Cimirot povrijedio poslje pola sata.Vidjeli bi koga i sta bi vrtio da je ostao u igri.

P.S. TOmic je za nasu ligu odličan igrač, da se razumijemo.

@dzole
Nisam znao da je Cmijev menadzer neki jak tip, drago mi je ako je tako.Opet ostaje cinjenica da svaki put na spisku trebajuu biti makar 2 najbolja iz lige a Cimirot i Zakari to jesu.

LP
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 17 nov 2014, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 nov 2014, 00:20

evo ga izaso iz bana pusten s lanca :o :facepalm:
cuj tomic star sa svojih 24 godine,joj mama draga skime mi djelimo vazduh ne vjerujem
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 nov 2014, 00:24

Napravite temu Tomić vs Cimirot (općenito) i tamo pišite kolko vam je volja. Unistavate i ovu temu i temu komsija sa koseva svojom dosadnom pričom. Taman se razvije normalan tok na temi, fine teme bez trolanja, pojedinci uništiše sve..pa dokle..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 nov 2014, 00:29

**** vas i cimirot i tomic :facepalm:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 00:40

DzoleZeljo je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
Nemoj biti glup odmah da ti kazem, ali vjerujem da nisi i da se samo tako predstavljas kako bi nekoga ovdje iznervirao.

Taj vas Cimi igra jer njegov menader ima jake veze. Nista vise.
Tomic nema takvog, i moze da ga p***.

Vrlo jednostavna matematika.

Tako, ti sutra da imas manadera sa uticajem i da si prosjecan nogometas, jos u mladim godima, sigurno bi se nasao na spisku jer ti ovaj tako ujedno dize najbolje cijenu.

Tako da, to je sami problem, sto se nije odmah nakon debakla na SP, otisao dovesti adekvatan trenerski strucnjak koji bi doveo strucan tim ljudi i igrali bi oni igraci cija je forma trenutno na zavidnom nivou.
Ali ne, savezu takav ne treba jer ih takav ne bi trpio niti dva dana, a treba jedan Pape koji nije cak uz duzno postovanje adekvatno obucen za vodenje igraca prve klase (pa uci na greskama u repki? TKo je jos imao takvu priliku da na repki uci zanat posla. To je isto kao sto bi ti sutra u svojoj firmi dosao odmah na mjesto direktor a obicni zanat svog posla nisi ispekao jos kako treba i bio bi prcen od radnika kako uzduz tako i poprijeko), ali kao takav njima odgovara, jer suti i prima platu za to.

Ovako, repka je posla tim za prodaju odredenih igraca. Neki se igraci slazu, neki ne. Izgubio se timski duh u ekipi i sada ga svi mogu komotno pusiti...
Ne bih da ulazim u raspravu i da temu vodim u krivom smijeru. Cimirot i Zakaric su prosle sezone bili najbolji mladi igraci lige i zasluzeno su pozvani. I tako treba da bude. Isto kao sto je i Kvesic svojevremeno prije povrede ZASLUZENO dobio poziv. Tomic vise nije mlad igrac i normalno je da se takvi ne mogu dovoditi u kontekst reprezentacije.
Naravno da nam je savez i repka menadzerska prcija i kriminalno udruzenje, ali za Cimirota nisi u pravu.
P.S. Isto tako sam govorio da je trebao Hodzica voditi na SP makar da uci. Bolje njega da je zvao nego Ibricica da pravi drustvo Dzeki.
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 17 nov 2014, 00:44, ukupno mijenjano 2 puta.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 nov 2014, 00:42

Minjore je napisao/la:Napravite temu Tomić vs Cimirot (općenito) i tamo pišite kolko vam je volja. Unistavate i ovu temu i temu komsija sa koseva svojom dosadnom pričom. Taman se razvije normalan tok na temi, fine teme bez trolanja, pojedinci uništiše sve..pa dokle..
Izuzev par pojedinaca nije loša rasprava nemoj zezati :)

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 nov 2014, 00:45

Čuj onoga poznavaoca grada i igrača. Pa šta ti znaš gdje je Zukanović igrao, ti si zdušio kad je bilo najteže i cijeli ti klub i ti bi sad pričao o reprezentaciji. Sram te bilo.
Radi drugih ljudi koji ovo čitaju treba reći da je Zukanović kao pionir (ima li manji uzrast - možda pijetlići kao nekad) došao u Želju iz Bubamare. Sve ostale selekcije prošao u Želji.
Dokle je došlo da pitari počeli i u reprezentaciju da se petljaju. Jedino što u njoj ima veze s njima je ujedno i ubjedljivo najgore u njoj, ali neće ni to dugo.

Odoh leć, pitarska balavurdijo ne petljajte se u igraće reprezentacije to s vama nema ama gotovo baš nikakve veze otkako igra ova reprezentacija. Držite se vi selektora tu ste najjači - ne znaš ko je veći stručnjak bio.

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 17 nov 2014, 01:03

Kakav zeljo i reprezentacija, mogu vam pojedini probati u Gibraltaru ili San Marinu, ali bogami i tamo ima boljih. Mozda da probamo baustelca iz Belgije Zolotica

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 nov 2014, 08:24

dobro znate da pradedino zlato i ostali vrebaju i čekaju najmanji povod da se nakače.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 17 nov 2014, 11:50

valjda izmedu hadzibegica i amara izaberu trofejnijeg trenera..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 17 nov 2014, 12:06

Ni jedan igrac iz lige ne moze ispred Cocalica.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 nov 2014, 12:09

Amar je potrebniji Želji nego reprezentaciji. Neka njega nama

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 19 gostiju.