Takode. O kome se radi?keli1946 je napisao/la:Koji mali, sta pise nisam u toku?sekac je napisao/la:samo vi vjerujte svemu što piše eno i onaj mali ode za 2 i po miliona eura jadni mi sad
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Iskreni, zaboli me sta se desava i kod njih i kod bilo koje druge ekipe.sekac je napisao/la:samo vi vjerujte svemu što piše eno i onaj mali ode za 2 i po miliona eura jadni mi sad
Zelim vidjeti da mi kao klub napredujemo, da jacamo igracki kadar, da smo konkurentniji, da nam igra ima glavu i rep, da se uvjerimo svi da postoji neki plan i da nije sve stihijski.
Ako i tad neko bude bolji od nas, onda svaka cast. U opste mi to nije problem.
Ne zelim da drugi budu losiji od nas, zelim da mi budemo bolji.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.
Sarajevo ljubavi moja!
- franklampard8
- Kontakt:
Al' kakve mi veze imamo sa tim ? Nek' ljudi rade sta hoce, svaka im cast ako mogu takve pare zaraditi na njemu. Ne znam sto se to provlaci kroz postove, zaradit cemo i mi na Hadzicu, Klaricu itd. Nebitno totalno.
1946
Ma budala..Ja sam lani isao za 990, i to nisam sam nego poveo i zenusekac je napisao/la:Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
S obzirom da se u drugom dijelu sezone igra samo 12 utakmica, do sada smo odigrali četiri znači jedna trećina polusezone je iza nas i dok je ova pauza možemo podvući neku crtu i vidjeti kakav je ko od igrača ostavrio učinak.
Dvije pobjede i dva remija uz gol razliku od 8-4 nije nešto što nas može zadovoljiti, ako dodamo tu i ispadanje iz kupa, onda možemo biti veoma nezadovoljni. Nismo mi neko ko se bori za neku mirnu sredinu tebele nego klub koji uvijek teži samom vrhu i pobjedi u svakoj utakmici. Ovi loši rezultati su za posljedinu imali i smijenu stručnog štaba.
Što se tiče samih igrača, ja im nešto pretjerano ne zamjeram na ovakvim rezultatim. S obzirom kakva atmosfera se stvori oko igrača nakon jednog lošeg poteza dobro je da nekad znaju i hodati na terenu, ali oni su profsionalci i kako tako moraju to probati prevazići i pokazati ono svoje najbolje umijeće. Smijena, na moju žalost, na golu donijela je potrebnu sigurnost u tom segmentu. Pavlović se pokazao kao dosta dobar i ja se nadam da će Emir od njega što šta naučiti. I ako smo prošlog ljeta bili uvijereni da ćemo imati najjaču odbranu, u ovih nekoliko utakmica se pokazala kao možda i najtanji dio tima. Kadušić kao mlad igrač je do ovog trenutka previše isforsiran i u ovakvoj atmosferi kakva se kod nas stvori se ne snalazi najbolje pa ja ove utakmice na proljeće odigrao ispod svog nivoa, prvenstveno što pravi previše propusta pa protivnik nerijetko preko njegove strane napravi gol-šansu. Međutim on je kvalitetan igrač i nadam se da će te svoje negostatke i "lijetanje" malo kontrolisati i biti što sigurniji u ovima narednim utakmicama.
Barbarić je došao sa dobrom reputacijom ali, prema nekom mom viđenju, apsolutno je podbacio. Malo mi je neshvatljivo da igrač njegovih godina i iskustva može onakve propuste praviti. U dosta navrata sam se jako ružno osjećao kada vidim kako ga protivnički igrači "razvuku". Dobra je stvar, štaviše -odlična, što smo ga uspjeli dobro unovčiti. S druge strane Kovačević drži onaj neki svoj nivo. Siguran i bez puno petljanja. Almir Bekić za ove svoje igra u ovih nekoliko utakmica može dobiti dobru ocijenu, otprilike je to ono što od njega očekujemo, ništa specijalno dobro ali ni specijalno loše.
Rustemović, koliko ga god neki osporavali, je zaista veoma zahvalan igrač. Jes on dosta puta u fazonu "mnogo zuji malo meda daje" ali je igrač koji zasigurno najviše pretrči i svakoj utakmici. Bude tu i tamo i loših dodavanja i katastrofalnih udaraca ali sve je to u fudbalu normalno, samo što se kod nas sve te loše stvari mnogo više povlače po komentarima nego dobre. Radovac ima taj pad u formi ali ova zadnja utakmica nam daje za pravo da mislimo da je pad njegove forme zaustavljen, sad treba da radi na tome da je polagano počne poravljati, neće mu biti lako, jer je pod lupom.
Emerson još nije pokazao ono što od njega očekujemo, očit višak kilograma ga spriječava u tome. Imam osjećaj da će smijena stručnog štaba dobrano uticati na njegovu minutažu jer je općepoznatod a gosp. Hurtić prednost ipak daje mlađim igračima. Duljević je na onom svom nivou, i bez sumnje naš najbolji igrač, međutim u nekim utakmicama nas je dobro podsjetio na svoju boljku "potez višak". I neki igrači ranije su imali to pa smo im halalili, halalit ćemo i Harisu. Deni Simeunović je kvalitetan igrač ali ćemo mu dati još malo vremena za neki sud, Harba isto tako. Ševko Okić očekivano, i dobar i loš, ni dobar ni loš. Benko, ma može on fuliti i 16 zicera, uvijek pogodi kad treba. Očito stavljanje u stranu od strane prethodnog stručnog štaba je malo ostavilo traga na njega, ali Benko je to. Cesar, ma ne znam šta bih rekao, ali s obzirom na okolnoski koje su ga zadesile, treba mu dati još malo vremena, ne može brazilac biti a da ne zna gola zabiti. Ostali su mnogo manju minutažu dobijali da bi se neka slika stvorila, samo moram pohvaliti zadnju utakmicu i nastup Marka Mihojevića a sobzirom da je Hurtić na klupi siguran sam da će u narednim utakmicama marko dobijati više šanse.
Dvije pobjede i dva remija uz gol razliku od 8-4 nije nešto što nas može zadovoljiti, ako dodamo tu i ispadanje iz kupa, onda možemo biti veoma nezadovoljni. Nismo mi neko ko se bori za neku mirnu sredinu tebele nego klub koji uvijek teži samom vrhu i pobjedi u svakoj utakmici. Ovi loši rezultati su za posljedinu imali i smijenu stručnog štaba.
Što se tiče samih igrača, ja im nešto pretjerano ne zamjeram na ovakvim rezultatim. S obzirom kakva atmosfera se stvori oko igrača nakon jednog lošeg poteza dobro je da nekad znaju i hodati na terenu, ali oni su profsionalci i kako tako moraju to probati prevazići i pokazati ono svoje najbolje umijeće. Smijena, na moju žalost, na golu donijela je potrebnu sigurnost u tom segmentu. Pavlović se pokazao kao dosta dobar i ja se nadam da će Emir od njega što šta naučiti. I ako smo prošlog ljeta bili uvijereni da ćemo imati najjaču odbranu, u ovih nekoliko utakmica se pokazala kao možda i najtanji dio tima. Kadušić kao mlad igrač je do ovog trenutka previše isforsiran i u ovakvoj atmosferi kakva se kod nas stvori se ne snalazi najbolje pa ja ove utakmice na proljeće odigrao ispod svog nivoa, prvenstveno što pravi previše propusta pa protivnik nerijetko preko njegove strane napravi gol-šansu. Međutim on je kvalitetan igrač i nadam se da će te svoje negostatke i "lijetanje" malo kontrolisati i biti što sigurniji u ovima narednim utakmicama.
Barbarić je došao sa dobrom reputacijom ali, prema nekom mom viđenju, apsolutno je podbacio. Malo mi je neshvatljivo da igrač njegovih godina i iskustva može onakve propuste praviti. U dosta navrata sam se jako ružno osjećao kada vidim kako ga protivnički igrači "razvuku". Dobra je stvar, štaviše -odlična, što smo ga uspjeli dobro unovčiti. S druge strane Kovačević drži onaj neki svoj nivo. Siguran i bez puno petljanja. Almir Bekić za ove svoje igra u ovih nekoliko utakmica može dobiti dobru ocijenu, otprilike je to ono što od njega očekujemo, ništa specijalno dobro ali ni specijalno loše.
Rustemović, koliko ga god neki osporavali, je zaista veoma zahvalan igrač. Jes on dosta puta u fazonu "mnogo zuji malo meda daje" ali je igrač koji zasigurno najviše pretrči i svakoj utakmici. Bude tu i tamo i loših dodavanja i katastrofalnih udaraca ali sve je to u fudbalu normalno, samo što se kod nas sve te loše stvari mnogo više povlače po komentarima nego dobre. Radovac ima taj pad u formi ali ova zadnja utakmica nam daje za pravo da mislimo da je pad njegove forme zaustavljen, sad treba da radi na tome da je polagano počne poravljati, neće mu biti lako, jer je pod lupom.
Emerson još nije pokazao ono što od njega očekujemo, očit višak kilograma ga spriječava u tome. Imam osjećaj da će smijena stručnog štaba dobrano uticati na njegovu minutažu jer je općepoznatod a gosp. Hurtić prednost ipak daje mlađim igračima. Duljević je na onom svom nivou, i bez sumnje naš najbolji igrač, međutim u nekim utakmicama nas je dobro podsjetio na svoju boljku "potez višak". I neki igrači ranije su imali to pa smo im halalili, halalit ćemo i Harisu. Deni Simeunović je kvalitetan igrač ali ćemo mu dati još malo vremena za neki sud, Harba isto tako. Ševko Okić očekivano, i dobar i loš, ni dobar ni loš. Benko, ma može on fuliti i 16 zicera, uvijek pogodi kad treba. Očito stavljanje u stranu od strane prethodnog stručnog štaba je malo ostavilo traga na njega, ali Benko je to. Cesar, ma ne znam šta bih rekao, ali s obzirom na okolnoski koje su ga zadesile, treba mu dati još malo vremena, ne može brazilac biti a da ne zna gola zabiti. Ostali su mnogo manju minutažu dobijali da bi se neka slika stvorila, samo moram pohvaliti zadnju utakmicu i nastup Marka Mihojevića a sobzirom da je Hurtić na klupi siguran sam da će u narednim utakmicama marko dobijati više šanse.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 27 mar 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je ovaj Oscar, sta igra?hilmo je napisao/la:S obzirom da se u drugom dijelu sezone igra samo 12 utakmica, do sada smo odigrali četiri znači jedna trećina polusezone je iza nas i dok je ova pauza možemo podvući neku crtu i vidjeti kakav je ko od igrača ostavrio učinak.
Emerson još nije pokazao ono što od njega očekujemo, očit višak kilograma ga spriječava u tome. Imam osjećaj da će smijena stručnog štaba dobrano uticati na njegovu minutažu jer je općepoznatod a gosp. Hurtić prednost ipak daje mlađim igračima. Duljević je na onom svom nivou, i bez sumnje naš najbolji igrač, međutim u nekim utakmicama nas je dobro podsjetio na svoju boljku "potez višak". I neki igrači ranije su imali to pa smo im halalili, halalit ćemo i Harisu. Deni Simeunović je kvalitetan igrač ali ćemo mu dati još malo vremena za neki sud, Harba isto tako. Ševko Okić očekivano, i dobar i loš, ni dobar ni loš. Benko, ma može on fuliti i 16 zicera, uvijek pogodi kad treba. Očito stavljanje u stranu od strane prethodnog stručnog štaba je malo ostavilo traga na njega, ali Benko je to. Oskar, ma ne znam šta bih rekao, ali s obzirom na okolnoski koje su ga zadesile, treba mu dati još malo vremena, ne može brazilac biti a da ne zna gola zabiti. Ostali su mnogo manju minutažu dobijali da bi se neka slika stvorila, samo moram pohvaliti zadnju utakmicu i nastup Marka Mihojevića a sobzirom da je Hurtić na klupi siguran sam da će u narednim utakmicama marko dobijati više šanse.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sekac je napisao/la:Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
@joker
Ispravio
Ispravio
I zašto u juniorima nema Osmanovica a i u prvom timu(Bulić mu je menadžer)?Majkl je napisao/la:Zašto Demirel Veladzic nije igrao jucer u Tesnju i danas protiv Čelika ili ja nisam nešto dobro vidio?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ko je travar ne kontam burazkeli1946 je napisao/la:sekac je napisao/la:Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.![]()
to je 100% jos ako je mali sta u rodu braći travarima
![]()
pa likovi su više popušili trave u životu nego HZ I manijaci zajedno u zadnjih 20 godina
samo mi nemoj reci da im je mali rod jer kao da sam negdje načuo da imaju nekog njihovog u omladinskom pogonu
Sarajevo ljubavi moja!
Mali je sin Senada Zerica. Mislim da je Senad, u glavnom sin starijeg od brace Zeric.sekac je napisao/la:ko je travar ne kontam burazkeli1946 je napisao/la:sekac je napisao/la:Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.![]()
![]()
pa likovi su više popušili trave u životu nego HZ I manijaci zajedno u zadnjih 20 godina
samo mi nemoj reci da im je mali rod jer kao da sam negdje načuo da imaju nekog njihovog u omladinskom pogonu
Sjecate se brace Zeric koji su nekad igrali kod njih?
Inace, Zerici su ugledna familija iz Svrakinog

Izvinite na upadu, s drugog foruma je krenula zajebancija, i nasi vrli mediji su je prenijeli u javnost kao takvusekac je napisao/la:Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kraljino hahahahahhahahaHRinuka je napisao/la:Ma budala..Ja sam lani isao za 990, i to nisam sam nego poveo i zenusekac je napisao/la:Pa zar niste čitali Denis Žerić ide u Španiju kažu za 2 i po miliona ali Eura.

Sabrine mi moje!
Prije kad upadnemo u ovakvu depresiju i lose rezultate, izlazili su u medije sa par obecanja, sa potpisanim novim sponzorskim ugovorima i presicama, sad nema ni toga.
Javi se bar ti Kusta i obecaj tu bordo arenu, pa makar svi znali da je laaaaz!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fadil mu je otac, Senad je mladji brat. I nit ce gdje ici za te pare nit ima ikakve veze sa nasom temom. Hajmo se mi nama pozabaviti, to nam je sad malo bitnije ipak.Evander je napisao/la:Mali je sin Senada Zerica. Mislim da je Senad, u glavnom sin starijeg od brace Zeric.
Evandere pa šta to fali buraz Švrakinom i ja sam iz istog i kinošvra pa ne vidm da smo nešto manje ili više vrijedni ili gluplji od ostalihEvander je napisao/la:Mali je sin Senada Zerica. Mislim da je Senad, u glavnom sin starijeg od brace Zeric.sekac je napisao/la:ko je travar ne kontam burazkeli1946 je napisao/la:![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Dobar je mali Zera bez obzira gdje igra, imam pitanje zna li iko sta je sa ugovorom malog Resica jer su insajderi pisali da ide dzaba u Basel...
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nebitno, zezancija.sekac je napisao/la:Evandere pa šta to fali buraz Švrakinom i ja sam iz istog i kinošvra pa ne vidm da smo nešto manje ili više vrijedni ili gluplji od ostalihEvander je napisao/la:Mali je sin Senada Zerica. Mislim da je Senad, u glavnom sin starijeg od brace Zeric.sekac je napisao/la:ko je travar ne kontam buraz
Samm znas onda, bolje od mene kakvih sve tamo ima. A ovi su bili klasicni primjer takvih.
To je poveznica samo na pricu da su popusili vise trave od bilo toga, sto neko pomenu, a ti si se nadovezao na to da ne kontaas ko je je travar.
Ma hebat ih sve, ajmo dalje

@evander Hajde dobro neka bude tako samo nije sve u švrakinu tako loše pogledaj gdje se dešavaju krimanlna djela ubistva pljačke droga itd. ja koliko znam najmanje je u Švrakinu ali dobro bili smo na ružnom glasu pa to zvono ostalo razumijem ja tebe zato se i ne ljutim svakako.Ne znam ja ko je travar i ko puši niti me interesuje a eto u komšiluku smo sa njima **** ih ne interesuju me.Hajmo mi o Sarajevu ne treba o njima trošiti prste i tipkalo .Hadžić mali dao gool za kadete a juniori dobili dobro je ovo.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.