valjda može sadRN87 je napisao/la:BSV, ne mogu ti private poslati. A nisi se sjetio kad sam ti slao poruku a pitanjem, jesi li to nasjeo na pricu ovog kaluna

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
valjda može sadRN87 je napisao/la:BSV, ne mogu ti private poslati. A nisi se sjetio kad sam ti slao poruku a pitanjem, jesi li to nasjeo na pricu ovog kaluna
navodno im je noga na kraju sezoneBitiSrcemVezan je napisao/la:Uprava mora ostati do kraja sezone da nas prvo KLUB vadi iz govana u koja su ga uvalili (afera punac), a i da bi klub mogao normalno funkcionisati do dolaska novih ljudi. A onda noga-trans
Ukratko, da ne pišem džaba nekakve romane i ovde, svakako je sve rečeno
Kad se pojedinci ponavljaju mjesec dana, e mogu i ja vala do naredne tekme... Lesinari pusee gaaaaaaafico je napisao/la:J*bala vas i druga liga i nepismeni kamiondžija i Selimovic i ostali. Dok Sredojević poziva sve navijače Borca na mobilizaciju i podršku, vi se svađate međusobno. Bravo pitari.
Shvatite da se moramo držati zajedno. Shvatite da moramo dati našim igračima podršku. Kakvi god da su to su naši igrači. Moramo im dati podršku, ne zbog Dine, ne zbog Tana, već zbog BORDO DRESA koji nose !!!
Smenjivat ćemo, tjerat ćemo, palit ćemo i raditi šta hoćemo, ali na kraju sezone. Bez obzira na kojem mjestu završili sezonu, ne smijemo u nastavku prvenstva dozvoliti nove bruke kao protiv Rudara, Mladosti i sl.
Dje si ovog mlacmudana nabaviojoker90 je napisao/la:Samo da je Borac izbelegijati, sve bi lakse bilo
Dosao i on upravu da tjera!Rinuka je napisao/la:Dje si ovog mlacmudana nabaviojoker90 je napisao/la:Samo da je Borac izbelegijati, sve bi lakse bilo![]()
![]()
Ima li negdje snimak te utakmice?haris004 je napisao/la:nisam vidio na forumu da je neko komentisao kapitensku traku radovca na utakmici u tesnju, po meni momka smo previse oprali poslije zenice i incidenta, ali svejedno trebalo je dosta hrabrosti pa njemu ponovo dati kap traku, pa makar to bila prijateljska utakmica
Bordo?Rule_hz je napisao/la:I KADA JE LOŠE I KADA JE DOBRO
UVIJEK ĆU PJEVAT' ZA BIJELE I BORDO
U MOME SRCU SAMO JE JEDNO
SARAJEVO BORDO I BIJELO
Tebi reći ne nikad nisam znaoooo!uNbx je napisao/la:Bordo?Rule_hz je napisao/la:I KADA JE LOŠE I KADA JE DOBRO
SARAJEVO BORDO I BIJELO
Šta je problem?uNbx je napisao/la:Bordo?Rule_hz je napisao/la:I KADA JE LOŠE I KADA JE DOBRO
SARAJEVO BORDO I BIJELO
Navika je cudo.fico je napisao/la:Zaboravih pohvaliti naše kadete što su pobjedili Černobil.![]()
Nije ni čudo što su prvi na tabeli kad ih sa klupe vodi Sir Dženan Uščuplić
Ne osvaja trofeje ko ima profi licencu nego onaj ko je navik'oSabinho je napisao/la:Navika je cudo.fico je napisao/la:Zaboravih pohvaliti naše kadete što su pobjedili Černobil.![]()
Nije ni čudo što su prvi na tabeli kad ih sa klupe vodi Sir Dženan Uščuplić
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], TarpiTarpi i 6 gostiju.