FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Definitivno najjačeg protivnika smo izvukli. mislim da smo ipak bolji od sirokog i da cemo lako proci dalje
Ma moglo je i gore biti, nije lose. Otresti listicu, pa kako god
Navijanje igraca u autobusu - neprocjenjivo
Navijanje igraca u autobusu - neprocjenjivo

- Popović Lazar
- Kontakt:
Opet u ranoj fazi ispadate 

Zadnja izmjena: Popović Lazar, dana/u 26 okt 2010, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Hajde lazare,hajde Lazare..
suti Lazare dobices crveniPopović Lazar je napisao/la:Opet u ranoj fazi ispadate
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Šta je smiješno Ajla?FKR_ajla_TZ je napisao/la:nije ti se posrecilo...haha....nisi naucio da nevalja podcjenjivati protivnika ali haj ett...nekaaa skontat ces....sarajlija89 je napisao/la:Ma branitelj i sloboda koja je losa u ovom trenutku su najbolje opcije..al valja ih izvuc![]()
Imam felling za siroki...
GunnerS je napisao/la:Ove utakmice će bit bolno sječanje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
prigoda je napisao/la:Šta je smiješno Ajla?FKR_ajla_TZ je napisao/la:nije ti se posrecilo...haha....nisi naucio da nevalja podcjenjivati protivnika ali haj ett...nekaaa skontat ces....sarajlija89 je napisao/la:Ma branitelj i sloboda koja je losa u ovom trenutku su najbolje opcije..al valja ih izvuc![]()
Imam felling za siroki...
GunnerS je napisao/la:Ove utakmice će bit bolno sječanje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ona zna da odluta!

Ja neznam stvarno šta bi tu moglo da bude smiješno ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dobijamo Listicu u dvije utakmice.
Ma stipu, kod nas nema nista skriveno i zamuljano. Samo ostro i u kost 

A kakvi su sve prodefilavali kroz vasu avliju proteklih godina pa i decenija
Kod vas su cak i doktori znali biti izdajice...pa nemoj sad da se sjecamo svega 

ovo nigdje nema...igraci koji svim srcem u autobusu navijaju,predsjednik koji podere grlo navijajuci....igraci koji znaju sve pjesme svoga kluba iako su iz srbija,crne gore...itd....svi zagrljenji ....VRH
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Dobro je rekao Zujo, slavite taj bod kao da ste ga uzeli na Nou Campu
jbt strašno. 

24. 10 RODJENDAN kluba ..... ILI MOZDA NEZNAS citati'?? NAJZAD....SA 8 IGRACA NAM STVORITE jednu PRILIKU .......Mandrak je napisao/la:Dobro je rekao Zujo, slavite taj bod kao da ste ga uzeli na Nou Campu![]()
jbt strašno.
a sjecam se derneka na jugu poslije remija na kosevu .... dok smo mi nakon tih remija plakali ...a dole se SLAVILO ...ili mozda nisi odvano isao na derbi?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Mlad si ti da bi se sjećao koji je doktor radio u FK Sarajevu. Daleko nam od kuće bile takve spodobe. Što dalje od FK Sarajeva i od naše nam države.UPS je napisao/la:A kakvi su sve prodefilavali kroz vasu avliju proteklih godina pa i decenijaKod vas su cak i doktori znali biti izdajice...pa nemoj sad da se sjecamo svega
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
[quote="johnnyHZ"][quote="E=mc2"]Ko nije pogledao obavezno da pogleda. Posebno pozivam naše komšinice da vide kako izgleda to kad su igrači i navijači uvezani jednim srcem.
Jeli skretnicara ovoliko bilo na Grbavici ovo je VELICANSTVENO ovako zajednistvo nema ni jedan klub u drzavi!
Jeli skretnicara ovoliko bilo na Grbavici ovo je VELICANSTVENO ovako zajednistvo nema ni jedan klub u drzavi!

- Popović Lazar
- Kontakt:
Mislim da su dovoljni u ovom slučaju samo inicijali..avlami97 je napisao/la:Mlad si ti da bi se sjećao koji je doktor radio u FK Sarajevu. Daleko nam od kuće bile takve spodobe. Što dalje od FK Sarajeva i od naše nam države.UPS je napisao/la:A kakvi su sve prodefilavali kroz vasu avliju proteklih godina pa i decenijaKod vas su cak i doktori znali biti izdajice...pa nemoj sad da se sjecamo svega
R.K
Hajde lazare,hajde Lazare..
sve ce vam ribe (riječne pastrve opasne) iz Lištice mamu na vrbama-A- je napisao/la:Dobijamo Listicu u dvije utakmice.

I vise, bolan pa onaj ciganluk nije zapamcen, prvo od strane uprave zeljeznicmara koja nije dala gostujucim navijacima nikakve uslove na tribini (i to gradskog rivala), sudija koji bi zbog ovoga trebao biti suspendovan zbog itekako pristrasnog navlacenja za domacina.....i opet ga niste dali, i da se igralo jos 3 dana, vi ga ne bi dali.....nagradno pitanje, koliko je potrebno da bude igraca Sarajeva na terenu da bi mu omanji gradski rival mogao dati gol???Mandrak je napisao/la:Dobro je rekao Zujo, slavite taj bod kao da ste ga uzeli na Nou Campu![]()
jbt strašno.
P.S. Za uzvrat razmisljamo da izvedemo 6 igraca, da se malo poigramo sa vama

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Vrati se u svoj kamenjar odakle si izmigoljio.ljutinar je napisao/la:sve ce vam ribe (riječne pastrve opasne) iz Lištice mamu na vrbama-A- je napisao/la:Dobijamo Listicu u dvije utakmice.
Sarajevo-Listica 3-0
Listica-Sarajevo 1-1
zanaci i naredne derbije ce te bojkotovati dok se ne napravi stadion