Ima li kakvih vjesti u vezi Kagawe..jel potpisao..kad ce zvanicno biti obavjesteno,u vezi Sinji_a..ako netko ima pravu info..neka stavi post!!
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Pozzdrav zuto - crnoj braci!!
Ima li kakvih vjesti u vezi Kagawe..jel potpisao..kad ce zvanicno biti obavjesteno,u vezi Sinji_a..ako netko ima pravu info..neka stavi post!!
A zasto?bvb09_manijak je napisao/la:I nemojte molim vas spominjat vise te klubice poput Porta i Benfike kao uzore u trgovini igracima
Koji to klubovi, po tvom, dobro trguju?
@ekspert
Gubis se moj crni effe. Prvo tvrdis da su benfika i porto kasirali po 15, 20 mio (pola), sad vecas lupas 1, 2 mio... Vrh
Ima miliion stvar gdje su krauts super. Od 50+1 pravila, forsiranje omladine i organizacije takmicenja preko medijske pratnje pa do licenciranja i stosta cega. Ali prodat i unovcit sve to NEZNAJU. Transferi, tv prava i sponzorski ugovori su u najmanju ruku smijesni
Interesantno kako sada neki podrzavaju povratak Shinjija i pozajmicu Hofmana. A kad sam ja to prije koji mjesec "trazio" ispao sam kriticar i pljuvac svetog trojstva, jer ako Fatzke kaze da netreba Shinji (imamo mikija) onda je to tako najbolje. Isto tako oko Reusa, sad mu se nudi doooooosta veca plata nego sto imaju ostali. Naravno i to je sada sasvim okej, kad je to zvanicna politika Fatzketa, dok unazad par mjeseci je ideja bila ravna veleizdaji.
Nije ironija nit zayebancija al sam u ova zadnja 2, 3 mjeseca prezadovoljan radom Fatzketa.
Sam nek nastavi ovako i ja zadovoljan a bgm i vi koji podrzavate sve sto uprava radi.
A sad malo uzivancije dok cekamo:
[youtube][/youtube]
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
[quote="Lokos1
Interesantno kako sada neki podrzavaju povratak Shinjija i pozajmicu Hofmana. A kad sam ja to prije koji mjesec "trazio" ispao sam kriticar i pljuvac svetog trojstva, jer ako Fatzke kaze da netreba Shinji (imamo mikija) onda je to tako najbolje. Isto tako oko Reusa, sad mu se nudi doooooosta veca plata nego sto imaju ostali. Naravno i to je sada sasvim okej, kad je to zvanicna politika Fatzketa, dok unazad par mjeseci je ideja bila ravna veleizdaji.
[/quote]
Dok je god na ovom forumu ljudi koji se poistovjećuju sa klubom i klupskim uspjesima, svaku kritiku ma koliko bila argunetovana će ti isti doživljavati kao atak na svoju ličnost, pa će izvrtati činjenice, proglašavati kritičare pljuvačima, bolesnicima itd. A to što imaju kratko pamćenje i nikad se ne porede sa drugim, pogotovo ne onim uspješnim, to je nebitno. Sjetih se kad je effe rekao kako pravilo 50+1 postoji u Njemačkoj zato što je Njemačka pravna država, ne razmišljajući da je Engleska bila pravna država kad Njemačka kao država uopšte nije ni postojala. I kad sam mu na to ukazao, čovjek sa mnom dugoročno zaratio.
Dok je god na ovom forumu ljudi koji se poistovjećuju sa klubom i klupskim uspjesima, svaku kritiku ma koliko bila argunetovana će ti isti doživljavati kao atak na svoju ličnost, pa će izvrtati činjenice, proglašavati kritičare pljuvačima, bolesnicima itd. A to što imaju kratko pamćenje i nikad se ne porede sa drugim, pogotovo ne onim uspješnim, to je nebitno. Sjetih se kad je effe rekao kako pravilo 50+1 postoji u Njemačkoj zato što je Njemačka pravna država, ne razmišljajući da je Engleska bila pravna država kad Njemačka kao država uopšte nije ni postojala. I kad sam mu na to ukazao, čovjek sa mnom dugoročno zaratio.
Nek hebe rak...raka,ako lokos19. i opel ..nisu jedan te isti forumas!
Ono ko lafo,opel baci kritiku..a lokos 19. to popravlja...ili obratno!!
Nista ljepse kad , covjek sam sebe demantuje.

Nista ljepse kad , covjek sam sebe demantuje.
Tvoje postove inače ne komentarišem, a tebi bi bolje bilo da čitaš šta neko piše, nego ko piše, ako ti je ovo sve uopšte jasno. Pa makar lokos i opel bili jedan te isti čovjek.edobvb je napisao/la:Nek hebe rak...raka,ako lokos19. i opel ..nisu jedan te isti forumas!
Nista ljepse kad , covjek sam sebe demantuje.![]()
![]()
![]()
- TammoHarder
- Kontakt:
Još uvijek čekamo
:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Ti si taj koji se gubi. Nakon teksta koji je postavljen, ti si počeo sa nekim tvrdnjama kako portugalski klubovi učestvuju u određenom procentu u tim transferima, a u određenom procentu investitori i da onda ti klubovi dobivaju iznos od transfera koliko su u njemu učestvovali. To je bila tvoja teza, koja nije imala veze s tekstom. Kada pažljivije istražiš stvari, a i pročitaš taj tekst prije svega (koji je sada ovdje relevantan) možeš utvrdit samo činjenicu da ti klubovi jako malo u suštini zarađuju od transfera. Znači prikazuju se većinom iznosi od 40 miliona ili 50 miliona navodim samo primjere (te iznose klub koji kupuje zaista plati, a druga je stvar kako se i kome pare raspoređuju),a klubu od toga ostanu vrlo mali iznosi od nekih 10 ili 15 miliona, ako ne i manje. A ako je npr Porto, lupam sad platio igrača 15 miliona eura, a sljedeći transfer iz Porta, tog igrača iznosio 50 miliona eura i nakon te tako specifične podjele para Portu ostane 15 ili 16 miliona ili eto možda i 18. Hajd mi onda objasni tom svojom sjajno logikom kako je to Porto na tom igraču toliko strašno zaradio.Lokos19 je napisao/la:
@ekspert
Gubis se moj crni effe. Prvo tvrdis da su benfika i porto kasirali po 15, 20 mio (pola), sad vecas lupas 1, 2 mio... VrhIzvrces sve dok svabo nebude bolji. Slijepa ljubav sta li ...
![]()
A većinu činjenica nećeš tako lako ni pronaći površnim istraživanjem, jer po pitanju tih transfera postoje brojne zakulisane radnje. Radi se o klasičnom pranju para, gdje više na momenat i ne znaš ko u tim transferima participira i ko koliki iznos zaprima(što je i logično...
A znaš šta Lokos, nije problem u tome, da ti u to ne vjeruješ, nisi ti baš glup da to sam ne skontaš (i tebi tu nešto smrdi), nego je problem u tvojoj tvrdoglavosti, što ovdje (posebno i svojim kolegama koji isto navijaju za BVB) pokušavaš dokazati neke stvari koje je nemoguće dokazati, smao da bi ti valjda sebe uzdigao. Upleo si se u neke diskusije, vidio mnogo ljudi protiv tebe i sad se koprcaš ko riba po suhom.
Nijemci zaostaju dobro u tv pravima za Premier Leagueom na primjer, iako se i tu stvari poboljšavaju. A ovo sve ostalo samo ti vidiš crnim. Hiljadu puta je objašnjeno....
Pošto ti jako malo znaš o fudbalu i Bundesligi, ja s tobom ne mogu zaratit, jer nemaš argumenata...opel je napisao/la:
Sjetih se kad je effe rekao kako pravilo 50+1 postoji u Njemačkoj zato što je Njemačka pravna država, ne razmišljajući da je Engleska bila pravna država kad Njemačka kao država uopšte nije ni postojala. I kad sam mu na to ukazao, čovjek sa mnom dugoročno zaratio.
Ovo gore boldirano, nađi citat pa dokaži....Nikad tako nešto, u tom obliku nisam rekao. Nađi citat i ja nikad neću više pisat na ovoj temi, a u suprotnom povuci se s foruma, pa zar nisi skontao da su te svi skužili da ne znaš?
Opel ti neke stvari ne kontaš, a pričaš o njima. I tebe sam nakon početne diskusije stavio na ignore, ali sam neki dan morao reagovati na one tvoje smiješne konstatacije...Ono što sam citirao....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Oćel' ta potvrda za Kagawu, dobit ću menstruaciju ovdje jbt 
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
- GazijaKalesija
- Kontakt:
HoćeAmirBvB je napisao/la:Oćel' ta potvrda za Kagawu, dobit ću menstruaciju ovdje jbt
http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ne daj se @effe...BvB-ovci su uz tebe
Gotovo je...Kagawa se vraca kuci

Gotovo je...Kagawa se vraca kuci
Effe
Koliko se sjećam, njemačko finale LP je tebi dalo za povod da pričaš o ogromnom usponu BL, sa poentom između redova na FCB kao najjači klub na svijetu svih vremena, na što sam te ja upozoravao da se stvari mogu lako promijeniti, upravo napominjući da su španski klubovi mnogo uspješniji od njemačkih, istorijski gledano, što je naredno finale i LP i LE pokazalo, jer su španski klubovi sve ostale rastavili na proste faktore, pa si se onda mudro ušutio. U polemici oko monopola FCB nisam baš bio usamljen u mojim diskusijama, ali nebitno. Od tada, odnosno kako su te španski klubovi demantovali, nisam se više nikad pojavio na forumu BL, a na forumu FCB se nisam pojavio nikad.
To što se ti pojavljuješ na ovom forumu i polemišeš sa kritičarima BvB za kojeg ti uopšte ne navijaš, a vidim da ti podršku daju i oni koji se poistovjećuju sa BvB, to je posebna priča. Samo ne znam koliko ste spremni para platiti članarine tim istim klubovima, kad ih toliko volite, po ugledu na navijače Barce koji svake godine napune kasu svog voljenog kluba sa par stotina miliona. To što ćete mene proglašavati neznalicom vam neće puno pomoći da vaš voljeni klub bude bolji ili gori. Uostalom, ja se na ovom forumu nisam pojavljivao mjesecima, jer sam imao pametnija posla, a neka i naredna sezona bude sudija ko je u pravu, a ko ne. Ja nisam sujetan i svoje pogrešne procjene ću uvijek priznati, bitno je da nisam nikog uvrijedio. Neka ste mi živi i zdravi, da smo se kojim slučajem nekad upoznali negdje drugdje, možda bi pravo bili jarani.
Koliko se sjećam, njemačko finale LP je tebi dalo za povod da pričaš o ogromnom usponu BL, sa poentom između redova na FCB kao najjači klub na svijetu svih vremena, na što sam te ja upozoravao da se stvari mogu lako promijeniti, upravo napominjući da su španski klubovi mnogo uspješniji od njemačkih, istorijski gledano, što je naredno finale i LP i LE pokazalo, jer su španski klubovi sve ostale rastavili na proste faktore, pa si se onda mudro ušutio. U polemici oko monopola FCB nisam baš bio usamljen u mojim diskusijama, ali nebitno. Od tada, odnosno kako su te španski klubovi demantovali, nisam se više nikad pojavio na forumu BL, a na forumu FCB se nisam pojavio nikad.
To što se ti pojavljuješ na ovom forumu i polemišeš sa kritičarima BvB za kojeg ti uopšte ne navijaš, a vidim da ti podršku daju i oni koji se poistovjećuju sa BvB, to je posebna priča. Samo ne znam koliko ste spremni para platiti članarine tim istim klubovima, kad ih toliko volite, po ugledu na navijače Barce koji svake godine napune kasu svog voljenog kluba sa par stotina miliona. To što ćete mene proglašavati neznalicom vam neće puno pomoći da vaš voljeni klub bude bolji ili gori. Uostalom, ja se na ovom forumu nisam pojavljivao mjesecima, jer sam imao pametnija posla, a neka i naredna sezona bude sudija ko je u pravu, a ko ne. Ja nisam sujetan i svoje pogrešne procjene ću uvijek priznati, bitno je da nisam nikog uvrijedio. Neka ste mi živi i zdravi, da smo se kojim slučajem nekad upoznali negdje drugdje, možda bi pravo bili jarani.
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Shinj ... nd-zurueck" onclick="window.open(this.href);return false;

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ajd' nek je i to gotovo! 
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Znači dolazak Kagawe nagovještava odlazak Reusa na ljeto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nece Reuf nikud,na ljeto...potpisuje on novi ugovor .. ali s klauzulom od 60.milki...pa ko voli nek izvoli
Potpisuje on ugovor već odavno al' nikako da ga potpiše.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nudi buy-ern sve al' on nikako da potpise. kuknjava kuknjavaSaurman je napisao/la:Potpisuje on ugovor već odavno al' nikako da ga potpiše.
samo da pozdravim legendu hareta i pozelim sve naaaaj sa shindjijem
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Znači još smo jači, još smo boljŠi...
Sad tek prestoji borba za mjesta, neviđene rotacije i spektakularna kombinatorika na terenu. Pozdravljam i posudbu Hofmanna koji mi je iznimno drag igrač, ali realno teško bi dobio veću minutažu pored Reusa, Kagawe, Mikija, Kube, Aube, Jia, Gundogana itd.
-------------------Weidi/Langerak
Piszczek - Sokratis/Subotić - Hummels/Ginter - Durm/Schmelzer
--------Bender/Kehl/Jojić- Gundogan/Sahin/Kirch
Miki/Kuba - Kagawa/Auba/Ji - Reus/Grosskreutz
--------------------Ćiro/Ramos

Sad tek prestoji borba za mjesta, neviđene rotacije i spektakularna kombinatorika na terenu. Pozdravljam i posudbu Hofmanna koji mi je iznimno drag igrač, ali realno teško bi dobio veću minutažu pored Reusa, Kagawe, Mikija, Kube, Aube, Jia, Gundogana itd.
-------------------Weidi/Langerak
Piszczek - Sokratis/Subotić - Hummels/Ginter - Durm/Schmelzer
--------Bender/Kehl/Jojić- Gundogan/Sahin/Kirch
Miki/Kuba - Kagawa/Auba/Ji - Reus/Grosskreutz
--------------------Ćiro/Ramos
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Nama gofance izdajnik netteba..neka ga nek trune na klupi kobasicara

Lewat kad bi ikaf pozelio da se vrsti...prihvatili bi ga iberucke kao i malog japanca...iz razloga sto su obadvojica stranci...a Lewa je skoro iznio u javnost razlog sto je htio samo u yayern....njegov otac dok je bio ziv..navijao je za yayern i uvijek govorio Robertu ti ces biti drugi Djovani Elber ..bayernova 9-ka..i kaze Lewat dan se ispunio sada vec njegovog,pokojnog oca ...Lewa je ptesao u bayern i zaduzio 9-ku...ali to nije mogao podjeliti s ocem njegovim...ali xato je to podjelio sa majkom njegovom...kako god dirljiva i emotivna prica..samo da se zna!
Nakon sto je Reala torpedovao prosle godine..sa 4.pogodka u ligi prvaka..borussia je dobila ponudu od Rrala..tesku preko 60.miliona..koju je Lewat bez razmisljanja odbio...znaci nisu bili novci u pitanju...vec razlog koji sam vec naveo!!
A gofance izdajnik je otisao za parama..i to je ogromna razlika.
Dabogda trunuo na klupi citav ugovor sa kobasicarima!!
Nego da pozdravim povratak malog japanca...sad smo jos jaci..a tek ce Kagawa da provoza..kobasicare..on im je nocna mora!!

Lewat kad bi ikaf pozelio da se vrsti...prihvatili bi ga iberucke kao i malog japanca...iz razloga sto su obadvojica stranci...a Lewa je skoro iznio u javnost razlog sto je htio samo u yayern....njegov otac dok je bio ziv..navijao je za yayern i uvijek govorio Robertu ti ces biti drugi Djovani Elber ..bayernova 9-ka..i kaze Lewat dan se ispunio sada vec njegovog,pokojnog oca ...Lewa je ptesao u bayern i zaduzio 9-ku...ali to nije mogao podjeliti s ocem njegovim...ali xato je to podjelio sa majkom njegovom...kako god dirljiva i emotivna prica..samo da se zna!
Nakon sto je Reala torpedovao prosle godine..sa 4.pogodka u ligi prvaka..borussia je dobila ponudu od Rrala..tesku preko 60.miliona..koju je Lewat bez razmisljanja odbio...znaci nisu bili novci u pitanju...vec razlog koji sam vec naveo!!
A gofance izdajnik je otisao za parama..i to je ogromna razlika.
Dabogda trunuo na klupi citav ugovor sa kobasicarima!!
Nego da pozdravim povratak malog japanca...sad smo jos jaci..a tek ce Kagawa da provoza..kobasicare..on im je nocna mora!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.