ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Ako se po jutru dan poznaje, i Zverevu i Tsitsiju je onaj Laver Cup baš, baš mentalno pomogao. 

Pomogli im Rafa i Roger, i sami su to rekli poslije turnira da im dosta pomogli na tom planuFinn je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje, i Zverevu i Tsitsiju je onaj Laver Cup baš, baš mentalno pomogao.
rafa je i zvanično otkazao šangaj, a u pekingu andy zasad teško protiv thiema
rafa se očigledno naštelio na taj program pariz/london. nego je li bilo to vjenčanje ili tek dolazi?
rafa se očigledno naštelio na taj program pariz/london. nego je li bilo to vjenčanje ili tek dolazi?
Poslije Shangaja je vjenčanje, tačnije 19. oktobrajestamaji je napisao/la:rafa je i zvanično otkazao šangaj, a u pekingu andy zasad teško protiv thiema
Komplikuje Rafa i dovodi u pitanju broj 1 na kraju godine s ovim preskakanjem Shangaja. Novak očigledno uzima Tokio rutinski i ako uzme i Shangaj faktički mu dolazi na 500 bodova i s realnim sansama da odbrani No 1, al eto jednom se ženi jbg, dočekala i Xisca svojih 5 minuta nakon 15 godina zabavljanja

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je babuka osvojio Wimby sad bi Rafa davno presiso 200 heftibodi123 je napisao/la:Poslije Shangaja je vjenčanje, tačnije 19. oktobrajestamaji je napisao/la:rafa je i zvanično otkazao šangaj, a u pekingu andy zasad teško protiv thiema
Komplikuje Rafa i dovodi u pitanju broj 1 na kraju godine s ovim preskakanjem Shangaja. Novak očigledno uzima Tokio rutinski i ako uzme i Shangaj faktički mu dolazi na 500 bodova i s realnim sansama da odbrani No 1, al eto jednom se ženi jbg, dočekala i Xisca svojih 5 minuta nakon 15 godina zabavljanja

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zakazo covjek svadbu,nije ocekivao da ce bit u borbi za prvo mjesto 

Vidit cemo ih danas protiv ovih AmerikanacaFinn je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje, i Zverevu i Tsitsiju je onaj Laver Cup baš, baš mentalno pomogao.

Odličan Thiem
Al kakav top lik u ruci ima, bas je konjina prava

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pitanje jedno za tebe.Posto smo zakljucili da bi Rafa dosao do 200 sedmica da je Roger uzeo Wimblya,ako sad Novak dobije momentum i odbrani no.1 na kraju godine,hoce li ti biti zao sto Roger nije osvojio Wimbledon?bodi123 je napisao/la:Odličan Thiem![]()
#Punoljetstvo
ja mislim da je rafi manje više svejedno hoće li biti na kraju godine 1. ili 2. jer u ukupnom broju sedmica svakako ne može prestići rogera i noleta. a osim toga šansa još postoji, ako uzme pariz i london etoga na 1.!
andy je inače izvrsno odigrao ovaj drugi set!
andy je inače izvrsno odigrao ovaj drugi set!

- BosniaBoston
- Kontakt:
Imat ce isti broj year end no.1 ko oni,nije bas svejednojestamaji je napisao/la:ja mislim da je rafi manje više svejedno hoće li biti na kraju godine 1. ili 2. jer u ukupnom broju sedmica svakako ne može prestići rogera i noleta. a osim toga šansa još postoji, ako uzme pariz i london etoga na 1.!
#Punoljetstvo
Neće, neka Rogera na 20, a Rafa će uzet prvo mjesto kad tad i onda mu treba mjesec dana do 200 heftiBosniaBoston je napisao/la:Pitanje jedno za tebe.Posto smo zakljucili da bi Rafa dosao do 200 sedmica da je Roger uzeo Wimblya,ako sad Novak dobije momentum i odbrani no.1 na kraju godine,hoce li ti biti zao sto Roger nije osvojio Wimbledon?bodi123 je napisao/la:Odličan Thiem![]()

ja mislim da je to jedna od najnebitnijih statistikaBosniaBoston je napisao/la:Imat ce isti broj year end no.1 ko oni,nije bas svejednojestamaji je napisao/la:ja mislim da je rafi manje više svejedno hoće li biti na kraju godine 1. ili 2. jer u ukupnom broju sedmica svakako ne može prestići rogera i noleta. a osim toga šansa još postoji, ako uzme pariz i london etoga na 1.!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Iskreno po meni bitnija od ukupnih sedmica,jer pokazuje ko je bio najbolji koje godinejestamaji je napisao/la:ja mislim da je to jedna od najnebitnijih statistikaBosniaBoston je napisao/la:Imat ce isti broj year end no.1 ko oni,nije bas svejednojestamaji je napisao/la:ja mislim da je rafi manje više svejedno hoće li biti na kraju godine 1. ili 2. jer u ukupnom broju sedmica svakako ne može prestići rogera i noleta. a osim toga šansa još postoji, ako uzme pariz i london etoga na 1.!
#Punoljetstvo
Upravo, ne može preciznije se opisati ko je bio najbolji teniser u teniskoj sezoni XY od zavrsetka iste kao broj 1.BosniaBoston je napisao/la: Iskreno po meni bitnija od ukupnih sedmica,jer pokazuje ko je bio najbolji koje godine
Rafu su prvenstveno povrede i pauze po par mjeseci spriječile da ima mnogo vise od ovih haman 200 hefti na No 1, al onda kada je bio zdrav i kada je igrao dobre sezone većinom je i zavrsavao iste kao broj 1.
osim ako nije i nole igraobodi123 je napisao/la:Upravo, ne može preciznije se opisati ko je bio najbolji teniser u teniskoj sezoni XY od zavrsetka iste kao broj 1.BosniaBoston je napisao/la: Iskreno po meni bitnija od ukupnih sedmica,jer pokazuje ko je bio najbolji koje godine
Rafu su prvenstveno povrede i pauze po par mjeseci spriječile da ima mnogo vise od ovih haman 200 hefti na No 1, al onda kada je bio zdrav i kada je igrao dobre sezone većinom je i zavrsavao iste kao broj 1.

- LlullSergio
- Kontakt:
Vala Nole previse brani do kraja da bi ostao na No1.
Kakave ima veze sto brani, ako osvoji sad Tokyo i Sangaj eto ga na 500 bodova od Nadala, a onda do kraja imas Basel, Bec ( nzm da li ce on to igrati) masters u parizu (1000 bodova) i zavrsni masters (1500 bodova) znaci ima i vise nego dosta bodova da ga stigne i prestigne
Da se hoće više penzionisati ova američka nejač tipa Isner, Querrey...
Izgubim volju da gledam mečeve kad ih vidim na ekranu.
Idealno polufinale u Pekingu, četiri gledljiva tenisera, a trojica sa Laver Cupa.
Izgubim volju da gledam mečeve kad ih vidim na ekranu.
Idealno polufinale u Pekingu, četiri gledljiva tenisera, a trojica sa Laver Cupa.

Znas li ti sta year end broj 1 znaci? To ti je kao titula sta ja znam u formuli 1 ili moto GPu, vozac (teniser) koji osvoji najvise bodova tokom godine zavrsi na prvom mjestu i najbolji je vozad (teniser) za tu godinu i to je tebi nebitno?jestamaji je napisao/la:ja mislim da je to jedna od najnebitnijih statistikaBosniaBoston je napisao/la:Imat ce isti broj year end no.1 ko oni,nije bas svejednojestamaji je napisao/la:ja mislim da je rafi manje više svejedno hoće li biti na kraju godine 1. ili 2. jer u ukupnom broju sedmica svakako ne može prestići rogera i noleta. a osim toga šansa još postoji, ako uzme pariz i london etoga na 1.!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.