10 timova u ligi, znaci 9 protivnika, sa svakim igras dva puta, znaci 18 kola.BaDa12 je napisao/la:Koliko ima kola do kraja? Možemo li se popraviti?

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
10 timova u ligi, znaci 9 protivnika, sa svakim igras dva puta, znaci 18 kola.BaDa12 je napisao/la:Koliko ima kola do kraja? Možemo li se popraviti?
Je li trajnoSarmelino je napisao/la:Jao kakve sabotaze pred finale kupa
Mokes je napisao/la:Je li trajnoSarmelino je napisao/la:Jao kakve sabotaze pred finale kupa![]()
Bio bi to veliki udarac za vas. Justin aka KD ove lige. Ti si nabijač statistike i choker Harden.
Odigrajte vi svi da ne bude izgubili sa igracem manjeSarmelino je napisao/la:Ja mu reko ccc. Kome smetaju jake mede
Haj mi reci koji k... ti radiš u ovom savezu, nemaš vremena za listu strijelaca, ne postavljaš parove ne radiš tabele, ne radiš arhivu momčino ozbiljno razmišljam da te smjenim pa ti vidiSarmelino je napisao/la:Ba boo ka
Uređuje rezultate utakmica. Zato i igra sezonu karijere. Do sada mu 7 golova bilo misaona imenica, sad odjednom 15 i finale kupalegenda reala je napisao/la:Haj mi reci koji k... ti radiš u ovom savezu, nemaš vremena za listu strijelaca, ne postavljaš parove ne radiš tabele, ne radiš arhivu momčino ozbiljno razmišljam da te smjenim pa ti vidiSarmelino je napisao/la:Ba boo ka
na ljeto ćemo razgovarati o njegovoj smjeni, nisam zadovoljan njegovim radom uopšte, očekivo sam više od njegaMokes je napisao/la:Uređuje rezultate utakmica. Zato i igra sezonu karijere. Do sada mu 7 golova bilo misaona imenica, sad odjednom 15 i finale kupalegenda reala je napisao/la:Haj mi reci koji k... ti radiš u ovom savezu, nemaš vremena za listu strijelaca, ne postavljaš parove ne radiš tabele, ne radiš arhivu momčino ozbiljno razmišljam da te smjenim pa ti vidiSarmelino je napisao/la:Ba boo ka
Vise ti puta rezultate uradio od meneMokes je napisao/la:Uređuje rezultate utakmica. Zato i igra sezonu karijere. Do sada mu 7 golova bilo misaona imenica, sad odjednom 15 i finale kupalegenda reala je napisao/la:Haj mi reci koji k... ti radiš u ovom savezu, nemaš vremena za listu strijelaca, ne postavljaš parove ne radiš tabele, ne radiš arhivu momčino ozbiljno razmišljam da te smjenim pa ti vidiSarmelino je napisao/la:Ba boo ka
Meni je drugi.Monolog je napisao/la:Ovo mi je peti gol sezone gdje sam skinuo rezultat 2:2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.