NK Zvijezda Gradačac

Zuk3E
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zuk3E » 31 jul 2013, 00:04

zmajevac je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Nema hajra zato što nemaju pravu šansu,mada i struka koja vodi klub je upitna sa svih strana. A mišljenja sam da se bar dva igrača domaća moraju forsirat i imaćemo bar svoja dva igrača garant bolja od ponjevića trejića adama i njima sličnim. Mislim da zvijezda mora mislii više na taj financijski aspekt u tome svemu.A omki je sigurno kvalitetniji od ovih gore nabrojanio 5 puta makar pušio i 3 kutije.
Ja sam puno o tome pisao zasto nemamo kvalitetnih domacih igraca koji je razlog za mene je to jedan fenomen,mislim da smo po tome postali prepoznatljivi kao rijedak klub u PL bez svojih igraca.Nemoguce je da na podrucju opcine nema talentovane djece.Misljenja sam da i sama uprava kluba mora poraditi na tome da Zvijezda kao stabilan premijerligas postane magnet za djecu koja vole fudbal,a ne da neke druge skole fudbala budu atraktivnije od Zvijezdine.Koliko sam upucen da je sada dole u mladjim kategorijama nedostatak i kvantiteta i kvaliteta.Takodje sam misljenja da se da veca sansa da djeci koja su odabrana u prvi tim,pa ako treba nek se i slepaju dva igraca u ekipi,eto slepa se taj Brazilac drugu sezonu,a ima ih jos.Sjetite se samo Husica kada je tek dosao i njemu je dugo pruzana sansa vise nego ijednom nasem domacem igracu.
Ja koliko znam prvom timu su priključena 4 naša mlada igrača (Dedić-Mešanović, Isanović, Bijelić, Jašarević - možda sam koga još i ispustio) koji još mogu igrati za juniore Zvijezde, a tu je i Žule golman, koji je je već dvije godine pri prvom timu. Pa šta više da očekujete od omladinskih selekcija? Kada jedna generacija izrodi samo jednog prvotimca to je uspjeh za tu generaciju - a mi ih imamo 5 koliko sam ja nabrojao....
To što trenutno nisu imali priliku da se ubace u vatru ne moga značiti da te prilike neće u budućnosti i biti. Pred nama je - vidjećemo. Mišljenja sam da će od Dedić-Mešanovića biti jedan veoma kvalitetan igrač kojeg bi mogli tražiti mnogo jači klubovi nego što smo mi....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jul 2013, 07:05

diatta bi mogao biti spreman za radnik
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 31 jul 2013, 08:09

astra1922 je napisao/la:diatta bi mogao biti spreman za radnik
Lijepa vijest,jos Radivojević..........u svakom slučaju dobra konkurencija smusenim krilima iz prethodne utakmice,posebno Sušiću.....

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 31 jul 2013, 11:14

Jel idemo na pobedu u Bijeljinu mislim da možemo uzet tri boda ;)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 31 jul 2013, 12:12

Zmajjj je napisao/la:Jel idemo na pobedu u Bijeljinu mislim da možemo uzet tri boda ;)
Svaku utakmicu idemo na pobijedu..vjerujem da nece izgubit ocekujem bod najmanje ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jul 2013, 12:33

elf1 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Jel idemo na pobedu u Bijeljinu mislim da možemo uzet tri boda ;)
Svaku utakmicu idemo na pobijedu..vjerujem da nece izgubit ocekujem bod najmanje ;)
ja se nadam da mozemo do pozitivnog rezultata.ako nemozemo u bijeljini neznam odakle cemo donijeti 3 bobe

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 31 jul 2013, 13:51

Radnik je ekipa protiv koje mi možemo igrat i izvuć povoljan rezultat a ujedno da vidimo gdje smo i dal nam predstoji borba za opstanak ili nešto više ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jul 2013, 15:13

Zmajjj je napisao/la:Radnik je ekipa protiv koje mi možemo igrat i izvuć povoljan rezultat a ujedno da vidimo gdje smo i dal nam predstoji borba za opstanak ili nešto više ;)
bas tako.ako izgubimo slijedi nam grcevita borba za opstanak,a ako izvucemo povoljan rezultat mozemo ocekivati mirnu sezonu i sredinu tabele

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 31 jul 2013, 23:03

eto ljudi utakmice jos malo pa subota :D sta vi mislite kako bi mogao izgledat sastav za Radnik

-----------------Pandža---------Šmigalović--------------

-------Musić------------Nikolić-----------Sušić----------

------------------------Maksumić-------------------------

--Kuduzović---Crnogorac---Moranjkić--Novaković-----

------------------------Mirković-----------------------------

sta mislite?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 31 jul 2013, 23:20

ludinjo22 je napisao/la:eto ljudi utakmice jos malo pa subota :D sta vi mislite kako bi mogao izgledat sastav za Radnik

-----------------Pandža---------Šmigalović--------------

-------Musić------------Nikolić-----------Sušić----------

------------------------Maksumić-------------------------

--Kuduzović---Crnogorac---Moranjkić--Novaković-----

------------------------Mirković-----------------------------

sta mislite?
nadam se diatti i radivojevicu u prvoj postavi

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 31 jul 2013, 23:25

ne bi bas reko da ce Diatta igrat u subotu prvu možda da će Sušić na lijevo a Raivojević na desno krilo mada sumnjam da će Gaćinović igrat sa dva spica

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 31 jul 2013, 23:31

astra1922 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Radnik je ekipa protiv koje mi možemo igrat i izvuć povoljan rezultat a ujedno da vidimo gdje smo i dal nam predstoji borba za opstanak ili nešto više ;)
bas tako.ako izgubimo slijedi nam grcevita borba za opstanak,a ako izvucemo povoljan rezultat mozemo ocekivati mirnu sezonu i sredinu tabele
pa tek je 2 kolo..polahko, ima jos dosta da se igra ;)
Zadnja izmjena: Brezovac, dana/u 01 avg 2013, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 01 avg 2013, 00:07

ludinjo22 je napisao/la:ne bi bas reko da ce Diatta igrat u subotu prvu možda da će Sušić na lijevo a Raivojević na desno krilo mada sumnjam da će Gaćinović igrat sa dva spica
Diatta sigurno neće igrati jer još vuče povredu, tek je počeo sa laganim treninzima - trčkaranjem. Ne znam šta će biti sa Sušićem jer je i on lagano povrijeđen, ne trenira od utakmice sa Željom. Dobra je vijest što bi Radivojević mogao biti u konkurenciji za Radnik ukoliko mu završe papirologiju - mada mislim da je i to riješeno.

Sve u svemu ja se lično ne plašim rezultata u Bijeljini - nećemo izgubiti........

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 avg 2013, 00:52

Ne vjerujem da cemo krenuti sa 2 spica protiv Radnika, a i trener je cijelo vrijeme tokom priprema i u prvom kolu igrao 4-2-3-1

--------------------------Pandža--------------------------

--Radivojević----------Nikolić-----------Sušić----------
--(Musić,Šmigalović)--------------------(Radivojević)
---------------Maksumić--------Trejić-------------------
----------------------------------(Adam)------------------

--Kuduzović---Crnogorac---Moranjkić--Novaković----

------------------------Mirković---------------------------

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 avg 2013, 10:35

Imamo veliku sansu da već poslije drugoga kola suvereno zagospodarimo začeljem tabele :(Ostale ekipe po nula bodova igraju kao domaćini i realne sanse da se odlijepe sa dna.Ako je oslabljeni Zeljo kao prvak odnio pun plijen sa naseg terena onda je Radnik idealna prilika da vidimo jesmo li zaista kandidat za nizi rang.Ne bi trebali kao prosle godine traziti izgovor u ovom ili onom,već odmah,ukoliko se desi, preduzeti mjere.Prosla godina nam bi trebala biti opomena,u suprotnom opet strepimo do kraja.Naravno,ovo je samo moje misljenje,ne bih da prejudiciram stvari,ali treba biti na oprezu.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 01 avg 2013, 10:47

Nije o daleko od istine drugar da prošele godine nebi onako slabe Gradine i Goška nebi bilo dobro .Mislim da Zvijezda može odigrat dobro u Bijeljini i donijeti bod/ove. Ja bi volio da napadnemo pa šta bude ne ovako samo se brani i na kraju neki fušer uleti i to je to.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 01 avg 2013, 11:47

evo prilike da nasi iz uprave angazuju kvalitetnog napadaca, naime SABAN PEHILJ , dobio je otkaz u zeljeznicaru zbog udaranja svog igraca poslije utakmice sa zvijezdom u gradaccu.Radi se o veoma kvalitetnom napadacu koji u zeljeznicaru nije dobo pravu priliku jer se struka iskljucivo oslanjala na adilovica

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 avg 2013, 11:55

mmmirza je napisao/la:evo prilike da nasi iz uprave angazuju kvalitetnog napadaca, naime SABAN PEHILJ , dobio je otkaz u zeljeznicaru zbog udaranja svog igraca poslije utakmice sa zvijezdom u gradaccu.Radi se o veoma kvalitetnom napadacu koji u zeljeznicaru nije dobo pravu priliku jer se struka iskljucivo oslanjala na adilovica
Ma njima je iz ponizenja doći u Zvijezdu.....obično ucjenjuju.I da dođe bio bi kao i mnogi drugi-Đorić,Dzafić M.,Ramić.....svi oni kod nas hoće-neće.....Đorić u Rudaru poslije nas zabijao,Dzafić prije nas najbolji igrač Rudara i Goska,Mirsad Ramić jedan od boljih igrača Travnika u prvom kolu i zabi gol,kod nas nista ne pokaza u nekoliko utakmica.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 avg 2013, 13:25

vatreni je napisao/la:
mmmirza je napisao/la:evo prilike da nasi iz uprave angazuju kvalitetnog napadaca, naime SABAN PEHILJ , dobio je otkaz u zeljeznicaru zbog udaranja svog igraca poslije utakmice sa zvijezdom u gradaccu.Radi se o veoma kvalitetnom napadacu koji u zeljeznicaru nije dobo pravu priliku jer se struka iskljucivo oslanjala na adilovica
Ma njima je iz ponizenja doći u Zvijezdu.....obično ucjenjuju.I da dođe bio bi kao i mnogi drugi-Đorić,Dzafić M.,Ramić.....svi oni kod nas hoće-neće.....Đorić u Rudaru poslije nas zabijao,Dzafić prije nas najbolji igrač Rudara i Goska,Mirsad Ramić jedan od boljih igrača Travnika u prvom kolu i zabi gol,kod nas nista ne pokaza u nekoliko utakmica.
Pehilj ni u jednoj ekipi u kojoj je do sada igrao (Zeljo,Kozara) nije pokazao kvalitet, nije nista ni bolji ni gori od Mirsada Ramica, a svi znamo kakav je Ramic bio, obican panj.Bolje je Isanovica gurati nego njega.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 01 avg 2013, 13:28

cuj da zagospodarimo zaceljem tabele samo sanjaj i vi svi ostali sto dodjete tu pametnovat o tome kako ko radi svoj poso de popuste malo. sto se tice tog otpada iz Zelje ne treba nam daleko mu kuca od nase dosta vise ti sjebani igraca iz Sarajeva i Zelje. sto se tice utakmice ja vjerujem u povoljan rezultat

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.