Safet Sušić - Pape

zizu1991
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zizu1991 » 10 okt 2013, 14:18

Opet je počeo sa Misimovićem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 okt 2013, 14:20

Ma dosadno ljudima kad neomalozavaju nekoga! Zapravo oni to moraju dabi se bolje osjecali jer dosad u zivotu nisu nista uspjeli!!! :mrgreen:

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 10 okt 2013, 14:34

Elegant je napisao/la:Neka Miske pocne a onda da izadje u 60' da Hajrovic moze odigrati do kraja.

Kako je samo opucao onu protiv Slovaka, nije ni gledao prema golu samo u loptu.
Upravo tako bi TREBALO da bude. A Miske nek tempira kondiciju za 60 min. Nažalost mislim da če doči do zamjene ali tek u 75 min ili kasnije. Živi bili pa vidjeli.
Igrat če mu 100 % ista ekipa kao protiv Slovačke zadnju. Jedino če stavit Avdiju umjesto Mujdže.
A ta njegove jedina dilema o kojoj govori to je ili Medunjanin ili Zahirović. Sve ostalo je več davno poznato.

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 10 okt 2013, 14:49

Pape nije trebao pominjati Hajrovica. Staviti ga na klupu i to bi bilo ok, svakako je samo pitanje vremena kad će u prvih 11.

Međutim obrazloženje sto neće igrati mu je za qrac, jer uskače san sebi u usta! Imamo hrpu igrača u prvih 11 sto nisu igrali zadnji meč u klubu pa će igrati!!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 10 okt 2013, 14:59

Danas o avdiji

- Nisam još odlučio, ali najbliži je Avdija Vršajević. On je jedini desni bek kojeg imamo u ekipi i ne bi bilo logike da na stavljam nekog drugog igrača kojem to nije pozicija – dodao je Sušić.

o mahmutoviću
- Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 10 okt 2013, 15:15

FCS je napisao/la:Danas o avdiji

- Nisam još odlučio, ali najbliži je Avdija Vršajević. On je jedini desni bek kojeg imamo u ekipi i ne bi bilo logike da na stavljam nekog drugog igrača kojem to nije pozicija – dodao je Sušić.

o mahmutoviću
- Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića
hehe

" onclick="window.open(this.href);return false;

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2013, 15:35

Blater nakon što je sazno da Vrške igra u prvoj sutra :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 okt 2013, 15:36

:lol: :lol: :lol: Pape opet briljira, pozvao na okupljanje povrijedjenog igraca i nece ga koristit obje utakmice. A za ovu izjavu o Hajrovicu, pa zar je tesko reci: Svi koji su pozvani ce konkurisati za mec, i ulazit ce u igru u zavisnosti od rezultata. :roll:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 okt 2013, 15:42

Mozambik je napisao/la::lol: :lol: :lol: Pape opet briljira, pozvao na okupljanje povrijedjenog igraca i nece ga koristit obje utakmice. A za ovu izjavu o Hajrovicu, pa zar je tesko reci: Svi koji su pozvani ce konkurisati za mec, i ulazit ce u igru u zavisnosti od rezultata. :roll:
Ma zans da Pape nemisli o onome sto prica i nebrine se o njegovoj popularnosti kad prica :)
Da to radi kao Ciro bio bi puno vise voljen! Ebiga, tako ti je to :mrgreen: :mrgreen:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 10 okt 2013, 15:46

Ciro sarlatan, pape neznalica NAŽALOST

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 okt 2013, 15:52

FCS je napisao/la:Ciro sarlatan, pape neznalica NAŽALOST
Neznalica sto se tice izjava i novinara! Opet omalozavate covjeka, a sami nemate tri ciste o i oko fudbala! :evil: :evil:

Svi neki treneri, spacijalisti itd. a niko nije nosom zavirio u profesionalni fudbal!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2013, 16:02

Ovdje sve po starom, Pape ih još uvijek izluđuje :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 okt 2013, 16:05

Virtu4l je napisao/la:Ovdje sve po starom, Pape ih još uvijek izluđuje :lol:
Obsesija Papetom!!! Kao sto vec negdje napisa, moraju umalozavati druge dabi mislis da su oni bolji! TUZNO

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 okt 2013, 16:11

Nemojte zezat ljudi, pa Pape sam nespretnim izjavama podize prasinu na forumu i drustvenim mrezama. Treba to malo politicki, diplomatski. Pola sata pricas, na kraju nista ne kazes, al niko to i ne skonta, svi misle da si genije, a ne ovako s neba pa u rebra. :mrgreen:

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 10 okt 2013, 16:13

Pitam se koji je Papetov nick ovdje. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 okt 2013, 16:16

Ciro bi sad izasao pred novinare i izjavio:

"**** cemo im majku! Avdija je bolji od Alvesa!"

A raja bi poludila: "genijalac! legenda! Ciro majstore! idem sad kupiti Mikado njemu u cast!"

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 okt 2013, 16:18

Mozambik je napisao/la:Nemojte zezat ljudi, pa Pape sam nespretnim izjavama podize prasinu na forumu i drustvenim mrezama. Treba to malo politicki, diplomatski. Pola sata pricas, na kraju nista ne kazes, al niko to i ne skonta, svi misle da si genije, a ne ovako s neba pa u rebra. :mrgreen:
Konda Pape misli sta ce ljudi misliti na forumima i drustvenim mrezama, bas ga zaboli. Ja mislid da i nemisli uopste :mrgreen: ..zapravo da ga neinteresuje sta ce drugi misliti o tome sta je on reko a kamoli da se svaka rijec stavlja na vago. Nezna to Pape politicki, da su nam bogdom politicari kao Pape direktni :mrgreen:

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 10 okt 2013, 17:05

Batko je napisao/la:Pape nije trebao pominjati Hajrovica. Staviti ga na klupu i to bi bilo ok, svakako je samo pitanje vremena kad će u prvih 11.

Međutim obrazloženje sto neće igrati mu je za qrac, jer uskače san sebi u usta! Imamo hrpu igrača u prvih 11 sto nisu igrali zadnji meč u klubu pa će igrati!!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
to je peonta svega, suti i ne govori nista, nemoj ga nikad uvoditi ako neces, ali razlozi koje navodi glupost cista ..

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 10 okt 2013, 19:25

Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.

Dosta forumasa ovdje ima slican IQ, i vokabular kao nas Pape pa nije cudno sto ga tako strasno podrzavaju. Ali sa ovim igracima, u ovoj grupi bi i Nikola Nikic otisao na SP.

Ovi strasni Papetovci su oni sto se okupe na Koridi na Cevljanskom polju. Bar ih ja tako zamisljam.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 okt 2013, 19:27

[youtube][/youtube]

majstor!!!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.