Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Opet je počeo sa Misimovićem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma dosadno ljudima kad neomalozavaju nekoga! Zapravo oni to moraju dabi se bolje osjecali jer dosad u zivotu nisu nista uspjeli!!! 

- fudbalerXL
- Kontakt:
Upravo tako bi TREBALO da bude. A Miske nek tempira kondiciju za 60 min. Nažalost mislim da če doči do zamjene ali tek u 75 min ili kasnije. Živi bili pa vidjeli.Elegant je napisao/la:Neka Miske pocne a onda da izadje u 60' da Hajrovic moze odigrati do kraja.
Kako je samo opucao onu protiv Slovaka, nije ni gledao prema golu samo u loptu.
Igrat če mu 100 % ista ekipa kao protiv Slovačke zadnju. Jedino če stavit Avdiju umjesto Mujdže.
A ta njegove jedina dilema o kojoj govori to je ili Medunjanin ili Zahirović. Sve ostalo je več davno poznato.
Safet Sušić - Pape
Pape nije trebao pominjati Hajrovica. Staviti ga na klupu i to bi bilo ok, svakako je samo pitanje vremena kad će u prvih 11.
Međutim obrazloženje sto neće igrati mu je za qrac, jer uskače san sebi u usta! Imamo hrpu igrača u prvih 11 sto nisu igrali zadnji meč u klubu pa će igrati!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Međutim obrazloženje sto neće igrati mu je za qrac, jer uskače san sebi u usta! Imamo hrpu igrača u prvih 11 sto nisu igrali zadnji meč u klubu pa će igrati!!
Danas o avdiji
- Nisam još odlučio, ali najbliži je Avdija Vršajević. On je jedini desni bek kojeg imamo u ekipi i ne bi bilo logike da na stavljam nekog drugog igrača kojem to nije pozicija – dodao je Sušić.
o mahmutoviću
- Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića
- Nisam još odlučio, ali najbliži je Avdija Vršajević. On je jedini desni bek kojeg imamo u ekipi i ne bi bilo logike da na stavljam nekog drugog igrača kojem to nije pozicija – dodao je Sušić.
o mahmutoviću
- Mi u Džeki i Ibiševiću imamo dva vrhunska napadača i meni treći klasični napadač ne treba. Čak kad bih ostao u jednom trenutku bez jednog od njih dvojice, ja ne bih tražio klasičnog napadača, nego bih promijenio igru uvođenjem Višće, Stevanovića, Hajrovića ili Ibričića
- fudbalerXL
- Kontakt:
heheFCS je napisao/la:Danas o avdiji
o mahmutoviću
" onclick="window.open(this.href);return false;

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma zans da Pape nemisli o onome sto prica i nebrine se o njegovoj popularnosti kad pricaMozambik je napisao/la:![]()
![]()
Pape opet briljira, pozvao na okupljanje povrijedjenog igraca i nece ga koristit obje utakmice. A za ovu izjavu o Hajrovicu, pa zar je tesko reci: Svi koji su pozvani ce konkurisati za mec, i ulazit ce u igru u zavisnosti od rezultata.

Da to radi kao Ciro bio bi puno vise voljen! Ebiga, tako ti je to

Ciro sarlatan, pape neznalica NAŽALOST
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Neznalica sto se tice izjava i novinara! Opet omalozavate covjeka, a sami nemate tri ciste o i oko fudbala!FCS je napisao/la:Ciro sarlatan, pape neznalica NAŽALOST

Svi neki treneri, spacijalisti itd. a niko nije nosom zavirio u profesionalni fudbal!!!!
Ovdje sve po starom, Pape ih još uvijek izluđuje 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Obsesija Papetom!!! Kao sto vec negdje napisa, moraju umalozavati druge dabi mislis da su oni bolji! TUZNOVirtu4l je napisao/la:Ovdje sve po starom, Pape ih još uvijek izluđuje
Nemojte zezat ljudi, pa Pape sam nespretnim izjavama podize prasinu na forumu i drustvenim mrezama. Treba to malo politicki, diplomatski. Pola sata pricas, na kraju nista ne kazes, al niko to i ne skonta, svi misle da si genije, a ne ovako s neba pa u rebra. 

Pitam se koji je Papetov nick ovdje. 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ciro bi sad izasao pred novinare i izjavio:
"**** cemo im majku! Avdija je bolji od Alvesa!"
A raja bi poludila: "genijalac! legenda! Ciro majstore! idem sad kupiti Mikado njemu u cast!"
"**** cemo im majku! Avdija je bolji od Alvesa!"
A raja bi poludila: "genijalac! legenda! Ciro majstore! idem sad kupiti Mikado njemu u cast!"
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Konda Pape misli sta ce ljudi misliti na forumima i drustvenim mrezama, bas ga zaboli. Ja mislid da i nemisli uopsteMozambik je napisao/la:Nemojte zezat ljudi, pa Pape sam nespretnim izjavama podize prasinu na forumu i drustvenim mrezama. Treba to malo politicki, diplomatski. Pola sata pricas, na kraju nista ne kazes, al niko to i ne skonta, svi misle da si genije, a ne ovako s neba pa u rebra.

to je peonta svega, suti i ne govori nista, nemoj ga nikad uvoditi ako neces, ali razlozi koje navodi glupost cista ..Batko je napisao/la:Pape nije trebao pominjati Hajrovica. Staviti ga na klupu i to bi bilo ok, svakako je samo pitanje vremena kad će u prvih 11.
Kao sto sam rekao Pape je legenda,i dobro mu ide najvise jer je laka grupa ali on ima dosta gresaka. Sa ovom izjavom je dodao jos jednu. Ali drago mi je da ce nas najbolji igrac odvesti nas na SP. Samo mi nije drago sto ce ostati u repci jos duze.
Dosta forumasa ovdje ima slican IQ, i vokabular kao nas Pape pa nije cudno sto ga tako strasno podrzavaju. Ali sa ovim igracima, u ovoj grupi bi i Nikola Nikic otisao na SP.
Ovi strasni Papetovci su oni sto se okupe na Koridi na Cevljanskom polju. Bar ih ja tako zamisljam.
Dosta forumasa ovdje ima slican IQ, i vokabular kao nas Pape pa nije cudno sto ga tako strasno podrzavaju. Ali sa ovim igracima, u ovoj grupi bi i Nikola Nikic otisao na SP.
Ovi strasni Papetovci su oni sto se okupe na Koridi na Cevljanskom polju. Bar ih ja tako zamisljam.
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
majstor!!!
majstor!!!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.