AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa mora Zironja kad nemamo napadaca, sam Jovic je rekao da jos nije spreman tako da....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Fkt 3-4-3 i box2box (Musah) na poziciji wingbacka. To misteru, vidim ucis od Maxa.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Stari moj ti pilas vazda isto prije svake tekme, kod tebe je uvijek patnja u najavi pa onda kasnije dodjes pises o nekim nizovima Piolija o nekim dobrim srvarima kako ovo kako ono, al svaki put ti je patnja u najaviRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 11:50Danas Theo i Calabria OUT zbog umora. Zato Krunić u Giroud će da igraju dok ne crknu. I to haman danas ide formacija 3-4-3, bit ce ovo patnja od 90 minuta.
De malo ohani, rotirati se mora i probati druge formacije, kad ces ako ne protiv ekipa tipa Verona i slicne
Nece valjda dns igrati u ovim rozim dresovim

- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam protiv rotacije ali promjena formacije nikad nije dobra stvar. Imaš malog Bartesaghia na lijevom boku. Bolje sa njim u standardnoj formaciji nego sa Florenzi na lijevom wingbacku. Zar ne?
Također ako je Okafor tu, čemu Giroud opet u prvih 11? Kad za tri dana ima nova meč koji neće biti niti malo lagan. Milan mora dobiti sva tri sljedeća meča ako misle napasti scudetto.
Također ako je Okafor tu, čemu Giroud opet u prvih 11? Kad za tri dana ima nova meč koji neće biti niti malo lagan. Milan mora dobiti sva tri sljedeća meča ako misle napasti scudetto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A ko je ovdje najavio napad na skudeto?? Ja to nigfje nisam vidio, cak i u Milanu ne razmisljaju o tome....
Pa Giorud ce vcrs igrati i vjerovatno srijedu odmoriti jer je iduci vikend Lazio, logicno je da odmori srijedu nego danas zar ne, da bude odmoriniji za tezeg protivnikaRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 14:22Nisam protiv rotacije ali promjena formacije nikad nije dobra stvar. Imaš malog Bartesaghia na lijevom boku. Bolje sa njim u standardnoj formaciji nego sa Florenzi na lijevom wingbacku. Zar ne?
A druga stvar dosta je igraca izrotirao ne moze citavu postavu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve osim napada na skudeto ove sezone je mizerno. Skudeto je cilj nakon potrosenih 120M. A plasman u LPa se smatra necim sto je vec sasvim prirodno.
Jaka kiša u Milanu će možda odgoditi meč. Sad da li na sat, dva ili tri, ili skroz, ostaje da vidimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prema prognozama prije sezone Milan nije medju top 3 favorita za skudeto....Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 14:34Sve osim napada na skudeto ove sezone je mizerno. Skudeto je cilj nakon potrosenih 120M. A plasman u LPa se smatra necim sto je vec sasvim prirodno.
Jaka kiša u Milanu će možda odgoditi meč. Sad da li na sat, dva ili tri, ili skroz, ostaje da vidimo.
Moje skromno misljenje top 4 puna kapa....
A to sto su potrosili 120 mil na polovnjake, to smo vec nebroj puta diskutovali, nema nikakve veze....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Polovnjak je igrač koji je pred kraj karijere ili iza svog prime-a. A ne igrač koji je u naponu snage. Malo istraži definiciju toga, prijatelju.
Ali s tobom se ne vrijedi raspravljati.
Ali s tobom se ne vrijedi raspravljati.
Pokazali su se protiv jace ekipe u predhodnom kolu, tako da ne bi vise diskutovao....
Polovnjak je igrac poput no name iz AZ, polovnjak je ovaj no name iz Valensije, nas Rade je polovnjak itd tu su nebitne godine, polovnjak je onaj koji je ni tamo ni vamo sa fudbalom....
Polovnjak je igrac poput no name iz AZ, polovnjak je ovaj no name iz Valensije, nas Rade je polovnjak itd tu su nebitne godine, polovnjak je onaj koji je ni tamo ni vamo sa fudbalom....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što rekoh. Pročitaj definiciju. Možda konačno naučiš.
Nadam se da neće odgoditi meč, ili ako bude odgoda da to bude maksimalno 2-3 sata. Tada najavljuju kraj padavina u Milanu.
Nadam se da neće odgoditi meč, ili ako bude odgoda da to bude maksimalno 2-3 sata. Tada najavljuju kraj padavina u Milanu.
A da za tebe je belgijski wunderking igrac, nije dobio dovoljno prostora u Milanu...
Ovaj promjenio i kuntu i pantu. Trebo je juniore izvesti, najbolje. Igrači mu mentalno padaju on umjesto da ih uigra i digne. Samo bahato i tvrdoglavo ćelavo magare! Samo jako!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja sam i dalje uvjeren da Pioli neće dočekati novu godinu kao trener Milana. Samo da ne bude kasno..
SVake sedmice pisu da Pioli nece docekati sljedecu novu godinu
Mec odgodjen za nekih 20tak minuta.
Rafa se proslu zayebavao i sad kao kapiten, fuj

Mec odgodjen za nekih 20tak minuta.
Rafa se proslu zayebavao i sad kao kapiten, fuj

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kiša bi navodno treba skroz stati poslije 16h prema nekim najavama. Ali teren je izgledao bolje tokom provjere nego za vrijeme zagrijavanja.
Nek igraju pizde, nije blato ha jaRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 15:11
Kiša bi navodno treba skroz stati poslije 16h prema nekim najavama. Ali teren je izgledao bolje tokom provjere nego za vrijeme zagrijavanja.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad se sjetim mečeva i uslova krajem 90-ih i početkom 2000-ih ovo su idealni uslovi u poređenju sa tim.milanist je napisao/la: ↑23 sep 2023, 15:17Nek igraju pizde, nije blato ha jaRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 15:11
Kiša bi navodno treba skroz stati poslije 16h prema nekim najavama. Ali teren je izgledao bolje tokom provjere nego za vrijeme zagrijavanja.![]()
Onaj teren na SB-u Chelsea vs Barca mi prvi naumpadne.

Ma znalo je se i po gorem San Siru igrati 
Nego primavera drmnula vrsnjake stare funajre 3:0, 'ta ce Next Gen
Gledaj ovi pede.rski dresova

Nego primavera drmnula vrsnjake stare funajre 3:0, 'ta ce Next Gen

Gledaj ovi pede.rski dresova