Ima neki Dinamo u Posavini, mozda naletite na njih sad kad krene vase propadanje i vucaranje po nizim ligama. Smradovi.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:35Di na mo Za greb ole ole ole!PatriceKwedi je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:24Ovo sve sto im se dogadja je posljedica teroristickog cina iz tunela kad su pokusali usmrtiti trojicu sudaca.
Ovo je samo pocetak kraja, a sami kraj ce biti najbolniji. Gasenje kluba.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🔹
-
- Kontakt:
PatriceKwedi je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:52Ima neki Dinamo u Posavini, mozda naletite na njih sad kad krene vase propadanje i vucaranje po nizim ligama. Smradovi.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:35Di na mo Za greb ole ole ole!PatriceKwedi je napisao/la: ↑10 nov 2021, 18:24Ovo sve sto im se dogadja je posljedica teroristickog cina iz tunela kad su pokusali usmrtiti trojicu sudaca.
Ovo je samo pocetak kraja, a sami kraj ce biti najbolniji. Gasenje kluba.
Titula!
-
- Kontakt:
Nagradno pitanje za 100KM glasi : Gdje se nalaze kmetovi iz medjugorja na reprezentivnoj pauzi ? ( Mali hint mjesto osnivanja ) . Sretno svima i da osvojite nagradu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Mostar?opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:15Nagradno pitanje za 100KM glasi : Gdje se nalaze kmetovi iz medjugorja na reprezentivnoj pauzi ? ( Mali hint mjesto osnivanja ) . Sretno svima i da osvojite nagradu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Samir Bekric: "Zrinjski mi je u tom trenutku spasio karijeru, ljudi u Zrinjskom su bili prekorektni, ljudi u Mostaru prekorektni, nacin na koji su me docekali iako sam dolazio iz direktnog rivala, ljepa gesta desila se i ove sezone kada su svi ustali i zapljeskali mi nakon ulaska u teren"
Moj Bekricu, samo ti fali zapadni Mostar, to su ti ljudi iz zapadnog Mostara. Najzdravija sredina u BiH, a samo par kilometara van Mostara je najnezdravija.
Hvala i ugodno vecer svima na forumu, osim pijaćarima iz bafo naselja, malog nevesinja i podvelezja.

Moj Bekricu, samo ti fali zapadni Mostar, to su ti ljudi iz zapadnog Mostara. Najzdravija sredina u BiH, a samo par kilometara van Mostara je najnezdravija.
Hvala i ugodno vecer svima na forumu, osim pijaćarima iz bafo naselja, malog nevesinja i podvelezja.
Jesi li ikad bio na starom mostu?Cesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:26Samir Bekric: "Zrinjski mi je u tom trenutku spasio karijeru, ljudi u Zrinjskom su bili prekorektni, ljudi u Mostaru prekorektni, nacin na koji su me docekali iako sam dolazio iz direktnog rivala, ljepa gesta desila se i ove sezone kada su svi ustali i zapljeskali mi nakon ulaska u teren"![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Imaš još jednu šansuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:18Mostar?opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:15Nagradno pitanje za 100KM glasi : Gdje se nalaze kmetovi iz medjugorja na reprezentivnoj pauzi ? ( Mali hint mjesto osnivanja ) . Sretno svima i da osvojite nagradu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Jel to ona sredina sto slavi UZP , sto slavi ratnog zločinca Praljka i ekipu , sto laju na državu i sve sto ima veze za Bošnjacima , jel to ona sredina gdje nigdje nema državne zastave ? FUJ .Cesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:26Samir Bekric: "Zrinjski mi je u tom trenutku spasio karijeru, ljudi u Zrinjskom su bili prekorektni, ljudi u Mostaru prekorektni, nacin na koji su me docekali iako sam dolazio iz direktnog rivala, ljepa gesta desila se i ove sezone kada su svi ustali i zapljeskali mi nakon ulaska u teren"![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Grude, Ljubuski, Medjugorje?opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:31Imaš još jednu šansuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:18Mostar?opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:15Nagradno pitanje za 100KM glasi : Gdje se nalaze kmetovi iz medjugorja na reprezentivnoj pauzi ? ( Mali hint mjesto osnivanja ) . Sretno svima i da osvojite nagradu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Brato to treće . Vratili se doma , jer su za doma spremni hahahaahOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:34Grude, Ljubuski, Medjugorje?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Cesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:26Samir Bekric: "Zrinjski mi je u tom trenutku spasio karijeru, ljudi u Zrinjskom su bili prekorektni, ljudi u Mostaru prekorektni, nacin na koji su me docekali iako sam dolazio iz direktnog rivala, ljepa gesta desila se i ove sezone kada su svi ustali i zapljeskali mi nakon ulaska u teren"![]()
Hahahahaha a usa levatu da vam je go zabio yebali bi mu i zivo i mrtvo kome vi glumite evropejce
To je sredina u kojoj bi ti izrasto u normalnog covjeka, nisam ti ja kriv sto su te posijali u bafo naselje, brisi tamo.opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:33Jel to ona sredina sto slavi UZP , sto slavi ratnog zločinca Praljka i ekipu , sto laju na državu i sve sto ima veze za Bošnjacima , jel to ona sredina gdje nigdje nema državne zastave ? FUJ .Cesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:26Samir Bekric: "Zrinjski mi je u tom trenutku spasio karijeru, ljudi u Zrinjskom su bili prekorektni, ljudi u Mostaru prekorektni, nacin na koji su me docekali iako sam dolazio iz direktnog rivala, ljepa gesta desila se i ove sezone kada su svi ustali i zapljeskali mi nakon ulaska u teren"![]()
-
- Kontakt:
U toj sredini možeš jedino odrasti u velikog Uju . Sredina koja slavi ratnog zločinca Sraljka , maku i ostale mrtvace , sredina koja slavi UZP , sredina u kojoj ne postoji nigdje državna zastava , sredina u kojoj se nosaju zastave paradržavne tvorevine koja je presuđena u Hagu , hocemo li dalje ili da stanem ?Cesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:38To je sredina u kojoj bi ti izrasto u normalnog covjeka, nisam ti ja kriv sto su te posijali u bafo naselje, brisi tamo.opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:33Jel to ona sredina sto slavi UZP , sto slavi ratnog zločinca Praljka i ekipu , sto laju na državu i sve sto ima veze za Bošnjacima , jel to ona sredina gdje nigdje nema državne zastave ? FUJ .Cesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:26Samir Bekric: "Zrinjski mi je u tom trenutku spasio karijeru, ljudi u Zrinjskom su bili prekorektni, ljudi u Mostaru prekorektni, nacin na koji su me docekali iako sam dolazio iz direktnog rivala, ljepa gesta desila se i ove sezone kada su svi ustali i zapljeskali mi nakon ulaska u teren"![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Bekricu se je sigurno ovo svidjelo
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bolescina ne bira, inace bi reko da mi je zao, al u tvom slucaju mi nije zao sto ces za koju godinu zavrsit u komuni.opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:41
U toj sredini možeš jedino odrasti u velikog Uju . Sredina koja slavi ratnog zločinca Sraljka , maku i ostale mrtvace , sredina koja slavi UZP , sredina u kojoj ne postoji nigdje državna zastava , sredina u kojoj se nosaju zastave paradržavne tvorevine koja je presuđena u Hagu , hocemo li dalje ili da stanem ?
-
- Kontakt:
Cesc44 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:45Bolescina ne bira, inace bi reko da mi je zao, al u tvom slucaju mi nije zao sto ces za koju godinu zavrsit u komuni.opalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:41
U toj sredini možeš jedino odrasti u velikog Uju . Sredina koja slavi ratnog zločinca Sraljka , maku i ostale mrtvace , sredina koja slavi UZP , sredina u kojoj ne postoji nigdje državna zastava , sredina u kojoj se nosaju zastave paradržavne tvorevine koja je presuđena u Hagu , hocemo li dalje ili da stanem ?
Istina boli , al to ste vi .

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Sjećam se ove utakmice, gledao sam je u dijelu Mostara koji je naseljen bosanskim katolicima i nakon gola Hrvatske ustadoh ja a za mnom ustaše svi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
To je ta “ zdrava sredina “ . A sredina bolesna maksimalno , mrze do podne sebe od podne sve ostale , samo mi je zao sto ljudi koji nisu iz Mostara ne znaju kolko su oni bolesni , zatrovani i zadojeni nacionalizmom.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 nov 2021, 21:51Evropejci dali aplauz Bekricu kada je ulazio u igru.
Meanwhile evropejci:
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dime, Direktorcic, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Mostarska, Tuce11 i 44 gosta.