Bolesni sta ti nije jasno uzeli smo vise para nego vi od Mulica sad vi pisite cifre neke i nebuloze,isto je bio clanak da je otisao za 300k kao i sto je clanak za Mulica pa niko nije rekao da je Mulic otisao za 10 maraka jer eto vi znate bolje od nas za koliko je otisao Rahman kakvi debili majko milakillafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:35Zagor je bas bolestan. Ne vrijedi ni u kakvu diskusiju ulaziti s njim. Vjerovatno je to mizerna cifra, sto je i razumljivo, Rahmanovic je sve osvojio sa Sarajevom i sto mu ne bi izasli u susret ako su licni uslovi vrhunski za njega. Jok, trebali su ga na tribine i tako mu se zahvalit za 110 utakmica plus par trofeja.
A o tim stotinama hiljada eura mogu samo idioti pisati, ko bi platio 250.000E za 5 mjeseci ugovora, ne bi bolestan. 40.000 - 50.000E mi zvuci realno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma 150k € iznosi transfer Rahmanovića. Lige petice, milioni, ovo ono, Željo može igrača samo u Tursku prodati.... Prc.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:35Zagor je bas bolestan. Ne vrijedi ni u kakvu diskusiju ulaziti s njim. Vjerovatno je to mizerna cifra, sto je i razumljivo, Rahmanovic je sve osvojio sa Sarajevom i sto mu ne bi izasli u susret ako su licni uslovi vrhunski za njega. Jok, trebali su ga na tribine i tako mu se zahvalit za 110 utakmica plus par trofeja.
A o tim stotinama hiljada eura mogu samo idioti pisati, ko bi platio 250.000E za 5 mjeseci ugovora, ne bi bolestan. 40.000 - 50.000E mi zvuci realno. Ako su od Konye uzeli 250.000E za 5 mjeseci, onda Hadzija treba produzit ugovor odmah

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Jest im Amar nabio komplekse sunce ti 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
pa ti sam sebe ne razumijes yebo te mulic ko o mulicu prica, ko prica o nama, ko poredi ista? Ne igramo moj tata je bolji od tvog tate, sta si se upalio ko kutnjakzagor1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:38Bolesni sta ti nije jasno uzeli smo vise para nego vi od Mulica sad vi pisite cifre neke i nebuloze,isto je bio clanak da je otisao za 300k kao i sto je clanak za Mulica pa niko nije rekao da je Mulic otisao za 10 maraka jer eto vi znate bolje od nas za koliko je otisao Rahman kakvi debili majko milakillafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:35Zagor je bas bolestan. Ne vrijedi ni u kakvu diskusiju ulaziti s njim. Vjerovatno je to mizerna cifra, sto je i razumljivo, Rahmanovic je sve osvojio sa Sarajevom i sto mu ne bi izasli u susret ako su licni uslovi vrhunski za njega. Jok, trebali su ga na tribine i tako mu se zahvalit za 110 utakmica plus par trofeja.
A o tim stotinama hiljada eura mogu samo idioti pisati, ko bi platio 250.000E za 5 mjeseci ugovora, ne bi bolestan. 40.000 - 50.000E mi zvuci realno
5 mjeseci ugovora, kontas, da je Messi niko na svijetu to ne placa, jel ti sad jasnije?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ajde recite nam vi koliko smo uzeli mi nemamo pojma o kojoj cifri se radikillafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:40pa ti sam sebe ne razumijes yebo te mulic ko o mulicu prica, ko prica o nama, ko poredi ista? Ne igramo moj tata je bolji od tvog tate, sta si se upalio ko kutnjakzagor1987 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:38Bolesni sta ti nije jasno uzeli smo vise para nego vi od Mulica sad vi pisite cifre neke i nebuloze,isto je bio clanak da je otisao za 300k kao i sto je clanak za Mulica pa niko nije rekao da je Mulic otisao za 10 maraka jer eto vi znate bolje od nas za koliko je otisao Rahman kakvi debili majko milakillafrommanilla je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:35Zagor je bas bolestan. Ne vrijedi ni u kakvu diskusiju ulaziti s njim. Vjerovatno je to mizerna cifra, sto je i razumljivo, Rahmanovic je sve osvojio sa Sarajevom i sto mu ne bi izasli u susret ako su licni uslovi vrhunski za njega. Jok, trebali su ga na tribine i tako mu se zahvalit za 110 utakmica plus par trofeja.

Medije pisu od 250.000 € do 330.000 € + % ali ovi koji nemaju pojma od Sarajeva. znaju tacno da je 40.000 bilo. 

Ma to su ublehe ako mediji objave da je mulic otisao za 200 milja onda je to sigurno,ali ako objave da je Rahman otisao za 300 milja onda je to laz hahah al neka se tjese,zamisli uzmes vise para za igraca pred kraj ugovora nego neki sto su uzeli u cijelom svom bogatom postojanju

Ja ne vjerujem kakvi levati.
- Beduin
- Kontakt:
I postotak od naredne prodaje Rahmanovica, e tako se to radi jer ce sigurno ga turci prodati za velike pare, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Secer mu je 29 

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ma nema od toga nista u toj ligi samo mozes da propadnes,od Mihojevica i Cimirota smo po dva puta profitirali jer se nisu u Tursku prodali ali cim odes u tu ligu to ti je kraj
A bolaaa pustaj te kasete da izginemoo majkeee mi, 'ta ce pitaaari, nikaaad gora postavaaaa majkeeeee mi
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Vrapcicani idite svrsavajte na transfer Mulica nema potrebe da se brinete o nama lijepo od vas al nema stvarno potrebe
Rahmanović sa pola godine ugovora > Mbappe sa pola godine ugovora.

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kako vam može biti interesantno nije mi jasno? Kod pojedinaca ovo prelazi u histeriju.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
al ovo je vrh humora

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A što je to čudno prodati igrača pola godine prije ugovora za relativno finu cifru? Pa komšije prodale Krpića (230 hiljada eura), Hajdarevića, mi Stanojevića (po transfermarktu 200 hiljada eura), sada Rahmanovića.
Jedan Liverpool kupi igrača za 30 miliona eura pola godine prije isteka ugovora. Jesu levati, bolje bi im bilo da su sačekali.
Jedan Liverpool kupi igrača za 30 miliona eura pola godine prije isteka ugovora. Jesu levati, bolje bi im bilo da su sačekali.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pa njima jest cudno jer prodaju Mulica za 200 milja pa misle da je ovo cudo nekakvoHordasOdMalena je napisao/la: ↑20 jan 2021, 14:01A što je to čudno prodati igrača pola godine prije ugovora za relativno finu cifru? Pa komšije prodale Krpića (230 hiljada eura), Hajdarevića, mi Stanojevića (po transfermarktu 200 hiljada eura), sada Rahmanovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.