Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Rokoko87
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Rokoko87 » 28 avg 2016, 23:21

Svašta jbt..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 avg 2016, 23:23

Federer17 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Koji video?
Koji degenizam. Razumijem da se treba i opustiti ali baš sad pred sami start kvalifikacija, ne znam ali ne piše nam se dobro sa ovim profesionalcima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 avg 2016, 23:24

Gegić i Zahiragić glavne baje očito..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 28 avg 2016, 23:27

Unofficialpage je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:
Koji degenizam. Razumijem da se treba i opustiti ali baš sad pred sami start kvalifikacija, ne znam ali ne piše nam se dobro sa ovim profesionalcima.
Stvarno poslije svega sto sam vidio u ovim "pripremama" ne bi me iznenadilo ni da pocnu mezit na utakmicama dok sjede na klupi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2016, 23:32

Federer17 je napisao/la:
Sad pred OI, Nedovic ja mislim da li je JEDNOM kasnio na trening ili ostao duze vani od dozvoljenog, odmah mu nije bilo igrati na turniru u Argentini (sad se ne sjecam tacno je li cijeli turnir, znam da jednu utakmicu sigurno nije igrao zbog toga). A, on je realno neki tamo 10. igrac u rosteru za Srbiju. Kod nas idu po nekakvim privatnim zabavama u Beograd, alkohol i sta vec se ispija par dana pred pocetak utakmice sa Rusijom. Ne pojedinac, vec vecina ekipe. Kasnjenje na trening je vjerovatno nesto normalno, odlaske na spavanje i gdje se slobodno vrijeme trosi mora da niko i ne kontrolise.
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 28 avg 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 avg 2016, 23:32

Koji teferic, i grupa smijesnih "profesionalaca". :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 28 avg 2016, 23:38

Federer17 je napisao/la:
Sad pred OI, Nedovic ja mislim da li je JEDNOM kasnio na trening ili ostao duze vani od dozvoljenog, odmah mu nije bilo igrati na turniru u Argentini (sad se ne sjecam tacno je li cijeli turnir, znam da jednu utakmicu sigurno nije igrao zbog toga). A, on je realno neki tamo 10. igrac u rosteru za Srbiju. Kod nas idu po nekakvim privatnim zabavama u Beograd, alkohol i sta vec se ispija par dana pred pocetak utakmice sa Rusijom. Ne pojedinac, vec vecina ekipe. Kasnjenje na trening je vjerovatno nesto normalno, odlaske na spavanje i gdje se slobodno vrijeme trosi mora da niko i ne kontrolise.[/quote]

Ko je uopste team manager sada, posto se na stranici saveza to ne moze pronaci ?
ZELJEZNICAR 1921!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 avg 2016, 23:40

Federer17 je napisao/la:Sad pred OI, Nedovic ja mislim da li je JEDNOM kasnio na trening ili ostao duze vani od dozvoljenog, odmah mu nije bilo igrati na turniru u Argentini (sad se ne sjecam tacno je li cijeli turnir, znam da jednu utakmicu sigurno nije igrao zbog toga). A, on je realno neki tamo 10. igrac u rosteru za Srbiju. Kod nas idu po nekakvim privatnim zabavama u Beograd, alkohol i sta vec se ispija par dana pred pocetak utakmice sa Rusijom. Ne pojedinac, vec vecina ekipe. Kasnjenje na trening je vjerovatno nesto normalno, odlaske na spavanje i gdje se slobodno vrijeme trosi mora da niko i ne kontrolise.
I onda se pitaju što ne mogu uspjeti. Kako ćeš uspjeti kad se zafrkavaš. Razumijem da su mladi, donekle i djeca još, i da treba im taj provod ali onda ozbiljnu karijeru zaboravit. Nedopustivo je ovo ponašanje i samo još jedan pokazatelj da Damir nema nikakav autoritet. Smiješno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 28 avg 2016, 23:43

Gledaj Dzevada Alihodzica :facepalm:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 avg 2016, 23:43

Zato se niko kod Ivanovica nije htjeo odazvat, nema teferica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2016, 23:47

Ethel je napisao/la:Gledaj Dzevada Alihodzica :facepalm:
A gledaj ovog manjeg celavog, kako se ono on zove, bio je uvijek na svim selfijima ovih godina? On je meni najjaci :rol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 avg 2016, 23:52

E pi.ka vam materina ! Pa kako vas nije stid ? Vidi Dzevde? Vidi ovog debelog korumpiranog gada iz saveza ? E jadna li si drzavo !
Max Allegri

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 28 avg 2016, 23:53

Bruka neviđena, zato smo mi zadnja rupa na košarkaškoj mapi. Ovo nigdje nema...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 avg 2016, 23:54

Mora se malo opustiti. Kakvi kraljevi. :lol: :tokralju: :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2016, 23:57

Ne znam nije mi ni krivo kada lumpuju, piju ili sta bilo drugo. Jednostavno sam ravnodusan postao prema reprezentacijama :salut:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 avg 2016, 23:57

Debili kao i fudbalski reprezentativci i rukometasi..ovo je nista sta rade dzeko I kompanija po okupljanjima. Zato srbija I hrvatska donesu desetke medalja dok je nasim bogaljima najveci uspjeh izivljavat se po pripremama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 avg 2016, 23:57

Zalomi ga Gegicu gege lege legendoooo
Nek roksaju, samo umjereno i nek ne zaglave do jutra. Ne mora znaciti da su mrtvi pjani i da su do 5 ostali. Hoce li popiti casu, dvije vina u nekoj kafani i ostati do 1 ili do istog doba film gledati je apsolutno nebitno. Problem je ako mahmurni, nenaspavani ili sa qurcoboljom dodju na trening.
Nek ostanu do 7 i onda ujutro pravo na trening i ako urade sve sto se zahtjeva od njih onda im treba cestitati a ne kazniti ih.
Nad tobom sunce najljepše sja

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 28 avg 2016, 23:59

...a kont'o ih ici gledati. Sreca ne kupi kartu :puke:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 avg 2016, 00:01

I sad kad nas rusi zgaze 20+ razlike,bice imali smo los dan,nismo imali srece,falio nam ovaj,falio nam onaj itd.I da jos nesto napomenem sto mi je zasmetalo.Mirzu sam do sada branio gotovo uvijek,jer je dao nesto ovoj repki,ali je i on,donekle,doprinio da imamo ovakav amaterizam.Zasto?Zato sto je on kao kapiten postavio neke "standarde".Ok,po NBA pravilima ne mozes trenirati s ostatkom ekipe do odredjenog datuma,ali ti niko nije mogao braniti da individualno radis i dodjes spreman na ostatak priprema i popricas sa ovom "djecurlijom".Da vidimo ko ce se zaje.bavati kad ja ko kapiten individualno treniram mjesec prije.Jok,on planinari do posljednjeg momenta(iako je sezonu zavrsio jos u aprilu!!)),pa onda dodje nespreman,pa se ispucava na tekmama dok "hvata ritam" unistavajuci i ono malo taktike koju selektor ima(a koji mu nista ne smije,jer da nesto kaze,on ode) itd itd. Zatim se pojavi i ovaj nekakav pregled,pa ne igra ni tekmu i ode sve u k.Sto bi neko bio ozbiljan kad glavnog igraca zaboli tuki!??Nabijem vas sve kolektivno,a mi budale navijaci da se sekiramo!??Hoce samo oni blesavi i neupuceni.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 avg 2016, 00:02

TikTak je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Zalomi ga Gegicu gege lege legendoooo
Nek roksaju, samo umjereno i nek ne zaglave do jutra. Ne mora znaciti da su mrtvi pjani i da su do 5 ostali. Hoce li popiti casu, dvije vina u nekoj kafani i ostati do 1 ili do istog doba film gledati je apsolutno nebitno.
Sta je bolan nebitno. Znas li sta pricas. Jedan izlazak i malo alkohala te neprespavana noc sjebu ti cjelokupne pripreme. Sve ovo zreba rastjerati. Debilcine.
Jest, piva dvije ili casa-dvije vina sjebu mjesec dana priprema. Daj ba bjezi. Mozda ih i jaca muzika sjebe? Ovo je ruzno cisto zbog navijaca i dresa kojeg nose, a opcenito nebitna stvar na cijele pripreme. Samo ima razlika napit se ko stoka i ostati do 5 ujutro i popiti jednu pivu i kuci u 12-1. I ima razlika ako im je ovo opustanje od treninga i priprema ili ako im je ovo normalna pojava da svaki dan idu.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 avg 2016, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.