FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rinuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rinuka » 26 mar 2016, 20:33

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 mar 2016, 20:43

sekac je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
fico je napisao/la:J*bala vas i druga liga i nepismeni kamiondžija i Selimovic i ostali. Dok Sredojević poziva sve navijače Borca na mobilizaciju i podršku, vi se svađate međusobno. Bravo pitari.

Shvatite da se moramo držati zajedno. Shvatite da moramo dati našim igračima podršku. Kakvi god da su to su naši igrači. Moramo im dati podršku, ne zbog Dine, ne zbog Tana, već zbog BORDO DRESA koji nose !!!

Smenjivat ćemo, tjerat ćemo, palit ćemo i raditi šta hoćemo, ali na kraju sezone. Bez obzira na kojem mjestu završili sezonu, ne smijemo u nastavku prvenstva dozvoliti nove bruke kao protiv Rudara, Mladosti i sl.
Svaka cast za post, a inace ti je ovde svi sve znaju, a vecina sa ovog foruma i ne ide na Kosevo, a da ne govorim za neko gostovanje, samo mozes procitati ovde daj stream i slicno. I ja sam za smjenu uprave ali na kraju sezone, sad moramo biti svi ko jedan i izgurati ovo do kraja.
Brate hajde da rezimiramo na kraju neka fino polože svi račune plasirali se ili ne u europu valjda če do tad i ovo sa šoferom biti završeno pa ima Tan i ko već pa neka odluče je li uprava vrijedna da ostane u kompletu ili pojedinačno ili treba da idu isto tako u kompletu ili pojedinačno.Naše je da bodrimo sarajevo sad smo im najpotrebniji sve ovo što pišete sad protiv uprave nije dobro za atmosferu među igračima.Mnogi naši dušmani sad likuju ja se pitam koliko vi volite Sarajevo ali iskreno pa zar je dotle došlo da se moli Boga za poraz u BL da bi se pljuvala uprava ili da se ne izbori Europa da pljujemo upravu i tjeramo a naše Sarajevo nema ništa od ove godine onda **** nas kao navijače. :oops: :cry:
Hajde procitaj jos jednom moj post, ocigledno nisi shvatio sta pisem. Za smjenu sam uprave ali na kraju sezone ili eto bar sto i ti kazes pojedinaca u upravi iz vise razloga koje manje vise svi znamo. I rekao sam da svi trebamo biti kao jedan do kraja sezone i izgurati ovo. To kakav sam navijac znam najbolje sam, dugogodisnji sam aktivni clan kluba i svake sezone vlasnik godisnje karte za tribinu Istok ;)

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 mar 2016, 20:43

Titulu mozemo osvojit ako dobijemo naredne tri utakmice.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 mar 2016, 20:56

vidim da vas dosta nije upuceno
sms poruka na sudu se ne prihvaca kao dokaz,
vecinom iz prostog razloga jer skoro svaka rijec il recenica moze imati dvostruko znacenje i jis nekih razloga

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 mar 2016, 21:02

Pitaristok je napisao/la:vidim da vas dosta nije upuceno
vecinom iz prostog razloga jer skoro svaka rijec il recenica moze imati dvostruko znacenje i jis nekih razloga
Hajde nevezano za ovo, jer bilo-kako-bilo niti će se šta ovdje desiti niti će ovi naši pokušati da skinu ljagu s imena FSK...

Ali ljudi, pogotovo kod nas, na osnovu SMSova padali za mnogo teža krivična djela. Tako da te molim da ne širiš pogrešne informacije. :salut:
Samo Saraj'vo.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 mar 2016, 21:10

PitarBordo je napisao/la:
Hajde nevezano za ovo, jer bilo-kako-bilo niti će se šta ovdje desiti niti će ovi naši pokušati da skinu ljagu s imena FSK...

Ali ljudi, pogotovo kod nas, na osnovu SMSova padali za mnogo teža krivična djela. Tako da te molim da ne širiš pogrešne informacije. :salut:
hahaha
ti ces da mi pricas,
ocito da ti citanje nije nikad islo na ruku,
procitaj jos koji put pa ako ti nije jasno
ti ponovo procitaj

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 mar 2016, 21:13

Pitaristok je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:

hahaha
ti ces da mi pricas,
ocito da ti citanje nije nikad islo na ruku,
procitaj jos koji put pa ako ti nije jasno
ti ponovo procitaj
Ne znam zašto si se uvrijedio, da ne idemo u offtopic, to što si napisao nije tačno, ali mogu da pošutjem logiku koji si se ti vodio, vozdra. :salut:
Samo Saraj'vo.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 mar 2016, 21:19

haj nadji mi predmet gdje su prihvacene poruke, bez naredbe tuzioca i pracenju, smsova nekih telefona.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 mar 2016, 21:23

Pitaristok je napisao/la:haj nadji mi predmet gdje su prihvacene poruke, bez naredbe tuzioca i pracenju, smsova nekih telefona.
Javi se u pp ako te zanima već, ovo je tema FK Sarajevo, ispričavam se ostalim za dosadašnji offtopic. :wave:
Samo Saraj'vo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 26 mar 2016, 21:25

Ne budimo smijesni,svi padaju na sms-ovima,krupne ribe su pale na to,jer je to ako si npr. kriminalac,bukvalno shvata svak rijec napisana,logicno protiv tebe :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 mar 2016, 21:34

RedEvil je napisao/la:Ne budimo smijesni,svi padaju na sms-ovima,krupne ribe su pale na to,jer je to ako si npr. kriminalac,bukvalno shvata svak rijec napisana,logicno protiv tebe :salut: :thumbup:
Nevezano za tebe brate ja radim na pumpi i kad je pljačka kamera se koristi kao dokaz ali nikad se tužba ne može podići na osnovu snimaka vjeruj mi ja sam se lićno u to uvjerio.Što se SMS-a tiće mislim da postoji izuzetak ako sud traži a onda se ide u istoriju da bi text imao smisao zar ne,isto tako snimak se daje MUP-u bez obzira na pljačku recimo jedino ako odobri sigurnosna agencija koja obezbjeđuje firmu recimo pumpu gdje radim drugačije se ne može izuzeti.
Sarajevo ljubavi moja!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 26 mar 2016, 21:38

kako ne kontate
samo ako ima naredba tuzioca za obavjestajni centar da se prati razgivor
ovako ja odnio sms poruke to okaci macku o rep

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 mar 2016, 21:47

Po forumu dino ce dobit zatvora vise od radovana i zike zajedno hahaha

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 26 mar 2016, 21:49

sekac je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ne budimo smijesni,svi padaju na sms-ovima,krupne ribe su pale na to,jer je to ako si npr. kriminalac,bukvalno shvata svak rijec napisana,logicno protiv tebe :salut: :thumbup:
Nevezano za tebe brate ja radim na pumpi i kad je pljačka kamera se koristi kao dokaz ali nikad se tužba ne može podići na osnovu snimaka vjeruj mi ja sam se lićno u to uvjerio.Što se SMS-a tiće mislim da postoji izuzetak ako sud traži a onda se ide u istoriju da bi text imao smisao zar ne,isto tako snimak se daje MUP-u bez obzira na pljačku recimo jedino ako odobri sigurnosna agencija koja obezbjeđuje firmu recimo pumpu gdje radim drugačije se ne može izuzeti.
Tebra konkretno,ja sam pao na osnovu sms-a,svaka poruka koja je dvosmislena je koristena protiv mene,pa ti dokazuj jesi li ili nisi,i na sta si mislio,jer oni to preformulisu kako njima odg.i sta oni hoce a dokazu :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 mar 2016, 21:50

zlo87 je napisao/la:Po forumu dino ce dobit zatvora vise od radovana i zike zajedno hahaha

Pusti ih, misle da ce promjeniti politiku kluba pisuci ovdje kritike :damn:
Amer Dupovac!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 21:52

Vidim da se prica o pravu. Ima li iko fakat da je pravnik ovdje, treba mi jedna pomoc.
Ako ima, molio bih da mi se javi na PP.
Ali fakat je ozbiljna stvar, molio bih bez sala nekih.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 mar 2016, 21:54

Rahma je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Po forumu dino ce dobit zatvora vise od radovana i zike zajedno hahaha

pa dobili su oni selam od onoga od koga trebaju... amidza je rekao svoje :zviz:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 21:55

Pantelija je napisao/la:
Rahma je napisao/la:

pa dobili su oni selam od onoga od koga trebaju... amidza je rekao svoje :zviz:
Salji info na PP :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 26 mar 2016, 21:57

Rahma je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ja kol'ko se sjećam, a sjećam se dobro, ovaj iz Tuzle mu u oči kaže nudili ste nam to i to, a Dino šuti k'o mutav. Nije niko ovdje naivan, nego nam uprava ne daje argumente da ne vjerujemo dotičnom Husiću.
Dok se ne dokaze to, ja cu vjerovati trenutnoj upravi. To sto je Dino sutio, ne dokazuje da je ''seljak iz Tuzle'' u pravu.

Nego, ima li onih koji, uz mene, jos vjeruju u titulu?
Ima brate! Ja jos uvijek vjerujem u titulu i ako dobijemo naredne 3 utakmice, siguran sam da cemo je i osvojiti!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 mar 2016, 22:05

Ma ljudi kakve god da smo rineka na terenu ja u titulu vjerujem dok god mi to matematika dopusta. A ovo s upravom je nesto drugo skroz mada mislim da bi trebali to trenutno ostaviti po strani (barem da nam to ne bude glavni predmet interesovanja) i fokusirati se na bitnije tvari pogotovo ako je ova info za upravu istinita. Hajmo dati podrsku igracima i treneru da ostvarimo sto bolji rezultat a onda cemo vidjeti sta i kako. Do tad ce se i ova afera srediti i znat cemo na cemu smo po tom pitanju. Na kraju sezone svesti racune i onda traziti da odu oni koji su nas ovdje doveli a do tad ih na svakoj utakmici opominjati. Konstantno pricanje o ovome nam nece nista dobro donijeti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 14 gostiju.