FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 26 mar 2016, 17:06

Totti pomjesao si nesto za Mladost , mi smo njih premirali protiv Mladosti iz Obarske a izgubilo smo od ove iz Kaknja .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 26 mar 2016, 17:08

Evander je napisao/la:Meni je samo nejasno, radi cega covjeku nisu uplatili obecanih dvadest milja i u cijem su dzepu zavrsile te pare?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
dino i ibrak podjelili, dabogda ih na lijekove potrosili
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 26 mar 2016, 17:08

Je li dokazano da je davao pare?
Amer Dupovac!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 26 mar 2016, 17:10

@Totti I ja smatram da su uprljali ime FK Sarajevo, ali Sloboda je prošle godine igrala protiv Mladosti iz Velike Obarske, a mi smo ove sezone izgubili od Mladosti Doboj Kakanj. Da nisi nešto pomješao?

Imam pitanje za @Evandera i ostale. Ovo jesu fakat činjenice, ali mi nije samo jasna jedna stvar: DA JE U ZADNJEM KOLU MLADOST V.O. POBJEDILA ZVIJEZDU, OVA PRIČA NE BI IMALA SMISLA.
Zadnja izmjena: fico, dana/u 26 mar 2016, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 mar 2016, 17:11

Ne vjerujte svemu nego koliko je zavrsilo u Tesnju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 mar 2016, 17:16

U kojem avazu su te poruke izasle? Da idem kupit da se uvjerim i svojim ocima.

Pa jbt ako je to istina zaboravi evropu nego hocemo li u ligi ostati, pa ne mogu da vjerujem da su tako nesto radili.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 17:18

fico je napisao/la:@Totti I ja smatram da su uprljali ime FK Sarajevo, ali Sloboda je prošle godine igrala protiv Mladosti iz Velike Obarske, a mi smo ove sezone izgubili od Mladosti Doboj Kakanj. Da nisi nešto pomješao?

Imam pitanje za @Evandera i ostale. Ovo jesu fakat činjenice, ali mi nije samo jasna jedna stvar: DA JE U ZADNJEM KOLU MLADOST V.O. POBJEDILA ZVIJEZDU, OVA PRIČA NE BI IMALA SMISLA.
Ako postoji taj sms, a ocito postoji, mi se tu vise nemamo sta pitati. Sve je i vise nego jasno.
Da se razumijemo, ovo sto su oni radili, rade svi. Ali ti svi drugi uredno plate ono sto su obecali i ne dovode svoj klub pred stub srama.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2016, 17:23

imat na Slobodinom pdf sve skinuto sa havaza pa ako hocete pogledajte il kopirajte ovdje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 26 mar 2016, 17:24

Vama dokazi brojevi telefona Dine i Ibraka,polako ljudi ,nek dokaže tvrdnje pa ćemo onda pljuvati i optuživati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 mar 2016, 17:24

Husic kao drzavljanin Amerike,savjestan građanin, bio je duzan da posle prve poruke, ode u policiju i sve prijavi.Da se snime poruke oznace novci.Da se ozvuci kad su sjedili u restoranu.
Ovako on to radi kad mu je klub Sarajevo pripao za protivnika u kupu.Posle nekih pola i vise godine.Klasicni pritisak na klub ,sudije,uspio je da nas sjebe i izbaci iz kupa,a mozda vrati na viršle.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 26 mar 2016, 17:30, ukupno mijenjano 3 puta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 mar 2016, 17:25

Odlazi feminizirani dok smo jos u ligi sunce ti kalajsano!! Dobro ce biti ako ne zavrsimo ko Rangersi u nizem rangu! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 17:29

Majkl je napisao/la:Vama dokazi brojevi telefona Dine i Ibraka,polako ljudi ,nek dokaže tvrdnje pa ćemo onda pljuvati i optuživati.
Pa covjece, ima sms poslat sa tog broja. Kakav jos dokaz zelis?

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 26 mar 2016, 17:30

amypitar je napisao/la:Husic kao drzavljanin Amerike,savjestan građanin, bio je duzan da posle prve poruke, ode u policiju i sve prijavi.Da se snimi poruke oznace novac.
Ovako on to radi kad mu je klub Sarajevo pripao za protivnika u kupu.Posle nekih pola i vise godine.Klasicni pritisak na klub ,sudije,uspio je da nas sjebe i izbaci iz kupa,a mozda vrati na viršle.
Valjda se i Tan ovdje nesto pita :hmmmmm:
IDEMO PONOVO!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 17:30

amypitar je napisao/la:Husic kao drzavljanin Amerike,savjestan građanin, bio je duzan da posle prve poruke, ode u policiju i sve prijavi.Da se snimi poruke oznace novac.Da se ozvuci kad su sjedili u restoranu.
Je li Husic kriv sto mu je Selimovic poslao poruku?
Dajte ba, trazite krivca tamo gdje on i jeste.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 mar 2016, 17:33

Dobro ove slike su samo izjava Husica e sada cemo vidjeti kako ce to dokazati a ako se dokaze nadam se da ce ovi ljuboDinci sa foruma da izvrse harakiri
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 mar 2016, 17:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Vama dokazi brojevi telefona Dine i Ibraka,polako ljudi ,nek dokaže tvrdnje pa ćemo onda pljuvati i optuživati.
Pa covjece, ima sms poslat sa tog broja. Kakav jos dokaz zelis?

Evander, nije sprdnja, sta ti je dokaz u ovim porukama?
Kazu iz ovog teksta:

Dino Selimovic poslao SMS u kojem pise "dobit cete sudiju koji ce vam pomoci".
Znaci, Husic tvrdi da ima taj SMS poslat sa Selimovicevog broja.

Ako zaista postoji taj sms, da li je to i vise nego jasan dokaz necasnih radnji?

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 26 mar 2016, 17:35

Normalno da nije. Dokaz je kad svjedok kaze taj i taj mi je dao pare da uradim to i to. Kakvi smsovi i budalastine.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 mar 2016, 17:37

Evander je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Husic kao drzavljanin Amerike,savjestan građanin, bio je duzan da posle prve poruke, ode u policiju i sve prijavi.Da se snimi poruke oznace novac.Da se ozvuci kad su sjedili u restoranu.
Je li Husic kriv sto mu je Selimovic poslao poruku?
Dajte ba, trazite krivca tamo gdje on i jeste.

Sto je cekao toliko,ili do kup utakmice.?
Zasto nije odmah pokazao poruke,kao sto to sad radi.?
Zar vam to nije sve malo sumnjivo.
Na kraju zasto bi ja vise jednom kamiondjiji vjerovao.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 26 mar 2016, 17:37

slika

Kiša pada, slabo se i vidi od kišobrana, onako nismo loše igrali.

Prvi naš gol Benko glavom pogađa iz peterca, nakon slobodnjaka sa 30tak metara, a drugi Harba sa nekih 16 metara zakucao u donji desni dio.

Šteta samo za kišu, bilo bi više ljudi (i ovako je bilo dosta) i bolja atmosfera, ovako oni kišobrani pokvariše utisak, u svakom slučaju neka nama Sarajeva i po ovom mom regionu :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 mar 2016, 17:37

amypitar je napisao/la:Husic kao drzavljanin Amerike,savjestan građanin, bio je duzan da posle prve poruke, ode u policiju i sve prijavi.Da se snimi poruke oznace novac.
ne branim Husica al nije on cekao pola godine pa ovo objavio...covjek je po zavrsetku prvenstva otisao USA i nije dolazio nikako u BIH do prije nekih mjesec dana.....on je multimilioner i za njega su ovo smijesne pare...moje neko misljenje je da on jednostavno za ovaj kesh nije htio da zivka Selimovica iz Amerike a pogresan korak po meni je napravio Dino kad ga je poslije utakmice bocnu oko tog jos jednog penala te je ovaj eksplodirao i sasuo mu u lice a sta drugo nego za te neisplacene pare....sve su to snimile kamere i tu povratka vise nema...i Husic je mozda malo ishitreno reagovao al nije htio dozvoliti da mu se neko pisa u usta a jos mu i duzan....sad,kako je tako je....neko ce bit donji a posto se radi o 2 renomirana kluba mozda bude i ona narodna...POJEO VUK MAGARCA....ako se klupko pocne odmotavat nikome nece biti dobro...jedno je sigurno nit treba Slobodi Sarajevo za neprijatelja a ni obratno jer nema cistih od kako se igra nasa liga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.