FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jusufbasic je odlican igrac. Za nas bi bio pojacanje.
ima momak nekog šlifa. ali ja ne bih u ovoj situaciji dovodio igrače koji imaju 24 godine ako nije izvjesno da će biti pojačanja, a za njega definitivno nije. ako možeš dovesti pravog igrača, dovedi, a ako ne možeš bolje gurnuti beganovića ili mujagića.
Nedo zauzima mjesto Jusufbasicu.
-
- Kontakt:
Bolje Helvidu iz Travnika dovesti, protiv nas kao Kanavaro odigrao, nismo mogli meda pored njega, bolji i od Kosorića i Bogdanovića!
Grbavica naš je Hram!!!
Ima par pravo dobrih igrača iz naše lige, koji su mladi i kvalitetni i koje bih volio vidjeti u našem klubu, na struci je da procijeni i dovede igrače..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pa ne treba nama još jedan nedo, hasanović, kosorić, bogdanović, ili marginalno bolji...nama trebaju igrači značajno bolji od njih. ili mlađi sa potencijalom da sutra budu značajno bolji.
Dok vi ulozite u svoje igraace pa po paket ulozaka i po kondom upotrebljen.lafomamone je napisao/la:Naravno, podrazumijeva se da nista ne ulozis u njihChWilla je napisao/la:pa ne treba nama još jedan nedo, hasanović, kosorić, bogdanović, ili marginalno bolji...nama trebaju igrači značajno bolji od njih. ili mlađi sa potencijalom da sutra budu značajno bolji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Naravno, prica ti je ok samo se nemoj onda cuditi sto vam Olimpic serbez zavlaci ruku u vasu seharu i kupi ono najbolje, a vi nijemo posmatrate sa strane 

nek ste vi doveli reprezentativca sirije koji ne moze igrati jer je daleko sarajevo. 

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Je li ko gledao ovo?

Kratki film, bio prikazan u augustu na SFF-u. Večeras nekako slučajno naletih na to. Na YouTubeu ima samo trailer. (" onclick="window.open(this.href);return false;)
"Film je nastao prema istinitoj priči o tetki scenaristice filma, Tine Šmalcelj, koja je bila vjerni navijač Želje, navijači se sjećaju te žene koja je presjedila svaku utakmicu Željezničara. Ona je nedavno preminula i ovaj je film jedna vrsta posvete, sjećanja na nju", pojašnjava u razgovoru za Klix.ba rediteljica Nejra Latić-Hulusić.
Ima na Avazovom portalu tekst od prije dvadesetak dana, gdje kaže redateljica da hoće uskoro da naprave i besplatnu projekciju filma za navijače Želje. (http://www.****/clanak/142164/u-plav ... -holandiji" onclick="window.open(this.href);return false;)

Kratki film, bio prikazan u augustu na SFF-u. Večeras nekako slučajno naletih na to. Na YouTubeu ima samo trailer. (" onclick="window.open(this.href);return false;)
"Film je nastao prema istinitoj priči o tetki scenaristice filma, Tine Šmalcelj, koja je bila vjerni navijač Želje, navijači se sjećaju te žene koja je presjedila svaku utakmicu Željezničara. Ona je nedavno preminula i ovaj je film jedna vrsta posvete, sjećanja na nju", pojašnjava u razgovoru za Klix.ba rediteljica Nejra Latić-Hulusić.
Ima na Avazovom portalu tekst od prije dvadesetak dana, gdje kaže redateljica da hoće uskoro da naprave i besplatnu projekciju filma za navijače Želje. (http://www.****/clanak/142164/u-plav ... -holandiji" onclick="window.open(this.href);return false;)
FK Željezničar 1921
- invincible1921
- Kontakt:
ako mislimo na jusufbasica iz goska i kasnije ako se ne varam Velza po meni sasvim dobar igrac za nese lige. Onaj lob sa koseva nije slucajan
=\_1921_/=
nama treba više od toga. malo bolji ili isti kao što imamo nam ne trebaju. ako ne može - goni sa ovim što imaš i ubacuj još djece.
Htjeli bi ste ljevaka, eto vam.
Znajući našu struku, ovaj kod nas sigurno ne bi igrao klasičnog napadača. Igrao bi krilo, i to desno! Kod nas je sve kontra ...
Eh sad, koliko bi bilo pametno dovesti njega da bude Memiji konkurencija, to je pitanje. Samo onako diskutujemo, ionako ovaj info nije mjerodavan tj. ne zna se koliko ima istine u ovome.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
U ovom clanku samo hvale Jusufbasica, nigdje ne vidim da ga je rekao da ima zelju da predje kod nas ili da je nas nehko rekao da bi ga voljeli vidjeti u Zelji , tako da
@RobertoBaggio Film je kazu strasan, o djevojci koja je cijeli zivot uz Zelju, ima cini mi se par inserta i sa utakmice al nisam siguran. Uglavnom jedan od boljih filmova, bar sam tako CUO od momaka sto su gledali taj film 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Danas sam nacuo Tomic ima ponude iz Belgije,Italije i hajduk.
Tako ti je to kad imas puno kvalitetne djece, pa nisi u stanju sve zadrzati. Jbg nije to kao kod vas da se nema sta uzeti.lafomamone je napisao/la:Naravno, prica ti je ok samo se nemoj onda cuditi sto vam Olimpic serbez zavlaci ruku u vasu seharu i kupi ono najbolje, a vi nijemo posmatrate sa strane
Sanjin Spago,moze li mi ko reci nesto o njemu..danas nesto citam u avazu i pise neki inervju,nesto licni profil i pise nogometas zeljeznicara Sanjin Spago??koliko sam upucen on nije kod nas...i malo trazio po netu pise da je defanzivac i da je isao na nekoliko proba u nekoliko njemačkih niželigaša...
nikad čuo, ni u vezi sa željom ni u vezi sa bilo kim drugim.
Daj i ti cvaju nekom "sportskom novinaru" (čast pojedincima) i napisat ce da si igrač Reala ..adi93 je napisao/la:Sanjin Spago,moze li mi ko reci nesto o njemu..danas nesto citam u avazu i pise neki inervju,nesto licni profil i pise nogometas zeljeznicara Sanjin Spago??koliko sam upucen on nije kod nas...i malo trazio po netu pise da je defanzivac i da je isao na nekoliko proba u nekoliko njemačkih niželigaša...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Koliko nas kluv ima zaposlenih ljudi da li neko zna?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001