PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve
a brato sramote grob te yebo
Dino ovako sa svim svojim kurv*ma radi, kaže platiće poslije, izyebe ih i nestane. 
- Konigsblau
- Kontakt:
Zanimljiva situacija pri odlasku Hordi, specijalci udaraju nesumično tako da ni krivi ni dužni neki dobiše udarac. Glupost Hordi zbog kretanja prema sjeveru, malomudnost Fukara tek kad zaštitari krenuše onda i oni, al kad su Horde već bile gotove. Seljačko ponašanje Azmira prema snimku, a slučaj dobro razradit. Toliko!
Wir leben dich Schalke 04!
- hskzmostar
- Kontakt:
Sto je Sloboda onako slabo pracena jos im ljuti rival stigao?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ako je tebi 50 godina,koliko tvrdis da jest onda si ti jedan ciko sa puno dosade i problema u svom zivotu.. Sa 50 godina da visis na forumu i komentiras bitke navijaca i dizanje transova..Cocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
Ma ne kontas ti nasa podyebavanja i pocetke ove teme. Haj ti na tenis brato4040deuce je napisao/la:Ako je tebi 50 godina,koliko tvrdis da jest onda si ti jedan ciko sa puno dosade i problema u svom zivotu.. Sa 50 godina da visis na forumu i komentiras bitke navijaca i dizanje transova..Cocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Neatraktivan protivnik, protiv Radnika pun sjever bio.hskzmostar je napisao/la:Sto je Sloboda onako slabo pracena jos im ljuti rival stigao?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Povukoše transparent hladno i čekaju muriju da im pomognedejavu je napisao/la:I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ovo su sve doprinijeli oni seratori po fb oca mi pa ekipa koja je non stop na tribini ispasta i dozivljava ovakve stvari. Znaci ljudi imaju najvise huligana po netu koji seru i stvaraju gnjev kod drugih grupa. Tako su i protiv Želje prosle godine isto sralidejavu je napisao/la:I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sto ste picke cekale poluvrijeme, kada je pola tribine i fukara izaslo sa tribine? Klasicno sarajevski pickastoMosaaRajvosa je napisao/la:Povukoše transparent hladno i čekaju muriju da im pomognedejavu je napisao/la:I mene to zanimaCocaine je napisao/la:Stani bola nisam u toku. Jesu ovo horde krenule na tribinu gdje su fukare a ovi dizali sa tribine svoje transeve![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sto leglo je 35000 KM, nije lose..hskzmostar je napisao/la:Sto je Sloboda onako slabo pracena jos im ljuti rival stigao?
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa sto leglo je 35000 KM, nije lose..hskzmostar je napisao/la:Sto je Sloboda onako slabo pracena jos im ljuti rival stigao?
Ti ni jedne više Maksime, znaci zelim ti lijepo kulturno sve najgore u ostatku tvog mizernog zivota!braco je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zelim vam sve najgore i **** djecu mrtvu od vasih lopova u upravi pa dalje do navijaca. Vi ste sramota ove drzave i steta sto vas Karadzic nije sve pobio.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Čist penal i jedva čekam revanš da ovom seoskom klubu pokažemo gdje im je mjesto.
Pošto mi u posljednje vrijeme zaista vrijeđa inteligenciju ponašanje navijača Slobode, odnosno njihovu pokušaji od komparacija sa Sarajevom ili Željezničarom. Gospodo, Vi se nikada u svojoj historiji niste mogli, niti ćete se moći porediti sa klubovima iz glavnog grada. Pa čak je i Olimpic trofejniji od Vas...
Do prije godinu-godinu i pol dana ste kupovali utakmice po Gabelama, Gračanicama i sličnim selendrama i sad bi Vi da se poredite sa Velikanom iz Titove 38b?
I naravno da će svirati penal za Sarajevo protiv Slobode, isto kao što bi svirao za Real Madrid protiv Levantea ili za Juventus protiv Frosinonea. MIRNO!
Lapsus! Ima i Sloboda titulu, ali onu prve lige Federacije.
Pošto mi u posljednje vrijeme zaista vrijeđa inteligenciju ponašanje navijača Slobode, odnosno njihovu pokušaji od komparacija sa Sarajevom ili Željezničarom. Gospodo, Vi se nikada u svojoj historiji niste mogli, niti ćete se moći porediti sa klubovima iz glavnog grada. Pa čak je i Olimpic trofejniji od Vas...
Do prije godinu-godinu i pol dana ste kupovali utakmice po Gabelama, Gračanicama i sličnim selendrama i sad bi Vi da se poredite sa Velikanom iz Titove 38b?
I naravno da će svirati penal za Sarajevo protiv Slobode, isto kao što bi svirao za Real Madrid protiv Levantea ili za Juventus protiv Frosinonea. MIRNO!
NON MOLLARE MAI
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
hahahhahahahahahhahahhahahahhahahaha jesu svi pukli.. Tako, pokazite pravo lice.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Strašno sarajevo, čuj divovi buhhahhahhaha
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Vidi sad sto pokusavaju da spinuju dogadanja, treba biti muskarac i kad dobijes batine...a ne vagina. za ove sto su usli na teren je dno dna , ne znam gdje oni zive i kakva je to svjest i kakva sredina....gdje su oni zapeli u razvoju ovo su furke iz 90-tih
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 09 mar 2016, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
cijela tuzla jedu kozu muzla.
a sad se pokrij usima i posakaj nam svima jer je tvoj klubic sa kobilje glave ispusio danasAlen Škoro je napisao/la:Čist penal i jedva čekam revanš da ovom seoskom klubu pokažemo gdje im je mjesto.
Sloboda Tuzla
-
boomerang5
- Kontakt:
Mene sramota sta mi moramo pisati da nam je glavni grad drzave 
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 09 mar 2016, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.