igra u subotu sa Prijedorom,pa u Srijedu kup sa Zrinjskim,a onda spektakl u subotu sa Borcemamarpustahija je napisao/la:ZELJO igra u srijedu uzvratni susret ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
igra u subotu sa Prijedorom,pa u Srijedu kup sa Zrinjskim,a onda spektakl u subotu sa Borcemamarpustahija je napisao/la:ZELJO igra u srijedu uzvratni susret ?
teško da ti iko ovdje ima odgovor na tako pitanje...Gluposti je napisao/la:Danas nesto kontao koliki prostor Grbavica ima na istočnoj tribini pa kakav bih bio fazon da se postavi neki kiosk kao u duhanprometa i postavi se tamo negdje oko ulaza na jug ili blize tribini ubaci se kospa neki zaajebancija( a zabrani se onim da prodaju na utakmici) a udruzenje moze ubacit salove majce i neki rekvizita sto su za prodaju i samo radi prije utakmice i na poluvremnu utakmice i ti svi prihodi bi isli voljenom klubu i udruzenju navijaca . sta mislite
ma nista od toga..za koju sezonu istok se renovira!!ako odemo u europu a to je sigurno UEfA vrlo lako moze suspendovati grbavicu radi istocne tribine..ona se broji ko da je i nema...muXmania je napisao/la:teško da ti iko ovdje ima odgovor na tako pitanje...Gluposti je napisao/la:Danas nesto kontao koliki prostor Grbavica ima na istočnoj tribini pa kakav bih bio fazon da se postavi neki kiosk kao u duhanprometa i postavi se tamo negdje oko ulaza na jug ili blize tribini ubaci se kospa neki zaajebancija( a zabrani se onim da prodaju na utakmici) a udruzenje moze ubacit salove majce i neki rekvizita sto su za prodaju i samo radi prije utakmice i na poluvremnu utakmice i ti svi prihodi bi isli voljenom klubu i udruzenju navijaca . sta mislite
Nije istina...napisao sam ja kada je tacno...19TM87 je napisao/la:22:55 BHT sport
http://www.bhrt.ba/lat/default.wbspSeyo_TM je napisao/la:Nije istina...napisao sam ja kada je tacno...19TM87 je napisao/la:22:55 BHT sport
Seyo_TM je napisao/la:22:55
Od 6. mjeseca ce se pregovarati sa buducim sponzorom oko toga...Devil je napisao/la:Ima li Zeljo kakav svoj oficijalni shop rekvizita(salove,kape,dresovi,majice...)pa da sav prihod ide klubu?
Seyo_TM je napisao/la:
Dobar Seyo dobar. Nisi daleko od realnosti hahahahaha...Seyo_TM je napisao/la:
aaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjSeyo_TM je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.