Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Vidim @Bassha zadnji, odmah sam znao da je ovu sliku postavio 
Ovdje Sulejmanovic nimalo ne zgleda manji od Mirze, mozda cak i veci 1cm, sto mi je drago svakako. Mada je Mirzin glavni adut sut (a ne igra i guranje pod kosem), sto Emir nema sigurno, ali vjerujem da ce kroz karijeru biti bolji od njega u odbrani i def/off skokovima.

Ovdje Sulejmanovic nimalo ne zgleda manji od Mirze, mozda cak i veci 1cm, sto mi je drago svakako. Mada je Mirzin glavni adut sut (a ne igra i guranje pod kosem), sto Emir nema sigurno, ali vjerujem da ce kroz karijeru biti bolji od njega u odbrani i def/off skokovima.
Federer17 je napisao/la:Vidim @Bassha zadnji, odmah sam znao da je ovu sliku postavio
ramena se gledaju a ne frizura

Nek si me nauciolumani je napisao/la:

Federer17 je napisao/la:Nek si me nauciolumani je napisao/la:
nauka je cudo.
Kad si ti u pitanju, nema ti premca.lumani je napisao/la:
nauka je cudo.

Samo cu te pitati na osnovu cega ti konstatujes da ja na frizuru gledam i zakljucujem ko je visi? Ramena su im tu negdje, ako se uzme u obzir da je Mirza 10 godina stariji i koliko vec trenira u NBA, plus je moguce da je jedan od njih u opustenijem polozaju. Mora da se ovi kosarkasi do ramena i mjere, ko sisa glavu.

Hoćete li obojica u Banoviće?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Trebas ti ovdje onda cesce navracati, ako ti je ovo za Banovica. Im'o sam ja gore neku, pa joj ne odgovorih na poruku i gotovo, vjerujem da nisam dobro dosao.CashMan je napisao/la:Hoćete li obojica u Banoviće?

Federer17 je napisao/la:Kad si ti u pitanju, nema ti premca.lumani je napisao/la:
nauka je cudo.
Samo cu te pitati na osnovu cega ti konstatujes da ja na frizuru gledam i zakljucujem ko je visi? Ramena su im tu negdje, ako se uzme u obzir da je Mirza 10 godina stariji i koliko vec trenira u NBA, plus je moguce da je jedan od njih u opustenijem polozaju. Mora da se ovi kosarkasi do ramena i mjere, ko sisa glavu.
Ne mjere se igraci do ramena ,ali kada su jedan pored drugoga lakse ti je tako odmjeriti...Inace si dobro primjetio da je jedan opusteniji....
@cashman sve je ok,nije ovo rat.
Kad igraju ovi nasi smekeri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bosna64 je napisao/la:Kad igraju ovi nasi smekeri

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hoće li biti prenos gdje?
Koliko vidim BHT neće prenositi tako da vjerovatno uopšte Rusi neće ni raditi prijenos. 

Re: Odg: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Spirou Charleoi 75 - 65 Liege Basket
Haris Delalić 13 poena, 5 skokova
Haris Delalić 13 poena, 5 skokova
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
http://www.russiabasket.ru/rfb-tv/remA1 je napisao/la:Koliko vidim BHT neće prenositi tako da vjerovatno uopšte Rusi neće ni raditi prijenos.
možda ovdje bude

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I mi od ovakvih likova ocekujemo neke ozbiljne rezultate?
Pa u jeku priprema se pije alkohol(za kojeg ne znam da bi ikako trebao kad si profi a nisi na pauzi) plus kasni izlasci.Apsolutno nedopustivo, posebno kad se zna kakve sve probleme imamo.I da ne bude da kritikujem samo ovu generaciju,jer su ovakve izlaske imali i oni prije njih,ali definitivno moje zivce vise nece kidati.Zanima me samo rade li ovo isto i kad su na klupskim pripremama?Treba ovim amaterima utuviti u glavu,za sva vremena,da,kad se dolazi na pripreme reprezentacije,da se ne dolazi na odmor.U protivnom,nek idu na isti i nek puste da igraju oni koji ce 100% biti koncentrisani na rad!!

Htio sam isto napisati kad sam pogledao onaj video, ali da ne bude kako samo trazim neke negativnosti. Dno dna. Isto neizivljeni balavci, koji su uhvatili nesto para i misle da je svijet njihov. Dzaba je kad smo mi takvi (seljaci), u gotovo svim sportovima. Isti problemi godinama i u fudbalu/kosarci/rukometu. Ako se ne mozes strpiti tih mjesec dana i dodjes na okupljanje kao na zabavu, idi kuci brate..NEZALAGANJE je napisao/la:I mi od ovakvih likova ocekujemo neke ozbiljne rezultate?![]()
Pa u jeku priprema se pije alkohol(za kojeg ne znam da bi ikako trebao kad si profi a nisi na pauzi) plus kasni izlasci.Apsolutno nedopustivo, posebno kad se zna kakve sve probleme imamo.I da ne bude da kritikujem samo ovu generaciju,jer su ovakve izlaske imali i oni prije njih,ali definitivno moje zivce vise nece kidati.Zanima me samo rade li ovo isto i kad su na klupskim pripremama?Treba ovim amaterima utuviti u glavu,za sva vremena,da,kad se dolazi na pripreme reprezentacije,da se ne dolazi na odmor.U protivnom,nek idu na isti i nek puste da igraju oni koji ce 100% biti koncentrisani na rad!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji video?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Koji video?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.