FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 mar 2016, 19:37

Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 mar 2016, 19:39

Bar ovaj dio Uprave koji se bavi sportskim dijelom i transfer politikom mora da leti! I tu MORAJU doci sposobni ljudi,profesionalci,koji ce odgovarati za svoj posao.
Mnogi stalno traze argumente,pa evo kada je ovaj dio u pitanju argumenata ima za izvoz.
-losa kadrovska politika,sumnjivi menadzeri u i oko kluba je rezultirala stalnim smjenama trenera,dovodenjem igraca od kojih nije bilo koristi. Ovo je rezultiralo ogromn stetama po klub i u finansijskom i u sportskom aspektu.
-trenutni los plasman kluba i ispadanje iz KUP- na sramotan nacin su samo epilog ovoga gore i sto je najgore nema naznaka poboljsanju.
Zar se ne slazete da je ovo argument? I to vrlo ozbiljan argument! Klub koji nema dugova i koji ima finansijsku podlogu kakvu ima da dozvoli sebi da bude u ovakvoj poziciji?!
I zar se ne slazete da je vrijeme da neko odgovara i preuzme odgovornost za ovo?
Sto neko rece 'imali su ferarija,a vozili ga kao fiata'. E onda ti ga treba oduzeti i dati nekome ko zna da iskoristi njegove performanse.
Na koji nacin ce to da se desi najmanje je bitno,smjena kompletne garniture,smjena samo onih koji se bave sportskim dijelom,neka reforma tako sto ce se postojecim pridruziti ljudi od struke...,kako god!?
Samo nesto mora!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 mar 2016, 19:41

zagorski je napisao/la:Bar ovaj dio Uprave koji se bavi sportskim dijelom i transfer politikom mora da leti! I tu MORAJU doci sposobni ljudi,profesionalci,koji ce odgovarati za svoj posao.
Mnogi stalno traze argumente,pa evo kada je ovaj dio u pitanju argumenata ima za izvoz.
-losa kadrovska politika,sumnjivi menadzeri u i oko kluba je rezultirala stalnim smjenama trenera,dovodenjem igraca od kojih nije bilo koristi. Ovo je rezultiralo ogromn stetama po klub i u finansijskom i u sportskom aspektu.
-trenutni los plasman kluba i ispadanje iz KUP- na sramotan nacin su samo epilog ovoga gore i sto je najgore nema naznaka poboljsanju.
Zar se ne slazete da je ovo argument? I to vrlo ozbiljan argument! Klub koji nema dugova i koji ima finansijsku podlogu kakvu ima da dozvoli sebi da bude u ovakvoj poziciji?!
I zar se ne slazete da je vrijeme da neko odgovara i preuzme odgovornost za ovo?
Sto neko rece 'imali su ferarija,a vozili ga kao fiata'. E onda ti ga treba oduzeti i dati nekome ko zna da iskoristi njegove performanse.
Na koji nacin ce to da se desi najmanje je bitno,smjena kompletne garniture,smjena samo onih koji se bave sportskim dijelom,neka reforma tako sto ce se postojecim pridruziti ljudi od struke...,kako god!?
Samo nesto mora!
:thumbup:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 mar 2016, 19:43

Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!
Hoces, do kraja sezone ce biti ovako. 4 milje ce jos platiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 mar 2016, 19:46

MortemHz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako odjednom nema hurtic licenccu?Neces svako kolo milju pljunuti!
Cekaj malo. Ako sam dobro razumio,kod nas direktor fudbalske akademiju i v.d. ŠSŠ nema profi trenersku licencu?!?!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 mar 2016, 19:46

Hajmo Duljaaaaa :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 25 mar 2016, 19:47

Kako 4,ako je 8 kola do kraja,nema veze jesmol domacini ili gosti mislim da se to placa u oba slucaja

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 mar 2016, 19:47

MortemHz je napisao/la:
Zar nije svaku tekmu,a ne svaku domaci to dode 8 milja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 mar 2016, 19:50

Da, 8 milja, moja greska. Osim ako ne srede nesto u medjuvremenu jer koliko ja znam on ima neku licencu e sad sta je u pitanju ne znam..mozda nije upisan bio odmah.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 mar 2016, 19:52

Evander je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:E'o @evandera za direktora,on se sam namece za tu poziciju,zato on najvise proziva upravu i Dinu,borba za vlast :salut: :thumbup:

Hvala, ne zanima me.
Trenutno sam zadovoljan ovim cim se bavim.
A ne zelim ni da se kacim sa Facom, Muminovicem i slicnom :wave:
Uvijek treba kritikovati i kad je sve ok treba dlaku u jajatu traziti,da se ne bi opustili,ti si taj uvijek bio i ja ti nemam sta zamjeriti,kako se situacija mijenja,do prije par mjeseci svi su te napadali kad si nesto protiv Dine i uprave napisao,tad su bili nedodirljivi,a sad su svi protiv njih,pogotovo Dine:salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 mar 2016, 19:57

zagorski je napisao/la:Bar ovaj dio Uprave koji se bavi sportskim dijelom i transfer politikom mora da leti! I tu MORAJU doci sposobni ljudi,profesionalci,koji ce odgovarati za svoj posao.
Samo nesto mora!
Bra'o tebra :thumbup: ,al dzaba ti ovdje Ferrari kad je isti kao fijat,golf itd. :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 25 mar 2016, 20:07

@molotovljev idi na temu Borca, ubjedjuj ih da nije cijeli stadion skandirao ratku mladicu

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 25 mar 2016, 20:09

saopstenje fks u prevodu po naski sto bi rekli.
Mislim da se uprava, a najmanje Dino, nije nasekirala ni sekunde zbog saopstenja HORDI... kad nam bude Amidza pisao onda se mozemo

noge hvatati, a ovako skupina probisvjeta, narkomana, krezubih papaka koji se izmedju sebe biju na sjeveru ne izgleda kao

neka ozbiljna skupina koja se izašta pita, a najmanje o tome ko treba da bude u upravi... zalite se uefi ;)
sto znaci boli vas kur,ac sta mi radimo,radicemo tako i dalje,!

Izvinite,bahati ste bahati,vi ko fol intelektualaci,vjeruj da je SJEVER OZBILJNA

SKUPINA,a to ce se i vidjeti!, Vi ste malo pogrijesili,skupina probisvjeta,narkomana,reketasa,krimanalaca raznih kalibara je

u VIP lozi,!!meni se cini i Baljak se sluzio takvom retorikom,i znamo kako je zavrsilo!! a mozda vam ni uefa nece pomoci!!
copy paste sa jednog portala

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 25 mar 2016, 20:15

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Cekaj malo. Ako sam dobro razumio,kod nas direktor fudbalske akademiju i v.d. ŠSŠ nema profi trenersku licencu?!?!
I onda pricamo o napredku i Europskom Saraajevu :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 mar 2016, 20:26

Alaselamet :)

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 mar 2016, 20:37

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
UPRAVA NAPOLJE, KOMPLET, SVE!!!!

slika

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 mar 2016, 21:01

Sutra i mali Hadzic protiv TOSK-a.

Hjoooooooj mmmmmm aaaaaaa, pa huprava napoljeee! Sveeee!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 mar 2016, 21:16

Zajebancija bolan koji ti qurac.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 mar 2016, 21:19

aleksandar_veliki je napisao/la:
Memara je napisao/la:Sutra i mali Hadzic protiv TOSK-a.

Hjoooooooj mmmmmm aaaaaaa, pa huprava napoljeee! Sveeee!
Ovakvi postovi ce biti brisani u buducnosti. Pa na sta ovo lici.
Možda je čovjek malo popio :D :D uz tekmu.

Ovakve utakmice su prava prilika da se ovi malađi malo ubace u kombinacije.

Ja samo čekam da mali Šeki potpiše ugovor. Reče sinoć d amu je velika želja da zaigra za prvi tim, valjda nije šuplja.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 mar 2016, 21:22

Ma pogresno ste shvatili! :D
Svaka cast Hurticu sto ce sutra i mali Hadzic dobiti svoju priliku :D

Ovo za Hupravu je bilo posebno...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Combattente87, Dave, Fouzi1, Hajdeee, napoleon72 i 47 gostiju.