Mislim da ga je onaj @Southboy najviše hvalio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ko je pratio sve utakmice tokom ove polusezone nema pravo reci da mozemo izboriti evropu. stalno se prave neke kalkulacije, pisu imena timova koji nam dolaze iduce polusezone isto kao da ono mi na Grbavici igramo lagano sve deremo, pa mozemo hladno racunati bodove.rodom s Mejtaša je napisao/la:Sad bih potpiso 8 2 5 za proljeće što je ukupno 56 bodova na kraju sezone ako dobijemo Čelika. Kažem sad, a ako se šta radikalno u igračkom kadru promjeni onda je druga priča.
Ja bih naravno Evropu kao i svi mi, ali smatram da će do nje biti teško doći i treba se dobro oznojiti. Neko opet smatra da je to gotova stvar i da nema šanse da bez nje ostanemo. Nemamo svi ista očekivanja i poglede. Vidio si nas jučer. Jest bilo i ispod našeg nivoa, ali i prilično blizu naše realne slike, nažalost. Ima objektivnih okolnosti tipa povrijeđeni igrači, trener se još traži, puno mladih igrača itd., ali to je tako otprilike.
Potpisat ga opetarelinho je napisao/la:Ne moze ga vratiti sa posudbe kad si raskinuo ugovor sa njimRiverPlate je napisao/la:Ja sam prvi Fejzića spominjao, lik je terminator građom, nešto kao Kerla, mislim da ga treba vratiti sad sa posudbe, ne može biti gori od Bogdanovića i Kosorića!
Ma kakav Olimpic 5-6 ce zavrsiti na krajuSiouxLukavac je napisao/la:Vaš glavni konkurent za Evropu je Olimpik s tim da morate navijati da neko od Sarajeva, Zrinjskog ili Širokog osvoji kup kako bi mogli sa 4. mjesta izboriti istu. Ako se ne pojačate sa najmanje 3-4 kvalitetna igrača mislim da teško ova ekipa može sačuvati i parirati Olimpiku za to 4. mjesto mada je i Olimpik loš po onome što sam gledao.
Jeste,posudba je u pitanju tako je meni rekao..i rekao je jos da mu je Osim licno rekao da racuna na njega i zbog onog sto je imao ugovor s radnikom nije potpisivao kod nas profi ugovor jer bi nasi morali platiti onu naknadu..I onda je otisao u Jablanicu jer mu je komsija(zivi u hadzicima) prvi trener kluba dole i sa njim je isao na treninge..shzna je napisao/la:Ja sam mislio da je negdje na posudbi, šteta.
Mislim da ga je onaj @Southboy najviše hvalio
Žao mi samo što se niko ne sjeti da spomene rahmetli Đildu kad se već o ratu pričalo. Ne ginu baš vođe navijača tako često u ratovima.DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
nije je.bo jednu sezonu, ovo je vec druga sezona. umjesto da kolektivno napredujemo jer smo imali sve uslove za to mi smo sve gori.KontraNogama je napisao/la:Puno smo opalili po matematici a ja mislim da je vaznije da se kompletna igra poboljsa do kraja ove sezone. Sta cemo raditi u evropi ako se plasiramo i u prvom kolu nas neko nakanta. Ja se samo nadam da Amar ima neki plan a nece da prica o tome k'o sto i treba. Ne moramo ga znati al' ako se nesto ne uradi u pauzi bogami nece biti kako treba. pustimo titulu za ovu godinu, je.o jednu sezonu, ali do kraja se nesto mora poboljsati. Ako ne pojacamo odbranu onda ova djeca ne mogu napredovati. Jer sad nam se 95% igre zasniva na ispucavanju lopte pa sta bude. To je zbog losih igraca u odbrani i zadnjih veznih. Neko spomenu da u Travniku nismo u prvom nista uradli, pa bas zato, gledam Antolovic nesmije da zakotrlja loptu prema beku jer se boji da ce ovaj usrati odmah tu na 16m, a ako je i da ovaj je napuca i opet nista. To nije nasa igra.
Zrinjski ih ogulio 1:3ChWilla je napisao/la:činjenica je da naše ozbiljne, šampionske ekipe tamo nisu pobjeđivale. i ovo što se pobjeđivalo pobjeđivale su neozbiljne i nešampionske.
Bilo bi idealno!Petar Segrt's coaching philosophy can be described as good organization, aggressively attacking football with a good balance between offensive and defensive. Segrt is known by working with clear concept, intensive communication with players while keeping the authority and leadership, developing players to a successful team with winner spirit. He is especially known by being loyal to the team, the club, federation members and to spectators.
In this 5 years with his A-licence Petar Segrt got many experience to work on the highest level in Germany especially with young talented players.
In this 14 years of coaching experience Segrt was remembered as the coach who develop many young players into National team players and he earned himself a nickname "Architect"
http://en.wikipedia.org/wiki/Petar_Segrt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.