BitiSrcemVezan je napisao/la:DRUG NEBI TI PUNCA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BitiSrcemVezan je napisao/la:DRUG NEBI TI PUNCA
Pa sta ako su otvorili,to je energija ,nema u tome ništa loše.samirr je napisao/la:Pitao sam na opstim diskusijama ali niko da mi odgovori. Jel istina da su vasi igraci prosle sezone na poluvremenu otvorili milku u svlacionici ako jeste koji su to igraci i koja je to utakmica.
Konacno nesto pametni da prozboreealeksandar_veliki je napisao/la:Hurta vam ostaje do kraja sezone. Mozda u ovom trenutku i logican izbor. Iduce sedmice ovaj najavljeni sastanak, bice zanimljivo vidjeti zakljucke.
Trecu sezonu ista prica, znaci trofej ide...posto smo ispali iz kupa, titulaaleksandar_veliki je napisao/la:Hurta vam ostaje do kraja sezone. Mozda u ovom trenutku i logican izbor. Iduce sedmice ovaj najavljeni sastanak, bice zanimljivo vidjeti zakljucke.
[youtube][/youtube]Besic je napisao/la:Haj do hoće neko roknut ovog Glišića![]()
Nisam vidio da je iko iti jedne ruzne rekao protiv Hurtica.r3m1 je napisao/la:Taman Hurtic ostaje, ima dovoljno vremena da i njega popljujemo pa da ga vise ne prizivamo, jer mi smo navijaci Sarajeva.
Pljuvali su ga kad je imenovan za direktora akademije, dok je kao trener tu, nisam ni ja procitao, ali upravo zato kazem, sad ima dovoljno vremena da i njega svi zamrze, naravno, neovisno o rezultatima.Evander je napisao/la:Nisam vidio da je iko iti jedne ruzne rekao protiv Hurtica.r3m1 je napisao/la:Taman Hurtic ostaje, ima dovoljno vremena da i njega popljujemo pa da ga vise ne prizivamo, jer mi smo navijaci Sarajeva.
Sto se mene tice, da izgubi sve do kraja, nista nece biti njegova krivica.
Nemu je uvaljeno vruce kestenje u ruke.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Bing [Bot], mnon46, ubipara i 38 gostiju.