FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hocel ga ko banovati 

Mislim da cemo biti u minisu 10.000 KM zbog derbija i sad Travnika, u p.materinu sa bakljama i losom organizacijom utakmica i navijaca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@terabajt
nece jarane vjerujmu,prije ce banovati tebe sto si to predlozio
nece jarane vjerujmu,prije ce banovati tebe sto si to predlozio
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ma jasno je svakome da ima potrebe. nije niko slijep. amar je sve isto pričao i kad jesu dovođena prava pojačanja.đAlipasino je napisao/la:Brko sta rece ako budemo imali potrebe dovescemo nove igrace e pa ima potrebe jer u nasem klubu igra amater Turkovic a to sto trci pa sta treba nego da trci ne on nego svi dalje igrac tipa Bucan koji je trebo zavrsit karijeru ali rto moze u zelji jos igrat.I onda dodju meni ti pises samo negativno ne ja pisem samo objektivno jer zeljo nije tim u kojem moze svako da se skrasi bar nije bio ali kako se stvari krecu bice izgleda.
a što se tiče popunjavanja rupa iz našeg kadra, opet kažem da je ovo malo što je igrao u odbrani enis djelovao kao doktor odbrane za kosorića i bogdanovića. mali je uzorak, ali u njemu bukvalno nije pogriješio.
Samo utakmice protiv Radnika i Veleza su bile gore od ove. Pobjeda protiv Celika je pod moranje. Na puazu igracima dati 3 sedmice odmora i onda ozbiljno krenuti sa radom. Ova ekipa jos nije fizicki, psihicki i igracki spremna.
Evo sa utakmice. Goreg Zelju nisam gledao odavno. Ispod prodsjeka haman svi, pohvale za Antolovica i E.Sadikovica, Tomic može proći. Adzeme dragi, zar ne vidis da ne moze Varea na strani igrati, gusis ga. Pogotovo u tandemu sa indisponiranim Benjom Colicem. Zamjeram ti i to sto ne ubaci nekog krilnog igraca, sredina ti je prenatrpana bila, nisu znali svakako sta hoce od lopte. Enis mnogo vise zasluzuje igrati od mladjeg brata. Izmedju dvojice OGROMNIH stopera jedan Fedja Dudic koji nije visok ni metar 1,75 uspije primiti loptu na prsa. Kako ?
Na igracima je ocigledan umor. Sto se tice nereda, ovo je postalo apsurdno. Svaki policajac u Travniku je komadant. Jedan govori hodajte brzo, drugi govori stani u kolonu, treci govori uz zid stanite, i nastade pometnja i dodje do incidenata. Sramotno..

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- champions1921
Enis Sadikovic prema prikazanom treba biti u prvih 11.. Ja bih ga stavio na zadnjeg veznog jer mu je to prirodna pozicija i dao bih mu prioritet u odnosu na Hasanovica koji je pokretljiv kao moj rahmetli dedo.. Ne znam kakva je situacija sa Benjinom i Zeljkovicevom povredom?? Nije mi fakat jasno kako samo mi kuburimo svake sezone sa teskim povredama.. Ja sam ubijedjen da veliku ulogu u tome igra i nestrucnost kondicionog trenera.. Mozda i grijesim ali ove povrede ne mogu biti slucajnost i baksuzluk.. Lahko se moze desiti da nam niti jedan bek ne bude na raspolaganju za utakmicu protiv Celika osim, cini mi se da se momak tako zove, Hadzovica koji, koliko ja znam nije odigrao niti minute..
Na zimu uprava treba ozbiljno razmisliti o rjesenjima na odredjenim pozicijama ako misle da mi do godine igramo tu europu.. Igraci Travnika su danas bili dosta jaci na lopti a primijetio sam u jos par utakmica da su nasi protivnici dosta kvalitetniji u tom segmentu a sto je nedopustivo ako smo mi pretendent za europska takmicenja.. Bice puno tezi raspored jer gostujemo svima koji se za nesto bore i bice tesko donijeti bodove sa tih gostovanja.. Ako zelimo da budemo iole ozbiljni protivnici u tim tekmama na zimu se mora popraviti sve sto u ovom momentu najvise skripi..
Na zimu uprava treba ozbiljno razmisliti o rjesenjima na odredjenim pozicijama ako misle da mi do godine igramo tu europu.. Igraci Travnika su danas bili dosta jaci na lopti a primijetio sam u jos par utakmica da su nasi protivnici dosta kvalitetniji u tom segmentu a sto je nedopustivo ako smo mi pretendent za europska takmicenja.. Bice puno tezi raspored jer gostujemo svima koji se za nesto bore i bice tesko donijeti bodove sa tih gostovanja.. Ako zelimo da budemo iole ozbiljni protivnici u tim tekmama na zimu se mora popraviti sve sto u ovom momentu najvise skripi..
BUDI ŽELJO !!!
Benjo je sam izasao u svlacionice, Zeljkovica vidjoh poslije utakmice na terenu, mislim da ce nakon reprezentativne pauze biti spremni. Ovo nimalo nije dobro. Jos ljudima cist penal svirali nisu. A mi tradicionalno protiv "vecih" ekipa ne igramo kako treba. Dobro je dok pobjedjujemo ove losije, medjutim danas travnik nazalost nije bio losiji..champions1921 je napisao/la:Enis Sadikovic prema prikazanom treba biti u prvih 11.. Ja bih ga stavio na zadnjeg veznog jer mu je to prirodna pozicija i dao bih mu prioritet u odnosu na Hasanovica koji je pokretljiv kao moj rahmetli dedo.. Ne znam kakva je situacija sa Benjinom i Zeljkovicevom povredom?? Nije mi fakat jasno kako samo mi kuburimo svake sezone sa teskim povredama.. Ja sam ubijedjen da veliku ulogu u tome igra i nestrucnost kondicionog trenera.. Mozda i grijesim ali ove povrede ne mogu biti slucajnost i baksuzluk.. Lahko se moze desiti da nam niti jedan bek ne bude na raspolaganju za utakmicu protiv Celika osim, cini mi se da se momak tako zove, Hadzovica koji, koliko ja znam nije odigrao niti minute..
- champions1921
Haj valjda nisu teze povrijedjeni inace desetkovani igramo protiv Celika s obzirom da Memija nece moci zbog kartona..
BUDI ŽELJO !!!
Cuj 10 , ispod 15000 proci necemo. Kad se mogu rastaliti onolike pare od titula,evrope i slicno, moze se placati i kazna 2,3 hiljade maraka svaku tekmuElegant je napisao/la:Mislim da cemo biti u minisu 10.000 KM zbog derbija i sad Travnika, u p.materinu sa bakljama i losom organizacijom utakmica i navijaca.

- SimkeSamke
- Kontakt:
Hordekatedrala je napisao/la:Bez nervoze kone, ako se slučajno desi kiks i protiv Čelika, potegnite priču oko Šehića ponovo, bok
cuj kone, nekidan govorite maleni

Veoma loše
Policija

Policija

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Patnja je bilo gledati.Srozali su se igraci poslije izgubljenog derbija.
Travnik stalno ista metoda ho ruk ,SOS seljak ostaje seljak.
Sudija kriminalan amater 0(cist penal za travnik samo da napomenem
Bajic sebican I lijen.
Varea - trudi se ali nije se vratio u pozeljnu formu
i mora igrati blize golu kakva strana Adzem ga forsira ali ne ide
Sadikovic D -treba jos pure solidan
Bogdanovic I Kosaric
Enis S- ja ne znam sto njega Adzem cuva na klupi,momak je odigro solidno cak sta vise bolji za nijansu od drugih od kako je usao u igru bio
Antolovic
Hasanovic ,Turkovic ispod pro
Zeljkovicu I Benji zelim brz oporavak
Tomic solidan nije bio los
Memija -borben ali nije se naigro danas bio
Nuspahic je na klupi a mislim da bi nam vise on koristio na strani nego Varea.
Travnik stalno ista metoda ho ruk ,SOS seljak ostaje seljak.
Sudija kriminalan amater 0(cist penal za travnik samo da napomenem

Bajic sebican I lijen.
Varea - trudi se ali nije se vratio u pozeljnu formu
i mora igrati blize golu kakva strana Adzem ga forsira ali ne ide
Sadikovic D -treba jos pure solidan
Bogdanovic I Kosaric

Enis S- ja ne znam sto njega Adzem cuva na klupi,momak je odigro solidno cak sta vise bolji za nijansu od drugih od kako je usao u igru bio
Antolovic

Hasanovic ,Turkovic ispod pro

Zeljkovicu I Benji zelim brz oporavak
Tomic solidan nije bio los
Memija -borben ali nije se naigro danas bio
Nuspahic je na klupi a mislim da bi nam vise on koristio na strani nego Varea.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Ljiljani87
- Kontakt:
Sadiković ko curica, oko 60 minute odbi se od njihovog igrača 3 metra
, Bajić najgori, Antolović odličan,Tomić u prvom loš u drugom nako ,Jasmin dobar Kosorić kar.ina Enis umjesto njega, Memija danas naš najbolji.

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Ma losi ste realno. Kad se malo bolje pogleda, nema tu ekipe koja moze nesto kreirati. Jedino ste iz prekida opasni.
a mi iz prekida zabili cijela dva gola.
jel se stvarno mora pasti neki test da se upadne među vas?
jel se stvarno mora pasti neki test da se upadne među vas?
Pa vi jos vjerujete da imate ekipu za visok plasman. Ako Olimpic bude ozbiljan na proljece, sumnjam da mozete izboriti i Evropu, jer imate tezak raspored, a ispali ste iz kupa.
Jaci smo od olimpica i ovakvi evropa nece doci u pitanje.cobefks je napisao/la:Pa vi jos vjerujete da imate ekipu za visok plasman. Ako Olimpic bude ozbiljan na proljece, sumnjam da mozete izboriti i Evropu, jer imate tezak raspored, a ispali ste iz kupa.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Pa dosla vam je vec sad, valja vam na proljece na noge tlaciteljimaterabajt je napisao/la:Jaci smo od olimpica i ovakvi evropa nece doci u pitanje.cobefks je napisao/la:Pa vi jos vjerujete da imate ekipu za visok plasman. Ako Olimpic bude ozbiljan na proljece, sumnjam da mozete izboriti i Evropu, jer imate tezak raspored, a ispali ste iz kupa.