BosnianKingdom je napisao/la:Toni Jović pred spektakl: Mijenjao bih dva gola Partizanu za jedan Sarajevu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BosnianKingdom je napisao/la:Toni Jović pred spektakl: Mijenjao bih dva gola Partizanu za jedan Sarajevu
Sta cemo ako ne zabije nijedan partizanu heheBosnianKingdom je napisao/la:Toni Jović pred spektakl: Mijenjao bih dva gola Partizanu za jedan Sarajevu
Ignorisati sve urlike primata sa tribina, njima svakako utakmice dođu kao mjesto gdje ce malo ispoljavati svoje poremecaje.Majkl je napisao/la:Ako bude fašističkih skandiranja ili transparenata podrške pišonji,izaći sa terena i odbiti da se nastavi utakmica dok ne prestane ili dok se ne skloni transparent.
Usutkati ih sa 2 brza gola.joker90 je napisao/la:Ignorisati sve urlike primata sa tribina, njima svakako utakmice dođu kao mjesto gdje ce malo ispoljavati svoje poremecaje.Majkl je napisao/la:Ako bude fašističkih skandiranja ili transparenata podrške pišonji,izaći sa terena i odbiti da se nastavi utakmica dok ne prestane ili dok se ne skloni transparent.
Jaci je zeljkan od nas trenutno, ali treba pokusati onako nesto..Rinuka je napisao/la:Usutkati ih sa 2 brza gola.joker90 je napisao/la:Ignorisati sve urlike primata sa tribina, njima svakako utakmice dođu kao mjesto gdje ce malo ispoljavati svoje poremecaje.Majkl je napisao/la:Ako bude fašističkih skandiranja ili transparenata podrške pišonji,izaći sa terena i odbiti da se nastavi utakmica dok ne prestane ili dok se ne skloni transparent.
Bez namjere da pametujem, jer ne znam šta se događa u klubu, nemam insajderskih informacija, samo da kažem da je vještačku travu u kamp postavljala firma Pejkom doo Beograd, kojoj na stranici stoji da zastupa POLYTAN na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, pa ne znam koja to firma može ikako uraditi u BiH, ako su oni zastupnici za našu teritoriju.Evander je napisao/la:
3. Malverzacije oko kampa.
Radi cega se dovllaci busenje iz Srbije po skuplljoj cijeni, a imas firmu u BiH koja to isto radi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Slazem se, ali to je jedini nacin da se stoka umiri.joker90 je napisao/la:
Jaci je zeljkan od nas trenutno, ali treba pokusati onako nesto..
Pobjeda bi nas malo vratila u zivot.Rinuka je napisao/la:Slazem se, ali to je jedini nacin da se stoka umiri.joker90 je napisao/la:
I nadu za EuropuMortemHz je napisao/la:Pobjeda bi nas malo vratila u zivot.Rinuka je napisao/la:Slazem se, ali to je jedini nacin da se stoka umiri.joker90 je napisao/la:
I za titulu ,za Evropu možemo i izgubiti.Ne morate se takmiciti ko će više puta reci da nemamo šanse za titulu i da ćemo jedva Evropu izboriti.Stvari stoje tako,za Evropu možemo i izgubiti a za titulu moramo dobiti.Pogledajte tabeluRinuka je napisao/la:I nadu za EuropuMortemHz je napisao/la:Pobjeda bi nas malo vratila u zivot.Rinuka je napisao/la: Slazem se, ali to je jedini nacin da se stoka umiri.
U zadnjem kolu, hipoteticki, Zrinski nije u igri za titulu, a Slobodii treba pobjeda za titulu. Mislis da ih Sloboda ne bi dobila?PitarBordo je napisao/la:U slučaju da mi nekim čudom dobijemo sve do kraja, Zrinjski mora 2 puta kiksati i dobiti Slobodu i time nam donijeti titulu.
Bice kikseva svih iz vrha,ako mi dobijemo u Bl,a ja vjerujem da hocemo,titula ce biti realna pod uslovom da mi budemo pravi do kraja prvenstva.PitarBordo je napisao/la:U slučaju da mi nekim čudom dobijemo sve do kraja, Zrinjski mora 2 puta kiksati i dobiti Slobodu i time nam donijeti titulu.
Sve to stoji, slažem se ja, plus igra nam je za Haga, ako ovakvi uzmemo titulu onda ostali treba da rastjeraju svi uprave i stručne štabove i rostere cijele.Evander je napisao/la:U zadnjem kolu, hipoteticki, Zrinski nije u igri za titulu, a Slobodii treba pobjeda za titulu. Mislis da ih Sloboda ne bi dobila?PitarBordo je napisao/la:U slučaju da mi nekim čudom dobijemo sve do kraja, Zrinjski mora 2 puta kiksati i dobiti Slobodu i time nam donijeti titulu.
Mozda ne, ako bi Zrinskom i Europa zavisila od te tekme, a to je vec nerealno, odnosno sva ova prica je nerealna
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.