FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja jučer upitah ali niko ne reče ništa...zna li se što je Dino otišao u Cardiff?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ti jučer pođoh odgovoriti... Nemam pojma, kako znaš da je otišao u Cardiff?ReufHerco je napisao/la:Ja jučer upitah ali niko ne reče ništa...zna li se što je Dino otišao u Cardiff?
Samo Saraj'vo.
ReufHerco je napisao/la:Ja jučer upitah ali niko ne reče ništa...zna li se što je Dino otišao u Cardiff?
Po pare

IDEMO PONOVO!
otkud ti da je otisoReufHerco je napisao/la:Ja jučer upitah ali niko ne reče ništa...zna li se što je Dino otišao u Cardiff?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Lisico jednaPitarBordo je napisao/la:Evander je napisao/la:Dajte onu sliku gdje izlazi iz nogometnog savezazlo87 je napisao/la:![]()
Sent from my ALE-L21 using TapatalkJa se izvinjavam našem budućem bivšem predsjedniku, inače nisam ovakav.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Otišao da za Kardif završi jednu utakmicu i da im pomogne da ne probiju budžetReufHerco je napisao/la:Ja jučer upitah ali niko ne reče ništa...zna li se što je Dino otišao u Cardiff?

Tako mi rekoše jučer u klubu, sad jel lažu ili šta je u pitanju, ne znam...reko mozda neko od raje zna visePitarBordo je napisao/la:Ja ti jučer pođoh odgovoriti... Nemam pojma, kako znaš da je otišao u Cardiff?ReufHerco je napisao/la:Ja jučer upitah ali niko ne reče ništa...zna li se što je Dino otišao u Cardiff?
Zadnja izmjena: ReufHerco, dana/u 24 mar 2016, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
- bordoakapitar
Fulio si temu brate! Ovo ti je tema rezervisana za @evander, @toti, @pantelija i @pitarbordo... Ne daj boze da napises nesto sto se njima ne svidja, zato ti je bolje da potrazis nesto drugo kao sto je vecina uradila pa im tema malo zamrla...keli1946 je napisao/la:Ne odmaraju svi ti si tuPitarBordo je napisao/la:Tema umrla, čak i spineri odmaraju.
Kako je u kancelariji, hej ljudi on ima kancelariju heeeebote ako neko nije znao
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Kume o čemu ti? Nemoj bolan tražiti vazda neke neprijatelje i graditi neke pogrešne stavove. Reci gdje sam ja to dao do znanja da je tako? Mislim citiraj. Čovjek bi rekao neko nekog na egzodus natjerao.bordoakapitar je napisao/la:Fulio si temu brate! Ovo ti je tema rezervisana za @evander, @toti, @pantelija i @pitarbordo... Ne daj boze da napises nesto sto se njima ne svidja, zato ti je bolje da potrazis nesto drugo kao sto je vecina uradila pa im tema malo zamrla...

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Evo odustajem. Predajem ti svoj kljuc od vrata ove teme. Uzivaj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Javlja mi se danas admin u pp i kaze da prestanem pisati po ovoj temi, da imam opste diskusije. Ja kazem, pa navijac sam Sarajeva, nego izgubio opkladu. Kad rece mi covjek neki nasi ovdje sa teme me prijavljuju, valjda kontaju da mi hinjski ban kakav izganjaju. E s kim ja pisem sve ovdje jarane!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pravda za @joker90, momka u novom upravnom odboru.
Hvala za infoaleksandar_veliki je napisao/la:Od ponedjeljka u Lyonu, sastanak ECA-e. Mislim da se danas vraca u Sarajevo. EDIT: Admin uleti i vidi grb, sta da drugo pomisli nego da si crno-crveni.

- PitarBordo
- Kontakt:
KAKAV KLJUČ? JA NEMAM KLJUČ?? JESTE ME TO ISKLJUČILI IZ TE PRIČE, A RAJA MISLI DA I JA IMAM KLJUČ?FrancescoTotti je napisao/la:![]()
Evo odustajem. Predajem ti svoj kljuc od vrata ove teme. Uzivaj

Nego sad tek vidim zašto one trake još od Travnika nisu skinuli s gola, imali jasnu dojavu da će snijega biti u aprilu. Ispričavam se što sam prozivao na konto toga.

Samo Saraj'vo.
SARAJEVO VICE PRVAK !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja cu da budem punac, a vi ostale fotelje dijelite kako hocete! 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da su momci odlucilialeksandar_veliki je napisao/la:Vi vec zasjeli na pozicije, zaboravili ste da se ja kao predsjednik Nadzornog odbora pitam za sveMortemHz je napisao/la:Pravda za @joker90, momka u novom upravnom odboru.

- PitarBordo
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt: