FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strumph_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strumph_tm87 » 04 apr 2010, 16:59

gogineman je napisao/la:Prije utakmice mi je "neko" rekao da se boji da ce Zeljo platiti sudiju da da Avdikicu treci zuti da ne moze da brani protiv zelje.....al ne sve je to samo slucajnost da golman dobijes bas treci zuti (bez razloga) bas pred utakmice protiv Zelje i bas nakon sto je meni taj "neko" rekao... ma slucajno je 100% izvinjavam se :evil:
Fakat si dosadan vise. Ja sam platio da dobije 3 zuti! Stas sad?
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 04 apr 2010, 17:00

gogineman je napisao/la:Prije utakmice mi je "neko" rekao da se boji da ce Zeljo platiti sudiju da da Avdikicu treci zuti da ne moze da brani protiv zelje.....al ne sve je to samo slucajnost da golman dobijes bas treci zuti (bez razloga) bas pred utakmice protiv Zelje i bas nakon sto je meni taj "neko" rekao... ma slucajno je 100% izvinjavam se :evil:
Impossible is nothing!!! :idea:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 apr 2010, 17:01

kolko pacenika na ovu temu svrati to je za nepovjerovat :roll:
**** mater koda je casiljas,bufon ne znam ni ja ko, koda ce nam golman zabijati golove....rudar igra na svom terenu, i ako je bolji nek uvali 2-3 komada i dovidjenja prijatno....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 apr 2010, 17:31

railwayman je napisao/la:Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.

Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
Neznam dali se o meni radilo ali se to meni sinoc dogodilo.Otisao sam na drugi ulaz i usao sa sinom.Medjutim ima tu i moje greske priznajem jer je djeci do 7 godina dozvoljeno uci bez karte ali sam usao na sjever sa sinom do sad svaku tekmu bez imalo problema.Ali me onaj iznervirao kada je malo gurno sina mi.Od sinoc cemo definitivno i za njega kartu kupovati posto ja imam godisnju jer sin je veci fanatik Zeljeznicara.A sto je jos gore ulaze ljudi bez karti jer su jal policajci u civilu ili su jarani redara na ulazu.U svakom slucaju mene neki debil nemoze otjerati sa Grbavice a sina jos manje.Sinu je bilo zao jer je mislijo da nece na utakmicu nikako a to bi za njega bilo ravno katastrofi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 apr 2010, 17:36

Taj ''neko'' sam ja i taj ''neko'' tj. ja, sam platio sudiji 100 maraka da dadne žuti Avdukiću jer jbg, Željo nema šanseeee da pobijedi Rudara ako brani Avdukić, to je misaoni pojam da neko zabije gol kada Avdukić brani.

Eto, nadam se da ti je sada lakše, a i meni je laknulo kada sam napokon priznao.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 04 apr 2010, 17:37

123456 je napisao/la:
railwayman je napisao/la:Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.

Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
Neznam dali se o meni radilo ali se to meni sinoc dogodilo.Otisao sam na drugi ulaz i usao sa sinom.Medjutim ima tu i moje greske priznajem jer je djeci do 7 godina dozvoljeno uci bez karte ali sam usao na sjever sa sinom do sad svaku tekmu bez imalo problema.Ali me onaj iznervirao kada je malo gurno sina mi.Od sinoc cemo definitivno i za njega kartu kupovati posto ja imam godisnju jer sin je veci fanatik Zeljeznicara.A sto je jos gore ulaze ljudi bez karti jer su jal policajci u civilu ili su jarani redara na ulazu.U svakom slucaju mene neki debil nemoze otjerati sa Grbavice a sina jos manje.Sinu je bilo zao jer je mislijo da nece na utakmicu nikako a to bi za njega bilo ravno katastrofi.
U svakom slucaju to je velika bruka i sramota...i veliki propust tih redara.
Djetetu od 7 godina ne dati da uđe na utakmicu :oops: :oops:
Hajd razumijem kad ne daju odraslim klipanima džaba ulaz, ali djeci koja su u pratnji roditelja :?: :oops:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 04 apr 2010, 17:42

Dolazim u Rajvosa na utakmicu protiv Borca, to ne smijem propustiti. Lijepo je vidjeti kako se Željo vraća na mjesto gdje pripada, a vama navijačima čestitam na podršci Želji, kako sad, tako i prethodnih godina kada su samo mazohisti posjećivali Grbavicu. Lako je u ovome trenutku biti navijač Želje. Uživajte na prvom mjestu...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 apr 2010, 18:40

123456 je napisao/la:

Žujo je rekao da će se i tom javašluku stati u kraj pa nerazumjem te ljude koji ulaze bez karte kako ih stid nije pljačakti klub za kojeg "navijaju" ili klub kojeg "vole"
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 apr 2010, 19:08

Offside je napisao/la:Dolazim u Rajvosa na utakmicu protiv Borca, to ne smijem propustiti. Lijepo je vidjeti kako se Željo vraća na mjesto gdje pripada, a vama navijačima čestitam na podršci Želji, kako sad, tako i prethodnih godina kada su samo mazohisti posjećivali Grbavicu. Lako je u ovome trenutku biti navijač Želje. Uživajte na prvom mjestu...
Brate cekamo te u rajvoSa ;) ;)

P.S. Najvjerovatnije ako zeljoo uzme bod(ove) Rudaru da ce se pustit istok u prodaju :D :D :D
svoj ti pos'o !

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 04 apr 2010, 19:14

Utakmica Zeljo - Borac ce biti nogometni praznik, prepun stadion ... samo bez nacionalizma, bilo bi dobro da i navijaci Borca dodju radi atmosfere. :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 apr 2010, 19:22

http://www.bundes liga.de/de/liga/scorer/index.php

Lijepo je vidjeti Zeljino djete na vrhu tabele jedne od vodecih liga evrope.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 04 apr 2010, 19:24

MaliMemo je napisao/la:Utakmica Zeljo - Borac ce biti nogometni praznik, prepun stadion ... samo bez nacionalizma, bilo bi dobro da i navijaci Borca dodju radi atmosfere. :mrgreen:
Kad bi Zeljo uzeo Rudar na grbavici bi bilo 20 000 ljudi :D
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 apr 2010, 19:34

123456 je napisao/la:

Mora da je sin korpuletntan :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 04 apr 2010, 19:35

e ljudi zna li neko slucajno je li igramo sa borcem u 20:00?ili?

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 04 apr 2010, 20:01

ZELJO igra u srijedu uzvratni susret ?

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 04 apr 2010, 20:05

amarpustahija je napisao/la:ZELJO igra u srijedu uzvratni susret ?
ja mislim da je 14. tek
G A Z I
Željo sve do pobjede

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 20:08

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 04 apr 2010, 20:10

Ove srijede se igraju uzvrati Kupa BiH. :D :D :D I gdje ce biti akobogda Zeljo i Slavija jer mozemo bolje protiv Slavije odigrat a i blize nam je gostovanje.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 04 apr 2010, 20:11

Tihi je napisao/la:E ev neznam po koji put, moze li mi neko pomoc oko gostostovanja u Prijedor zelio bih da idem ako moze da se javi na PP!?
http://www.themaniacs.org/tm87/

sve moguce informacije oko gostovanja :mrgreen:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 04 apr 2010, 20:13

Arogantni je napisao/la:Ove srijede se igraju uzvrati Kupa BiH. :D :D :D I gdje ce biti akobogda Zeljo i Slavija jer mozemo bolje protiv Slavije odigrat a i blize nam je gostovanje.
sta na kalendaru pise 14.mada bi ja vise volio da je sada

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1 i 25 gostiju.