Fakat si dosadan vise. Ja sam platio da dobije 3 zuti! Stas sad?gogineman je napisao/la:Prije utakmice mi je "neko" rekao da se boji da ce Zeljo platiti sudiju da da Avdikicu treci zuti da ne moze da brani protiv zelje.....al ne sve je to samo slucajnost da golman dobijes bas treci zuti (bez razloga) bas pred utakmice protiv Zelje i bas nakon sto je meni taj "neko" rekao... ma slucajno je 100% izvinjavam se
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Impossible is nothing!!!gogineman je napisao/la:Prije utakmice mi je "neko" rekao da se boji da ce Zeljo platiti sudiju da da Avdikicu treci zuti da ne moze da brani protiv zelje.....al ne sve je to samo slucajnost da golman dobijes bas treci zuti (bez razloga) bas pred utakmice protiv Zelje i bas nakon sto je meni taj "neko" rekao... ma slucajno je 100% izvinjavam se

kolko pacenika na ovu temu svrati to je za nepovjerovat 
**** mater koda je casiljas,bufon ne znam ni ja ko, koda ce nam golman zabijati golove....rudar igra na svom terenu, i ako je bolji nek uvali 2-3 komada i dovidjenja prijatno....

**** mater koda je casiljas,bufon ne znam ni ja ko, koda ce nam golman zabijati golove....rudar igra na svom terenu, i ako je bolji nek uvali 2-3 komada i dovidjenja prijatno....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Neznam dali se o meni radilo ali se to meni sinoc dogodilo.Otisao sam na drugi ulaz i usao sa sinom.Medjutim ima tu i moje greske priznajem jer je djeci do 7 godina dozvoljeno uci bez karte ali sam usao na sjever sa sinom do sad svaku tekmu bez imalo problema.Ali me onaj iznervirao kada je malo gurno sina mi.Od sinoc cemo definitivno i za njega kartu kupovati posto ja imam godisnju jer sin je veci fanatik Zeljeznicara.A sto je jos gore ulaze ljudi bez karti jer su jal policajci u civilu ili su jarani redara na ulazu.U svakom slucaju mene neki debil nemoze otjerati sa Grbavice a sina jos manje.Sinu je bilo zao jer je mislijo da nece na utakmicu nikako a to bi za njega bilo ravno katastrofi.railwayman je napisao/la:Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.
Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Taj ''neko'' sam ja i taj ''neko'' tj. ja, sam platio sudiji 100 maraka da dadne žuti Avdukiću jer jbg, Željo nema šanseeee da pobijedi Rudara ako brani Avdukić, to je misaoni pojam da neko zabije gol kada Avdukić brani.gogineman je napisao/la:Prije utakmice mi je "neko" rekao da se boji da ce Zeljo platiti sudiju da da Avdikicu treci zuti da ne moze da brani protiv zelje.....al ne sve je to samo slucajnost da golman dobijes bas treci zuti (bez razloga) bas pred utakmice protiv Zelje i bas nakon sto je meni taj "neko" rekao... ma slucajno je 100% izvinjavam se
Eto, nadam se da ti je sada lakše, a i meni je laknulo kada sam napokon priznao.
U svakom slucaju to je velika bruka i sramota...i veliki propust tih redara.123456 je napisao/la:Neznam dali se o meni radilo ali se to meni sinoc dogodilo.Otisao sam na drugi ulaz i usao sa sinom.Medjutim ima tu i moje greske priznajem jer je djeci do 7 godina dozvoljeno uci bez karte ali sam usao na sjever sa sinom do sad svaku tekmu bez imalo problema.Ali me onaj iznervirao kada je malo gurno sina mi.Od sinoc cemo definitivno i za njega kartu kupovati posto ja imam godisnju jer sin je veci fanatik Zeljeznicara.A sto je jos gore ulaze ljudi bez karti jer su jal policajci u civilu ili su jarani redara na ulazu.U svakom slucaju mene neki debil nemoze otjerati sa Grbavice a sina jos manje.Sinu je bilo zao jer je mislijo da nece na utakmicu nikako a to bi za njega bilo ravno katastrofi.railwayman je napisao/la:Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.
Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
Djetetu od 7 godina ne dati da uđe na utakmicu

Hajd razumijem kad ne daju odraslim klipanima džaba ulaz, ali djeci koja su u pratnji roditelja

Dolazim u Rajvosa na utakmicu protiv Borca, to ne smijem propustiti. Lijepo je vidjeti kako se Željo vraća na mjesto gdje pripada, a vama navijačima čestitam na podršci Želji, kako sad, tako i prethodnih godina kada su samo mazohisti posjećivali Grbavicu. Lako je u ovome trenutku biti navijač Želje. Uživajte na prvom mjestu...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Žujo je rekao da će se i tom javašluku stati u kraj pa nerazumjem te ljude koji ulaze bez karte kako ih stid nije pljačakti klub za kojeg "navijaju" ili klub kojeg "vole"123456 je napisao/la:Neznam dali se o meni radilo ali se to meni sinoc dogodilo.Otisao sam na drugi ulaz i usao sa sinom.Medjutim ima tu i moje greske priznajem jer je djeci do 7 godina dozvoljeno uci bez karte ali sam usao na sjever sa sinom do sad svaku tekmu bez imalo problema.Ali me onaj iznervirao kada je malo gurno sina mi.Od sinoc cemo definitivno i za njega kartu kupovati posto ja imam godisnju jer sin je veci fanatik Zeljeznicara.A sto je jos gore ulaze ljudi bez karti jer su jal policajci u civilu ili su jarani redara na ulazu.U svakom slucaju mene neki debil nemoze otjerati sa Grbavice a sina jos manje.Sinu je bilo zao jer je mislijo da nece na utakmicu nikako a to bi za njega bilo ravno katastrofi.railwayman je napisao/la:Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Brate cekamo te u rajvoSaOffside je napisao/la:Dolazim u Rajvosa na utakmicu protiv Borca, to ne smijem propustiti. Lijepo je vidjeti kako se Željo vraća na mjesto gdje pripada, a vama navijačima čestitam na podršci Želji, kako sad, tako i prethodnih godina kada su samo mazohisti posjećivali Grbavicu. Lako je u ovome trenutku biti navijač Želje. Uživajte na prvom mjestu...

P.S. Najvjerovatnije ako zeljoo uzme bod(ove) Rudaru da ce se pustit istok u prodaju

svoj ti pos'o !
Utakmica Zeljo - Borac ce biti nogometni praznik, prepun stadion ... samo bez nacionalizma, bilo bi dobro da i navijaci Borca dodju radi atmosfere. 

× Plava krv ispod koze ×
http://www.bundes liga.de/de/liga/scorer/index.php
Lijepo je vidjeti Zeljino djete na vrhu tabele jedne od vodecih liga evrope.
Lijepo je vidjeti Zeljino djete na vrhu tabele jedne od vodecih liga evrope.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Kad bi Zeljo uzeo Rudar na grbavici bi bilo 20 000 ljudiMaliMemo je napisao/la:Utakmica Zeljo - Borac ce biti nogometni praznik, prepun stadion ... samo bez nacionalizma, bilo bi dobro da i navijaci Borca dodju radi atmosfere.

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Mora da je sin korpuletntan123456 je napisao/la:Neznam dali se o meni radilo ali se to meni sinoc dogodilo.Otisao sam na drugi ulaz i usao sa sinom.Medjutim ima tu i moje greske priznajem jer je djeci do 7 godina dozvoljeno uci bez karte ali sam usao na sjever sa sinom do sad svaku tekmu bez imalo problema.Ali me onaj iznervirao kada je malo gurno sina mi.Od sinoc cemo definitivno i za njega kartu kupovati posto ja imam godisnju jer sin je veci fanatik Zeljeznicara.A sto je jos gore ulaze ljudi bez karti jer su jal policajci u civilu ili su jarani redara na ulazu.U svakom slucaju mene neki debil nemoze otjerati sa Grbavice a sina jos manje.Sinu je bilo zao jer je mislijo da nece na utakmicu nikako a to bi za njega bilo ravno katastrofi.railwayman je napisao/la:Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
e ljudi zna li neko slucajno je li igramo sa borcem u 20:00?ili?
-
- Kontakt:
ZELJO igra u srijedu uzvratni susret ?
-
- Kontakt:
ja mislim da je 14. tekamarpustahija je napisao/la:ZELJO igra u srijedu uzvratni susret ?
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ove srijede se igraju uzvrati Kupa BiH.
I gdje ce biti akobogda Zeljo i Slavija jer mozemo bolje protiv Slavije odigrat a i blize nam je gostovanje.

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.themaniacs.org/tm87/Tihi je napisao/la:E ev neznam po koji put, moze li mi neko pomoc oko gostostovanja u Prijedor zelio bih da idem ako moze da se javi na PP!?
sve moguce informacije oko gostovanja

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
sta na kalendaru pise 14.mada bi ja vise volio da je sadaArogantni je napisao/la:Ove srijede se igraju uzvrati Kupa BiH.![]()
![]()
I gdje ce biti akobogda Zeljo i Slavija jer mozemo bolje protiv Slavije odigrat a i blize nam je gostovanje.