ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
rafa i roger se mogu zajebavat koliko hoće, ostali naravno ne mogu
Ja ocekujem od Nicka da pocne igrati malo ozbiljnije tenis ako je to ikako moguce kod njega 
a nisam znao da su ovako dobri ...gledam sad inserte neke non stop Rafa i Roger zajedno ne odvajaju se jedan od drugog 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja sam odgledao sve meceve, bilo je srvarno odlicnog tenisa, igralo se 120% sa bas puno emocija i zelje za pobjedom, bas takmicarski duh nikako nije egzibiciono bilodelinjo je napisao/la:a nisam znao da su ovako dobri ...gledam sad inserte neke non stop Rafa i Roger zajedno ne odvajaju se jedan od drugog
A Roger i Rafa su prica za sebe, sve su bodrili i non stop dijelili savjete ovima kako i sta da rade, a isto tako i jedan drugome kad su igrali svoje meceve
Sve u svemu odlican turnir
ronaldo99 je napisao/la:Ja sam odgledao sve meceve, bilo je srvarno odlicnog tenisa, igralo se 120% sa bas puno emocija i zelje za pobjedom, bas takmicarski duh nikako nije egzibiciono bilodelinjo je napisao/la:a nisam znao da su ovako dobri ...gledam sad inserte neke non stop Rafa i Roger zajedno ne odvajaju se jedan od drugog
A Roger i Rafa su prica za sebe, sve su bodrili i non stop dijelili savjete ovima kako i sta da rade, a isto tako i jedan drugome kad su igrali svoje meceve
a jesi gledao onaj dio kad Roger savjetuje Rafu...kaze daj mu malo spina ko nekad majku mu .....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hoce li bit silovanja returna na AO ili WTF?delinjo je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Ja sam odgledao sve meceve, bilo je srvarno odlicnog tenisa, igralo se 120% sa bas puno emocija i zelje za pobjedom, bas takmicarski duh nikako nije egzibiciono bilodelinjo je napisao/la:a nisam znao da su ovako dobri ...gledam sad inserte neke non stop Rafa i Roger zajedno ne odvajaju se jedan od drugog
a jesi gledao onaj dio kad Roger savjetuje Rafu...kaze daj mu malo spina ko nekad majku mu .....![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma na AO ide babuka na 21...pao dogovor sa Rafom 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedino da zajedno stanu Novaku s druge strane.delinjo je napisao/la:ma na AO ide babuka na 21...pao dogovor sa Rafom
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nastavi se bahatiti,znamo kako je proslo na USO to.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jedino da zajedno stanu Novaku s druge strane.delinjo je napisao/la:ma na AO ide babuka na 21...pao dogovor sa Rafom
#Punoljetstvo
BosniaBoston je napisao/la:Nastavi se bahatiti,znamo kako je proslo na USO to.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jedino da zajedno stanu Novaku s druge strane.delinjo je napisao/la:ma na AO ide babuka na 21...pao dogovor sa Rafom
volim kad je takav ....znaci debakl
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Spin- sliece like in the old timesdelinjo je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Ja sam odgledao sve meceve, bilo je srvarno odlicnog tenisa, igralo se 120% sa bas puno emocija i zelje za pobjedom, bas takmicarski duh nikako nije egzibiciono bilodelinjo je napisao/la:a nisam znao da su ovako dobri ...gledam sad inserte neke non stop Rafa i Roger zajedno ne odvajaju se jedan od drugog
a jesi gledao onaj dio kad Roger savjetuje Rafu...kaze daj mu malo spina ko nekad majku mu .....![]()
Evo na konf sad svi bili kaze Roger vcrs je izlazak idu svi i kao dok jedan ne ostane stojeci, kaze ja sam ubjedjen da to necu biti ja
auuu imas li kakav link da se to pogleda 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Fenomenalno je finale bilo Djokovic-Hurkazsch ili kojeg je vec pokemona spominjaoBosniaBoston je napisao/la:Nastavi se bahatiti,znamo kako je proslo na USO to.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jedino da zajedno stanu Novaku s druge strane.delinjo je napisao/la:ma na AO ide babuka na 21...pao dogovor sa Rafom
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Lijepo, lijepo, sve vas je više. Samo Bože zdravlja 
41.21.1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vec se molis da Noklica bude spreman za WTF vidimS-Y-L-A-R je napisao/la:Lijepo, lijepo, sve vas je više.Samo Bože zdravlja
#Punoljetstvo
ma sad kad Noklica krene operacija jedna druga....bice tu pauze kvalitetne ....taman da sila prati babuku do tad
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedina nada ostatka toura.delinjo je napisao/la:ma sad kad Noklica krene operacija jedna druga....bice tu pauze kvalitetne ....taman da sila prati babuku do tad
41.21.1.
posrnuo Celik...jos ako Noklica bude istim putem isao ...zabrinut cu se za tebe ...evo sa bostonom nesto organizujem da dodjemo da te malo izvedemo,pruzimo ti podrskuS-Y-L-A-R je napisao/la:Jedina nada ostatka toura.delinjo je napisao/la:ma sad kad Noklica krene operacija jedna druga....bice tu pauze kvalitetne ....taman da sila prati babuku do tad
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Andy pobjedio Sandgrena u prvom kolu, malo sam gledao i ono sto sam primjetio kod Andya je da se poprilicno dobro krece, sto je jako ohrabrujuce. Inace nije dozvolio Sandgrenu niti jednu brejk priliku na svoj servis.
Ono ganjanje prvog mjesta je dovelo do povrede. Igrao je stvarno odlicno tada, ali se i preforsirao. Bilo bi odlicno da se vrati na priblizan nivo.ronaldo99 je napisao/la:Andy pobjedio Sandgrena u prvom kolu, malo sam gledao i ono sto sam primjetio kod Andya je da se poprilicno dobro krece, sto je jako ohrabrujuce. Inace nije dozvolio Sandgrenu niti jednu brejk priliku na svoj servis.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.