Ne znam što se ti buniš kad ovakvo mišljenje imaš o Senadummmirza je napisao/la:diosgyor /DVTK / je kvalitetna madjarska ekipa , ali cisto sumnjam da ce SENAD proci probu.Eto njega nama oko 5 kola u Gradacac, a problem ce biti sto ce biti totalno nespreman.
ZNA LI NEKO KAD JE IZVLACENJE PAROVA ZA OVU SEZONU...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ne nego ce tebe da pitaju dali smiju kupovati iz marketa i punit kese, nije tvoja stvar dje ce da trose te pare koje zarade, dali ce na kurve ili na pune kese iz marketa, neznaci da ako imaju 2 obroka u klupskom restoranu da ne trebaju jesti nista osim toga, ali ti si isti nehljebovac cim gledas ko i sta kupuje i jedevatreni je napisao/la:Nije nama niko kriv sto nemamo donekle kvalitetnih igrača iz vlastitog pogona koji bi srcem igrali za svoj grad niti kvalitetan menandzment koji bi znao raditi svoj posao gdje bi oni koji su debelo plaćeni za nase prilike svoj posao odgovorno uradili.Htjeli ili ne,Zvijezda,tj.menandzment,od solidnih igrača napravi nehljebovce ili već ljepse rečeno-manekene,koji po stanovima svoju energiju trose na lijepe Gradačačanke,a ne gdje treba.Malo im obroci po restoranima od kluba,pa skoro da nema dana kada njih nekoliko pune kese iz marketa nosi.Sve je ok.i neka je,al daj nam i rezultat.

pa kad musto u svakom trasnferu ima svoj interest, nije bitan kvalitet igraca nego procenat koji ce od njega da uzme, zato nam je i ekipa ovakva kakva jeste//mmmirza je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i dok u upravi naseg kluba dovode neke polovnjake i istrosene igrace, igraci u koje smo vjerovali i koji su bili nosioci nase igre ,kvalitetni a ne zadovoljavaju mustu trpaju golove po evropskim terenima, hebem vam svima po mamu u upravi a MUSTI posebno
Hvala Bogu da trebaju imati uslove dostojnu čovjeku.Mislim da je to sasvim pristojno za nase prilike.Htio sam samo,mada svi znamo,dokazati da svoj posao moras kvalitetno i posteno odraditi jer si plaćen za to.Tebi za informaciju-imam mogućnost da drugi rade za mene i istovremeno dobro zarađuju,tako da imam slobodnog vremena za pretek,da sjedim po kafićima,kupujem po marketima , vidim te čujem sta se desava u i oko kluba.Još nešto,ono sto me interesuje,a samo zbog Zvijezde,pisat ću o tome....Ti ako si se nasao u tome,žao mi je.durgut je napisao/la:Ne nego ce tebe da pitaju dali smiju kupovati iz marketa i punit kese, nije tvoja stvar dje ce da trose te pare koje zarade, dali ce na kurve ili na pune kese iz marketa, neznaci da ako imaju 2 obroka u klupskom restoranu da ne trebaju jesti nista osim toga, ali ti si isti nehljebovac cim gledas ko i sta kupuje i jedevatreni je napisao/la:Nije nama niko kriv sto nemamo donekle kvalitetnih igrača iz vlastitog pogona koji bi srcem igrali za svoj grad niti kvalitetan menandzment koji bi znao raditi svoj posao gdje bi oni koji su debelo plaćeni za nase prilike svoj posao odgovorno uradili.Htjeli ili ne,Zvijezda,tj.menandzment,od solidnih igrača napravi nehljebovce ili već ljepse rečeno-manekene,koji po stanovima svoju energiju trose na lijepe Gradačačanke,a ne gdje treba.Malo im obroci po restoranima od kluba,pa skoro da nema dana kada njih nekoliko pune kese iz marketa nosi.Sve je ok.i neka je,al daj nam i rezultat.
Jebrm vas USTA za koga vi navijate????? Nista vam nevalja...nemojte ni gledati zvijezdu idi te gledajte
Jadnog sampiona i navijajte za njega. I ja volim kritikovati all za jucer se nema sta reci. Nespretan poraz bill smo bolji.
Maksa, pandza,nikolic, odlicni odbrana odlicna,mirkovic iznenadio. A najlosiji Adam I vejzovic. Trejic se prepao punog
Stationa!!! Treneru zamjerim samo sto smigalovica nije per ubacio.
Jadnog sampiona i navijajte za njega. I ja volim kritikovati all za jucer se nema sta reci. Nespretan poraz bill smo bolji.
Maksa, pandza,nikolic, odlicni odbrana odlicna,mirkovic iznenadio. A najlosiji Adam I vejzovic. Trejic se prepao punog
Svaka cast ...ciro_ciro je napisao/la:Jebrm vas USTA za koga vi navijate????? Nista vam nevalja...nemojte ni gledati zvijezdu idi te gledajte
Jadnog sampiona i navijajte za njega. I ja volim kritikovati all za jucer she nema sta reci. Nespretan poraz bill smo bolji.
Maksa, pandza,nikolic, odlicni odbrana odlica,mirkovic iznenadio. A najlosiji Adam I vejzovic. Trejic se prepao punog
Stations!!! Treneru zamjerim samo sto smigalovica nije per ubacio.
KMEEEEEE KMEEEEEEEEciro_ciro je napisao/la:Jebrm vas USTA za koga vi navijate????? Nista vam nevalja...nemojte ni gledati zvijezdu idi te gledajte
-
- Kontakt:
kod njega je beeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeUSB 2.0 je napisao/la:KMEEEEEE KMEEEEEEEEciro_ciro je napisao/la:Jebrm vas USTA za koga vi navijate????? Nista vam nevalja...nemojte ni gledati zvijezdu idi te gledajte
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
e vidis tu se u potpunosti slazem sa tobom Pandza i Šmigalović moraju zajedno od prve minute, ali vidis da nekom ne pase sta god se napise udaraju kontru pa opet meni kazi da sam neko iz uprave i da ih samo branimciro_ciro je napisao/la:Jebrm vas USTA za koga vi navijate????? Nista vam nevalja...nemojte ni gledati zvijezdu idi te gledajte
Mogu se ljudi ne slagati u postovima pa na fin i kulturan način proturiječiti,ali ovakvog primitivnog vokabulara mislim da nema ni na jednom forumu kao kod naseg.Čast pojedincima,ali oni o kome se radi valjda se prepoznaju.

ja samo mislim i stojim iza toga da senad nije za te madjarske lige, jer je ona prekvalitetna za njega.zabio je on ovakav gol i sirokom , i nije ih se jos puno nazabijao i ne znaci jedan gol da je on sad postao igracina.serim je napisao/la:Ne znam što se ti buniš kad ovakvo mišljenje imaš o Senadummmirza je napisao/la:diosgyor /DVTK / je kvalitetna madjarska ekipa , ali cisto sumnjam da ce SENAD proci probu.Eto njega nama oko 5 kola u Gradacac, a problem ce biti sto ce biti totalno nespreman.
problem je taj sto je on od strne nase uprave kupljen prije tri godine , na ugovor od 5 godina i sad kada bi nam trebao mozda iu najvise pomoci iz uprave ga prodaju a dovode nehljebovice kojima je bitno samo da se ne bi povrijedili slucajno.
reci mi eto sta su nasi krilni igraci juce odigrali
de ferguson ohladi malommmirza je napisao/la:ja samo mislim i stojim iza toga da senad nije za te madjarske lige, jer je ona prekvalitetna za njega.zabio je on ovakav gol i sirokom , i nije ih se jos puno nazabijao i ne znaci jedan gol da je on sad postao igracina.serim je napisao/la:Ne znam što se ti buniš kad ovakvo mišljenje imaš o Senadummmirza je napisao/la:diosgyor /DVTK / je kvalitetna madjarska ekipa , ali cisto sumnjam da ce SENAD proci probu.Eto njega nama oko 5 kola u Gradacac, a problem ce biti sto ce biti totalno nespreman.
problem je taj sto je on od strne nase uprave kupljen prije tri godine , na ugovor od 5 godina i sad kada bi nam trebao mozda iu najvise pomoci iz uprave ga prodaju a dovode nehljebovice kojima je bitno samo da se ne bi povrijedili slucajno.
reci mi eto sta su nasi krilni igraci juce odigrali
halo selektori jeste gledali izvjestaj sa utakmice
Ama svaka tebi cast kad si se ti tako skrasio, ali i kad nema nijednog razloga za kritikovanje igraca opet cemo naci iglu u sijeno, sto bi nekom smetalo sto igraci pune kese iz marketa, pa nece valjda samo jest 2 put dnevno i sedet samo u stan i ne mrdat nigde guzicom da ih neko ne bi video i slucajno se naljutio...vatreni je napisao/la:Hvala Bogu da trebaju imati uslove dostojnu čovjeku.Mislim da je to sasvim pristojno za nase prilike.Htio sam samo,mada svi znamo,dokazati da svoj posao moras kvalitetno i posteno odraditi jer si plaćen za to.Tebi za informaciju-imam mogućnost da drugi rade za mene i istovremeno dobro zarađuju,tako da imam slobodnog vremena za pretek,da sjedim po kafićima,kupujem po marketima , vidim te čujem sta se desava u i oko kluba.Još nešto,ono sto me interesuje,a samo zbog Zvijezde,pisat ću o tome....Ti ako si se nasao u tome,žao mi je.durgut je napisao/la:Ne nego ce tebe da pitaju dali smiju kupovati iz marketa i punit kese, nije tvoja stvar dje ce da trose te pare koje zarade, dali ce na kurve ili na pune kese iz marketa, neznaci da ako imaju 2 obroka u klupskom restoranu da ne trebaju jesti nista osim toga, ali ti si isti nehljebovac cim gledas ko i sta kupuje i jedevatreni je napisao/la:Nije nama niko kriv sto nemamo donekle kvalitetnih igrača iz vlastitog pogona koji bi srcem igrali za svoj grad niti kvalitetan menandzment koji bi znao raditi svoj posao gdje bi oni koji su debelo plaćeni za nase prilike svoj posao odgovorno uradili.Htjeli ili ne,Zvijezda,tj.menandzment,od solidnih igrača napravi nehljebovce ili već ljepse rečeno-manekene,koji po stanovima svoju energiju trose na lijepe Gradačačanke,a ne gdje treba.Malo im obroci po restoranima od kluba,pa skoro da nema dana kada njih nekoliko pune kese iz marketa nosi.Sve je ok.i neka je,al daj nam i rezultat.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
U čemu je problem? Čovjek je upravu. Imali ste 3 prilike, jednu ste nekako ugurali u go i pobijedili. Bolja ste ekipa, ali niste zaslužili pobjedu. Kako god, jučer sam došao na vašu temu i fino vam čestitao. Pa vi nastavite provocirati ovdje.USB 2.0 je napisao/la:KMEEEEEE KMEEEEEEEEciro_ciro je napisao/la:Jebrm vas USTA za koga vi navijate????? Nista vam nevalja...nemojte ni gledati zvijezdu idi te gledajte
Previše seljačite za ljude koji dolaze iz glavnog grada naše države.

- Dobili ste bolju tribinu nego mi. Imali ste čitavu jednu tribinu samo za sebe, nije vam sunce udaralo u glavu, dok smo mi jedva prezivili onu utakmicu
- Navijanje fer i korektno, niko vam nije riječ jednu rekao, kako prije, tako i tokom utakmice, dok su pojedinci iz vaše grupice cijelo vrijeme dobacivali na svaku našu pjesmu. Da bi na kraju onako kolektivno počeli da nam psujete mater.
-
- Kontakt:
Vidim da ovdke ima puno fudbalski znalaca koji nezanaju nista o fudbalu. Ja neznam ko na Banji može biti zadovljan i sa čim-. Ako je ono nabijanje lopti na Pandžu bilo dobro za gledat neznam stvarno.Mi smo stvorili neke sanse iz kojih smo modli dati gol al nismo i to je to.Ali igra zvijezde je ravna nuli.Trejić se prepo ko da igra sa Realom čovjek nemože da doda loptu na 5 metara, Adam nista al nije ni ima lopti do sada je igrao zadnjeg veznog sada po strani i logično da se izgubio jer on to nemože igrati.Kuduzović u ofanzivi dva puta prešao centar premalo. Musić u deset minuta pokazao više nego Treić i Adam zajedno. S druge strane Željo bez 4-5 igrača umoran od utakmica s plzenom i ... i mi mu nemožemo ništa ljudi imaju vezni red Jamaka i Tomića koji su nas razbili. Opet se vraćam na početak ako misle igrati da nam stoperi nabijaju loptu cijelu utakmicu malo koga da će pobijediti.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
sto jest jest a ovi nasi optimisti ne znam od navijanja gdje su vidjeli dobru igru zvijezde, nabi loptu kuduz, nabije je crnogorac i pandza ganjaj ko ker.Davno se taj fudbal igrao i odavno je prevazidjen.Zao mi je sto niko ne primjecuje da mi nemamo dva igraca da iznesu loptu od 16 erca do protivnickog 16erca i da napravimo sansu.Nikolic to moze ali nema podrske u jos jednom veznom i da ima dva spica da moze nekoga uposlitibatigol777 je napisao/la:Vidim da ovdke ima puno fudbalski znalaca koji nezanaju nista o fudbalu. Ja neznam ko na Banji može biti zadovljan i sa čim-. Ako je ono nabijanje lopti na Pandžu bilo dobro za gledat neznam stvarno.Mi smo stvorili neke sanse iz kojih smo modli dati gol al nismo i to je to.Ali igra zvijezde je ravna nuli.Trejić se prepo ko da igra sa Realom čovjek nemože da doda loptu na 5 metara, Adam nista al nije ni ima lopti do sada je igrao zadnjeg veznog sada po strani i logično da se izgubio jer on to nemože igrati.Kuduzović u ofanzivi dva puta prešao centar premalo. Musić u deset minuta pokazao više nego Treić i Adam zajedno. S druge strane Željo bez 4-5 igrača umoran od utakmica s plzenom i ... i mi mu nemožemo ništa ljudi imaju vezni red Jamaka i Tomića koji su nas razbili. Opet se vraćam na početak ako misle igrati da nam stoperi nabijaju loptu cijelu utakmicu malo koga da će pobijediti.
Svi to primjecuje al u svemu tome imas cvrstinu u odbrani a da igraju kako vi zelite borili bi se za titulu........ a sa ovim igracima to nije moguce i valda to treeba svima da je jasno
Šta predlažeš?batigol777 je napisao/la:Vidim da ovdke ima puno fudbalski znalaca koji nezanaju nista o fudbalu. Ja neznam ko na Banji može biti zadovljan i sa čim-. Ako je ono nabijanje lopti na Pandžu bilo dobro za gledat neznam stvarno.Mi smo stvorili neke sanse iz kojih smo modli dati gol al nismo i to je to.Ali igra zvijezde je ravna nuli.Trejić se prepo ko da igra sa Realom čovjek nemože da doda loptu na 5 metara, Adam nista al nije ni ima lopti do sada je igrao zadnjeg veznog sada po strani i logično da se izgubio jer on to nemože igrati.Kuduzović u ofanzivi dva puta prešao centar premalo. Musić u deset minuta pokazao više nego Treić i Adam zajedno. S druge strane Željo bez 4-5 igrača umoran od utakmica s plzenom i ... i mi mu nemožemo ništa ljudi imaju vezni red Jamaka i Tomića koji su nas razbili. Opet se vraćam na početak ako misle igrati da nam stoperi nabijaju loptu cijelu utakmicu malo koga da će pobijediti.
Imaš li neko rješenje da ponudiš?
Zašto ne podijeliš to svoje fudbalsko znanje sa nama?
Možda te čuje neko iz kluba,ko zna?
Možda je ovo početak jedne velike trenerske karijere?
Činjenica je da mozda nikada kao do sada nismo imali ovakvu odbranu,ali nećemo samo da se branimo i čekamo da Pandza u 90.min prođe sa jednom od nabijenih lopti.Ta taktika neka bude na gostujućim terenima,hajd i protiv Zelje kući,ali protiv drugih nećemo nikog pobijediti na domaćem terenu sa tom igrom,a kako vidimo takve igrače i imamo i sa svim bi mogli tako igratiTkanton je napisao/la:Svi to primjecuje al u svemu tome imas cvrstinu u odbrani a da igraju kako vi zelite borili bi se za titulu........ a sa ovim igracima to nije moguce i valda to treeba svima da je jasno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.