ovo nije tema repke koja Belgiji nemoze nista dok mi oderemo Belgiju,i boli nas taki za ove klipove i tu repkilucif3R666 je napisao/la:neka se sajo ugleda kako se pobijedjuju velike repke![]()
Hrvatska - Argentina 3-2
" onclick="window.open(this.href);return false;
Engleska - Hrvatska 2-3
Hrvatska - Njemačka 3-0
Hrvatska - Njemačka 2-1
Hrvatska - Italija 2-1
Turska - Hrvatska 0-3
Hrvatska - Srbija 2-0
Hrvatska - Engleska 2-0
Hrvatska - Nizuzemska 2-1
Italija - Hrvatska 1-2
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Da stvar bude gora ta ista repka,meda nije mogla protiv Grka u proslim kvalifikacijama.bacelonafan je napisao/la:ovo nije tema repke koja Belgiji nemoze nista dok mi oderemo Belgiju,i boli nas taki za ove klipove i tu repkilucif3R666 je napisao/la:neka se sajo ugleda kako se pobijedjuju velike repke![]()
Hrvatska - Argentina 3-2
Engleska - Hrvatska 2-3
Hrvatska - Njemačka 3-0
Hrvatska - Njemačka 2-1
Hrvatska - Italija 2-1
Turska - Hrvatska 0-3
Hrvatska - Srbija 2-0
Hrvatska - Engleska 2-0
Hrvatska - Nizuzemska 2-1
Italija - Hrvatska 1-2
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da stvar bude najgora sve tri navedene repke bi nas dobile
nego suti i zahvaljuj se bogu na ovoj bezobrazno lakoj grupi te vjerovatnom prvom plasmanu na sp..malo smo se digli, zar nas Slovacka nije dovoljno prizemljila 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Barcelonafan poredi sadašnju Belgiju sa onom Belgijom, nikako uporedivo.
Samo sam bacio opasku na to da je Srbija velika repka.
Samo sam bacio opasku na to da je Srbija velika repka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Lagana grupa,to po kilama?ultrasstyle_tz je napisao/la:da stvar bude najgora sve tri navedene repke bi nas dobilenego suti i zahvaljuj se bogu na ovoj bezobrazno lakoj grupi te vjerovatnom prvom plasmanu na sp..malo smo se digli, zar nas Slovacka nije dovoljno prizemljila
Da ne govorimo o vidovitim Djemilama.
ili jos da bude najgore od najgoreg od vecine tih ekipa u toj laganoj grupi smo po guzici dobijali.
Protiv Grka imali prekrasan skor cetiri kvalifikacijska meca,cetiri krompira..Glamocka.
I onda ko pravi velis suti,u pravu si,tako i treba.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ultrasstyle_tz je napisao/la:da stvar bude najgora sve tri navedene repke bi nas dobilenego suti i zahvaljuj se bogu na ovoj bezobrazno lakoj grupi te vjerovatnom prvom plasmanu na sp..malo smo se digli, zar nas Slovacka nije dovoljno prizemljila
Naravno da bi nas dobile ali pošto je ovo Bosna gdje je dovoljno pobjediti Latviju pa da vas proglase fudbalskom silom koja je u rangu sa Njemačkom.
Kad u grupi imaš Latviju,Litvaniju,Lihtenštajn i Slovačku, i onda se uvijek neko nađe da kaže kako nemamo sreće u žrijebu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da, upravu si, vjerovatno bi bili prvi u grupi sa Spancima i Francuzima; Hrvatima,Srbima i Belgijom; Njemackom i Svedskom; Rusijom i Portugalom; Engleskom i Ukrajinom.....
znas nekad je lijepo i ne letit previsoko i ne bit "od ociju bez ociju", samo da ne bude naglog prizemljenja u ove 2 tekme pa sta cemo onda...gubili smo i od Madjarske 50-ih pa sta, sad pricamo o trenutnom kvalitetu ekipa, tako da vala bas suti i uzivaj dok traje
znas nekad je lijepo i ne letit previsoko i ne bit "od ociju bez ociju", samo da ne bude naglog prizemljenja u ove 2 tekme pa sta cemo onda...gubili smo i od Madjarske 50-ih pa sta, sad pricamo o trenutnom kvalitetu ekipa, tako da vala bas suti i uzivaj dok traje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hocemo sad praviti problem sto nismo u jacoj grupi, umjesto da budemo sretni da smo tu gdje jesmo ?
Da igramo sa Holandijom i Svedskom kukali bi sto ne igramo sa Grckom i Slovackom (ta'ce oni).
Da igramo sa Holandijom i Svedskom kukali bi sto ne igramo sa Grckom i Slovackom (ta'ce oni).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ćiro bi u ovoj grupi već odavno slavio plasman u Brazil ovako moramo strepiti do zadnjeg meča.
- DonCorleone
- Kontakt:
I ti se nasao sa harishpdeskjet objasnjavati koji dokazano pripada u grupu 4 sa mozambikove liste. Od njega su i doktori digli ruke, a Izet i Begovic mu postavili dijagnozu od koje boluje i danasultrasstyle_tz je napisao/la:da, upravu si, vjerovatno bi bili prvi u grupi sa Spancima i Francuzima; Hrvatima,Srbima i Belgijom; Njemackom i Svedskom; Rusijom i Portugalom; Engleskom i Ukrajinom.....

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Posto vidim da si namjerno preskocio Grcku da idemo tvojim ''razmisljanjem'' i tvojim rasporedom.Saurman je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:da stvar bude najgora sve tri navedene repke bi nas dobilenego suti i zahvaljuj se bogu na ovoj bezobrazno lakoj grupi te vjerovatnom prvom plasmanu na sp..malo smo se digli, zar nas Slovacka nije dovoljno prizemljila
Naravno da bi nas dobile ali pošto je ovo Bosna gdje je dovoljno pobjediti Latviju pa da vas proglase fudbalskom silom koja je u rangu sa Njemačkom.
Kad u grupi imaš Latviju,Litvaniju,Lihtenštajn i Slovačku, i onda se uvijek neko nađe da kaže kako nemamo sreće u žrijebu.
Ziku ove grupe Izrael,Austria,lihtenstajn falila nam boca za baraz(nekih hejbet poena)
Ne moras bit Don Kurleone

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pojedini nisu u stanju ili ne zele da vide slabosti u nasoj ekipi. Pricam o taktici i o igracima. Nama fali jedna ili dvije povrede da nam igraci koji su ispod svakog respektabilnog nivoa igraju u prvoj postavi, mislim prvenstveno na Vrsajevica i Sunjica. Ali situacija nije puno bolja ni u napadu ili na poziciji golmana. Ne dao Bog da se Vedo, Dzeko ili Beg povrijede pred SP.
Uz to nemamo defanzivnog veznog prakticki. Rahimic je penzioner, a Zahirovic slabo igra. Moramo se nadat da ce bit standardan u Bochumu, ali opet nije on neka klasa. A ta pozicija je vrlo vazna protiv jacih ekipa. Susic mora napravit neke promjene na spisku ako zelimo nesto napravit na SP-u. cetvrtfinale je neki maksimum i ako to zelimo onda moramo imat ozbiljnije igrace na spisku. Da, Cocalic, Mahmutovic i Besic su dosta bolji od nekih trenutnih. Tu je i Kolasinac ako sve srede. Ali sad da odemo na SP sa ovakvim spiskom i ovom taktikom, tesko da bi prosli bilo kakvu grupu. Da ne pricam o pristupu tipa "Nisam gledao provinika niti me zanima, igrat cemo samo svoju igru". To sebi ne moze dopustit ni Spanija, a ne mi.
Uz to nemamo defanzivnog veznog prakticki. Rahimic je penzioner, a Zahirovic slabo igra. Moramo se nadat da ce bit standardan u Bochumu, ali opet nije on neka klasa. A ta pozicija je vrlo vazna protiv jacih ekipa. Susic mora napravit neke promjene na spisku ako zelimo nesto napravit na SP-u. cetvrtfinale je neki maksimum i ako to zelimo onda moramo imat ozbiljnije igrace na spisku. Da, Cocalic, Mahmutovic i Besic su dosta bolji od nekih trenutnih. Tu je i Kolasinac ako sve srede. Ali sad da odemo na SP sa ovakvim spiskom i ovom taktikom, tesko da bi prosli bilo kakvu grupu. Da ne pricam o pristupu tipa "Nisam gledao provinika niti me zanima, igrat cemo samo svoju igru". To sebi ne moze dopustit ni Spanija, a ne mi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A tek Barbarez ...Saurman je napisao/la:Ćiro bi u ovoj grupi već odavno slavio plasman u Brazil ovako moramo strepiti do zadnjeg meča.

Glupa prica, ko ti to garantuje, otkud znas da se sad ne bi borili za baraz ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
robben je napisao/la:ma pape uzima pare za nastupe pojedinih igraca to je sigurno i prosto i takodze ne vjerujem da cemo litvaniju pobjediti namjerno ce nesto izmijeniti u ionako losoj postavi igrackoj i prodat ce utakmicu u sto sam ubjedzen hiljadu posto sibicar je to sine dragi

harishp je napisao/la:Posto vidim da si namjerno preskocio Grcku da idemo tvojim ''razmisljanjem'' i tvojim rasporedom.Saurman je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:da stvar bude najgora sve tri navedene repke bi nas dobilenego suti i zahvaljuj se bogu na ovoj bezobrazno lakoj grupi te vjerovatnom prvom plasmanu na sp..malo smo se digli, zar nas Slovacka nije dovoljno prizemljila
Ziku ove grupe Izrael,Austria,lihtenstajn falila nam boca za baraz(nekih hejbet poena)
Ne moras bit Don Kurleoneda prekontas da nekontas.
Grčku ? Pa da teško je zaboraviti na ovu velesilu gdje su glavne poluge metuzalem Karagounis i flop Samaras.
Uozbilji se.

Kad ćemo o težini grupa svaka riječ je suvišna.
Elegant je napisao/la:A tek Barbarez ...Saurman je napisao/la:Ćiro bi u ovoj grupi već odavno slavio plasman u Brazil ovako moramo strepiti do zadnjeg meča.![]()
Glupa prica, ko ti to garantuje, otkud znas da se sad ne bi borili za baraz ?
Kakv crni Barbarez ne znam kako si njega mogao staviti u istu rečenicu sa stručnjakom kakav je Ćiro.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Napisite pismo Fifi da poniste kvalifikacije jer smo dobili preslabu grupu. I prosle kvalifikacije bi trebali ponistiti, ipak su tu bile nikad slabija Francuska i nikad slabija Rumunija i nikad slabija Bjelorusija itd.
Barbarez ima autoritet! Ni Bilic nije imao nekog iskustva, vodio mlade Hrvate. Ili Mourinjo od prevodioca do trenera pa...
Samo sam siguran da niko nebi rafalao, i psovao da je Barbarez na klupi. Pape je igracka legenda, i sa ovom ekipom je ocekivano da ode na SP, to bi ucinio i Braco iz Vrbanjuse. Ali on nema autoritet, i nikad ga nece imati. Trebas biti veca faca do Dzeke i Misketa koji je spremniji za sumo mec nego fudbalsku utakmicu. Al' sta ce Pape Misketu ?
Barba bi to sve sredio.
Samo sam siguran da niko nebi rafalao, i psovao da je Barbarez na klupi. Pape je igracka legenda, i sa ovom ekipom je ocekivano da ode na SP, to bi ucinio i Braco iz Vrbanjuse. Ali on nema autoritet, i nikad ga nece imati. Trebas biti veca faca do Dzeke i Misketa koji je spremniji za sumo mec nego fudbalsku utakmicu. Al' sta ce Pape Misketu ?
Barba bi to sve sredio.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Oro, shvati da mi nismo nikakva velesila. Susic je postavio dobru taktiku sto pokazuju dosadanje kvalifikacije, jedino mu zamjeram na taktici protiv Slovaka, gdje je napravio totalnu fulu, treba priznati da je pogodio sa izmjenama, prvo Zahirovic, kasnije Izet 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na cemu baziras to da bi Barba sve sredio, ili zbog cega mislite da bi sa Cirom vec bili kvalifikovani, pa covjek je upravo ispao u drugu hrvatsku ligu sa Zagrebom? Ovo vam je ljudi klasicno palamudjenje. Barbarez u zivot nije nikog trenirao. Eto mozda bi pozvao Cocalica umjesto Vrsajevica i zbog toga maestralnog poteza mi bi krenuli pobjedjivati Brazil i Spaniju... kako da ne.Orao je napisao/la:Barbarez ima autoritet! Ni Bilic nije imao nekog iskustva, vodio mlade Hrvate. Ili Mourinjo od prevodioca do trenera pa...
Barba bi to sve sredio.
Sta bi sredio???Otjerao pola igraca zbog kila,rafalanja,ganjanja treba i doveo Brazilce,Argentince i ostale???Orao je napisao/la:Barbarez ima autoritet! Ni Bilic nije imao nekog iskustva, vodio mlade Hrvate. Ili Mourinjo od prevodioca do trenera pa...
Barba bi to sve sredio.
I da,Bilic vodio mladu repku, Braco vodio Vrbanjusu,ovaj ni to.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.