Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
22
40%
2. Ne
19
35%
3. Dati mu do Nove godine
14
25%

Ukupno glasova: 55

Zaniolo2
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zaniolo2 » 06 jan 2025, 19:36

SoloControTutti je napisao/la:
06 jan 2025, 15:11
U zadnjih 6 tekmi se primilo vise golova nego u prvih 13 sto malo zabrinjava.
Ovo je stvarno zabrinjavajući podatak. Teško da je do VvD i Konatea/Gomeza.
Trent je svakak gotov s erom u Liverpoolu, ali je krenuo cak ovu sezonu malo bolje sto se tice defanzive iako mu to nije jaca strana sto je opce poznato, samo sto je vec mislima u Madridu i ono sinoc je njegova najgora tekma otkako ga je Klopp promovisao iz akademca u igraca prvog tima. Uzasan nazad, nezainteresiran, kurcobolja teska, amaterski pristup i van tekme glavom totalno, horor. Naprijed takoder sijaset prodanih lopti i nikakav ucinak sto je dovelo do direktnih gresaka i do oba gola po toj strani.
Hajde da sačekamo i vidimo kako će Trent igrati narednih par utakmica. Jedna utakmica ne znači ništa.
Bukvalno su Robbo i Trent sami skinuli ekipi 4 boda, ovaj prvi protiv Fulhama kuci, a sinoc Trent protiv Uniteda sto je nedopustivo kada si u ozbiljnoj situaciji i bori za trofej i imas veliku sansu.

Slijedi par teskih tekmi, ako uspiju dobiti i remizirati sljedece dvije bit ce ok, a onda treba naredati par pobjeda poslije toga.
Tsimikasa se treba više i češće gurati u prvu postavu. Ne vidim šta se može izgubit. Robbo je užasan i ne vidim naznaku da će se to promijenit.

Narednih pet u EPL:
Nott (A)
Brentford (A)
Ipswich (H)
Bournemouth (A)
Everton (A)

11/15 će biti ok, skoro svako gostovanje od ovih je potencijalni kiks.

Ne znam za vas, ali meni kupovi i LP u ovom trenutku nisu ni na kraj pameti.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 06 jan 2025, 20:05

Za ove dvije utakmice LP sto su ostale i za utakmicu u FA kupu izmiksat sastav da se sto vise odmore starteri jer smo u LP sigurno u top 8 tako da nema potrebe ove dvije utakmice da igraju svi starteri.
U sljedecih 5 utakmica u ligi ocekujem 3 pobjede i 2 x-a(11/15) samo se ne bih slozio da je xsa Nottinghamom u gostima kiks s obzirom kakvu sezonu igraju ali smatram da ih se moze pobjedit.
I da ne zaboravim u iducim utakmicama sto vise forsirat Bradleya jer smo vidjeli kako je Trent odigrao utakmicu protiv Manchestera i mislim da ce svaku sljedecu utakmicu igrati preko k.urca i da jedva ceka da ode za Madrid da zaigra sa Bellinghemom.
Salah i VVD uprava se mora potruditi da im produzi ugovore.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 06 jan 2025, 21:41

Ne znam da li je istina to sto se tice svlacionice poslije tekme ali da sam na Virgilovom mjestu reagovao bi sigurno na kraju zustro prema najogovornijima za kikseve, pogotovo qurcobolju na terenu cisto da i svima ostalima se da do znanja da je vrijeme za reakciju i da se probude, prvi dio sezone je iza, koliko god odradjen dobro drugi dio je poceo i treba se mentalno postaviti kao da se krece od nule. Sumnjam da je doslo do nekih gadjanja i bacanja itd. ali vjerujem da je bilo zustrije diskusije koja je sasvim normalna stvar. Robbo ima zelju ali je gotov, Trent je debil koji drka qrac na Real i glumi primadonu i ima qrcobolju, a Darwin jednostavno ne zna i beskoristan je. To je trenutna dijagnoza. Bradley i Tsimikas trebaju vise dobiti sanse, a Darwin je svakako zadnja opcija u napadu samo da ovi svi ostanu fit do kraja.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 jan 2025, 22:57

Zakuhalo se na sve strane :shock:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 jan 2025, 23:01

Nemoguće da vjerujete u te stvari, čuj Darwin i Trent da se pošaketaju lmao
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 06 jan 2025, 23:03

Kako se meni Carragher zgadio

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jan 2025, 23:57

U grob će me otjerati, nije da ne želim u grob, ali ne ovako.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 07 jan 2025, 05:46

Totalni raspašoj.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jan 2025, 09:03

Bilo bi bas iznenaðenje s ovakvim igracima da se svlacionica raspadne

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 jan 2025, 09:36

Zaboravio sam vam javit na vrijeme, na urlaubu sam sljedeće 3 tekme.

Znate šta to znači.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 07 jan 2025, 09:44

gaston je napisao/la:
07 jan 2025, 09:36
Zaboravio sam vam javit na vrijeme, na urlaubu sam sljedeće 3 tekme.
nerkolfc je napisao/la:
07 jan 2025, 09:03
Bilo bi bas iznenaðenje s ovakvim igracima da se svlacionica raspadne

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2025, 09:58

Optimista sam jutros. Znaci, nece na dobro.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 07 jan 2025, 10:05

Nece izdobrit
Srce, čast i ponos!

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 07 jan 2025, 12:15

Jbg sad pokazujes karakter, sad se lomi sezona i teske tekme dolaze, evo vec iduca Forest, tu izvuci remi i dobiti Brentforda u gostima bi bilo odlicno. Zatim Ispwich kuci i Bournemotuh u gostima, ako izvuku 10 bodova to ce biti strasno. Problem je ta defanziva i to je cinjenica, ne znam kako ce Slot to rijesiti. Forest bas ima igrace koji to mogu da iskoriste i bas imaju setup da preko krila sa Elangom i Odoiem i cvrstom igrom nazad naude Liverpoolu, a nesto slicno radi i Brentford sa Wissom i Mbeumom s tim da je Brentford malo ranjiviji nazad i nema tu kompaktnost i snagu kao Forest kod kojeg sve funkcionise odlicno za sad ali ima odlican rekord kuci s druge strane. Sa Bournemouthom ce biti cista tuca na terenu i tu ce biti svasta.

Konate i Bradley mogu vratiti formu taman sad korz ove kupove, ubaciti Chiesu da odigra oba kupa, Harveya i Darwina takoder, treba ima tekmi, golova i forma iako Nuneza ne moze iscupati ni Bog dragi iz ove rupe u kojoj se nalazi.

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 07 jan 2025, 13:33

Znaci, sve razumijem - derbi, drugacija je strast, i prije se desavalo da nam Utd, a i mi njima uzimamo bodove kad je jedna ekipa ubjedljivo bolja itd. itd.
ALI BRATE ne mogu da prihvatim nikako da ih nismo oderali, i to ono rutinski. Cijelu sam se sedmicu hajpovao za tekmu, nisam ocekivao ponovo 7-0, ali sam mislio da cemo ih bas nabiti i ono na kraju dobro prosli likovi. I to protiv ovakvog Uniteda, koji ce sljedecu tekmu vjerovatno opet kiksati :D
Bas ostavilo gorak okus!

Mi imamo sutra i u subotu kupove, Forrest "samo" u subotu igra FA Cup, i onda nas docekuje. Zadnjih 5 tekmi likovi dobili, nabrijani maximalno, u subotu ce izbaciti drugu ekipu, da nas maximalno spremni docekaju.

Definitivno izbaciti pomjesane ekipe u kupovima, odmoriti Gravena, Maccu i nadati se povratku Dom-a, mislim da bismo onda definitvno imali upper hand u duelu sa Forrestom...

Ovakvih momenata je bilo i sa Kloppom, gdje se osjetno lomila sezona, i tu smo nazalost dosta puta znali podbaciti.

Hoce li Slot biti ta razlika, hoce li biti faktor stabilnosti i voditi ekipu stalozeno kroz nadolazeci olujni period?

Mislim da hoce, sta vi kazete?

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 07 jan 2025, 13:44

Samo nam ovo fali :rol:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Zaniolo2
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo2 » 07 jan 2025, 15:59

slika

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 jan 2025, 17:13

StevieG8 je napisao/la:
07 jan 2025, 13:44
Samo nam ovo fali :rol:
:sick:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 07 jan 2025, 20:28

Nadam se da nece ostat samo na skautima. Top potencijal!
Srce, čast i ponos!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 08 jan 2025, 08:16

Venom je napisao/la:
07 jan 2025, 20:28

Nadam se da nece ostat samo na skautima. Top potencijal!
Ma nece samo scout, bit ce malo I monitoringa

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.