Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sta bi se pisalo da je ovo Hamiltonu progledano kroz prste? Bila bi opsta kuknjava ovih bauštelaca.
A sa ovim su mozda zahebali Sainza, mozda je mogao pobijediti.
A sa ovim su mozda zahebali Sainza, mozda je mogao pobijediti.
Kažem ti automatski se detektuje ne budi naporan, odvadi malo, ne treba da tako budeš bezobrazan i vrijedjas druge radi toga što je Luis imao los vikend, predji preko toga ko muško nemoj ko on kukati 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pod broj jedan, navijac sam Mclarena, ne Luisa i Mercedesa.
Drago mi je samo kad kmečavcima i komplesasima koji navijaju za Ferari, nabija sve vise kompleksa. A to jako usojesno vec deceniju radi
Kao drugo, evo vec dva potkasta gledam, na oba kazu da je Max trebao biti kaznjen za ovo. A jedan je onaj mehanicar sto je radio u Toro Roso, navijac Maxa inace.
Drago mi je samo kad kmečavcima i komplesasima koji navijaju za Ferari, nabija sve vise kompleksa. A to jako usojesno vec deceniju radi

Kao drugo, evo vec dva potkasta gledam, na oba kazu da je Max trebao biti kaznjen za ovo. A jedan je onaj mehanicar sto je radio u Toro Roso, navijac Maxa inace.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ali brate ako automatski ocitava a danas nije ocitalo jel to znaci da masina laze?

Bottasa je neko urekao, Rosberg je bio rana Hamiltonu i držao je prvenstvo uvijek ono napetim po pitanju Mercedesa, sad Max je tu, ali problem ta razlika Mercedesa i RB, zadnju trku RB je mogao isto tako da odradi bolje i Max bi vjerovatno vezao dvije utrke, ali eto u Monaku su dosta dobro prošli, Perez i Max zajedno.
Vettel je danas odradio po meni najbolju trku, iskusno nema šta, a ovaj momenat što su makli je šlag na tortu
Vettel je danas odradio po meni najbolju trku, iskusno nema šta, a ovaj momenat što su makli je šlag na tortu

-
- Kontakt:
Ovaj i dalje place za zutom linijom iako su mu ljudi objasnili da se automatski detektuje prestup.
Kaze Leclerc da uopste nije bio u pitanju mjenjac vec da se nesto pokvarilo na zadnjem lijevom dijelu bolida.
Kaze Leclerc da uopste nije bio u pitanju mjenjac vec da se nesto pokvarilo na zadnjem lijevom dijelu bolida.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa nije bas amaterizam ....evo slusam Lec-a sad i izjavu ... sve je bilo uredu na pregledu ...cak i prvi sektor sve uredu s bolidom i onda nesto puca na lijevoj strani ... mjenjac nije sigurno ... neka osovina koja se nije mogla predvidjeti samo s pregledom
Nadam se da je kolega Evander dosao sebi i da se isplakao sinoc zbog mezimceta svog.
Nekad gubis nekad pobijedis, takav je sport, ali traziti opravdanja i plakati kako je tim pogrijesio je ljigavo da ljigavije ne moze biti a nije svjestan da je tu upravo zbog tima. Karakter nula bodova, ali se to zna jos od 2007-e godine.
Nekad gubis nekad pobijedis, takav je sport, ali traziti opravdanja i plakati kako je tim pogrijesio je ljigavo da ljigavije ne moze biti a nije svjestan da je tu upravo zbog tima. Karakter nula bodova, ali se to zna jos od 2007-e godine.
Moj mezimac juce treci i treci u ukupnom poretku, kao i ekipa za koju navijam :kafe:tiffoso je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:21Nadam se da je kolega Evander dosao sebi i da se isplakao sinoc zbog mezimceta svog.
Nista sladje od kmečanja navijaca Ferarija i Rossia

- akisarajevo92
- Kontakt:
'ladno pljuje tim bez koji mu je donio 6 titula a to sto je on vozio cijeli vikend katastrofalno i sam sebe doveo u tu poziciju, to nista
Don't believe the hype.
Bruka i sramota Mercedesa: Bottas jučer ušao u boks, a guma ni danas nije zamijenjena

Za Ginisa.
Još je imao sreće da Leclerc uopšte nije vozio i da je Bottasa tim zeznuo. Bio bi 9. na kraju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:00'ladno pljuje tim bez koji mu je donio 6 titula a to sto je on vozio cijeli vikend katastrofalno i sam sebe doveo u tu poziciju, to nista
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Zapekla matica 

Bottas ga odvali pola sekunde u kvalama i ima obraza ovakve stvari pričati. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Zamisli da ih malo losije krene, oprostila bi se pizdurina u pola sezone. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Evo baš vratio na EON-u i može se fino vidjeti da je prestupio, bar na ove prve dvije slike. Treća slika, kad se pali semafor ne pokazuje da li se eventualno vratio nazad, s obzirom da današnji bolidi imaju rikverc.Bundesliga je napisao/la: ↑24 maj 2021, 01:11Ovaj i dalje place za zutom linijom iako su mu ljudi objasnili da se automatski detektuje prestup.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
Kao što kažeš ima rikverc i mogao se vratiti. Ne znamo da li jeste ili nije. Guma mu dira žutu liniju, a valjda bi se prestup automatski detektovao jer je to slučaj uvijek bio do sada.
Je li ralno da ce ljudi i dalje braniti neobranjivo, uz sve dokaze?
A pritom, duboko ce vjerovati u teorije zavjera koje izmisle

Realno, eventualno su samo Sainza sa ovim sjebali. Ali ko zna, mozda bi mu Max u ovom slucaju pobjegao preko 5 sekundi, prije ulaska u box.
A pritom, duboko ce vjerovati u teorije zavjera koje izmisle

Realno, eventualno su samo Sainza sa ovim sjebali. Ali ko zna, mozda bi mu Max u ovom slucaju pobjegao preko 5 sekundi, prije ulaska u box.
-
- Kontakt:
Pa ako je ko napravio propust onda je to FIA odnosno race control. Oni bi valjda trebali gledati je li ko prestupio ili nije. Ne bi im bilo prvi put da se brukaju. Bilo je ne tako davno slučajeva gdje su pojedini izlazili sa staze nekih 36 puta prije nego li su dobili i upozorenje
Što se tiče Verstappena svejedno mi. Nemam potrebe da ga branim, ali jasno je navedeno da se prestup automatski registruje. Ako nije, onda je to greška FIA-e. Verstappen bi u najgorem slučaju završio drugi, a vjerovatno bi još uvijek bio prvi jer može birati kad će odraditi tu kaznu. Gasly ju je odradio prilikom prvog ulaska u boks čini mi se.

Što se tiče Verstappena svejedno mi. Nemam potrebe da ga branim, ali jasno je navedeno da se prestup automatski registruje. Ako nije, onda je to greška FIA-e. Verstappen bi u najgorem slučaju završio drugi, a vjerovatno bi još uvijek bio prvi jer može birati kad će odraditi tu kaznu. Gasly ju je odradio prilikom prvog ulaska u boks čini mi se.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kazna se odradi prilikom sljedeceg stajanja u boks, ako si vec stajao onda ti se doda vrijeme na kraju utrke.Bundesliga je napisao/la: ↑25 maj 2021, 14:21Pa ako je ko napravio propust onda je to FIA. Oni bi valjda trebali gledati je li ko prestupio ili nije. Ne bi im bilo prvi put da se brukaju. Bilo je ne tako davno slučajeva gdje su pojedini izlazili sa staze nekih 36 puta prije nego li su dobili i upozorenje![]()
Nevezano za Maxa i start nisam upucen kolika je tolerancija i sva pravila u vezi pozicioniranja na startu. Pretpostavljam da je sve regularno jer bi se Mercedes zalio da nije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedna stvar je sigurna, Mercedes bi sve ove titule osvojio bez Hamiltona, dok Hamilton bez Mercedesa ne bi uzeo nijednu od tih titula
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.