Nas jedino može probuditi neki uspjeh, neki veliki rezultat. Ne prolaskom na EP bi pali u još veći ambis, tek onda igrači ne bi imali neki poseban motiv da se odazovu. Bitno je da prođemo na EP.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nebi se složio, mislim da će se na ovom takmićenju oprostiti Pau Gasol i još neki igrači u drugi nacionalnim timovima, a mi bi AKO bi bili kompletni možda mogli (uz malo sreće) napokon napraviti zapažen rezultatSapce je napisao/la:
EP 2017. nikoga ne interesuje.
zaboravlja se koliko je bila potonula reprezentacija poslje onih poraza i nekvalifikovanja na EPedinjo-bih je napisao/la:samo pobjede i uspjesne kvalifikacije mogu donjeti neke promjene, ako gubimo samo ce mo jos vise tonuti...
Osjećaj stida/srama oni ne poznaju. To su već dokazali više puta. Oni misle da smo mi tu radi njih a ne obrnuto.Federer17 je napisao/la:Ma, samo neka bolesna budala moze prizeljkivati i vise voljeti poraz bilo koje nase reprezentacije (sto niko od nas ovdje nije). I meni, nakon svega ovoga, nema sta se nije vrtilo po glavi. Od toga da poispadamo u sve B divizije, pa da izgubimo sve ove utakmice u kvalifikacijama, nece l' se Teletovicu i co. barem malo probuditi nekakve emocije i osjecaji srama/stida, ako to uopste i 'posjeduju'. Onda opet, priblize se utakmice, daj ganjaj ulaznice, gledaj prije toga svaku prijateljsku, sklapaj u glavi neke najbolje seme i rotacije, raduj se svakom poenu, itd. Dodjemo na EP bez najbolja 3 igraca i nadamo se drugom krugu, nema dalje. Jednostavno, mi nismo takvi ljudi, vrlo lahko oprastamo i zaboravljamo, a jos manje stvari nam je potrebno da budemo sretni.
Holandja, Holandija, mada i ove druge dvije što si naveo su bile odlične.pinoglavi je napisao/la:Holandija ili Izrael?Rimes87 je napisao/la:Joj, ne pominji tu tekmu, koje je to ludilo bilo, kao u najboljim danima Sloboda Dite. Cijeli Mejdan ko jedno diše. Ono se stvarno mora iskusiti jednom u životu.pinoglavi je napisao/la:Pali bi i jaci od Rusije u Mejdanu. Jedva cekam utakmicu![]()
Kad se sjetim protiv Holandije tamo nekad davno, na stepenicama sjedio, ili atmosfere protiv Izraela kad smo istu noc u fudbalu gostovali Spaniji...Mada u obje je bilo pakleno. I protiv Islanda je, jbt Island dosao a ja sjeo nisam. Sad sam tražio, 2004-te je bilo protiv Holandije
![]()
Jel' ima neko snimak jedne od ove dvije utakmice? Ili da se ima negdje skinuti? Kako bi volio opet pregledati to...
@jham, @nermin, @kkbosna mozda neko od vas ima ove utakmice?
Mah fiba rankiranje tu se prvo gleda platezna moc, pa puno poslje toga kosarkaski kriterijifilip13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/bih-je- ... eta/204625
Ma biti ce lagano pun, napuniti ce TK, a ne TZGifron je napisao/la:Sarajevo: Teleskopi 15KM, Istok i Zapad 10KM
Tuzla; Teleskopi 15KM, Istok i Zapad 15KM
Nije mi zao dati 15KM i ici cu na utakmicu, ali ima mnogo ljudi kojima ce to biti puno i nesto sad nisam optimistican da ce Mejdan biti pun kao prije dvije godine.
Karte su 5 i 10 do sada bile odjenom zinula guzica, tata, mama sin kcerka 60 maraka jbga ... Pojest popitBIHfan je napisao/la:Ako je tesko dat 15 maraka za repku koja igra u Tuzli svake 4 godine haman, onda ne znam stvarno. Pa ulaznice su pravo jeftine, kad pogledas kolko kostaju one za fudbalsku reprezentaciju. Jos ondje mozes da kisnes napolju, a ovdje si u zatvorenom.
Kad je mogao Dino Merlin il ne znam ti koji pjevac privuc onoliko ljudi a bilo je oko 15 maraka ulaznica (nisam siguran), zasto ne bi reprezentacija napunila Mejdan.
Ovaj podatak govori o trenutnoj kvaliteti naše repke,čovjek je 7 igrač repke i potpiše za neku Lastovku,čemu onda da se nadamo u srazu sa ozbiljim evropskim reprezentacija ako i dobijemo 2 puta švedsku i jednom rusiju i odemo na EP.Ethel je napisao/la:Nikola Gajic potpisao za slovensku Lastovku.
izvini na čemu temeljiš da je on 7 igrač reprezentacije?ovisnik je napisao/la:Ovaj podatak govori o trenutnoj kvaliteti naše repke,čovjek je 7 igrač repke i potpiše za neku Lastovku,čemu onda da se nadamo u srazu sa ozbiljim evropskim reprezentacija ako i dobijemo 2 puta švedsku i jednom rusiju i odemo na EP.Ethel je napisao/la:Nikola Gajic potpisao za slovensku Lastovku.
Ni na cemu, sto je najveci problemnerminh74 je napisao/la:izvini na čemu temeljiš da je on 7 igrač reprezentacije?ovisnik je napisao/la:Ovaj podatak govori o trenutnoj kvaliteti naše repke,čovjek je 7 igrač repke i potpiše za neku Lastovku,čemu onda da se nadamo u srazu sa ozbiljim evropskim reprezentacija ako i dobijemo 2 puta švedsku i jednom rusiju i odemo na EP.Ethel je napisao/la:Nikola Gajic potpisao za slovensku Lastovku.
Nisam stigao prije da odgovorim,temeljim na osnovu rostera sa turnira u makedoniji gdje je bio prva alternativa musi i ulazio je nakon izmjene nurkic/kikanovic, imao nekoliko solidnih minuta protiv crne gore i makedonije/protiv makedonije čini mi se i počeo u prvoj petorci/,sama činjenica da je među 12-13 igrača repke bi trebala da znači bolji transfer od neke lastovke za koju,iako dugo pratim košarku,nikad nisam čuo.nerminh74 je napisao/la:izvini na čemu temeljiš da je on 7 igrač reprezentacije?ovisnik je napisao/la:Ovaj podatak govori o trenutnoj kvaliteti naše repke,čovjek je 7 igrač repke i potpiše za neku Lastovku,čemu onda da se nadamo u srazu sa ozbiljim evropskim reprezentacija ako i dobijemo 2 puta švedsku i jednom rusiju i odemo na EP.Ethel je napisao/la:Nikola Gajic potpisao za slovensku Lastovku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.