FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
da smo mi slabi nesto bi se i moglo promjenit na poluvremenu ali ovo je katastrofa, ako adzem uspije na poluvremenu samo malo promjenit ovu sramotu ja mu cestitam..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jedino Tomic i Memija imaju neku agresivnost, borbenost.Ovo ostalo tromo da tromije ne moze biti.Bogdanovic najbolji u prvom
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Nismo mi nesto posebno bolje igrali u Travniku ni kada smo najaci bili.. Uvijek su tamo bile kilave i lose tekme..
BUDI ŽELJO !!!
upravo smo uvezali 3-4 pasa, odo se napit da proslavim!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- plavipatriota
- Kontakt:
frajer se zove SIMBAD i očekuješ od njega korektnu igru
ajde molim vas razvalite više ove mesare...
- corleone87
- Kontakt:
Izgleda da smo krenuli malo ozbiljnije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- invincible1921
- Kontakt:
E yebi ga Memija
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
24 prekrsaja Travnika nasi samo 8 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hladno je mogao svirati penal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
oj šta smo fulali 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
e **** nas svak
- invincible1921
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
Hajde mijenjaj Adzeme nesta sta cekas..
morao je pucati desnom. dok je prebacio ovaj mu ušao u šut. inače nurković odličan golman za naše uslove.
Sadikovic i bajic mi piju krv na slamku sa svojom nonsalancijom.
daj Adžeme mijenjaj nešto ba
Čolić
Čolić

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Ovo je puno bolje u drugom poluvremenu. Šteta što nismo igrali i u prvom, dosad bismo mogli i voditi. Ali ima dovoljno vremena.
FK Željezničar 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, doncarlo, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 34 gosta.