FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 23 mar 2016, 20:48

Evo bez "šuplje" rekla kazala

- OCIGLEDAN NAZADAK U TRANSFERIMA, danas nam vezni red cine Rustemovic, emerson, berberovic, poluRadovac a nekada jajalo, cimi, stojcev :O
- odbrana kramar i prodani Barbaric
- u napadu prva violina cezar

-OČIGLEDNA katastrofa u igri gdje nas samo slabost ekipa konkurenata drzi u borbi za evropu... pdojecam, u sampionskoj sezoni smo na pola lige imali samo 7 bodova manje nego sada
Igramo uzasno, zrnjski 0-1 i 2-2 siroki nas dobio i mi njih, kone nas uzele, slobodu dobili na guzove 1-0 ispali iz kupa, celik dobili u 94' i dalje ne mogu vise ....

-Očigledan nazadak u PR-u kluba
Naviajci kojih se skupi 7 000 da budu clanovi, najbrojnija gsotovanja u ligi, najveci potrosaci u fan shopu i najskuplje karte u ligi (a uslovi na stadionu i na terenu za plakati) a uprava sramoti te naviajce izjavama o ratu savezu (pa nije bilo rata), borba z apravdu vedrana pa daju izjave svako mjesec ili par mjeseci, nakon 10-ak pljuvanja javnih po FKS ni jedna jedina tuzba protiv tih lica, izjave o tome da zasluzujemo veci nivo a mi na diobi 4-5 mjesta i ispali iz kupa , izjave o 6 novih stadiona a ni jedan nema ni temelje, izjave o neplacenoj vodi a onda oni dovedu bolje igrace od nas, i tako dalje i tako blize

-katastrofalna transfer politika vec 5 godina gdje smo imali preko 50 igraca na platnom spisku vecinom menadzerski igraci (Imate TM pa tamo vidite ko su im menadzer

-unistavanje imidza kluba druzenjem i sjedenjem u VIP LOZI sa kriminalnim miljeem, to se vidi iz videa, slika itd.

mozda nije ovako?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 23 mar 2016, 20:58

Sabinho je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:De navedite mi jednu dobru stvar koja nam se desila u zadnjih 6 mjeseci ili godinu, pa da i ja branim ovu upravu..
Titulu nemojte spominjati jer covjek javno rece da smo je kupili, a nase picajzle iz uprave cute..Cutanje=odobravanje??
UPRAVA NAPOLJE!!!
Navedi ti jednu dobru stvar od titule sa Husrefom koja ti se desila godinama prije ove uprave.
Ovaj komentar je pokazatelj prototipa razmisljanja prsjecnog gradjanina BiH, i jedan od razloga sto je drzava u kur*u u kakvom jeste. Nek ne puca.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 mar 2016, 21:01

U napadu nije violina Cezar već najbolji strijelac lige Benko. Osim Jajala i Cimirota sve ostale igrače smo mi navijači otjerali,
naravno i Ješić je nekolicinu njih otjerao, uglavnom one za koje su navijači tvrdili da trebaju otići iz kluba... Ješić odgovoran.
Slažem se da smo znatno oslabljeni igrački i da se moramo pojačati na ljeto.
F.K.SARAJEVO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 mar 2016, 21:04

molotovljev je napisao/la:U napadu nije violina Cezar već najbolji strijelac lige Benko. Osim Jajala i Cimirota sve ostale igrače smo mi navijači otjerali,
naravno i Ješić je nekolicinu njih otjerao, uglavnom one za koje su navijači tvrdili da trebaju otići iz kluba... Ješić odgovoran.
ma cujjjj
Ja koliko sam vidio tek u nedelju u 17:00 je na teren u prvih 11 istrcao najbolji

jesica nisam JA ODOBRIO NEGO DINO SELIMOVIC I EDIS KUSTURICA
IBRAKOVICA SU DOVELI ONI!
pusti se suplje molim te.
Ko je iste te igrace koji su otisli doveo i cuvao im ledja iako smo svi znali sta rade od kluba?
Ja mozda?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 mar 2016, 21:09

Pantelija je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:U napadu nije violina Cezar već najbolji strijelac lige Benko. Osim Jajala i Cimirota sve ostale igrače smo mi navijači otjerali,
ma cujjjj
Ja koliko sam vidio tek u nedelju u 17:00 je na teren u prvih 11 istrcao najbolji

Ko je iste te igrace koji su otisli doveo i cuvao im ledja iako smo svi znali sta rade od kluba?
Ja mozda?
Pa Ješić ga je držao na klupi, nije Dino... kao što rekoh Ješić je odgovorao za ovaj tim i opravdano je dobio otkaz.
I normalno komuniciraj, nemoj meni krivit usta jel ti jasno!
F.K.SARAJEVO

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 23 mar 2016, 21:09

staragarda je napisao/la:negdje pocitah da vam je u upravi DAVUD ZAHIROVIC :shock: :shock: ....inace,predsjednik Slobode koji ce biti upamcen po ispadanju iz prve lige nakon 43 godine...da vam ne bih spamao temu ako nekoga nesto vise zanima u vezi ovog PARAZITA I LJUDSKE SLINE moze u pp...fakat sam se iznenadio
Taj je od početka u Upravi mislim ovo od kad je Tan došao, odnosno čini mi se još malo prije Tana, mislim da su on i Ibrak u isto vrijeme ušli u klub, e ne znam jesul zajedno odnosno jel jedan drugog povukao

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 mar 2016, 21:10

Pantelija je napisao/la:
ma cujjjj

Ja mozda?
I hoces li ista rijesiti oko toga kukanjem na forumu kojeg ti ljudi ne citaju? Neces! Bolje pisite o nadolazecoj prijateljskoj utakmici, nego o upravi vise. Ima Tan koji se brine za to.
Amer Dupovac!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 mar 2016, 21:10

BordoArmy88 je napisao/la:
miden je napisao/la:PODRŠKA ZA UPRAVU !

Nakon toliko godina smo se digli iz ove žabokrecini. Dok drugi grcaju u dugovima, mi dominiramo ligom. Šta ligom? U Evropi dar-mar pravimo, tako da kada dođe izvlacenje prije bi Barsu nego nas. Igramo na najljepšem stadionu u regiji i nakon 70 godina postojanja i dalje kisnemo, ali mi imamo tu dugu tradiciju. Volimo da kisnemo, to ima i sentimentalnu vrijednost. Oni koji ne mogu biti prisutni na stadionu, zato nas prate preko kanala koji je naša uprava obezbijedila. Nije da se hvalim s tim, jer i jedan Široki iz Lištice to isto ima, ali eto da spomenem da misle i na one, koji ne mogu biti prisutni na utakmici. Oblaci nas Haad i na to smo ponosni. Jednom klubu kao što je FK Sarajevo dolikuje da ima takvu opremu, da nakon prvog pranja ista promijeni boju. Srecom, cijene su primamljive i prava sitnica, pa te iste dresove može svaki navijac sebi priuštiti. Imamo usluge rehabilitacija, s tim da za tu istu rehabilitaciju oni budu dobro nagrađeni. To nije sve, jer ako si menađer u pokušaju i otvoren za sve talove, na pravom si mjestu. Ali ni to nije sve, ako si trener na pocetku karijere i nemaš nikakvog iskustva u vođenju ozbiljnog kluba, mi smo tu, kali se na nama. Mi navijaci im u tome svemu baš i ne pomažemo, jer 7 milja clanova za tolike godine je stvarno mizerna brojka u današnjem vrijeme. Zato je cijena karte prava sitnica, tacnije necija dnevnica. Tu je i naš Dino, koji je toliko dobar da svakog navijaca po na osob nazove da pita kako je? Kako mu je porodica? Treba li mu možda policijska pratnja, kada se vraca sa utakmice? Dino kada nešto sigurno obeca, nas tada Borac izbaci iz kupa. Tu je i naš Kusturica, koji na svakoj presici i intervju gradi po jedan stadion. Može nam se, pišaj po sirotinji iz Bijeljine, Kaknja, Gradacca. Neka se ne nađu uvrijeđeni, ali kada su oni igrali fudbal, ljudi se ubili za vaterpolo. Mi smo više za neki veci novo, kao što su Partizan, Dinamo i Maribor. Zato, puna podrška za upravu i nadam se da ce istraja ti do kraja u borbi za korupciju i Vedranovo ubistvo. Vi to možete, mi vam vjerujemo...
Odlično kolega, samo ste zaboravili i na situaciju kada Dino tvrdi da Adžo podržava našeg vrlog trenera u potpunosti, a isti nakon svega 48h biva nogiran iz kluba! Dino respeCTabilan i ugledan struĆnjak, nema šta! :puke:

DINO ODLAZI!!!!
Sve je ovo bilo u kratkim crtama, svašta bi se ovdje imalo dodati prijatelju.
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 mar 2016, 21:11

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 mar 2016, 21:11

Nuh sto si nervozan, ode Dino , ne brini. Ne moze ga spasiti ni fantomsko Tanovo pismo podrske jesicu koji dobije otkaz 2 danaa poslije. Sta bi sa tim pismom? Tan se nije drzao rijeci ili je iipak dino slagao?

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 23 mar 2016, 21:13

Pantelija je napisao/la:Nuh sto si nervozan, ode Dino , ne brini. Ne moze ga spasiti ni fantomsko Tanovo pismo podrske jesicu koji dobije otkaz 2 danaa poslije. Sta bi sa tim pismom? Tan se nije drzao rijeci ili je iipak dino slagao?
Al ono pismo je nešto najjače ikad, prvo pismo, čuj pismo, nije mail, nije skype, već maksuz pismo, i čovjek daje podršku treneru kojeg nakon dva dana otjera, znači ne da su ismijali Tana samo tako već baš izgleda kontaju da su svi na svijetu debili, ja samo čekam sad novo pismo u kojem Tan kaže kako je Ješa morao ići ali Dinu niko ne smije da dira :)

High

Post Postao/la High » 23 mar 2016, 21:17

FrancescoTotti je napisao/la:
slika
:urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 23 mar 2016, 21:18

Sabinho je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:De navedite mi jednu dobru stvar koja nam se desila u zadnjih 6 mjeseci ili godinu, pa da i ja branim ovu upravu..
Titulu nemojte spominjati jer covjek javno rece da smo je kupili, a nase picajzle iz uprave cute..Cutanje=odobravanje??
UPRAVA NAPOLJE!!!
Navedi ti jednu dobru stvar od titule sa Husrefom koja ti se desila godinama prije ove uprave.
Pa eto dobra stvar je to sto je dosla ova sadasnja uprava i dovela Tana. Ali to ne znaci da sad mogu dozivotno sjediti u upravi i ne raditi nista, tj raditi na stetu kluba i srozavati ugled istog. Pa vidis i sam da nista ne ide kako treba. Ljudi nam se smiju i sprdaju se sa nama. Zato je vrijeme da dodju neki drugi, sposobniji ljudi od ovih koji su sad tu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 mar 2016, 21:21

dobro ljudi vidim vecina je za promjene i ja bi se slozio s tim ali svi znamo da Tan ima povjerenje u Kusturice i upravu koja je predlozila njemu da ulaze u FKS , moje neko rijesenje je da vrh kluba i ne diramo Kusturicu i upravni odbor nego da se smjene odgovorni za transfer politiku i Dino koji je pogubio konce ,na to mjesto dovesti dva dobra strucnjaka ,znaci direktor i sportski direktor a da oni nadju kvalitetnog trenera - igrace .moramo biti konkretni i pismo Hz se odnosi na ovo sto sam ja pisao ne mozemo ici grlom u jagode i traziti ostavku svih u klubu ,ipak ima dosta i pozitivni stvari .

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 23 mar 2016, 21:23

Kako ne shvatate?! Uradili su super stvari, ali ih ne rade vise. Dostigli su limit. Potroseni, istroseni, nemaju vise ideje, vizije, znanja u sportskom segmentu, a pored toga nakupili su premutnih likova, menadzera i kriminalaca oko kluba.
Vrijeme je za promjene!

Selimovic, Kantardzic, Zahirovic - OUT!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 mar 2016, 21:28

Evooo gaaaaa

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 23 mar 2016, 21:31

Haha... Brata mi, ovo lici na doba Inkvizicije! Izadje jedan lik i kaze: "ova zena je vjestica" i onda za njim jos 100 grakne "jeste,jeste" i onda je spale na lomaci. Ima i tema Uprava, ali nije interesantno tamo pisati jer niko ne bi citao. Tamo bi se ponavljala 3-4 nicka dok im ne bi dosadilo...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 23 mar 2016, 21:34

Pantelija je napisao/la:Evo bez "šuplje" rekla kazala

- OCIGLEDAN NAZADAK U TRANSFERIMA, danas nam vezni red cine Rustemovic, emerson, berberovic, poluRadovac a nekada jajalo, cimi, stojcev :O
- odbrana kramar i prodani Barbaric
- u napadu prva violina cezar

-OČIGLEDNA katastrofa u igri gdje nas samo slabost ekipa konkurenata drzi u borbi za evropu... pdojecam, u sampionskoj sezoni smo na pola lige imali samo 7 bodova manje nego sada
Igramo uzasno, zrnjski 0-1 i 2-2 siroki nas dobio i mi njih, kone nas uzele, slobodu dobili na guzove 1-0 ispali iz kupa, celik dobili u 94' i dalje ne mogu vise ....

-Očigledan nazadak u PR-u kluba
Naviajci kojih se skupi 7 000 da budu clanovi, najbrojnija gsotovanja u ligi, najveci potrosaci u fan shopu i najskuplje karte u ligi (a uslovi na stadionu i na terenu za plakati) a uprava sramoti te naviajce izjavama o ratu savezu (pa nije bilo rata), borba z apravdu vedrana pa daju izjave svako mjesec ili par mjeseci, nakon 10-ak pljuvanja javnih po FKS ni jedna jedina tuzba protiv tih lica, izjave o tome da zasluzujemo veci nivo a mi na diobi 4-5 mjesta i ispali iz kupa , izjave o 6 novih stadiona a ni jedan nema ni temelje, izjave o neplacenoj vodi a onda oni dovedu bolje igrace od nas, i tako dalje i tako blize

-katastrofalna transfer politika vec 5 godina gdje smo imali preko 50 igraca na platnom spisku vecinom menadzerski igraci (Imate TM pa tamo vidite ko su im menadzer

-unistavanje imidza kluba druzenjem i sjedenjem u VIP LOZI sa kriminalnim miljeem, to se vidi iz videa, slika itd.

mozda nije ovako?
Hajde da kazemo da jeste.Pa da krenemo od ovog zadnjeg.Ko brani tebi,meni,bilo kome da iskesira 400 KM i sepuri se po lozi?Sta ja ili ti nemamo te pare pa idemo na istok ili drugu tribinu je druga stvar.

Kazes pogresna transfer politika?Pa buraz,ti si prvi u nebesa dizao ibrakovica sa transferima,a ja dobijao banove sto sam mu yebo mater zbog svega sto je radio,od laziranih otmica do alkatraza i tako tih stvari.Onda nisi dao na abdulaha,najboljeg SD koji je doveo Benku,tako je bilo,zar ne?

Slazem se da nemaju sluha sa cijenama karata,sa kvalitetom i cijenama u fan sopu,sa jos dosta sitnih stvari.Ali ne mozes pripisati uslove na stadionu,kada mi gore ne mozemo bez CSR-a sarafa zavrnuti.Ima ti mjesta i ta oko saopstenja,neka su najavljena pa su ostala mrtvo slovo na papiru,nije ni to uredu.Ali nije u redu ni u tom kontekstu pominjati Vedrana,kao da klub moze tu nesto uciniti,apsolutno nista!
Ali sada insistirati na najmanjem propustu mi je pomalo bezveze,a sto se tice vode,pa odusevljenje je ovdje bilo koliko me pamcenje sluzi,sada ne valja?Zasto se mijenja misljenje iz sata u sat???

Katastrofa u igri ekipe?Slazem se lose je ovo,ja hocu puno bolje i mocno Sarajevo.Ali sjeti se i prosle sezone,mi smo isto nikakvom igrom dosli do titule.Realno,zar nije tako bilo.I tada smo kiksevima konkurenata dosli do prvog mjesta.

Ekipa?Prodali smo Cimija i Stojceva,nismo doveli adekvatne zamjene.Tacno 100%.Ali nismo ni u ekipi imali Kadusica,Veladzica,Catakovica,ma da ne nabrajam dalje...
Ja sam kao navijac spreman da halalim ovu sezonu ako ce se dati,kao sto ce se i dati prilika ovoj djeci da igraju i stasaju.Pitanje je jesmo li svi spremni na tu zrtvu?
Jedan dan se prica o Akademiji,mladim igracima,a sa druge strane bi svi prekucavanje lige svake godine.E pa ne moze....

Na kraju,necu ni da hvalim ni da kudim bilo koga iz trenutne garniture ljudi u klubu,ali puno je raje poletilo sa ishitrenim osudama i presudama tim ljudima.Polako,ima vremena da se vidi,i vidjece se sigurno, gdje je bila i ko je bio najslabija karika u klubu.Ali neke ishitrene odluke,postupci i slicno nam nisu potrebni.
Uz sve to mi moramo da shvatimo da je i Tanu prioritet Akademija,to covjek stalno govori,a sto mi ne slusamo,nas je problem.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 mar 2016, 21:35

arhimed89 je napisao/la:Koji cinizam i papanluk.
Jedina uprava koja je nesto uradila da FKS izgleda kao ozbiljan klub se tjera.
Svaki potez koji je potegnut,potegnut je pod pritiskom navijaca i sad im kao nevalja.
Kad ne slusaju navijace,onda ih tjeraju jer "oni" su ih kao izabrali,kad ih slusaju onda ih nazivaju nesposobnim jer toboze dopustaju da im se drugi mijesaju u posao.
Dosao Jarni,losi rezultati,dreka,tjeranje..ljudi otkaz.
Dosao Meho,losi rezultati,pljuvanje Mehe,..ako ne otpuste Mehu trebi i njih otjerati..ljudi otkaz..
Dosao Dzeno,legenda,kralj,sah,bog..krenu naopako..Dzeno papak,treba sve otjerati..glave se skidaju..los pocetak sezone..ljudi Dzeni otkaz..
Ibrakovic se pljuje,treba ukinuti SD,treba cvrsta ruka..klan zajebaje..Doveden Jesic..imperator..ubica..katill...treba mu dati slobodu da sam dovodi i odvodi..ljudi im to ispune..dovedu covjeka koji je strog,autoritet,dobije mogucnost da selektira ekipu..lik se ispostavi taraba..i sad se ljudi tjeraju..
Kad su dovodili igrace,Step allah,legendom ga proglasise neki,Ikande ćaba,pisanje po sirotinji..Hebibovic se iscekuje..milion nekih ispunjenih i neispunjenih zelja..ljudi dodju,nemotivisani,podbace..opet tjeraj upravu..

Kako god odluci vecina neka tako bude,samo ne treba zaboraviti da je karma ****..

Jedini grijeh ove uprave je sto je podlijegala tom "beogradskom" sindromu da ispunjavaju zelje tribine i huligana.
Jedino sto tribina zna je da dobro nabije pritisak upravi i igracima pa i igraci koji dodju i imaju nekog znanja,na Kosevu nemaju pojma..krenuvsi od Bilbije,Todorovica,Hebibovica..pa jos mali milion igraca koji su se u drugim klubovima odlicno pokazali..Jer ovdje je obicaj poslije jedne neuspjesne sezone da se prijeti tjeranjem,ulijetanjem na teren,batinjanjem,i na sta sve nije spremna zaludjena masa.
apsolutno sve potpisujem ali isto tako uprava je kriva sto je dopustila da mahala mijenja koga stigne ,znaci nisu sigurni u ono sto rade,nama upravo nedostaje covjek koji ce izaci pred navjace i reci ja odlucujem i stojim iza igraca ,trenera .do sad sve neko skrivanje znaci treba nam AUTORITET koji ce vuci prave poteze

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 mar 2016, 21:36

FrancescoTotti je napisao/la:
slika
slika
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: r3m1 i 15 gostiju.