FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 06 nov 2014, 22:48

Da li sam ja posenilio za ovih par dana ili postoji neka nova tabela, cuj mi nemamo nikakve sanse za titulu,koliko nam to konkurenti bjeze bodova, petnaest, dvadeset, da li se to za pobjedu nad nama dobija 12 bodova.Pustite se prepucavanja u vezi Ibrakovica, rekao je gluposti nicim izazvan, neka mi neko pronadje izjavu nekog zvanicnika iz naseg kluba u kojoj je ruzno govorio o Tanu i njegovom ulaganju,cak naprotiv,uvjek su govorili da je to dobar potez i pozitivna stvar u BH-a fudbalu,jedino su govorili da je Zeljo mnogo skuplji zbog nekretnina koje ima i da je radi toga teze naci nekog ulagaca.Zato pustite se prepucavanja, ima jos 17 kola pa cemo vidjeti gdje ce ko da zavrsiti.Oni imaju svoju viziju, mi svoju, a koja ce se pokazati bolja pustimo da vrijeme pokaze.Zar vas poslije izjava i ponasanja Blekica, D.Selimovica i Ibrakovica moze iznenaditi kada su oni u pitanju.
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 06 nov 2014, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 nov 2014, 22:49

Sve osim pobjede u subotu je neuspjeh, i onda docekati Celik za solidnu bodovnu zalihu u ovoj polusezoni.
DRUG NEBI TI PUNCA

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 nov 2014, 23:03

Antolović,Čolić,Kosorić,Bogdanović,Zeljković,Hasanović,Sadiković,Tomić ( ? ),Varea,Bajić, Turković. Ovako bi trebala izgledati prva postava u subotu , ako Tomić ne mogne očekujem Amira u prvih 11.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 nov 2014, 23:06

Minjore je napisao/la:Antolović,Čolić,Kosorić,Bogdanović,Zeljković,Hasanović,Sadiković,Tomić ( ? ),Varea,Bajić, Turković. Ovako bi trebala izgledati prva postava u subotu , ako Tomić ne mogne očekujem Amira u prvih 11.
Ja bih volio vidjeti Hadziahmetovica od pocetka al umjesto Damira
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 06 nov 2014, 23:10

hadziahmetovic ce tesko zaigrati od prve minute, jucer je odigrao citavu utakmicu za juniore. ne znam kakve formacije pravite bez memije, samo bucan cini mi se nema pravo nastupa zbog kartona.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 nov 2014, 23:13

Zaboravih Memiju,on će tu biti umjesto Tome ili Nede. @schwarz Voljeli bi mnogi al mislim da će Amira početi stavljati u prvu postavu tek na proljeće :D

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 06 nov 2014, 23:21

s obzirom da tomic nije trenirao punim intenzitetom i da je rovit, on vjerovatno ispada iz tog sastava sto si napisao. dodaj memiju i to je to.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 07 nov 2014, 00:03

Bit ce teska utakmica u Travniku ali zapeti maksimalno i pokusati izvuci sto povoljniji rezultat.

Igraj Zeljo hrabro bori se..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 07 nov 2014, 00:04

slika

Derbi na Grbavici nam je sigurno popravio prosjek..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 nov 2014, 00:17

Tu negdje smo, ako računamo to da smo protiv Slavije igrali bez gledalaca. Da smo u Lukavici igrali, bilo bi minimalno 2 hiljade ljudi. Znaci da opet nije losa posjeta u totalu. Zbog ovakvih stvari je potrebno smanjenje lige.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 nov 2014, 06:19

Travnik je vazda opasan ne zato sto igraju ko barsa nego zbog toga što su mesari , ko da ih je pravio gatuso.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 09:04

Nece vam ni Tomic igrati u Travniku izgleda.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 07 nov 2014, 11:38

Treba ovu pricu oko smanjenja lige maksimalno aktuelizirati sada...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 nov 2014, 13:31

svi mi znamo ko i ko sve se mora složiti da se to desi. tako da priča samo sa "naše" strane neće ništa pomoći.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 nov 2014, 14:12

"Mi nismo postavili neki konkretan cilj, ali smo željeli da budemo u vrhu kako bi se mogli uključiti u borbu za Evropu. Ipak, za razliku od ostalih mi imamo jednu totalno novu ekipu, novog trenera, i vjerujem da ćemo na proljeće biti još bolji. Realno, ova ekipa ima mnogo prostora za napredak, jer treba tek da stasa", rekao je Osim na kraju razgovora za SportSport.ba.

Dzaba pricas kad te "istinski" navijaci kluba neslusaju.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 07 nov 2014, 14:25

Na račun FK Željezničar, kao i ostalih bh. klubova, učesnika evropskih takmičenja, UEFA je uplatila novčana sredstva koja su naši klubovi 'zaradili' učešćem u takmičenjima pod njenim okriljem.

Iako nije poznato o kojim ciframa se radi, menadžer Plavih sa Grbavice Amar Osim je potvrdio da su sredstva uplaćena, ali da je jedan dio njih već otišao na plaćanje dugova od ranije.

Iako će se gotovo sigurno u kasu kluba iz Zvorničke 27. sliti nova značajna finansijska sredstva, menadžer kluba kaže kako će transfera biti samo pod jednim uslovom.

"Transfera će biti samo u slučaju ako na pozicijama na kojima smo oskudni ne budemo mogli iznaći rješenje u vlastitom kadru", istakao je Osim koji je rekao da je zadovoljan učinkom ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-cek ... ase/144858
Ja jučer govorim da se tako brzo (na proljeće) ne nadamo boljim danima i da pare od UEFA ne mijenjaju mnogo, ovdje me pojedini prave budalom, "samo crnjačim" = realno govorim. Evo vam Amar pa neka vam on potvrdi jer izgleda samo njemu vjerujete kad "crnjake" (istinu) govori.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 07 nov 2014, 14:31

Digli se "svi" kako sam uspio da vidim na bh portalima vezano za smanjenje lige. Nadam se da ce se uspjeti i staviti tacku na i s'tom pricom !!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 nov 2014, 14:31

naravno da pare od UEFA ne mijenjaju, jer se na njih moglo računati i računalo. to su ustvari i jedina sto posto sigurna sredstva. ali da inače crnjačiš, crnjačiš. amar nikad ništa lijepo nije unaprijed najavio, ni pojačanja, ni pobjede, ni titule, a nije da toga nije bilo otkad se vratio. ako pare od šehića konačno dođu, to hoće promijeniti dosta toga, a i riječ je o skoro duplo većem iznosu nego od UEFA.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 nov 2014, 14:46

Adviser je napisao/la:
Na račun FK Željezničar, kao i ostalih bh. klubova, učesnika evropskih takmičenja, UEFA je uplatila novčana sredstva koja su naši klubovi 'zaradili' učešćem u takmičenjima pod njenim okriljem.

Iako nije poznato o kojim ciframa se radi, menadžer Plavih sa Grbavice Amar Osim je potvrdio da su sredstva uplaćena, ali da je jedan dio njih već otišao na plaćanje dugova od ranije.

Iako će se gotovo sigurno u kasu kluba iz Zvorničke 27. sliti nova značajna finansijska sredstva, menadžer kluba kaže kako će transfera biti samo pod jednim uslovom.

"Transfera će biti samo u slučaju ako na pozicijama na kojima smo oskudni ne budemo mogli iznaći rješenje u vlastitom kadru", istakao je Osim koji je rekao da je zadovoljan učinkom ekipe u dosadašnjem dijelu prvenstva.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-cek ... ase/144858
Ja jučer govorim da se tako brzo (na proljeće) ne nadamo boljim danima i da pare od UEFA ne mijenjaju mnogo, ovdje me pojedini prave budalom, "samo crnjačim" = realno govorim. Evo vam Amar pa neka vam on potvrdi jer izgleda samo njemu vjerujete kad "crnjake" (istinu) govori.
Već su došli bolji dani,"danas" smo duzni 230k maraka manje nego što smo "juče" bili,odmah nam je bolji dan svanuo nego "juče".
SLOBODA NAVIJAČIMA

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 nov 2014, 15:53

ko god je u mogucnosti sutra da ide u travnik, neka ide, igracima ce trebati velika podrska i uz nasu pomoc mogu doci do nova 3 boda koja bi skinula veliko breme sa njihovih ledja pred pauzu i utakmicu sa celikom. jedno od blizih gostovanja koje su manijaci uvijek u velikom broju odradjivali. put nije skup, tako da se moze priustiti bez izlazaka veceras i sutra navece :P

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 30 gostiju.