FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hamo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hamo » 04 apr 2010, 13:05

hvala buraz ja sam pokusavao ali nisam nasao nadam se da ces ti imati vise srece... :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 04 apr 2010, 13:06

Željo 2-0 Travnik
Rutinska pobjeda. Koliko je naša ekipa ekipa napredovala može se vidjeti kroz utakmice Rudara i Travnika na Grbavici. Dvije ekipe slične kvalitete, indetičnog stila igre, koje u gostima igraju bunker i jučerašnjom utakmicom smo dokazali da smo u stanju probiti taj bunker, jes da ide teško, al malo po malo pa i taj bunker ćemo za koju utakmicu rastavljati na proste faktore u prvim minutama utakmice. Vidim neki hvale Ćuluma, kako je naš možda i najbolji igrač poslije rata :o Mogao bi sad do sutra nabrajati Željine poslijeratne igrače koji su za Ćuluma izmislili fudbal, al mi se stvarno ne da ubjeđivati sa novopridošlim ili ti ga derby navijačima, koji se u posljednih 5 godina suše nisu udostojili doći na Grbavicu. Što se tiče jučerašnje utakmice svi su me zadovoljili, a izdvojiću samo Bekrića koji svoju formu iz kola u kolu diže, kapitena Šehića koji je sad sigurno najbolji golman PLBiH i Višću koji je po meni naš najbolji igrač(uz Šehića) i koji će krenuti stopama Muratovića, Bešlije...... u to sam ubijeđen, to je naša zlatna koka.

Eto i Borac izgubi 3-0, nisam gledao utakmicu i ne znam jel Zrinski fkt razvalio lidera :lol: kao što to rezultat govori il je bilo zakulisnih radnji. Evo dvoumim se, da li da odem na temu FK Borca, jer pretpostavljam da cmizdre cijelu noć i da su ponovno ugroženi :o :mrgreen:
Strauss Junior

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 apr 2010, 13:18

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 04 apr 2010, 13:33

slika
SVI smo mi strumfovi :D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 apr 2010, 13:37

Da li ima koji video sa sinocnje utakmice?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 apr 2010, 13:54

cole-ch je napisao/la:Da li ima koji video sa sinocnje utakmice?
Bice samo za raju iz Irana
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 04 apr 2010, 14:44

E ja sam govorio da me je najvise Travnika strah,to je ekipa koja igra najgori fudbal u BiH.Znaci nisu prisli nasem golu kako treba al opet zamalo da izvuku bod na Grbavici i nas da lise titule :D .Igrali su klasicni bunker i ono stalno valjanje mi se smucilo al hvala Bogu,uspjeli smo probiti njihov bunker i onda poslije toga se njihova igra raspala.A siguran sam da smo u prvom pol. dali go da bi ih dobili 4,5-0 al eto i sa 2-0 protiv onakve ekipe ja sam zadovoljan :D . Sad se okrecemo Rudaru i nadam se novim bodovima :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 04 apr 2010, 14:53

themaniaks je napisao/la:E ja sam govorio da me je najvise Travnika strah,to je ekipa koja igra najgori fudbal u BiH.Znaci nisu prisli nasem golu kako treba al opet zamalo da izvuku bod na Grbavici i nas da lise titule :D .Igrali su klasicni bunker i ono stalno valjanje mi se smucilo al hvala Bogu,uspjeli smo probiti njihov bunker i onda poslije toga se njihova igra raspala.A siguran sam da smo u prvom pol. dali go da bi ih dobili 4,5-0 al eto i sa 2-0 protiv onakve ekipe ja sam zadovoljan :D . Sad se okrecemo Rudaru i nadam se novim bodovima :lol:
ono je bilo sramota, kad je nekog njihovog lopta u ruku pogodila, kaze meni jaran iz zajebancije sad kad se pocne valjat, kad pade fkt lik :O

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 apr 2010, 15:23

Seyo_TM je napisao/la:Sretan Uskrs i Vaskrs svim navijačima Željezničara
katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti!

a nekima i rodjendan :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Hvala ti Seyo,vjerujem da znam na koga si mislio za ovo trece :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 apr 2010, 15:30

Al ono valjanje treba sankcionisati podhitno onome ako sudije ne stanu u kraj nece niko, sinoc pade lik u sesnaestercu ko pokosen lezi ne pomjera se, ni centimetra, raja bi rekla onsvjestio se bas isto mrtav, slagiran lezi gledaju svi, ustaje poslje minute, prilaze mu doktori ona nosila sve on se uhvati za ruku i cuva za ruku cjelo vrijeme ja gledam i place mi se, ne znam kako ga nije stid da takvo nesto izvede
Mes Que Un Club

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 04 apr 2010, 15:37

amertiger je napisao/la:Al ono valjanje treba sankcionisati podhitno onome ako sudije ne stanu u kraj nece niko, sinoc pade lik u sesnaestercu ko pokosen lezi ne pomjera se, ni centimetra, raja bi rekla onsvjestio se bas isto mrtav, slagiran lezi gledaju svi, ustaje poslje minute, prilaze mu doktori ona nosila sve on se uhvati za ruku i cuva za ruku cjelo vrijeme ja gledam i place mi se, ne znam kako ga nije stid da takvo nesto izvede
Ja bi uvjek otvoreno objavio rat onakvim ekipama, da se sve ekipe urote protiv njih da ta ekipa ispadne iz lige. Ekipe s onakvom igrom ne zasluzuju da igraju u premijer ligi.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2010, 16:19

Ne bi bilo lose da se otvori pdf sa naslovom "Prituzbe na NB", pa da se lijepo ispusu svi koji "znaju" sta je sve doticni zavrsio i sredio. Kome je podjelio crvene, kome trece zute, gdje je kojeg sudiju delegirao, ne samo za Zelju nego i za klubove koji su mu konkurenti i sve ostale prituzbe.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 04 apr 2010, 16:29

Ma znas sta je tu bilo, kao korner i sad normalno golman mora imati prostora ono "odguruje" igrace od sebe....i kao zuti i njemu i igracu, zbog "koskanja" u tom fazonu.....uzas

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 apr 2010, 16:37

gogineman je napisao/la:Ma znas sta je tu bilo, kao korner i sad normalno golman mora imati prostora ono "odguruje" igrace od sebe....i kao zuti i njemu i igracu, zbog "koskanja" u tom fazonu.....uzas
sta si odmah dosao na nas pdf i optuzujes nas bez dokaza. :? :evil:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 apr 2010, 16:38

Evo malo o rasporedu Zelje i Borca do kraja, jsta d se spominjalo i sve ali evo samo zadnja cetiri gostovanja ovih ekiipa koja ce vjerovatno odluciti prvaka.

Zeljo :_______________________________________Borac:

- Rudar ________________________________________- Zeljo
- Sloboda _______________________________________- Sloboda
- Velez _________________________________________- Velez
- Sarajevo ______________________________________- Sarajevo
- Leotar

Kao sto se vidi mi imamo jednu vise gostujucu da odigramo ili ti ga oni imaju jednu vise kuci, poslje tekme Zeljo - Borac, Zeljo daje gostujuce tekme borcu, znaci zeljo igra prije sa tim istim ekipama u gostima. Nadam se da cemo bolje proci u ovim duelima i osvojiti titulu, ako gledamo da ce borac uzeti sve tekme kuci onda mi moramo uzeti najmanje jos 3 boda sa gostovanja da bi anulirali tu prednost koju borac ima jedinim susretom vise kuci da odigra. Na srecu nece biti utakmica sa ekipama iz RS-a jer znamo kako se paze ove ekipe u trenucima kad je nekom nesta potrebno, sreca pa su sa njima odigrali u prvom djelu kad nije jos bila izrazena borba za titulu tako da si nisu davali :D (nemojte se ljepiti vi sa drugih tema na ovaj komentar :P )
Mes Que Un Club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 apr 2010, 16:40

gogineman je napisao/la:Ma znas sta je tu bilo, kao korner i sad normalno golman mora imati prostora ono "odguruje" igrace od sebe....i kao zuti i njemu i igracu, zbog "koskanja" u tom fazonu.....uzas

I ti si na osnovu toga zakljucio da je postovani N.B. to sredio, e aferim svaka ti cas
Mes Que Un Club

railwayman
Kontakt:

Post Postao/la railwayman » 04 apr 2010, 16:44

Sinoć veoma ružna situacija na ulazu sjeverne tribine. Čovjek doveo sina na tekmu, a redar koji pregleda karte ne dozvoljava da dijete uđe na stadion jer nema kartu i pri tome ga još odguruje, na šta reaguje raja koja je čekala u redu. Čovjek još govori da je prošli put ušao bez problema, ali redar zapeo k'o pravi sivonja. Na kraju čovjek sina za ruku i odoše, a da li je ušao na drugi ulaz ne znam. Da ste samo vidjeli pogled u očima tog djeteta.

Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2010, 16:50

railwayman je napisao/la:Dječak ne može da uđe na stadion, a može levat koji je mrtav pjan i koji 90+ minuta yebale sve po spisku igračima?
Jeli ovo onaj sto je govorio "hiti" ga i "hiti" je, sto je imao i suncane naocale sinoc ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 apr 2010, 16:50

Sramota. Naša posla. Mnogo još nama stvari fali da bi se klubom mogli zvati, ali hajd' nek' se nešta valja.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 04 apr 2010, 16:56

Prije utakmice mi je "neko" rekao da se boji da ce Zeljo platiti sudiju da da Avdikicu treci zuti da ne moze da brani protiv zelje.....al ne sve je to samo slucajnost da golman dobijes bas treci zuti (bez razloga) bas pred utakmice protiv Zelje i bas nakon sto je meni taj "neko" rekao... ma slucajno je 100% izvinjavam se :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 36 gostiju.