NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 03 nov 2025, 16:32

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 nov 2025, 16:34

Nim je napisao/la:
03 nov 2025, 16:30
Drug nije stvar u hakanju i dobacivanju na teren. Ima i to svoje, ali nisam na to mislio. I ja se sam derem ciravu utakmicu haha Mene grlo obicno zaboli poslije utakmice. Ali hocu reci nemamo nekakvu navijacku kulturu, vecina nas ko u pozoristu, dozivimo neku priliku malo navijamo i tjt. Mozda je i do toga jer se stadion ne ispuni uvijek i odma je "mirnije"
Isto, slazem se s tobom, slaba podrska sa zapada skroz. Ja dodjem kuci ne mogu progovoriti 2 dana, ljudima mrsko dati aplauz. Jako slaba podrska generalno, osjete to igraci tj bude im vjetar u ledja kad se zapad digne i ima taj neki 'huk' sa tribine.

Kad je Celik bio sramota sto se recimo slabo dozivjelo kad su gostujuci navijaci pjevali himnu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 nov 2025, 17:12

BomaNN je napisao/la:
03 nov 2025, 15:32
nebeskasila je napisao/la:
02 nov 2025, 15:38
Ne znam sta netko napisa za Silu Nebesku? Kao njima sad nesto ne pase jel? Ne razumijem koji je to k, njih 6 ima i kad god klub krene kako treba njih 6 umisli nestp da to nije to, i da se oni trebaju pitati, da trebaju odlucivati o necem. Samo yebu atmosferu namjerno.
Nigdje veze ti je prica, nit se bune, nit yebu atmosferu. Kao sto si mogao vidjeti ekipa na sredini tribine je palila baklje i bacala petarde na stazu ispred njih, da bi poslije komesar bezbjednosti dosao do navijaca sa pricom da ce ih morati odsraniti sa stadiona dok lik u tom momentu drzi upaljenu baklju na sredini i ovaj se pravi da to ne vidi.
Plus, svi vi sebe nesto nazivate Sila Nebeska, potpisujete se istim imenom, a glumite glumce, skrivate se po zapadu da mozete psovati, umjesto pjesmom podrsku dati.
Pitajte igrace, kakav je osjecaj bio jucer kad nisu imali s kim proslaviti pobjedu?
Bio sam ja clan SNa godinama, ne znam otkud ti to da se ja skrivam po zapadu? Glupo mi bilo da odu kao tek tako, ali danas sam cuo razlog tako da u redu je, moja greska sto sam napisao ovo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 nov 2025, 18:17

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 03 nov 2025, 18:32

Nim je napisao/la:
Bihac1299 je napisao/la:
03 nov 2025, 15:10
Nim je napisao/la:
03 nov 2025, 14:56
Nekako svaki put kad kritikujemo Zeru desi se ovakva utakmica. Mozda ga moramo jos vise kritikovati haha.
Sve u svemu pozicija na tabeli je ravna mojim ocekivanjima i mislim da cemo sezonu zavrsiti oko 5og mjesta sto je i realno. Kad se srede teren , pomocni i uslovi mozemo se nadati vise, naravno uz ovaj rad. Nadam se da ce se upravi/ klubu u narednom periodu prikljuciti jos neko ko ce pomoci u daljnem radu. Vidjeli smo sad limitacije uprave. Svaka im cast rade odlican posao za sad(posebno kad se uzme u obzir da 20 godina nista nije dirnuto), ali ne moze sve ni izgurati 4-5 ljudi.

Zmjerka nama kao publici, mrtva smo publika. Najvise hakamo sudiju i ako nasi igraju dobro tu se malo aktiviramo i to je to. Bilo bi lijepo da se stvori neka kultura navijanja, povika, pjesme. Osjete to i igraci na terenu tog 12og igraca sa tribina
I to sam zaboravio, sta ovim ljudima u Bihaću treba da se vrate na stadion?!?
Ne može mi niko reći da nas nema, moze svaka biti sa 2000-3000 ljudi al neee naravno kad budemo 1. ili 2. tad ce biti po 4000-5000 uvijek nekakav cudan mentalitet vecine ljudi.
Sport nam je mrtav totalno, pa daj vidis Jedinstvu da ide odi na utakmicu je*o te 10 KM.

A drug i ja hakam kad vodimo 2-0, zato moraš na malu tribinu ići ima ekipa ona ispod drveta, jako je*eni, par puta sam bio i čuo psovke sto se ni izmisliti ne mogu, al neka ih nasi su :thumbup:
Drug nije stvar u hakanju i dobacivanju na teren. Ima i to svoje, ali nisam na to mislio. I ja se sam derem ciravu utakmicu haha Mene grlo obicno zaboli poslije utakmice. Ali hocu reci nemamo nekakvu navijacku kulturu, vecina nas ko u pozoristu, dozivimo neku priliku malo navijamo i tjt. Mozda je i do toga jer se stadion ne ispuni uvijek i odma je "mirnije"
Buraz, ipak smo mi mlađi jbg doživljavaš svaku priliku i gol al kad pogledam slike ipak su to vecinom 45+ i malo nas mlađih. Ovi stariji većina ih prošla rat pa ih nista u zivotu ne zadovoljava a kamoli gol zamisli da uđemo u PL mi svi sa foruma bi se ,,rasuli ko žito,, 3 dana ne bih na posao išao a oni bi rekli svaka čast idemo dalje.
Fazon ti je što nam je raja toliko negativna postala, izađes na kafu s nekim samo problemi ovo ono, a radost i slavlje ne postoji…opet kazem veoma cudan mentalitet!

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 03 nov 2025, 18:35

Bihac1299 je napisao/la:
03 nov 2025, 18:32
Nim je napisao/la:
Bihac1299 je napisao/la:

Ne može mi niko reći da nas nema, moze svaka biti sa 2000-3000 ljudi al neee naravno kad budemo 1. ili 2. tad ce biti po 4000-5000 uvijek nekakav cudan mentalitet vecine ljudi.
Sport nam je mrtav totalno, pa daj vidis Jedinstvu da ide odi na utakmicu je*o te 10 KM.

A drug i ja hakam kad vodimo 2-0, zato moraš na malu tribinu ići ima ekipa ona ispod drveta, jako je*eni, par puta sam bio i čuo psovke sto se ni izmisliti ne mogu, al neka ih nasi su :thumbup:
Buraz, ipak smo mi mlađi jbg doživljavaš svaku priliku i gol al kad pogledam slike ipak su to vecinom 45+ i malo nas mlađih. Ovi stariji većina ih prošla rat pa ih nista u zivotu ne zadovoljava a kamoli gol zamisli da uđemo u PL mi svi sa foruma bi se ,,rasuli ko žito,, 3 dana ne bih na posao išao a oni bi rekli svaka čast idemo dalje.
Fazon ti je što nam je raja toliko negativna postala, izađes na kafu s nekim samo problemi ovo ono, a radost i slavlje ne postoji…opet kazem veoma cudan mentalitet!
O nasem mentalitetu i pljuvanju svega sto je imalo dobro mogli bi razvezati do prekosutra. Da igramo finale lige prvaka kod nas bi se nasao neko ko ima zamjerku.
Istina da ima dosta stvari za zamjeriti spomenuti ali i mi kao navijaci/ gledaoci/ biscani bi trebali mozda malo vise. Ali bom ko sto kazes sam , samo negativa kod nas i dobro je kad sve propada :/

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 nov 2025, 18:38

Bihac1299 je napisao/la:
03 nov 2025, 18:32
Nim je napisao/la:
Bihac1299 je napisao/la:

I za mene je posjeta slaba. Ali nema raje u gradu. Oni koji su voljeli klub su otisli vani. Fali nam 20k ljudi u gradu. Msm da je ovo max posjeta. A da je mirna utakmica i navijanje to fkt jeste. I osjetilo se da nema SN, jer opet dignu stadion i navijanje. Negativan narod smo postapi svi opcenito, sli ne znam ni sta bi rekao na sve ovo danas

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 03 nov 2025, 20:22

Posjeta jeste nesto slabija nego sto bi trebala biti.
Ljudi su jos uvijek nekako sumnjicavi zbog svega onoga sto se desavalo u proslosti.
Sta bi drugi trebali reci,mislim da samo Celik i valjda Sloboda imaju vecu posjetu ostali katastrofa.
Bice jos i bolje

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 nov 2025, 23:49

Samo ozbiljno nastaviti i sa lijepom slikom bit će i više zapada, više istoka i više SN, tako to ide samo po sebi...

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 04 nov 2025, 07:25

To sto nema vise ljudi je dijelom do cijene karte, mali dio ali je cinjenica. Opet ponavljam meni nije skupo ali siguran sam da dosta ljudi vaze dal da ode na tekmu ili ne zbog cenera.

Sve u svemu potreban je kontinuitet dobrog rada jer se ljudi vise ne pale na kratke nalete neke forme ili dobrog rada uprave i grada, kad te neko izda toliko puta i nakon godina razocarenja potrebno je vrijeme da se vrati povjerenje gradjana, a da ne pricam o euforiji.

Kao sto ste napisali gore samo nastaviti raditi posteno, jako i stvarati pozitivnu pricu, a ljudi ce se vratiti sigurno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 nov 2025, 13:50

Registrovano 3:0 za Tomislav. Propust strucnog staba realno, nemamo sta izigravati neke zrtve.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 04 nov 2025, 14:49

Kad dobijes crveni karton moras izbaciti jednog starijeg igraca i potrositi izmjenu samo da bi poluvrijeme zavrsio sa 3 U-21 igraca. To genijalno pravilo ce sigurno doprinijeti razvijanju mladih talenata. Nema veze sto igraju na oranicama, presvlace se u oronulim svlacionicama i nemaju ni osnovne uslove za treniranje.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 04 nov 2025, 17:48

Pravilo je glupo do bola ,toliko glupo da su oni iz RS na zalost pojam intelegencije za nase federalne tulavce.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 nov 2025, 18:51

Bilo glupo ili ne, mi smo krivi. Pravila su tu da se postuju i znalo se sta ce biti. Ybs jedan bod, tako je kako je. Idemo dalje i to je to.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 04 nov 2025, 19:52

Utakmica protiv Tomislavgrada je od samog početka utakmice bila pod našom kontrolom, Vodili smo 2:0 i bilo je pitanje samo koliko će lppti završiti u mreži domaćina.

A onda naš igrač pravi najveću glupost. Pravi bezpotreban prekršaj iz kojeg dobija crveni karton, primamo pogodak i na kraju gubimo utakmicu za zelenim stolom,

Nedžad i ostatak stručnog štaba je morao znati za pravila igre,

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.