Dobar je samo nek nije "ĆEFIN"!Tuzla950 je napisao/la:Čim je to hordaš,to ne može valjatMakeTZ je napisao/la: Znam ga ja licno, dobar momak, hordas, u prvoj utakmici je bio najgori.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dobar je samo nek nije "ĆEFIN"!Tuzla950 je napisao/la:Čim je to hordaš,to ne može valjatMakeTZ je napisao/la: Znam ga ja licno, dobar momak, hordas, u prvoj utakmici je bio najgori.
Nema tu on šta biti informisan, greška je Fkr što se objavljuju te slike javno.SiggySinatra je napisao/la:Jesi informisanEmir ZENICA je napisao/la:Imas na fb slike iz busa i zajebancije u njemu a i izvan![]()
Neka objavi ba, sve su to dobri momci.VolimTz je napisao/la:Nema tu on šta biti informisan, greška je Fkr što se objavljuju te slike javno.SiggySinatra je napisao/la:Jesi informisanEmir ZENICA je napisao/la:Imas na fb slike iz busa i zajebancije u njemu a i izvan![]()
Ovo ozbiljno iliMakeTZ je napisao/la: Spominje se da sljedecu igramo protiv Hajduka na Poljudu.
Kakve veze ima, nećemo ovdje s*ati o ljubavnim vezama.solar je napisao/la: cura je inace u vezi s nasim malim Salihovicem
fazon je u tome sto je momak igrac Slobode, nebitnoVolimTz je napisao/la:Kakve veze ima, nećemo ovdje s*ati o ljubavnim vezama.solar je napisao/la: cura je inace u vezi s nasim malim Salihovicem![]()
Stavio sam njenu sliku kao najbolji dio članka, a ne da saznam s kim je u vezi.
Mozel meni na pp klip, ako je u vezi ovog gostovanja.SiggySinatra je napisao/la:Mozel mi admin odg sto obrisa klip sto sam postavio?
Daj ba koliko je puta postavljan klip s neke tekme zasto sad pravit neki izuzetak...al ajd nema veze..aleksandar_veliki je napisao/la:Klip je o brisan zato sto nema veze sa temom. Sto puta prozvakano, tema je FK Sloboda, a ne Fukare. O navijacima negdje drugo, mali milion foruma koji se bave navijackom scenom.SiggySinatra je napisao/la:Mozel mi admin odg sto obrisa klip sto sam postavio?
TaRgEt_ je napisao/la:Srijeda sa Hajdukom u Splitu 14 pripreme na Zlatiboru.
koji ti je ovo put da prozivas Soka ko grobara Slobode,covjek koji je uvijek bio tu i spasavao klub i x puta dobio obecanje za stan i ni to mu nisu ispunili,a tebi svaki drugi post ovdje kako on unistava ili zeli da unisti Slobodualeksandar_veliki je napisao/la:Nego, sto ovaj vidoviti ne pise o pobjedi Slobode, sta je i oni Secera, Soka i ostale grobare propagiraju pa im ne odgvora pobjeda u prijateljskoj. E, Tuzlo, moja Tuzlo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.