NK Zvijezda Gradačac

rasta1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la rasta1922 » 28 jul 2013, 09:09

dentist je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Nesretno izgubljena utakmica,staro fudbalsko pravilo,ako ne iskoristiš svoje šanse izgubićeš.
Šta se može idemo dalje.Imamo odličnu ekipu koja je u fazi upoznavanja (imena jedni drugima ne znaju), odličnog trenera koji je napravio sve što je mogao,odlična taktika,odlične izmjene i na vrijeme obavljene,sve za pet.
Šta reći za gigante sudija ih pomaže,ništa strašno tamam onoliko koliko se veličine pomažu.
Igrački su u rapidnom opadanju iz godine u godinu,finansijski da i ne govorim,tako da kad sve dodje na naplatu (na doboš) bit će to žalosno za gledati,a taj dan je sve bliže i bliže...
Rasta,jesmo li gledali istu utakmicu??
Koja odlicna ekipa,koje reference ima taj trener,ko ga je dosad vodio,i koje uspjehe ima??
Koja taktika,nabi loptu gore,prouci koju dovu,da lopta sama udje u protivnicki gol??
koje crne izmjene,Vejzovic,Music,Smigalovic??
I budimo realni,nista sudija Zelji nije pomogao,niti nama odmogao!!
Zubar ba čemu toliko duplanje upitnika,ja sam iznio svoje mišljenje,a poštujem i tvoje i ne bih se nikad na njega toliko "ibretio".

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 28 jul 2013, 09:36

Rasta,postujem i ja tvoje,samo sto prije sagledamo stvarno stanje,i priznamo sami sebi,da nam je ekipa tanka,da
nam je trener tanak,bice bolje kad upoznaju imena svojih suigraca,mislim,nigdje veze.
Nadam se,ne vidim sve tako crno,sa Ordagicem i Diatom,da ce to izgledati nesto bolje,ali pitam te,da li se slazes sa mnom da smo ove godine stvarno losi,i sa igrom,i sa igracima,i sa trenerom?
Ovo ti govorim,na osnovu onih ljudi i komentara koji su bili oko mene jucer na tribini.
Znam da smo svi mi selektori i treneri,ali jednostavno,da krenemo od osnovne stvari,na stranu tehnicka strana igraca jucer,da li su makar fizicki spremni za 90 minuta,i ako nisu ko je odgovoran za to?
Znam,visoke temperature,sparan dan,ali nisam vidio prenosne,mobilne klima uredjaje kod igraca Zelje,pa ljudi opet trce citavu utakmicu.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 28 jul 2013, 09:43

Nije se nazalost vidjela ta scena kada Pehilj udara saigraca , ma naravno neprocjenjivo ! Ali glavni trener drzi pomocnog i vraca ga na klupu ..... Liga Velahavle !

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jul 2013, 09:59

dentist je napisao/la:Rasta,postujem i ja tvoje,samo sto prije sagledamo stvarno stanje,i priznamo sami sebi,da nam je ekipa tanka,da
nam je trener tanak,bice bolje kad upoznaju imena svojih suigraca,mislim,nigdje veze.
Nadam se,ne vidim sve tako crno,sa Ordagicem i Diatom,da ce to izgledati nesto bolje,ali pitam te,da li se slazes sa mnom da smo ove godine stvarno losi,i sa igrom,i sa igracima,i sa trenerom?
Ovo ti govorim,na osnovu onih ljudi i komentara koji su bili oko mene jucer na tribini.
Znam da smo svi mi selektori i treneri,ali jednostavno,da krenemo od osnovne stvari,na stranu tehnicka strana igraca jucer,da li su makar fizicki spremni za 90 minuta,i ako nisu ko je odgovoran za to?
Znam,visoke temperature,sparan dan,ali nisam vidio prenosne,mobilne klima uredjaje kod igraca Zelje,pa ljudi opet trce citavu utakmicu.
Jarane ko god je juce gledao utakmicu vidio je da lose izgledamo,vidi to i trener i on je tu nemocan,opet je doslo dosta losih igraca,velika promjena igrackog kadra,kratak rok za uigravanje,peh da ti se pred prvenstvo povrijedi najbolji igrac,jos ako ima nametanja pojedinih igraca i u svemu tome sef strucnog staba koji je na mukama mora smirivat pomocnika da se nepotuce seljakluk zivi.Nama uostalom nevalja ni jedan trener mijenjamo ih svakih 6 mjeseci,a kad tek dodje napisemo jedno dvi stranice kako je dobar.Zeljo je juce odigrao bas onoliko koliko mu je trebalo da pobijedi jer je fizicki spremnija ekipa,veci izbor kvalitetnih igraca,veca disciplina u igri i na klupi.Nemoze se ni ocekivat povoljan rezultat od igraca koji su dosli dva dana pred utakmicu,mozda igraju na svjezinu,a sledecu utakmicu nece moci hodat po terenu.Tako da netreba svu krivicu stavljat na teret trenerima koji nama dolaze i odlaze pogotovu onima koji su vodili i vode vece klubove od Zvijezde.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 28 jul 2013, 10:04

dentist je napisao/la:Rasta,postujem i ja tvoje,samo sto prije sagledamo stvarno stanje,i priznamo sami sebi,da nam je ekipa tanka,da

Ne volim pitanjem odgovoriti na pitanje ali tu će ti biti odgovor.
Da ja tebe pitam da li ti znaš koliko koštaju igrači i trener koji bi zadovoljili tvoje ukuse i ljudi koji su bili oko tebe na tribini? Znaš li ti koliko je bh klubova (većinom prijeratnih velikana bh fudbala) uletilo u finansijsku dubiozu dovodjenjem koje kakvih zvučnih pojačanja od kojih nisu imali bog zna hajra? Znaš li ti da to Zvijezda nikad nije radila,znaš li ti da Zvijezda nema nikom marku dužna?
Kada sve to jednog dana dodje na naplatu Zvijezda će stajati čistog obraza.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jul 2013, 10:05

rukfash je napisao/la:Nije se nazalost vidjela ta scena kada Pehilj udara saigraca , ma naravno neprocjenjivo ! Ali glavni trener drzi pomocnog i vraca ga na klupu ..... Liga Velahavle !
Cuj nije niko vidio, pa kako dodje do novina.......... nase velahavle sto glavni smiruje pomocnog a vase normalno da se igraci medjusobnno tuku hahahahaha bas si mi uljepso dan....... kakav primjer sampiona..........

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 28 jul 2013, 10:09

pun forum trenera i selektora,covjek bi reko da nesto i znate a samo bezveze punite stranice

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 28 jul 2013, 10:16

Lijepo je imati cist obraz,ali ne bih volio s tim obrazom ponovo igrati u Tojsicima,Mramoru....
Ta tvoja naplata je vec dosla.
Ne trazim da se dovode igraci extra klase skupi,itd.,ali barem ono sto dodje,neka malo trci moj brate.
Onakvih jucer,imamo i mi na svojoj opstini.
I kada pricamo o nasem klubu,fokusiraj se.
Ne interesuju me ostali bh klubovi,samo Zvijezda,i nemoj mi pricati da su oni igraci koji su igrali lijep i tehnicki potkovan fudbal,da ih sada ne nabrajam,bili toliko skuplji od ovih sadasnjih.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jul 2013, 10:22

Najveci problem nasih ljudi je sto previse gledaju utalmice Lige prvaka,Barcu,Reala,Bayerna,... pa onda dodju na Banju i ocekuju neke driblinge,duple paosve,probijanje po bokovima,.... pa da to ovi igraci mogu raditi ne bi oni igrali u PL.
Ima li ste priliku jucer gledati sampiona BiH koji u prvom poluvremenu nije pogledao na Zvijezdin gol, jos im se igraci potuku, bruka nevidjena i jos uvijek ne zabiljezeno u analima PL.
Sta ocekivati od Zvijezde kada jedan sampion koji bi trebao biti uzor i primjer ostalim klubovima u BiH ima onakvu igru i ponasanje igraca ?????
Istina je velika da su Adam i Trejic jucer izgubili utakmicu, toliko losih pasova, izgubljenih duela, nesigurnosti, bez snage,..... najveci su krivci sto jucer nije postojala sredina terena, da sam trener vise mi nikad ne bi zaigrali, ne samo radi jucerasnje utakmice,to se vidjelo i na pripremama da su najslabiji u Zvijezdi i da im se treba zahvaliti a dovesti jednog kvalitetnog igraca.Vejzovica takodjer nije trebao ubacivati jer on jos uvijek nije na nivou PL.
I za kraj igraci koji su dosli nisu svi losi, nego prije svega taraba Trejic, Adam od prosle sezone i ovaj Vejzovic,kojem oprastam jer je mlad, ali sam siguran da takvih ima i u nasem omladinskom pogonu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jul 2013, 10:22

dentist je napisao/la:Lijepo je imati cist obraz,ali ne bih volio s tim obrazom ponovo igrati u Tojsicima,Mramoru....
Ta tvoja naplata je vec dosla.
Ne trazim da se dovode igraci extra klase skupi,itd.,ali barem ono sto dodje,neka malo trci moj brate.
Onakvih jucer,imamo i mi na svojoj opstini.
I kada pricamo o nasem klubu,fokusiraj se.
Ne interesuju me ostali bh klubovi,samo Zvijezda,i nemoj mi pricati da su oni igraci koji su igrali lijep i tehnicki potkovan fudbal,da ih sada ne nabrajam,bili toliko skuplji od ovih sadasnjih.
I ja bi volio da su igraci svi dobri i da svi mogu trcat ko zeljini pa i vise........ al da je takva situacija onda bi bile ambicije kluba tituala a ne opstanak

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jul 2013, 10:25

Bosanski zmaj je napisao/la:Najveci problem nasih ljudi je sto previse gledaju utalmice Lige prvaka,Barcu,Reala,Bayerna,... pa onda dodju na Banju i ocekuju neke driblinge,duple paosve,probijanje po bokovima,.... pa da to ovi igraci mogu raditi ne bi oni igrali u PL.
Ima li ste priliku jucer gledati sampiona BiH koji u prvom poluvremenu nije pogledao na Zvijezdin gol, jos im se igraci potuku, bruka nevidjena i jos uvijek ne zabiljezeno u analima PL.
Sta ocekivati od Zvijezde kada jedan sampion koji bi trebao biti uzor i primjer ostalim klubovima u BiH ima onakvu igru i ponasanje igraca ?????
Istina je velika da su Adam i Trejic jucer izgubili utakmicu, toliko losih pasova, izgubljenih duela, nesigurnosti, bez snage,..... najveci su krivci sto jucer nije postojala sredina terena, da sam trener vise mi nikad ne bi zaigrali, ne samo radi jucerasnje utakmice,to se vidjelo i na pripremama da su najslabiji u Zvijezdi i da im se treba zahvaliti a dovesti jednog kvalitetnog igraca.Vejzovica takodjer nije trebao ubacivati jer on jos uvijek nije na nivou PL.
I za kraj igraci koji su dosli nisu svi losi, nego prije svega taraba Trejic, Adam od prosle sezone i ovaj Vejzovic,kojem oprastam jer je mlad, ali sam siguran da takvih ima i u nasem omladinskom pogonu.
Ovdje je situacija fino opisana, al moras priznat da je Trejic cak par put zasmeto i igracima zelje...... :D :D :D

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 28 jul 2013, 11:40

Damian je napisao/la:
akva je napisao/la:slika

:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa vi recite da smo mi u Gradaccu krkani
( detalj sa utakmice travnik-vitez i zapaljeno sijeno iza gola)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2013, 13:35

senad husic zabio prvijenac za fc dvtk iz slobodnjaka ,imate gol na naslovnoj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 28 jul 2013, 14:06

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
i dok u upravi naseg kluba dovode neke polovnjake i istrosene igrace, igraci u koje smo vjerovali i koji su bili nosioci nase igre ,kvalitetni a ne zadovoljavaju mustu trpaju golove po evropskim terenima, hebem vam svima po mamu u upravi a MUSTI posebno

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 28 jul 2013, 14:23

Postao/la Tkanton dana 28 jul 2013, 09:05
rukfash je napisao/la:Nije se nazalost vidjela ta scena kada Pehilj udara saigraca , ma naravno neprocjenjivo ! Ali glavni trener drzi pomocnog i vraca ga na klupu ..... Liga Velahavle !

Cuj nije niko vidio, pa kako dodje do novina.......... nase velahavle sto glavni smiruje pomocnog a vase normalno da se igraci medjusobnno tuku hahahahaha bas si mi uljepso dan....... kakav primjer sampiona..........

Nisam ti ja navijac Zelje , naprotiv ne volim njihovu aroganciju i sudijsko guranje , gledao tekmu na TV i komentarisem scene koje je kamera prikazala ! Glavni Zvijezdin trener smiruje pomocnog , a u Zelje pomocni hvali glavnog koji nije tu i prica vise o Amaru nego ekipi i igri , navijaci Sarajeva upadaju na trening , skidaju igracima dresove , seljacka liga Velahavle .....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jul 2013, 14:33

mmmirza je napisao/la::?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
i dok u upravi naseg kluba dovode neke polovnjake i istrosene igrace, igraci u koje smo vjerovali i koji su bili nosioci nase igre ,kvalitetni a ne zadovoljavaju mustu trpaju golove po evropskim terenima, hebem vam svima po mamu u upravi a MUSTI posebno
Dok je bio kod nas hebavali ste mu sve od do pogotovo takvi ko ti

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 28 jul 2013, 14:49

@rukvas..
Prijatelju vidim da pratis sport posebno fudbal jako puno.
Koliko se Ribery zakacio s nekim igracem na utakmici, treningu pa i pobio. Ibrahimovic i da ti ne nastavljam dalje.
U zaru borbe, igre proradi karakter koji je god svakog razliciti, e sad neko misli glavom, a neko ne misli da posljedici ps to uradi ishitreno.
Normalna pojava koja se ruku na srce nije trebala desiti na terenu, ali ako s

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 jul 2013, 14:53

EuroSport je napisao/la:@rukvas..
Prijatelju vidim da pratis sport posebno fudbal jako puno.
Koliko se Ribery zakacio s nekim igracem na utakmici, treningu pa i pobio. Ibrahimovic i da ti ne nastavljam dalje.
U zaru borbe, igre proradi karakter koji je god svakog razliciti, e sad neko misli glavom, a neko ne misli da posljedici ps to uradi ishitreno.
Normalna pojava koja se ruku na srce nije trebala desiti na terenu, ali ako s
Desi se na trningu al da se na utakmici isti igraci samaraju to bas i nije cesta pojava, al hajd kod nas je noramlno i sijeno zapilit iza gola pa je valjda i to normalno.........

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 28 jul 2013, 15:06

Znam ja da je kod nas furka da sve sto je nase pa kakvo je god dobro popljuje ono bas.
Nije se nikako mogla preskociti ta vijest jer je uopce nebitna za bilo sta.
Ali mi smo takav pogan narod sve sto je tude dobro je, a sve sto je nase je seljacko pa dok budete tako razmisljali nikad necemo napredovati.
Druge drzave od svojih kloceva prave zvijezde a kod nas jedva ceka da ga se pljune.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 28 jul 2013, 15:25

mmmirza je napisao/la::?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
što ti šabane nisi zvijezdi dao 150 hiljada maraka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.