Ipak će vjerovatno Frimpong započeti 'mjesto Ramseya, jer je ovaj upitan zbog neke lakše ozljede.

ps.Lansbury produžio ugovor sa Arsenalom, što me posebno raduje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ramiz povrijeđen, računaj na pingponga. 2 destruktivca, dovoljno da umrtvimo, arteta play 2 krila, i RvP. Po meni predobra postavaArnelinho je napisao/la:Ja očekujem:Szczesny-Sagna,Mertesacker,Kosicelny-Song-Arteta,Ramsey-Gervinho,Walcot-RvP.
Vjerovatno ce se znati malo prije utakmice. Zasad mozemo samo nagadjati.Edin.- je napisao/la:Jesu li gdje izasli sastavi za vecerasnju tekmu ?
Sta smo Bogu zgrjesili da moramo poceti sa 10 igraca?Arnelinho je napisao/la:Ja očekujem:Szczesny-Sagna,Mertesacker,Kosicelny-Song-Arteta,Ramsey-Gervinho,Walcot-RvP.![]()
Sta smo Bogu zgrjesili da moramo poceti sa 10 igraca?
I ja ocekujem Gibbsa prije Santosa. Ipak je momak u boljoj kondiciji i vise upoznat sa timom. Iako jedva cekam da vidim brazilca na djeluArnelinho je napisao/la:Daa,ispravio sam se.
Sta smo Bogu zgrjesili da moramo poceti sa 10 igraca?Gibbsa sam zaboravio.
![]()
i ja tako mislim, iako se nadam pobjediNimla_RZ je napisao/la:Večeras jedan iksić...
mogo bi plakati veceras, nadam se od sreceEdin.- je napisao/la:x2 veceras igrat, poklon kvota 1.75 u P.P.
znaci haos, stoja ide na x2hahaha
Dortmund - Arsenal x2, 1.75 P.PProfesor je napisao/la:mogo bi plakati veceras, nadam se od sreceEdin.- je napisao/la:x2 veceras igrat, poklon kvota 1.75 u P.P.
znaci haos, stoja ide na x2hahaha
aaaaj mrcine hahahahahahahProfesor je napisao/la:
Prijatno Per!
Je li ovo Gervinho povrijeđen/suspendovan? INimla_RZ je napisao/la:
Sinoc je na Milan bio koef. 11 mislim suludo stvarno, pa manja kvota na malagu bude :SBosco je napisao/la:Nije nego su ovi genijalci riješili da indisponirani Arshavin i trkaći horoz imaju prednost nad njim. Koeficijent na Arsenal 3.60, a gledam na hrvatskim kladionicama je jutros bio 2.85, a sad je već narastao na 4.40. Pa ne igramo sa Barcelonom jbt.
kladionica,cener na 2,jos ces bolje navijat a dobar 40 marki na krajuBosco je napisao/la:Nije nego su ovi genijalci riješili da indisponirani Arshavin i trkaći horoz imaju prednost nad njim. Koeficijent na Arsenal 3.60, a gledam na hrvatskim kladionicama je jutros bio 2.85, a sad je već narastao na 4.40. Pa ne igramo sa Barcelonom jbt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.