FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

avenija
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la avenija » 31 avg 2011, 15:25

MOZAK je napisao/la:Travnik je relativno mal klub, pa i nečudi ovakva odluka koja je ispravna!
Samo me zanima šta će se dešavati ukoliko se nešto slično desi u širokom, banjaluci, sarajevu, zap-mostaru itd!
Treba se razjasniti to kada sudija treba prekinuti utakmicu, a ne da on po svojoj odluci nešto slično radi!
Ako je npr. sudija pogodjen pivskom flašom, raznim letvama od isto tako različitih materijala, tu utakmicu automatski prekinut!
Navodim primjer iz širokog, kada su ugrali široki-željo, jadni onaj pomoćni sudija, čovjek se 4 puta vraćao da ga gadjaju, umjesto da je glavni sudija nakon barem jednog upozorenja, prekinuo utakmicu!
Raduje isto što se još niko neusudi protestovati protiv bilo koje odluke!
nemogu da vjerujem da si mi procitao misli od a do z , sa ovim se mora sloziti i svaki banjalucanin !
Bodove ne bi dobili da je drugi grad u pitanju . Objasnio si ovo pitanje .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 avg 2011, 15:28

pacovi_tu_ima je napisao/la:
lottdogg je napisao/la: pa brate svjestan sam ja toga al ne treba prizeljkivat jos jednu lakrdiju samo zbog toga sto to nama ne odgovara , kao sto je kevin rekao vidjecemo kako ce se u buducnosti stvari rijesavat , al po meni je ovo jedino ispravno rijesenje , treba mesarima stati u kraj ...

sumnjivo je ovo meni do bola. rusmir mrković je poslije prekida otišao u bolnicu, i doktori su konstatovali da persona nema nikakvih vidljivih povreda.

a šta je trebao imat krvareće rane da bi prekid bio opravdan

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 31 avg 2011, 15:30

sta pare rade!!! ccc uzas!neka je stid i sram savezu da se ovako lagano djele bodovi! **** ja ovo sve podignite odma pehar kad i onako sve kupujete

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 avg 2011, 15:30

na zapadu ako sudiju krivo pogledaš odmah prekid utakmice, npr. u njemačkoj sudiji ne smiješ prići na metar - dva, jer su zaštićeno kao medvjedi, niko se ne buni previše, kao kod nas, smiješno...zato smatram da sudija treba prekinuti onoga trenutka utakmicu, kada osjeti negativan naboj na istoj, npr. ako navijači samo jednom pomoćnog pogode u glavu, da je sudija pametan odmah prekid, pa nek se disciplinska bavi ovakvim stvarima, druge nema....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 avg 2011, 15:32

Na SportSport.ba forumu se piše latinicom ili ćirilicom kao zvaničnim pismima u Bosni i Hercegovini. Ukoliko ne poznajete jedno od ta dva pisma to je vaš problem. Zahtjevi za promjene pisma ili uvrede i diskriminacija na osnovu pisma koje forumaši koriste biće sankcionisani. Tekst napisan nekim drugim pismom (kineski znakovi, arabica, hebrejsko pismo...) će biti uklonjen sa foruma. Naslovi svih tema obavezno se pišu latinicom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 avg 2011, 15:37

Malo mi je ovo bezveze kako lako zaradište 3 boda. Prema ovom trebalo bi svaki meč da neko udari sudiju u tunelu i eto ti gostima trica...Mislim da se trebao odigrati ponovo meč, il da bar drugu poluvrijeme (ako ima u pravilima). Baš bi volio da neko izbaci pravila u ovakvim situacijama koje su još mogućnosti bile...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 31 avg 2011, 15:50

Zagor je napisao/la:Malo mi je ovo bezveze kako lako zaradište 3 boda. Prema ovom trebalo bi svaki meč da neko udari sudiju u tunelu i eto ti gostima trica...Mislim da se trebao odigrati ponovo meč, il da bar drugu poluvrijeme (ako ima u pravilima). Baš bi volio da neko izbaci pravila u ovakvim situacijama koje su još mogućnosti bile...
Upravo tako,ovo je kriminalno :D ili je mozda unaprijed izrežirano da Borac uzme 3 boda ko ce ti ga znat u nasoj ligi je sve moguce :lol: :lol: :lol:..Šteta za vas jer i vama je odgovaralo da Borac izgubi ili barem x :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 31 avg 2011, 15:51

Zagor je napisao/la:Malo mi je ovo bezveze kako lako zaradište 3 boda. Prema ovom trebalo bi svaki meč da neko udari sudiju u tunelu i eto ti gostima trica...Mislim da se trebao odigrati ponovo meč, il da bar drugu poluvrijeme (ako ima u pravilima). Baš bi volio da neko izbaci pravila u ovakvim situacijama koje su još mogućnosti bile...
najpoštenije bih bilo da su izbacili travnik iz lige i poništili sve rezultate travnika do 5.kola tada bi svi bili u ravnopravnom položaju,ovako je borac u prednosti nad ostalim klubovima koji se bore za vrh.Kakav komitet ,na utakmici u gradišci se još ljudi pitaju ko je igrač sa brojem 17 u gošku pa pojeo vuk magarca.Da je frajer istrčao u banjaluci i gošk uzeo bod vrlo brzo bih komitet našao da frajer nije registrovan za gošk i tri boda za borac,ovako **** kozaru.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 31 avg 2011, 15:54

nidi je napisao/la:
najpoštenije bih bilo da su izbacili travnik iz lige i poništili sve rezultate travnika do 5.kola tada bi svi bili u ravnopravnom položaju,ovako je borac u prednosti nad ostalim klubovima koji se bore za vrh.Kakav komitet ,na utakmici u gradišci se još ljudi pitaju ko je igrač sa brojem 17 u gošku pa pojeo vuk magarca.Da je frajer istrčao u banjaluci i gošk uzeo bod vrlo brzo bih komitet našao da frajer nije registrovan za gošk i tri boda za borac,ovako **** kozaru.

samo da se zna Osim je na čelu komiteta

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 31 avg 2011, 15:57

Svaka čast komitetu na jedinoj ispravnoj odluci koja se mogla donjeti u vezi utakmice.
Vidim nekom je ovo i bezveze, ali pravila su jasna, fizički napad na sudiju od strane ljudi iz Travnika, utakmica se prekida i registruje se službenim rezultatom 0:3 za goste.
Neko će reći nema povreda bio u bolnici na pregledu, pa zar mora povreda biti, šta mu je trebao zube polomiti, dovoljno je da mu je čvoku ili šamar opalio utakmicu može prekinuti, i bilo je dovoljno svjedoka do delegata do pomoćnih sudija.
Sledeća utakmica u Bl pravi derbi, dolazi nam odlični ove sezone Zrinjski, nadam se pobjedi i učvršćivanju na vrhu tabele.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 31 avg 2011, 15:57

Samo da se zna da nije komitet donio ovu odluku, nego takmičarska komisija.

Jos da se svugdje i uvijek primjene Evropska pravila.... e onda... se moze govoriti o postenju, a ovako, u najmanju ruku, sumnjivo....

Al' dobro!

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 31 avg 2011, 16:00

nasborik je napisao/la:Svaka čast komitetu na jedinoj ispravnoj odluci koja se mogla donjeti u vezi utakmice.
Vidim nekom je ovo i bezveze, ali pravila su jasna, fizički napad na sudiju od strane ljudi iz Travnika, utakmica se prekida i registruje se službenim rezultatom 0:3 za goste.
Neko će reći nema povreda bio u bolnici na pregledu, pa zar mora povreda biti, šta mu je trebao zube polomiti, dovoljno je da mu je čvoku ili šamar opalio utakmicu može prekinuti, i bilo je dovoljno svjedoka do delegata do pomoćnih sudija.
Sledeća utakmica u Bl pravi derbi, dolazi nam odlični ove sezone Zrinjski, nadam se pobjedi i učvršćivanju na vrhu tabele.
Nas pravilnik koji se veze za Uefin je takodjer jako jasan glede situacije u I. Sarajevu. Medjutim po njemu nije postupano.

Poserem se ja na takve "ispravne odluke".

Ne govorim sada da se Travnik nije trebao kazniti, nego o različitim aršinima!

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 31 avg 2011, 16:01

bezveze se raspravljate PARE SU CUDO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 16:02

Para buši gdje burgija neće!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 31 avg 2011, 16:02

znaci svaka cast :) kao sto neko rece bez razvlacenja vec tako je kako je :)ne govorim ovo kao navijac Borca da je nesto tako bilo i u BL i da je Travnik dobio bodove nista mi nebi bilo krivo :) ali ovdje se vidi napredak BH fudbala :) aj BIH :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 avg 2011, 16:08

Samo me strah da nije bila kompezacija.Ono mi glasamo za statut i za nastavak kavlifikacija mi vama nudimo odbranu titule.Yebo ovo i ovaj komitet za normalizaciju :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 31 avg 2011, 16:08

Megamon je napisao/la:Samo me strah da nije bila kompezacija.Ono mi glasamo za statut i za nastavak kavlifikacija mi vama nudimo odbranu titule.Yebo ovo i ovaj komitet za normalizaciju :evil:
Mogu nudit materi kad cemo ih dernut u sred BL i uzet im titulu.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 avg 2011, 16:10

Onda će oni pjevati "one" pjesme i kamenaovati sudiju i utakmica će se naravno ponoviti!!! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 avg 2011, 16:10

Bianconeri1988 je napisao/la:Onda će oni pjevati "one" pjesme i kamenaovati sudiju i utakmica će se naravno ponoviti!!! :mrgreen:
Jos ce igrati sa igracem koji nema pravo nastupa.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 31 avg 2011, 16:11

samosarajvo je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Samo me strah da nije bila kompezacija.Ono mi glasamo za statut i za nastavak kavlifikacija mi vama nudimo odbranu titule.Yebo ovo i ovaj komitet za normalizaciju :evil:
Mogu nudit materi kad cemo ih dernut u sred BL i uzet im titulu.
+ cemo platit nekog iz BL da opali sudiji samar u prolazu, delegata cemo rijesiti da bude Husein Kamber i to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.