Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Bravo Lando, podij na stazi koja Mclerenu nikako ne odgovara. Baku ce sigurno biti puno bolji za Mclaren.
Max gospodin.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Izgleda amaterizam se nastavlja.Binotto says left hand side of car was not checked....so strange and rather amateur.

"We need to suffer. And we need to fight."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolje da ne govori ništa, koji amateri.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bukvalno najzanimljvii trenutak u cijeloj utrci nisu ispratili

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Ljigavi Placmilton jos jednom pokazuje pravo lice cim malo nesto ne ide po njegovoj volji. Fino je popljuvao Mercedes i nakon utrke. Neka neka ljigavci se sastali 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zasto Max danas nije dobio 5 sekundi kazne za ocit prestup prilikom starta?
Za istu stvar je Gasli nedavno kaznjen.
Za istu stvar je Gasli nedavno kaznjen.
-
- Kontakt:
To je taj smecar. Classy

ne znam u sta si ti gledao ali te 2 situacije veze nemaju jedna s drugom
Gasly je kaznjen jer su mu prednji tockovi bili ispred zute linije u kucici
Maxov bolid u potpuno legalnoj poziciji
Gasly je kaznjen jer su mu prednji tockovi bili ispred zute linije u kucici
Maxov bolid u potpuno legalnoj poziciji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
-
- Kontakt:
Ma salty momciluk jer je Verstappen ispred Hamiltona. Kako to zaboga moze biti slucaj. Morao je dobiti barem 10 sekundi stop and go kaznu ne bil ga mozda Hamilton pretekao

Klosar. Od pocetka karijere place nesto kuka, nista mu nije po volji. Eto tim je kriv sto si ti bio 7 u kvalama sa najbrzim bolidom.

-
- Kontakt:
Ma nema obraza i karaktera lik. Ko prati Formulu 1 duze vremena to zna. Je li samo malo ne ide kako je on zamislio odmah pljuje po timu, zali se na gume, laze kako je Ferrari/Red Bull brzi itd. Znaci Mercedes mu napravio najbolju masinu sedam sezona zaredom i najbolju u historiji uopste a on ima obraza pljuvati po njima. Jos u Monacu u kojemu su ti kvalifikacije sve i koje je on licno upropastio. Bottas pokazao da je bolid i na ovoj stazi bio pri vrhu. Ovo je nista kako bi bilo da se ovakva situacija nastavi.
Njemu treba neko kao 07' da ga samara kao Alonso. Nema u Bottasu kuveta da mu zaprijeti. Ovako ima kujicu iza sebe da radi za njeg. Zamisli pljuvat po timu koji te napravi najtrofejnijim iako to ne zasluzujes biti. Steta sto je Rosberg napustio F1 da mu jos koju titulu uzme, ovaj smrad nikad nikom nece biti najveci ikad. Pored Schumija i Senne. Oba Ferrarija, Norris i Gasly te saketaju u kvalama i ti kukas da je do tima i bolida. Al ono cmizdrenje tokom utrke, samo se on oglasava kako ovo kako ono..Bundesliga je napisao/la: ↑23 maj 2021, 22:35Ma nema obraza i karaktera lik. Ko prati Formulu 1 duze vremena to zna. Je li samo malo ne ide kako je on zamislio odmah pljuje po timu, zali se na gume, laze kako je Ferrari/Red Bull brzi itd. Znaci Mercedes mu napravio najbolju masinu sedam sezona zaredom i najbolju u historiji uopste a on ima obraza pljuvati po njima. Jos u Monacu u kojemu su ti kvalifikacije sve i koje je on licno upropastio. Bottas pokazao da je bolid i na ovoj stazi bio pri vrhu. Ovo je nista kako bi bilo da se ovakva situacija nastavi.

-
- Kontakt:
Dovoljan je i Verstappen ako mu RB napravi bolid dostojan titule do kraja. Ni njega nesto ne gotivim ali je mentalno dosta jak. Ono sto treba u borbi protiv Hamiltona i superiornog Mercedesa koji usput i prljavo igra. Verstappen zna plakati isto kada ga ne ide ali obrise prasinu i vrati se jaci sljedecu utrku. A usput imao je mnogo vise razloga da se zali nego placonja. Bottas je neko ko nema konstantu i ko je psihicki slab, pogotovo nakon sto je Mercedes ubio svo samopouzdanje u njemu.Goretzka je napisao/la: ↑23 maj 2021, 22:41Njemu treba neko kao 07' da ga samara kao Alonso. Nema u Bottasu kuveta da mu zaprijeti. Ovako ima kujicu iza sebe da radi za njeg. Zamisli pljuvat po timu koji te napravi najtrofejnijim iako to ne zasluzujes biti. Steta sto je Rosberg napustio F1 da mu jos koju titulu uzme, ovaj smrad nikad nikom nece biti najveci ikad. Pored Schumija i Senne. Oba Ferrarija, Norris i Gasly te saketaju u kvalama i ti kukas da je do tima i bolida. Al ono cmizdrenje tokom utrke, samo se on oglasava kako ovo kako ono..nadam se da nece Max chokirat, ima ga u saci, konstantniji je.
Apsulutno netacno, jedan tocak mu prelazi. Naci cu sliku i postaviti.
Fotosop ti je taj gore dokument
A to za start se nekako automatski detektuje da li je prestup i odmah se kažnjava
Nevjerovatan nivo kukanja
A to za start se nekako automatski detektuje da li je prestup i odmah se kažnjava
Nevjerovatan nivo kukanja

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 0 gostiju.