Umjesto Cutahije mora ići Vedran, Cutahija bar meni još nije za seniorskog fudbala,treba ga polako uvesti, baš kao što smo i sa Vedranom uradili, Duraković i Osmanković igraju na poziciji gdje bi ih jedna greška uništila, tako da i njih treba postepeno uvoditi, ja bih Hadžoviću odmah dao sad šansu, jer mislim da odmah može uskočiti u prvih 11, Hadžiahmetović je naš dragulj, i on će još više dobijati šansu, pozicija na kojoj si ga stavio je loša za njega, on nije krilo, Hiroš je dobar igrač, igrač kakav nama trenutno fali, puno lopti zna presjeći ali mu je mana što griješi puno u predaji lopte, Hasković će vjerovatno dobiti šansu ove sezone, Grebenar će isto dobiti još više prilike za igru, ima brzinu, Beganović će biti dobar igrač, a što se tice Mujagića da sam trener igrao bi kod mene, momak je ako se ne varam 98 godište a ima građu kao da ima preko 20 godina, ima osjećaj za gol, i postavljanje i on je naš novi Edin Džeko ako nastavi da se razvija ovako dobro. Treba dodati još Žerića i Behrama, u koje sam siguran ako se nastave dobro razvijati da će biti pravo dobri igrači, treba obratiti pažnju i na Ahmeda Hasanovića, za svoj uzrast je zvijer od igrača, dosta je veći od svojih vršnjaka a dobar sa loptom, ako sam nekog zaboravio oprostite ..bojamora je napisao/la:Šta mislite o ovom sastavu a sve su igrači pod ugovorom:
................Čutahija..............
....Memija....Duraković......Osmanković....Hadžović...
...Hadžiahmetović....Hasković....Hiroš......Grebenar---
.........Beganović........Mujagić............
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Joj mujagica tenka
jos 98' godiste .... sta je onno onako :/
kazu da bari trebe od 25 ko od šale

kazu da bari trebe od 25 ko od šale

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Stvar je u tome koliko te navijaci prihvate,koliko ti daju podrsku kada i pogrijesis, naravno na treneru je da te psihicki ojaca da mozes izdrzati sav taj pritisak.invincible1921 je napisao/la:Ko je ikad trenirao imalo ozbiljnije bilo koji timski sport zna koja je razlika igrat sa juniroima i igrat sa A timom. Mozes bit Bog Allah u juniroma i opet da budes ka.rna mrtva za A tim sto je najgore moezs nikad ni da budes bilo sta u A timu...tako da previse bi bilo vise od 2 juniora u prvih 11
Željezničar je u istoj sezoni prodao Semira Štilića Lechu iz Poznana za 600.000 eura.
Najskuplje prodan golman iz Premijer lige BiH je Ibrahim Šehić, njega je Željezničar u sezoni 2011/2012. prodao turskom Mersinu, ali još uvijek nije dobio ni fening. Prema riječima menadžera Plavih Amara Osima taj novac će uskoro biti uplaćen na račun Željezničara.
Željezničar je u istoj sezoni prodao Edina Višću turskom Basaksehiru za 400.000 eura.
Plavi su zaradili i prodajom Nermina Zolotića, koji je ovog ljeta prodan Gentu za 400.000 eura.
Đe su pare?
Najskuplje prodan golman iz Premijer lige BiH je Ibrahim Šehić, njega je Željezničar u sezoni 2011/2012. prodao turskom Mersinu, ali još uvijek nije dobio ni fening. Prema riječima menadžera Plavih Amara Osima taj novac će uskoro biti uplaćen na račun Željezničara.
Željezničar je u istoj sezoni prodao Edina Višću turskom Basaksehiru za 400.000 eura.
Plavi su zaradili i prodajom Nermina Zolotića, koji je ovog ljeta prodan Gentu za 400.000 eura.
Đe su pare?

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta gdje su pare?Zip je napisao/la:Željezničar je u istoj sezoni prodao Semira Štilića Lechu iz Poznana za 600.000 eura.
Đe su pare?
Pa te pare ne idu jednoj kuci sa dvoje odraslih i dvoje djece, pa da polako idu i da mozes reci obogatio se covjek, vec idu klubu koji broji, sto igraca, radnika, trenera struke preko 50 zaposlenika, pa gdje su tu pripreme, hoteli pred gostovanja, povrede igraca, ( sta mislis recimo igrac nas kada se povrijedi da ceka u redu kod dr. Nemaca na operaciji? Sve to kosta moj prijatelju, sve...samo sto gledas na to sa pogresne perspektive, tj iz svoje vjerovatno, pa bi onda stvaro pitanje bilo na mjestu, ali ovako, ne moze nikako...itd.....
Ovdje ljudi pocnu toliko kenjati kao da pare samo lagnu na racun i stoje, a za ostale aktivnosti, koji ima hiljadu ako cemo iskreno i na koje pare idu kao lude, na to necemo niti obracati paznju...
Ustalom kakve su to pare za danasnji nogometni klub koji hoce naprijed pa da govorimo gdje su pare?
Ove svote su dovljne samo za prezivljavanje kluba, za nista vise!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 06 nov 2014, 11:21, ukupno mijenjano 2 puta.
u pravu je dole, u to vrijeme zeba je imao preko 8 000 platu i jos par igraca su imali preko 5-6 milja a to nisu malce cifre
npr sada u fks ni jedan igrac nema preko 5 000 osim benka kojeg sarajevo uopste ne placa i nema veze sa njegovom platom
tako da pitati gdje su pare je bzvz
npr sada u fks ni jedan igrac nema preko 5 000 osim benka kojeg sarajevo uopste ne placa i nema veze sa njegovom platom
tako da pitati gdje su pare je bzvz
Zip je napisao/la:Željezničar je u istoj sezoni prodao Semira Štilića Lechu iz Poznana za 600.000 eura.
Đe su pare?
Ovo su obicne lazi, Stilic je otisao za 100 000 eura, jer mu je tako pisalo u ugovoru da moze napustiti klub za ovu cifru. To je bilo najgore vrijeme u klubu, radilo se sta se htjelo....
1921 nastala je ljubav!
tačno, pođoh sad napisati.
Upravo tako @RobinHud
Kakve su sve malverzacije bile, od tih para danas još dobro žive pojedinci 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Igrom slucaja, kod Nemeca ti je operacija meniskusa oko 2 hiljade, a ligamenata koljena 5 hiljada.. i ajde nek dodas tu milju ono da pocastis doktora.. Nek je 7 hiljada..DzoleZeljo je napisao/la:Sta gdje su pare?Zip je napisao/la:Željezničar je u istoj sezoni prodao Semira Štilića Lechu iz Poznana za 600.000 eura.
Đe su pare?
Pa te pare ne idu jednoj kuci sa dvoje odraslih i dvoje djece, pa da polako idu i da mozes reci obogatio se covjek, vec idu klubu koji broji, sto igraca, radnika, trenera struke preko 50 zaposlenika, pa gdje su tu pripreme, hoteli pred gostovanja, povrede igraca, ( sta mislis recimo igrac nas kada se povrijedi da ceka u redu kod dr. Nemaca na operaciji? Sve to kosta moj prijatelju, sve...samo sto gledas na to sa pogresne perspektive, tj iz svoje vjerovatno, pa bi onda stvaro pitanje bilo na mjestu, ali ovako, ne moze nikako...itd.....
Ovdje ljudi pocnu toliko kenjati kao da pare samo lagnu na racun i stoje, a za ostale aktivnosti, koji ima hiljadu ako cemo iskreno i na koje pare idu kao lude, na to necemo niti obracati paznju...
Ustalom kakve su to pare za danasnji nogometni klub koji hoce naprijed pa da govorimo gdje su pare?
Ove svote su dovljne samo za prezivljavanje kluba, za nista vise!
A usput da kazem da je Nemec specijalista samo za koljena.. al ajde
Ne mozes me ubijediti da trosite vise od 300-400 hiljada godisnje na plate, putovanja i smjestaj..
Al izvinite, Amaw je rekao tako, i tako treba da bude. Moja greskaa
-
- Kontakt:
Pa sad ti ljudi lijepo rekose,pokrala se lova,i sad se krade,nemamo nista al nam to odgovara kao i vama.
Cao,ne vidimo se!
Cao,ne vidimo se!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
sine, 300 000 godišnje je 25 hiljada mjesečno. znači govorimo o platama i doprinosima za 20-25 igrača u svakom datom trenutku, stanu za one koji su sa strane, te još 20ak drugih zaposlenika kluba. i još putovanja, jelde? da svi imaju minimalac 370 KM, opet ne ide kad se dodaju i doprinosi.
ali ti sad ovo ne možeš shvatiti, stavi bookmark pa se vrati na ovaj post kad dobiješ prvu platu.
ali ti sad ovo ne možeš shvatiti, stavi bookmark pa se vrati na ovaj post kad dobiješ prvu platu.
- champions1921
Yebo majku, svako malo se o istim glupostima pise.. Svi lafo sve znaju a niko blage nema..
BUDI ŽELJO !!!
Turski prvoligaš Mersin dobio je rok od UEFA-e da Željezničaru do 10. novembra isplati 425.000 eura na ime obeštećenja za golmana Ibrahima Šehića
Na kraju će izabrati da im oduzimaju bodove ali para neće dati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Treba raja da shvati da nama budjet nije 2-3 miliona pa bi sve bilo drugacije. Mi imamo neke mjesecne troskove otprilike oko 40.000 - 50.000KM sto znaci da nas realni budet je tu nefdje oko miliona a odakle i tolike pare par ljudi samo zna. Najvise od Evrope dolazi i od ono malo sponzora i to je to. Plati igrace plati dugove i to je to.ChWilla je napisao/la:sine, 300 000 godišnje je 25 hiljada mjesečno. znači govorimo o platama i doprinosima za 20-25 igrača u svakom datom trenutku, stanu za one koji su sa strane, te još 20ak drugih zaposlenika kluba. i još putovanja, jelde? da svi imaju minimalac 370 KM, opet ne ide kad se dodaju i doprinosi.
Ovo u vezi Sehica ako je istina to bi nam moglo i titulu na kraju donijet.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sve je mogucezeljocity je napisao/la:Treba raja da shvati da nama budjet nije 2-3 miliona pa bi sve bilo drugacije. Mi imamo neke mjesecne troskove otprilike oko 40.000 - 50.000KM sto znaci da nas realni budet je tu nefdje oko miliona a odakle i tolike pare par ljudi samo zna. Najvise od Evrope dolazi i od ono malo sponzora i to je to. Plati igrace plati dugove i to je to.ChWilla je napisao/la:sine, 300 000 godišnje je 25 hiljada mjesečno. znači govorimo o platama i doprinosima za 20-25 igrača u svakom datom trenutku, stanu za one koji su sa strane, te još 20ak drugih zaposlenika kluba. i još putovanja, jelde? da svi imaju minimalac 370 KM, opet ne ide kad se dodaju i doprinosi.
budžet jeste oko 2 miliona KM i bez toga klub u gradu sarajevu ne može opstati godinu dana. nije mogao ni kad se borio za opstanak. ni proteklu godinu nije mogao bez tog iznosa, samo je pitanje na šta se on troši, sad je to bilo više na vraćanje dugova, a manje na sve ostalo.zeljocity je napisao/la:Treba raja da shvati da nama budjet nije 2-3 miliona pa bi sve bilo drugacije. Mi imamo neke mjesecne troskove otprilike oko 40.000 - 50.000KM sto znaci da nas realni budet je tu nefdje oko miliona a odakle i tolike pare par ljudi samo zna. Najvise od Evrope dolazi i od ono malo sponzora i to je to. Plati igrace plati dugove i to je to.ChWilla je napisao/la:sine, 300 000 godišnje je 25 hiljada mjesečno. znači govorimo o platama i doprinosima za 20-25 igrača u svakom datom trenutku, stanu za one koji su sa strane, te još 20ak drugih zaposlenika kluba. i još putovanja, jelde? da svi imaju minimalac 370 KM, opet ne ide kad se dodaju i doprinosi.