+1terabajt je napisao/la:Fino od stranice sto prenose kadete
Sretno, momci! Osvetite se!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
+1terabajt je napisao/la:Fino od stranice sto prenose kadete
a hajde mi majke ti reci sto bi se to mi sasrali?ChWilla je napisao/la:al' kako su se oni sasrali da mi ne dobijemo pare koje smo pošteno zaradili prije tri i po godine. i aktivno navijaju da ih ne dobijemo. to je svijet kvaran do srži.
Brate, svi isto razmišljaju, od 7 do 77, svi su isti. Nema dobronamjernog pitara, to im je u genima da nas mrze i da nam žele zlo. Sve i jedan, vjeruj mi.neroazzuro je napisao/la:Ma ne mozes generalizovat. Ako dva-tri balavca tako razmisljaju ne razmisljaju svi.
pobrisano je dosta smeća od sinoć, ali evo voda još nosi.Benko je napisao/la:a hajde mi majke ti reci sto bi se to mi sasrali?ChWilla je napisao/la:al' kako su se oni sasrali da mi ne dobijemo pare koje smo pošteno zaradili prije tri i po godine. i aktivno navijaju da ih ne dobijemo. to je svijet kvaran do srži.
jedino cudno je pokretanje te price bas poslije bolnog poraza sve ostalo je ok...
ako vam stvarno nisu do sad isplatili izaci ce na UEFA ili FIFA stranici, klub ce vec sljedece ili ono tamo kolo biti kaznjen i to je to
sretno i da naplatite posteno zaradjen novac
Plus kakve pare to je neko naplatio i suti sevrbanjusa je napisao/la:Brate, svi isto razmišljaju, od 7 do 77, svi su isti. Nema dobronamjernog pitara, to im je u genima da nas mrze i da nam žele zlo. Sve i jedan, vjeruj mi.neroazzuro je napisao/la:Ma ne mozes generalizovat. Ako dva-tri balavca tako razmisljaju ne razmisljaju svi.
Nije neko nego AmaW i rastalio sa Lutvompile87 je napisao/la:Plus kakve pare to je neko naplatio i suti sevrbanjusa je napisao/la:Brate, svi isto razmišljaju, od 7 do 77, svi su isti. Nema dobronamjernog pitara, to im je u genima da nas mrze i da nam žele zlo. Sve i jedan, vjeruj mi.neroazzuro je napisao/la:Ma ne mozes generalizovat. Ako dva-tri balavca tako razmisljaju ne razmisljaju svi.
Potpis.vrbanjusa je napisao/la: Od kako znam za sebe nisam sreo dobronamjernog pitara.
Slazem se sa tobom..bas mu je Amar nabio kompleks..covjek bespotrebno dize neke tenzije i ima izjave koje su mu bezveze ...BLU SKY je napisao/la:Ovaj ibrakovic ima strasan kompleks Amara i Zelje sto hoce da negdje fasuje po pici.
Normalno da mu je nabio komplekse, jos mu iz glave ne izlaze.BLU SKY je napisao/la:Ovaj ibrakovic ima strasan kompleks Amara i Zelje sto hoce da negdje fasuje po pici.
Svi kod Harija na ćevapeSouthboy je napisao/la:SVI U TRAVNIK!
Subota 13.30,karta košta 5km..Hajde da svi odradimo zadnje gostovanje u ovoj godini,znate da ce.pauza biti duga i da cemo za par mjeseci sanjati gostovanja od iscekivanja..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.